Stephan Burger

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

My Activity Tracking

4,877
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De kogel is door de kerk, in 2019 doe ik weer mee aan Alpe d'HuZes! In navolging op mijn Alpe d'HuZes in 2013, als lid van team Martine, fiets ik nu mee met de Rotterdam Fund Racers, een Rotterdamse stichting die zich ten doel stelt om zo veel mogelijk positieve krachten en initiatieven te bundelen om op sportieve wijze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid in Rotterdam te nemen. Maar het echte speerpunt van de fund racers is kanker de wereld uit helpen. 

De komende maanden zullen weer bol staan van fundraising activiteiten, trainingsprogramma's en mooie momenten met elkaar. Waarom ik het doe? Eenvoudigweg omdat dit het minste is wat ik kan doen tegen deze vreselijke ziekte en voor de dierbare mensen die met deze ziekte te maken hebben.

Samen kunnen we werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker! Steun je me?

 

My Updates

Ik ga er weer voor!!

Jeetje, het kriebelt weer!! In 2013 deed ik voor het eerst mee aan Alpe d'HuZes. Een ongelooflijke mooie, onvergetelijke ervaring! De jaren erna heb ik vaak getwijfeld; Zal ik weer meedoen? Maar het gebrek aan tijd deed mij telkens moeten besluiten het niet te doen. Immers, als ik het doe, dan doe ik het goed! Ons drukke leventje, met onze jonge sportende kinderen en drukke banen, maakte het net even iets te lastig om er vol voor te gaan. Maar de kids zijn wat ouder, de rust is weer enigzins terug. Dus ik ga weer :-)!!

De gedachte aan deze nieuwe deelname motiveert enorm! Een nieuw trainingsprogramma is opgesteld en de weegschaal is weer in gebruik genomen. Fit moet ik worden! Want, sportief gezien is de uitdaging natuurlijk 6 x omhoog. Hoewel ik natuurlijk weet dat het aantal keer dat je omhoog gaat, eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is. Het grootste doel is namelijk het binnenhalen van zoveel mogelijk sponsorgeld. Want alleen daarmee kan het belangrijke onderzoek worden bekostigd dat zo hard nodig is om deze ziekte aan te pakken, uit te bannen, de wereld uit te helpen. En wel zo snel mogelijk. 

Ik hoop dat ik heel, heel veel mensen kan overtuigen om een bijdrage te doen, al is het maar een kleine. Sponsor jij mij?

 

De laatste dag van 2018

Vandaag al weer de laatste dag van 2018. Weer 'n jaar voorbij gevlogen...gelukkig weer een jaar waarin ik veel mooie herinneringen heb kunnen maken met m'n gezinnetje, familie en dierbare vrienden. Een rondreis van 3 weken met de camper door Amerika, fietsen op Mallorca en de Ventoux beklimmen met Joop Zoetemelk en een paar dagen Valencia met m'n vriendjes waren mooie hoogtepunten. De meiden doen het super op school en sportief, zakelijk gaat het goed en ik heb de allerliefste vriendin van de hele wereld.

De Alpe wordt het hoogtepunt van 2019. De trainingen worden steeds langer en intensiever, de donaties stromen binnen en er zit nog het nodige in de "pijplijn". Vandaag ontving ik nog een mooie donatie van Ginette van de Laar (omdat de site niet werkte heeft ze het naar m'n privé rekening overgemaakt zodat ik het door kon storten). Met Ginette zat ik van '92 tot '97 op de Hotelmanagement School in Leeuwarden, tof om van haar - na al die jaren - een donatie te ontvangen toch? Fijn dat zo veel mensen dit belangrijke doel supporten. Geeft NOG meer motivatie! Op naar een mooi 2019!! En omdat sponsoring nooit genoeg kan zijn, houd je vooral niet in en doneer! Dank je wel!

Rondje Stellendam met team Rotterdam Fund Racers 3

Na de indoor spinsessies van afgelopen weken kon er eindelijk weer eens in een lekker zonnetje buiten worden gefietst. Met het vooruitzicht op dit mooie weer werd een tocht van een kleine 120 km gepland, een rondje "Stellendam". 

Een mooie rit met goeie vrienden, heerlijk om op deze wijze te werken aan de basisconditie die nodig is om uiteindelijk straks 6 x de Alpe te bedwingen. 

