Sandra van der Galiën

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

158
kms

My target 300kms

Raised until 1st October 2020

2855.56

Raised from 1st October 2020

2923.56

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik vind dat we als we samen werken we samen de wereld een stukje beter kunnen maken. Direct of indirect krijgt iedereen een keer met kanker te maken en met elkaar kunnen we het te lijf. Wil jij mij helpen door te doneren? 

My Updates

Alpe d'HuZes gaat niet door...

Hartelijk dank voor alle donaties. Elke euro helpt! Het is nieuws is vast al aangekomen, maar in verband met Corona is het niet verantwoord de koersweek 2020 door te laten gaan. Het bestuur heeft afgelopen week besloten dat de jubileumeditie van de Alpe d'HuZes naar 2021 verplaatst wordt. Ontzettend jammer, maar het doel blijft gelijk. Al het reeds opgehaalde geld gaat mee naar 2021. Of ik volgend jaar mee ga doen weet ik nog niet, maar ik wil in elk geval via deze weg hartelijk danken voor de donatie. Voor vragen verwijs ik graag naar opgevenisgeenoptie.nl/veelgestelde-vragen

Met vriendelijke groet,

 Sandra van der Galiën

PS: Wil je weten wat er met jouw donatie wordt gedaan, klik dan hier https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ voor meer info over geldbesteding en kankeronderzoek.

Bijna op de helft!

Wat een lieve mensen om mij heen die KWF Kankerbestrijding steunen middels donaties! Dat doet mij goed. Ik zit bijna op de €2500, dus bijna op de helft van de €5000!

Vanaf vandaag begint officieel mijn wandeltraining, als in 2x in de week volgens schema trainen. Natuurlijk liep ik hiervoor ook regelmatig een stuk, maar nu vol gas. Mocht je nieuwsgierig zijn, het schema staat op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/zo-bereid-je-je-voor/training. Niet teveel naar de data kijken. Dinsdagavond is mijn hoogtetrainavond en 's weekends maak ik de lange afstandskilometers. Wil je een keer mee? Laat het weten :)

De eerste etappes Pieterpad als training zijn ook alweer gepland!

Dank Zuidlaren, Meppel en brandweer Anjum!

Afgelopen tijd op verschillende plekken geld op kunnen halen voor KWF! Allemaal dank daarvoor het laat zien dat veel mensen het doel steunen 😊

Dank voor de bijdrage van Ee!

Samen met Watte Douma heb in vrijdag 24 en zaterdag 25 januari in het dorp Ee hutspotpakketten, bier en wijn verkocht. Heel speciaal om mee te maken dat er mensen zijn die wat geld in je handen drukken en niets willen hebben. Of mensen die hutspot kopen al lusten ze het niet maar dan gebruiken ze de uien, wortelen en aardappelen wel anders... wauw! Erg veel dank voor de bijdrage Ee, samen hebben we €1624 naar KWF Kankerbestrijding over kunnen maken!

Opgeven is geen optie

Standaard sport ik twee keer in de week, 1x krachttraining en 1x boksen. Daarnaast loop ik een keer hard, ga fietsen of zoals nu, ga wandelen. Maar potjandeurie, de griep heeft ook mij te pakken! Ach, we slaan een keer boksen over, rustig aan, vroeg op bed en zo zijn we zo weer op weg. Opgeven is geen optie, op tijd rust pakken wel. Zo kan ik volgende week weer met 150% door!

Dank voor de sponsering tijdens de Cebeco dagen!

Tijdens de Cebeco specialisatiedagen gewasbescherming 2019 komen alle adviseurs van verschillende sectoren zoals (biologisch)akkerbouw, loonwerk, bloembollen, fruit, groente bij elkaar.

Een mooie kans om wat extra geld in te zamelen namens Agrifirm voor het goede doel. Samen met Hellen hebben we hier in de pauzes ons best gedaan om wijn, bier, shirts, bloembollen te verkopen waarvan de opbrengst voor 100% naar de Alpe d'Huzes gaat!

Collega's en leveranciers bedankt voor jullie bijdrage aan het goede doel! Erg fijn dat het het zo goed is ontvangen! TOP!

A life changing event

Ik ben Sandra van der Galiën, samenwonend met partner en kippen in het Noorden van Friesland. Sinds een dik jaar werk ik met veel plezier voor Agrifirm. Agrifirm doet met een team mee aan de Alpe d’HuZes. Afgelopen jaar heb ik er al over nagedacht, maar ik denk, niets voor mij. Dit jaar kwam het opnieuw op mijn pad. De ervaring moet fantastisch zijn en je doet je best voor een hoger doel. Ik mag graag wandelen en ben in voor samenwerken, samen sporten en samen werken aan een betere wereld. Samen staan we sterk en samen kunnen we wat bereiken. Veel mensen willen wel wat doen en ik ga nu wat doen! Samen met het team de berg op en geld inzamelen voor een ziekte waar iedereen direct of indirect mee te maken krijgt! Als je wat wil moet je zelf beginnen 😊

Thank you to my Sponsors

776

Anonymous

26

Shiatsupraktijk Trix Wijbenga

Succes Sandra, mooi initiatief!!

50

Anonymous

10

Anonymous

26

Lieuwe Dijkstra

Succes !!

10

Anonymous

50

Patrick van Hoewijk

Succes!😁💪

20

Anonymous

10

Fardau

Veel succes!

70

Anonymous

50

Anonymous

30

Anna van der Galiën

Sukses sus!

26

Willem Haaksma

50

Jens Kofoed

Succes de komende tijd Sandra!!

20

Jitske

Veel succes! Super dat jullie dit gaan doen

50

Anonymous

135

Anonymous

28

Anonymous

With love from canada 😍

18

Anonymous

15

Vera Mich

Succes! Ook voor de rest van het Agrifirm team!

26

Sandra Galiën

35

Doety Postma-Prins

50

Anonymous

Sandra, Dit is het bedrag voor de 6 flessen wijn mee- genomen in Lunteren. Succes

37

Anonymous

10

Anonymous

235

Anonymous

382

Deelopbrengst Cebeco dagen

Deelopbrengst verkoop op de Cebeco dagen in Lunteren. Collega’s, dank voor de bijdrage!!

20

Anonymous

Goedemiddag Sandra, Een heel goed doel wat zeker gesteund moet worden. Veel succes. Groetjes, Johan en Cathrien (vrienden van je ouders)

75

Anonymous

Veel sterkte

79

Anonymous

50

Désirée den Elzen

Zet 'm Op!

30

Jeanette van Driesum

Succes topper. You can do it

15

Vera Mich

Op naar de top! Hop hop hop!

20

Liennes

Succes Sandra!

26

Akke Zijlstra Zijlstra

50

J.A.

Opbrengst verkoop

18

Anonymous

84

Anonymous

50

Arend Zeelenberg

Halverkoop Apeldoorn, met hartelijke groet van Arend.

162

Anonymous

Show more

Select a Christmas decoration