Sandra Daanen Michielsen

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

267.50

waarom?

Papa ging met pensioen en toen is de ellende eigenlijk begonnen. Ons ma voelde een knobbeltje in haar borst. De grond zakte onder onze voeten weg toen we te horen kregen dat het deze keer kanker was. 2 operaties, bestraling en chemo. Het hele "pretpakket" was nodig. Na de eerste chemo zijn we met zn allen een weekend weg geweest. Het was eigenlijk veel te zwaar voor haar. Maar ze genoot ervan. Heerlijk bij de openhaard met heel haar gezin om haar heen. en ze krabbelde weer op. Schoon verklaard. De chemo had zn sporen al wel achtergelaten maar ze accepteerde die gewoon. Ze had eigenlijk ook geen andere keus. 

De kanker bleef terug komen en weer zagen we die mega sterke mama die haar schouders er onderzette en er voor vocht. Tot op het laatst heeft ze dit vol gehouden. Ookal vertelde ze in het ziekenhuis dat ze dit gevecht niet zou kunnen winnen, ze gaf niet op. Zo sterk! Helaas heeft ze bijna 2 jaar geleden de strijd verloren. En moeten we verder zonder haar.

Maar ook ik geef niet op! Ik wil later kunnen vertellen dat je van kanker kan genezen! Help je mij aan zoveel mogelijk donaties voor onderzoeken zodat dit waarheid kan worden?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My activity tracking

73
kms

Thank you to my supporters

10

Sandra Daanen
26 May 2024

Verkoop paraplu

42

Sandra Daanen
26 May 2024

Verkoop merchandise

8

Sandra Daanen
17 May 2024

Verkoop broodplankje

137.50

Sandra Daanen
16 May 2024

Merchandise

60

Priscilla Ansems
22 April 2024

Opbrengst van de snoepjesverkoop.

5

Ester Michielsen
25 February 2024

5

Familie Brosens
25 December 2023

Zet 'm op!🍀

My Activity: Wandelen