Sanne Zijlstra

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

576.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2023 doe ik voor de 2e keer mee met de Alpe D'Huzes. Ik doe mee voor alle mensen dichtbij mij en wat verder weg die baat hebben bij meer onderzoek naar kanker. Voor iedereen die nog aan t vechten is, voor iedereen die heeft gewonnen, maar waar t altijd in gedachten zit en ter nagedachtenis aan de mensen die helaas de strijd hebben verloren ❤️

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Steun je mij?

Komend jaar doe ik dus weer mee met de Alpe D'Huzes. De ervaring afgelopen jaar was geweldig, het was erg uitdagend en heel bijzonder. Van tevoren hoorde ik van meerdere mensen dat het gevoel van die dag bijna niet te omschrijven is en na het meemaken kan ik dat beamen.

Dat is echter niet de enige reden dat ik weer meedoe. Het blijft me verbazen hoe vaak ik nieuws krijg dat er iemand in mijn omgeving de diagnose kanker krijgt. Of dat nou is bij een doktersbezoek vanwege klachten of tijdens een routine/bevolkingsonderzoek. 
En dat is dan nog maar het begin van de rit, waar niet alleen de patient maar ook de hele omgeving mee te maken krijgen. Die rit die voor de een positiever uitpakt voor de ander. Maar voor iedereen is het een zware weg, zowel mentaal als fysiek. 

Hieruit blijkt dat onderzoek naar kanker nog steeds hard nodig is en om deze onderzoeken te kunnen financieren is geld nodig. 
Daarom ga ik weer m'n beste beentje voorzetten en volgend jaar niet 1x, maar 2x de berg op wandelen. 
En dan wil ik heel graag aan u vragen of u ons hierbij wilt steunen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat niemand meer hoeft te overlijden aan deze rotziekte.

My activity tracking

6
kms

Thank you to my supporters

15

Rob Van Disseldorp

Succes Sanne. Rob van Disseldorp

106

Carel Zijlstra

GO girl GO! Kusje van trotse vader

66

Joost Van Heck

Succes topper!

26

Enrico Verpalen

15

Jessica Lightfoot

Succes Sanne!

26

Anonymous

Kanjer!😘🍀🕊️

10

Marion Bouwmans

Heeeel veel succes Sanne.

250

Huidkliniek Lott

Sponsorpakket Glandon Sanne Zijlstra

26

Sanne Zijlstra

26

Bodille

Top nichtje 💪🏻 Succes

10

Oma

My Activity: Wandelen