Saskia Spieker

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

2637.00

Raised from 1st October 2020

2637.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dromen blijken niet altijd bedrog te zijn, mijn droom zal op 4 juni van dit gloednieuwe jaar uitkomen.

Een aantal keren reisden mijn lieve John en ik al naar de Alpe d’Huez om deel te nemen aan het prachtige evenement, John als fietser, ik als supporter. Mijn broer en schoonzus reisden, in het jaar dat onze ouders 7 weken na elkaar overleden waren aan kanker, ook mee.

Nadat onze liefste dochter al die jaren alleen vanuit Nederland supporter kon zijn, zal dan nu eindelijk mijn droom uitkomen en zal ik samen met  haar die berg oplopen !! Samen met John en Stefan en alle Alpenkanjer-teamgenoten gaan wij ons een week inzetten voor dat grote doel.

Tijdens zijn deelnames heeft John inmiddels 25.000 euro bij elkaar gefietst, nu zal ik mijn uiterste best gaan doen mijn streefbedrag te behalen.

Velen van jullie kennen mijn ziekteverhaal, daar ga ik nu ook niet uitgebreid bij stilstaan.  

Naast enorme steun die ik de afgelopen 16 jaar van alle lieve mensen om mij heen mocht ontvangen, is wandelen een grote conditionele en mentale redding geweest. Als mijn gezondheid het toelaat gaat mij dat dus wel lukken op 4 juni 2020.

Wat voor mij als veel grotere uitdaging voelt, is het vragen om geld, juist omdat ik me er zo bewust van ben dat er veel meer ernstige ziektes en andere grote doelen bestaan. Toch ga ik het doen.

Ik weet als geen ander dat de wetenschap een heeeeeel belangrijk onderdeel van levensverlenging/genezing en de verbetering van kwaliteit van leven is. Na vele behandelingen en operaties ben ik er gelukkig nog steeds !

Toen ik in 2015 in de wachtkamer van het Protonen Zentrum in Essen Duitsland hele kleine kindjes met hersentumoren aan een tafeltje met elkaar zag spelen, dacht ik, dit kan ECHT niet de bedoeling zijn!!!! In gedachten loop ik die berg op voor al die lieve kindjes, en, niet te vergeten, voor mijn zieke collega,man van oud-collega, tante, oud-buurvrouw, buurvrouw, schoonzus, Alpenkanjer- vriend en natuurlijk mijn liefste vader en moeder en al die anderen die met de ziekte geconfronteerd zijn of zijn geweest!!!!!

Lieve lieve familie, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, collega, kennis, LAAT MIJ NIET VOOR NIETS DIE HOGE BERG OPPLOETEREN !! Ieder bedrag(je) is meeeeeeer dan welkom.

 

 

Thank you to my Sponsors

250

Strijbosch Tunnissen Makelaars Arnhem B.V.

25

Rob Marja Jeroen Fleur Veens

Wij zijn o zo trots op jou!

26

Anja Bouwman

Wat mooi om samen met Je dochter te doen!

50

Marianne Reintjes

250

Fortrum

Beste Saskia, Via John (oud collega) ken ik je verhaal en ik ben onder de indruk van jouw kracht. Super dat je dit doet en dat je dit keer met je dochter de berg zal beklimmen. Uiteraard steunen we jullie graag. Heel veel succes en we blijven jullie volgen.

74

Jarl

Topper!

50

La Coupe Hairstyling

Fantastisch Saskia dat je samen met Emily deelneemt aan de AD6. Een droom die voor jullie beide uitkomt. Ik ben blij dat je in mijn team deelneemt. Het bedrag komt namens onze kapper LaCoupeHairstyling , ze sponsort dit bedrag op jouw pagina. Sylvia en haar team wensen jou en Emily heel veel suc6 met deze bijzondere beklimming op de Alpe d'HuZes.

10

Miranda van der Kroef

Heel veel succes lieve Saskia. Toppertje dat je dit doet samen met de rest van jullie team! Trots op jullie!

26

Anonymous

26

Eugenie

Saskia en John, Indrukwekkend verhaal, bedankt dat je het deelt. Weer heel veel succes met jullie beklimming! Groetjes Eugenie

250

Strategiemakers

106

Marian & Bastiaan

Een kleine bijdrage voor een grootse prestatie samen! Wat een toppers zijn jullie - heel veel succes, jullie kunnen het!

250

DUNOAIR

SUCCES 😉

10

Anonymous

250

BMW Dusseldorp Deventer

Namens Robert en collega's Deventer, heel veel succes gewenst op 4 juni aanstaande!

250

De Groene Artisanen

50

Anonymous

10

Habib Bouchar

Heel veel succes Saskia, knap dat je dit doet. Van John begrepen dat je een vechter bent, ook dit gaat je lukken. Grt Habib

26

Tiny Hese

Succes Saskia

20

Marco Delsing

Heel veel succes Saskia, mooi initiatief!!

26

Peter Tengeler en Helma Noordman

Succes Saskia

42

Hans de Boef

Saskia, €2,- voor iedere bocht die jullie samen weten te ronden. Heel veel succes, en mooie momenten in zowel de voorbereiding als de dag zelf. Hans

30

Esther

Lieve Saskia (en Emily), Wat een enorme kanjers zijn jullie! Ik wens jullie alle voorspoed, het beste weer, topconditie en liefde om dit te volbrengen. Met de steun van John en Stefan moet dat zeker lukken! Liefs Esther en Lotus

10

Renaldo N

250

Anonymous

20

Karin & Rony DeMaertelaere

Saskia wat een knap doel dat je daar hebt. We steunen je in hart en gebed. Succes !

250

Hanselman Groep B.V.

Succes

Show more

Select a Christmas decoration