DJ Sam-O

Alpe d'HuZes 2022

My Activity Tracking

3,174
kms

My target 2500kms

Daag jij mij uit om het maximale eruit te halen? Wordt het 3, 4, 5 of 6x?

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik ben Sam, 33 jaar en geboren en getogen in Kruikenstad. Altijd ben ik te porren voor een sportieve uitdaging en komend jaar wordt de grootste uitdaging die ik ooit ben aangegaan werkelijkheid! Het steunen en deelnemen aan het beklimmen van de Alpe d'Huzes met het team, Geen bocht zonder Hoek! Hoe vaak gaat het me lukken om de Alpe d'Huzes op te fiesten? Wordt het 3, 4, 5 of 6 keer alle 21 bochten omhoog fietsen? En met welke finianciele support daag jij mij uit om het maximale eruit te halen? Ieder ander sponsor idee is natuurlijk ook welkom! 

Net als de mensen die vechten tegen iedere vorm van kanker is opgeven geen optie! Net als velen, heb ik in mijn familie- en vriendenkring dierbare die te maken hebben, of hebben gehad, met deze vreselijke ziekte. Daarom draag ik heel graag mijn steentje bij aan het dit goede doel en steun ik daarmee het team "Geen bocht zonder Hoek" waarmee we de berg op gaan! 

Sponsoren kan op verschilldende manieren:

- Direct op de pagina hier rechts ;-)
- Bedrijfsnaam en Logo op de team-shirts 
- Het sponsoren van 1 of meer " bochten" 
- Overheerlijke Merlot of Chardonnay Bochtwijn
- Mooie 800ml grote bidons! 

My Updates

De 6 van Gils als alternatief!

Onder het motto “opgeven is geen optie!” gaan we met het team een alternatieve Alpe DuZes doen, genaamd de 6 van Gils! Aanstaande donderdag 4-juni zou de dag zijn dat we met ons team, #GeenBochtZonderHoek, de Alpe D’Huez zouden beklimmen, maar helaas gooit covid-19 roet in het eten. Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben wordt het complete event verplaatst naar volgend jaar 3-juni 2021! Niet getreurd, want dit betekend een jaar langer trainen en geld inzamelen voor het goede doel!

Toch willen we als team stil te staan bij de dierbare die overleden zijn aan deze ziekte en aandacht vragen voor het KWF. Daarom maken we er 4-juni een sportieve dag van, uiteraard met gepaste afstand! Er is een ronde uitgestippeld van 26km voor de fietsers en van 7km voor de lopers. We starten bij  ’t Hof in Gilze waarna de route ons door de prachtige Chaamse bossen en het platteland leidt. Helaas weinig hoogtemeters, maar wel de ambitie om deze ronde 6x af te leggen en in totaal 166km te gaan fietsen! Houd onze socials in de gaten als je mij en het team wilt volgen! ;-)

Nogmaals dank voor jullie support, wij geven niet op en trainen door om er volgend jaar een nog groter succes van te maken! Take care en stay safe!

4-Februari is Wereldkankerdag

Vandaag wordt er tijdens wereldkankerdag wereldwijd stil gestaan bij de impact van kanker op iemands leven. Kanker zet je wereld op zijn kop en vandaag sta ik even extra stil bij de mensen in mijn omgeving die hiermee te maken hebben gehad. Dit motiveert mij extra om de komende 4 maanden, tot 4-juni, mezelf maximaal uit te dagen tijdens de trainingen, gezond te eten en bewust te genieten van het leven! Het kan er zomaar ineens anders uitzien!

