Roos Simons

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

548.00

Raised from 1st October 2020

548.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

3 jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn opa prostaatkanker en botkanker had, in het begin ging het welk oké maar het werd steeds erger. Elke keer wanneer ik bij opa kwam zag je dat het in een korte periode heel erg veel slechter ging. Hij kon veel dingen niet meer zoals trap- en langere afstanden lopen. Hij had veel medicijnen en hij wou niet meer eten, zijn armen en zijn benen waren zo dun dat ik er met mijn duim en wijsvinger helemaal omheen kon. Het deed en doet me nog steeds super veel pijn om aan die verschrikkelijke periode te denken.

 

In de laatste fase was opa uitbehandeld en niet meer te genezen was kreeg mama te horen dat mama deze vreselijke ziekte had…

Mama was naar het ziekenhuis geweest en op een dag kreeg ze uitslag of de kanker was uitgezaaid. Het was ‘’ positief  nieuws ‘’ want het was niet uitgezaaid en met een operatie hopelijk de kanker te verwijderen.  Die avond zijn we naar opa en oma gegaan om het ‘’ goede ‘’nieuws te vertellen. Ik schrok er heel erg van hoe slecht opa erbij lag, we zijn die avond bij opa geweest met het gezin.  En dat wat de laatste keer…..

 

De volgende dag gingen we afscheid nemen van opa en heel de familie was er die dag, wij waren wat later. Opa zou ergens die week overlijden en daar zou hij dan medicijnen voor krijgen als het niet natuurlijk gebeurde maar toen wij op het punt stonden kregen wij een belletje van mijn tante dat het te laat was.  Hij was al overleden.

We waren alle 4 geschrokken en we hadden geen afscheid kunnen nemen, toen we naar opa reden was er een super  nare sfeer in de auto. Niemand zei wat en we waren allemaal verdrietig.

Mama had dus ook te horen gekregen dat mama kanker had in haar mond, het duurde heel lang voordat we daar achter kwamen eerst allemaal onderzoeken bij de dokter. We vonden het allemaal heel lastig maar we hadden veel steun aan elkaar. Maar ik vind nog steeds het heel erg lastig om daar over te praten omdat ik bang ben dat papa en mama moeten huilen of dat iemand verdrietig wordt.

 

Bij mama is de kanker weggehaald door een operatie en dit is gelukkig allemaal goed gegaan. Door nieuwe technieken hebben ze bij mama betere onderzoeken kunnen doen en hebben de dokters het kunnen voorkomen dat het zou uitzaaien.

 

Maar bij heel veel mensen lukt dat niet, en hebben veel pijn. Ik ben super gemotiveerd om veel geld op te halen en heel veel te gaan trainen! Ik ben klaar om deze grote ervaring en uitdaging aan te gaan.

ik hoop jullie steun daar bij te kunnen gebruiken, en vraag iedereen een steentje bij te dragen om betere onderzoeken te kunnen doen, mensen beter te maken en uiteindelijk kanker de wereld uit te helpen!!

Thank you to my Sponsors

10

Jan Luiken

Ha Dappere Roos, Wat een goed initiatief van je en ik wens je veel plezier bij de voorbereiding en bereiken van dit mooie doel. Succes!

10

Suzanne Kremers

Heel knap van jou Roos! Succes met alle voorbereidingen. Veel plezier en zet hem op!

5

Kamiel de Jager

GOED bezig en veel succes in de voorbereiding!

1

Anonymous

33

Anonymous

25

Nelly Kremers

Roos, we willen jouw initiatief belonen met een geldelijke bijdrage. Zet hem op en veel succes toegewenst met het bereiken van jouw doel. Liefs tante Nelly

10

Y. Tang

Ik hoop dat je nog veel meer ophaalt

10

Bette Van Loenen

Succes Roos! 💕 Liefs van Isalinde

10

Anonymous

Succes!

10

Rob, Chantal en Jaylinn Nielen

Beste Roos, Wat heb je het mooi omschreven en wat een pijnlijke tijd was dat voor jullie als gezin. Gelukkig strijd jij nu voor beter onderzoek door middel van de Alpe d' Huzes. Veel succes en zet hem op. Veel liefs Rob Chantal en Jaylinn.

25

Marisa Nijkamp

Dag Roos, Harm en ik willen jou heel graag steunen. Wat heb je mooi begeschreven waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Top dat je dit doet. Veel succes met trainen en straks de echte tocht naar boven. Ik hoor graag hoe het straks gaat! Heel veel groetjes van Marisa en Harm

5

Anonymous

Heel veel succes!

56

C.h.commijs

Lieve Roos. Top dat je dit doet. Je het op een mooie wijze je motivatie beschreven.

5

A. Wasser

Heel veel succes!

15

Eva Rodigas

Lieve Roos, wat ben je toch een kanjer! Zet ‘m op meid, ik weet zeker dat het je gaat lukken!!

10

Angelique Röben

15

Familie Sengers

Veel succes allemaal!

5

Anonymous

Succes en veel plezier

20

Anonymous

Hierbij een kleine bijdrage voor je geweldige inzet. Wij wensen jou enorm veel succes en zijn trots op jou.

56

Jos en Jose De Waardt

Roos,heel veel succes met je team👍🏻

10

Toon en Gemma van Driel

Roos wij wensen je heel veel succes!

26

Danielle Derks

Super gaaf dat je dit doet! Zet um op, Daan, moeder van veere en suzy

25

Cor, Annemie, Stefan, Mark en Frank Broeks

Roos, Succes met deze mooie uitdaging! Het gaat je zeker lukken!

25

Familie Sengers

Heel veel succes!! Bart, Lilian, Rosa en Mira❤️

5

Mette Hulst

Super goed van je! Zet m op 😘

50

Cees en Jeanne Simons

Mooi verwoord Roos. Succes met de voorbereidingen.

10

Dorrie Van de Ven

Knap hoor, Roos!

10

Sabine Kooijman

Hi Roos, wat een mooi initiatief om samen met klas-teamgenoten een bijdrage te leveren. Dat wordt nog flink oefenen. Veel succes, Sabine ( overbuurvrouw van Clary )

25

Ineke Kremers

Zet hem op Roos! Mooie uitdaging voor een goed initiatief!

26

Anonymous

Roos, Super goed dat je mee doet! Heel veel succes👍🏻

Show more

Select a Christmas decoration