Sophie van Bochove

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

2,083
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

1249.90

Raised from 1st October 2020

1249.90

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Iedereen in de wereld krijgt te maken met kanker. Je hoeft het dan zelf misschien niet te hebben maar er is vast wel iemand in je omgeving die deze ziekte krijgt. Niet alleen voor diegene is het moeilijk maar ook voor vele anderen.

Persoonlijk heb ik er ook te maken mee gehad. In het afgelopen jaar kregen maar liefst 3 familieleden van mij kanker en dat heeft me wel even wakker geschut. Weliswaar heb ik het dan niet gehad maar ik kan er wel wat aan doen d.m.v. dit sportevent. Zelf ben ik super blij dat ik er aan meedoe. Dat ik dit niet alleen voor mezelf kan doen, maar ook voor alle andere mensen op de wereld die hier mee te maken hebben 

Door de jaren heen heb ik mensen gekend die hebben gestreden met de ziekte. Sommige zijn gebleven en sommige zijn naar de hemel gegaan. Gelukkig ben ik nog geen familielid kwijtgeraakt aan kanker, maar kan ik dit nog steeds voor mijn oma doen. Ik heb mijn oma nooit gekend, helaas.. Mijn oma is op hele jonge leeftijd net voor mijn geboorte doodgegaan en is toen beland op de hemel. Over de verhalen die ik heb gehoord wou ik dat ik haar kende. We hadden namelijk veel dezelfde hobbies (bijvoorbeeld piano spelen). Het doet mij goed dat ik dit ook voor haar kan doen. Dat ik dichter bij de hemel ben en dat ik haar trots kan maken. 

Ook wil ik in het speciaal alle liefde en sterkte sturen aan Leonieke. Ik weet dat het op dit moment niet een makkelijke tijd is voor jou maar ik beloof je dat ik dit ook zeker voor jou doe. Laten we samen strijden tegen kanker!

Dan even over mezelf. Zelf ben ik een sportief en zorgzaam persoon. Ik geef om veel mensen en het afgelopen jaar is wielrennen een grote hobby van mij geworden. En hoe mooi is het nou dat ik het sportieve en zorgzame in mij kan combineren om heel veel anderen te helpen tegen deze ziekte. 

Ik geloof dat ik nu wel zo'n beetje mijn verhaal heb laten horen en hoop ik dat jij een donatie kan geven om deze ziekte de wereld uit te halen. Samen strijden tegen een goed doel, dat wil iedereen.  

 

 

 

 

 

My Updates

Training voor Alpe D'HuZes

Hoi iedereen, ik kan mededelen dat de trainingen super goed gaan. Op dit moment doe ik duurtrainingen, krachttrainingen en hele korte snelle rondjes. 

Op school zijn we nu ook bezig met het maken van producten die we kunnen verkopen op school. Heel lief dat iedereen dat doet want al het geld dat word verzameld gaat naar mijn eigen account. Zie tijdens de lessen al veel mooie dingen, waardoor ik steeds meer zin krijg in de Alpe D'HuZes. 

Binnenkort weer even naar de huisarts voor controles en kijken hoe ik het best kan voorbereiden op de Alpe D'HuZes. Ben benieuwd wat ze ervan vinden als ze horen dat ik meedoe haha..

Voor nu een grote dank naar jullie toe. Voor alle donaties en support die ik dagelijks krijg. Het geeft me super veel motivatie en een heel goed gevoel dat wij samen dit voor de wereld kunnen doen. 

Voor nu een fijn weekend alvast!

Adios muchachos!

Sophie

Trainingen officieel begonnen

Eerste week training is nu officieel begonnen. Doei Netflix, Hallo racefiets!

Ga nu beginnen met krachttrainingen, fietstrainingen en heel veel gezond eten haha.. 

Helaas ben ik ziek geworden dus dat word goed uitrusten en zo snel mogelijk weer aansterken. Hoop dat het allemaal goed komt en morgen weer op de fiets kan springen voor een kort rondje..

Vergeet niet zo veel mogelijk te doneren!! We zijn al goed onderweg maar het kan natuurlijk altijd beter!

Nou dit was dan mijn eerste blog.

ADIOS,

Sophie

 

Thank you to my Sponsors

26

Sytske Feenstra

Succes Sophie

26

Suzanne Zegveld

Mooi doel Sophie! Én je geeft jezelf een mooie ervaring. Veel plezier!

56

Jeroen Maters

Allez Sophie! Veel succes op de Alpe d'Huez!

26

Petra Reijnhoudt

184

Anonymous

312

GLR markt opbrengst

2

Anoushka Jongsten

26

Hestia Monster

We beginnen maar eens met een duwtje in de rug! Die kan je vast goed gebruiken!

26

Anonymous

En nu lekker in training!

26

Petri

GO GO SOPHIE, trots op je!

56

Annemarie Bruin

Zet hem op Sophie

40

Sophie Van Bochove

Verkoop voor Alpe D’HuZes

26

Frans Möhring

Succes alvast Sophie! Ik ben een paar jaar geleden voor een goed doel de Mont Ventoux opgefietst, dat was heel indrukwekkend om te doen.

5

Anonymous

Goed bezig!

26

Rob en Leonieke

Succes met trainen Sophie, heel bijzonder dat je dit doet!

26

Haluk & Margot

Go, girl! Stoer!

66

Marije van den Berg

Wauw! Succes!

26

Sanne Marteijn

Superknap dat je dit spannende en mooie avontuur aangaat tegen deze rotziekte waar al veel te veel mensen voor geleden hebben. Je bent al volop aan het trainen, naast school en alles wat je doet RESPECT SCHATT! voor nu eerst maar een ( begin ) donatie om je op weg te helpen de berg op ;) YOU CAN DO THIS

26

Kimo

Veel succes!!

106

Adriaan Maters

66

Arno Marteijn

Veel suc6 op de berg!!

5

Iris

U can do it Sooph!! Ben trots op je 😘

66

Nicole en Mick

Goed bezig Sophie, zet hem op! Mick en Nicole

Show more

Select a Christmas decoration