Over de trainen gesproken, inmiddels heb ik al 362km in de benen sinds 1-januari! Dit zijn meerdere tochten op de mountainbike in Axcel, de Loonse en Drunense duinen, Dorst en de Utrechtse Heuvelrug (voor de hoogtemeters)! Daarnaast heb ik ook gezweet op de Taxc en inmiddels 5x de Alpe D'Huez virtueel beklommen! Natuurlijk gaat er ook op de weg getraind worden en ga ik me aanmelden voor een aantal mooie wielerklassiekers, daarover later meer ;-)

Intussen hebben wil iedereen hartelijk danken voor alle donaties! Alle initiatieven worden goed omarmd en de Baomus feestavond in Hulten was een succes! Meer dan 3300€ is opgehaald voor het goede doel die avond, geweldig! Wil je mij, of team #GBZH steunen kan en mag dat altijd ;-) Inmiddels zijn er bijna 1000 flessen bochtwijn verkocht, zijn er al 200 sporters uitgerust met een bidon en komen er nog overheerlijke bonbons aan met Pasen gemaakt door de leerlingen van het Summa College in Eindhoven! Bel, app of mail me als je wilt bestellen :-) (samooms@hotmail.com / 06 5709 1550)

 

Alpe D'Huez, de Oranje berg! Sponsor je favoriete bocht voor slechts 50€!

Alpe D’Huez, 21 haarspeldbochten, 13,8km lang, 1000 hoogtemeters en een gemiddeld stijgingspercentage van 8% (met pieken van 16%!). Ook wel de “Oranje” berg genoemd in de Tour met het meeste aantal Nederlandse zeges (8!). Hoe vaak ga ik hem beklimmen?

Kies je favoriete bocht en sponsor voor minimaal 50€ en verschijn net als de etappe winnaars in bovenstaand overzicht! Prachtige nummers zoals de start (bocht 21) de Finish (bocht 1) zijn nog vrij, maar ook bocht 7, De Nederlandse bocht, is nog vrij! Laat het me weten voor iemand anders hem kiest! 

Daag jij mij uit om 6x naar de top te klimmen? Dan daag ik je uit om je inleg te verdubbelen! Beklim ik 4-juni de berg 6x, sponsor je jou inleg na dit prachtige event nogmaals op mijn pagina! Deal? Volg het voorbeeld van Jenny, de eerste verdubbelaar, dan geldt dat voor mij als extra motivatie om er maximaal voor te gaan!

Thanks -X-

How to "donate"! Bedrijfslogo's, Bochtwijn & 800ml Bidons en 21-Bochten!

Naast de donaties hier aan de rechterkant bieden we als team meerdere sponsormogelijkheden aan, waaronder cool

1) Bedrijfsnaam & Logo op onze team shirts & fietskleding al vanaf 250€! Geef me een seintje en ik praat je bij!

2) Sponser één of meerdere van de "21" wereldberoemde bochten! Iedere donatie van 50€ of meer, krijgt een speciale vermelding op de col Alpe D'huez! Doneren kan direct hier op de pagina!   

3) Overheerlijke "Bochtwijn" á 10€ per fles, of 50€ per doos (mag gemixt zijn!). Speciaal voor u geselecteerd bieden wij:

- Een Merlot uit Frankrijk van 2018. Deze intens helderrode Merlot    bruist in je glas met veel rijp fruit in de geur: bessen, kersen en bramen. Deze Merlot drinkt heerlijk soepel, is mediumvol en heeft een fijne afdronk! 

- Voor de liefhebbers is deze overheelrijke Chardonnay uit Frankrijk van 2018 geselecteerd. Deze soepel drinkbare wijn heeft tonen van exotisch fruit, citrus, amandelen en een klein botertje. Erg zacht van structuur met een fijne frisse ondertoon. Alles in balans om het voorjaar fris te starten!

4) Grote 800ml Bidons om 2020 sportief te starten! Handig voor op de fiets, fitness, op de sportveld of gewoon voor de heb! Bestel ze voor jezelf, je buddy of je hele team, 10€ per stuk of daag me uit voor de bestel deal op aantallen! 

 

De Giant & Taxc zijn geïnstalleerd! Op naar 2500 km's training!

BAM! Tijdens de kerstvakantie geslaagd voor een Giant racefiest bij Mantel! Je kunt je wel mooi ingeschreven voor AD6, maar zonder fiets kom ik niet 6x die berg op! Gelijk geinvesteerd in een Taxc om tijdens de wintermaanden virtueel te gaan trainen. Dus geen excuses meer, aan het materiaal kan het niet liggen! :-) 

Als voorbereiding heb ik mezelf als doel gesteld om 2500 km's te gaan fietsen! Op zowel mijn MTB, Taxc als racefiets! Naar schatting zit ik zo'n 120 uur op een van de zadels, wat neer komt op gemiddeld 6 uur training per week. Ik crossfit momenteel 3x per week een uur, dus dat gaat helemaal goed komen....! Suc-Zes verzekerd :-)

Ah fijn, de eerste beklimming op de Tacx is een feit, net als de eerste ritten op de MTB. Zoals je in de activity tracker kunt zien heeft 2020 al bijna 200 fiets km's opgeleverd. Een heerlijk begin, bijna net zo lekker als de overheerlijke Chardonnay of Merlot Bochtwijn! Nog niet geproefd? Bestel deze speciaal geslecteerde wijn dan snel, want de voorraad is beperkt! Slechts 10€ per fles of 50€ per doos (6 stuks). 

Start jij 2020 net zo sportief als team Geen Bocht Zonder Hoek? Nog een kneiter van een aanbieding! Onze mooie 800ml bidon mag natuurlijk niet ontbreken! Voor slechts 10€ is deze van jou en sponsor je het goede doel! Ook je sport buddy of team voorzien van die deze mooie bidons? Daag me uit en scoor de beste deal! 

Ik trap nog eventjes door, sponsor jij mij daarbij? Tot de volgende etappe ;-)

Eerste testrit bij Robbie V. op de Tacx!

Zooo, twee weken geleden alweer afgesproken om met Rob te gaan mountainbiken, alleen liet het weer het afweten. Dusss wat doe je dan? Gauw met de auto naar Den Bosch op zaterdagochtend om daar Robbie, zichzelf al in het zweet werkend, in actie te zien op zolder! Ja ja, Rob fietst al voor de 15e keer "virtueel" Alpe D'Huez opmhoog op de Tacx. Zijn eigen racefiets is gemonteerd op de hometrainer die automatisch de stijlheid van de berg aanpast! Kortom, een goede simulatie van wat ons te wachten staat! 

Het ziet er zwaar uit, het schiet niet echt op, want na ruim een uur zit je nog steeds op dezelfde plek op zolder... En niet met je hoofd in de wolken op 1800m. hoogte. Haha, maar goed, Rob stapt na iets meer dan 1:06m. van de zijn fiets en ik mag het gaan proberen! De eerste meters gaan soepel, maar al snel merk ik dat ik weer ontzettend moet wennen aan het zadel! En dan de kracht, mijn hartslag loopt snel op en de eerste druppels vallen al op de grond. Kortom, flink door buffelen en ik noteer uiteindelijk 1:14:55 voor mijn " eerste"  beklimming, waarmee ik dik tevreden ben.

Ik besluit, dit lijkt me een ideale manier om te te gaan trainen! Dus met de kerstvakantie voor de deur ga ik op pad voor een Tacx, en op de eerste plaats voor een racefiets... Want ook die ontbreekt nog! Haha

 

De kop is eraf! Nu kan het echt beginnen :-)

De inschrijving is gedaan en de eerste donaties zijn binnen! Waarvoor dank aan Essential sounds, Linda, mijn ouders, Nina, Sanne, Robert & Rachelle en Miriam! Jullie dragen nu al je steentje bij voor het KWF, super! 

En er is meer, leuke sponsor ideeën zijn in de maak om jullie de gelegenheid te geven een bijdrage te doen, waarbij wij voor jullie als sponsor ook iets doen! Hou de site en de socials in de gaten voor meer nieuws! cool

Tot snel, X! 

Thank you to my Sponsors

26

Sanne Spijkers

Super! Heel veel suc6!

56

Essential Sounds

Zet m op Sam! Goed initiatief, super persoonlijke prestatie! Wij steunen je!

55

Nicole, Gert-Jan en Roel & Ellen

Heel veel succes en thanks voor de "bocht" wijn ;-)

26

Rob Spierings

Succes kerel!

26

Malu Peeters

ha samsel! wat een supergoed initiatief! ik zit even niet zo dik in het poen, maar wil toch in elk geval mijn enthousiasme tonen door toch mee te doen. alle beetjes helpen. zet ‘m op! wordt een knaller. en kzie je op die andere (hopelijk dik besneeuwde) berg binnenkort, zin in! kus

5

Fanny Spijkers

You can do it!!

49

Boudewijn, Jan en Eline

Heel veel succes namens Nanda's collega's van BDO en bedankt voor de Bochtwijn!

250

Paul en Sylvia Roosen

Veel succes Sam

58

Ronald & Liety

Succes en bedankt voor de lekkere wijn!

20

Roel en Lisanne Meens

Suc6!

40

Josephien, Romy en Nanda

Bedankt voor de "bocht" wijn ;-) Hij smaakte heerlijk! Heel veel succes, ga ervoor!

58

Jason, Pauline, Pa&Ma, Eric & Nanda

Je kunt het kanjer! Thanks voor de wijn en heel veel suces!!!

33

Stefan, Harold, Tamara en Huib

Heel veel succes namens BDO en bedankt voor de Bochtwijn!

206

Roger Scheeren

Heel veel succes Sam!

55

Paul, Bas, Niek en Thibault (PPE)

Succes Sam en bedankt voor de lekkere Merlot en Chardonnay!

55

Lorenz, Bas Steven

Bedankt voor de lekkere wijn en veel succes!!!

39

Nina&Jurre, Joop, Bas, Jeroen en Sabine

Thanks voor de bidons namens Bas & Jeroen en dank voor de rode wijn namens Joop, Sabine, Nina&Jurre!

56

Nina Ooms

Succes broertje!

100

Annelies Ooms

Goed bezig en veel succes Sam

10

Susan Mertens-Sweep

Goed bezig. Zet hem op Sam, je kunt het!

10

Robert en Rachelle

Goed bezig Sam! Heel veel succes en energie toegewenst! Dikke knuffel

10

Carla Mertens

Sam, heel veel succes en zet ‘m op!!

15

Karin en Bernhard

Veel succes kerel!

26

Jan van de Westelaken

Sam, wij wensen je veel succes voor dit prachtige doel. Jeanne en Jan

200

OPBRENGST KLEDING ACTIE

280

BAOMUS avond

Bedankt voor jouw inzet voor de Baomus avond

56

Rene, Floris, Marcel & Jan

We gaan genieten van jou "bocht"wijn, en succes met de bochten daar!

36

Tineke & Eelco, Romy

Hij was heerlijk, bedankt voor de 2e bestelling en heel veel succes!!!

26

Sam Ooms

50

Nina Ooms

26

Eva Heesakkers

Veel succes Sam, mooi initiatief en zet hem op👍 Groetjes, Eefje

56

Miriam Keijzers

Top-actie xxx

20

Ivar & Judith

Veel succes in Frankrijk!

20

Linda Van der Heijden

Heey Sam, wat onwijs tof dat je dit gaat doen!!! Nu al enorm respect daarvoor. Groetjes, Linda

26

Anonymous

Veel succes, Toine en Ria

36

Niek & Paul (PPE)

Veel succes kanjer! En bedankt voor de heerlijke "bocht" wijn! ;-)

58

Tiny & Anouk

Veel succes kanjer en bedankt voor de heerlijke wijn!

100

Sam Ooms

Ha neef, super goed, trots op jou prestatie van afgelopen week! Succes met trainen voor volgend jaar! Groeten en knuffels van ons!

106

Willem & Michelle, Dirk & Naomi, Sam & Nanda

Die Chardonnay is echt heerlijk!!! En super veel succes!!! Dikke kus van de Eetclub :-)

25

Christel & Bas

Bocht 13 is om even aan de pannenkoekenbende te denken, met die smile op je gezicht fiets jij hem zo nog een keer naar boven! Zet hem op kanjer!

105

Ton&Els en Tiny

Je kunt het! Veel succes en wij gaan genieten van de bochtwijn en de bidons!

100

Sma Spa O

Sam, collega’s en vrienden TOPPIE en veel succes.

50

Jenny Van Overveld

Nu al trots op je Sam! Zo vol energie ga jij met gemak 6x die berg op! En al haal je het maar 1x of helemaal niet, de wil is er en voor een mooi en goed doel, daar steun ik je graag bij!

10

Christa Putker-Hatzmann

Succes Sam

Show more