Naast het serieuze trainen is het hele team inmiddels ook goed op gang gekomen met de sponsorwerving. De Rotterdam Fund Racers zitten al op een kleine € 40.000,- waarvan ons team er bijna € 10.000,- voor zijn rekening mag nemen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Lekker bezig dus, maar nog lang niet goed genoeg, er moet nog veel meer bij. Dus, maak even tijd om een bijdrage te doen, iedere euro is er 1. En blijf ons de komende tijd even goed volgen, er komen een aantal leuke acties en activiteiten aan!

 

 

 

 

 

Goesting!

Wow, op 2 euro na de grens van € 3.000,- bereikt!!! Wat 'n mooi bedrag. De laatste € 200,- ontving ik zojuist via mijn ouders, die het afgelopen weekend een 9-gangen Alpe d'HuZes diner organiseerden voor vrienden en daarmee dit mooie bedrag ophaalden. In plaats van uit eten te gaan, wat zij normaal eens in de tijd met een clubje van 8 doen, besloot mijn moeder het diner zelf te verzorgen en het geld ten goede van het KWF te laten komen. Geweldig toch!!

Over 6 dagen komen we rond deze tijd aan op de Alpe. Ik kijk er naar uit en ben er klaar voor! De voorbereiding is goed, de benen zijn goed. Alle benodigde gelletjes, reepjes, zouttabletten, Isotone dorstlessers, stroopwafels, dextro's, nieuwe bidons, ondershirtjes, broekvet enz zijn aangeschaft en staan al netjes klaar in een kratje (diegenen die mij goed kennen weten overigens dat dat - nog maar 6 dagen voor vertrek - voor mij echt vrij uitzonderlijk is :-)). Arthur heeft mijn fiets weer in opperste staat van paraatheid gebracht dus ook aan het materiaal zal het niet liggen. 

Aan de moraal ook niet. De afgelopen maanden hebben zó veel mensen hun belangstelling en betrokkenheid getoond en royaal gedoneerd. Mijn gezinnetje vergeeft me de vele uren op de fiets, want, zo weten ook de meiden, de Alpe is dit jaar 'n belangrijk doel voor mij. Ik ben er dankbaar voor en - om in wielertermen te blijven - het gaf en geeft mij de goesting om er vol voor te gaan. 

Dus kom maar op met die berg!! En met die laatste donaties, want die heb je nooit genoeg!

 

 

 

 

Thank you to my Sponsors

50

Stina Volker

Veel plezier samen met je team!

15

Daniëlle Martens

Goed bezig, Stephan! Zet m op in juni! ??

21

Peterina Wink

Top dat je dit doet Steef! Trots op jou!

100

Michel Fidder

Heel veel succes Stephan! Stuur foto's van de top!

42

Anonymous

66

Kim Roscam Abbing

Succes Stefan!

250

Accordis B.V.

Succes!

10

Toby Cino

Heel veel succes Stephan. We duimen voor een mooi resultaat.

21

Stephan Burger

21

Anonymous

Succes met de verdere voorbereiding en de uiteindelijke uitvoering.

75

Wiepie de Jong

Vanuit Halifax (Canada) heel veel succes Stephan!!

21

Ruud de Bruijne

Heel veel succes!!!

26

Cathalijne Den Bakker

Zet ‘m op in juni, grote broer :-)! Dat er maar veel geld mag worden opgehaald! Liefs van je zus xx

56

Diederik Miedema

Succes Stephan met je tocht

20

Rino Reuvekamp

Heel veel succes, Stephan! Groet, Rino

106

Annemieke Eekhof

Beste stephan fantastisch dat je dit weer gaat doen. Zet m op! en dit doel steunen we graag want zoals je zegt het treft ons vrees ik allemaal ooit direct of indirect in ons leven.

30

Martijn Bulthuis

Zet m op maatje, trots op je!

2

Xander

26

Brenda Van Zoeren

Mooi initiatief. Ik wens jullie heel veel success!

26

Remon Kortman

Ik hoop dat je je doelen haalt maat weet dat iedere bijdrage aan onderzoek top is. Succes kerel.

21

Anita Kooij

Heel veel succes Steef !

26

Ron Beenhakker

Mooi initiatief Gozert en heel veel suc6.

21

Wouter en Sandra van der Meer

Respect voor alle deelnemers. Succes met alles

25

Saskia en Jos Janse

Super stoer dat je dit weer gaat doen! Heel veel succes!

35

Patrick Dingenouts

Knallen Mattie!! X

56

Diederik Miedema

Succes met je tocht. Nog een extra steuntje in de rug!!

50

Tante Tee

Volgend jaar halen we jullie 6x binnen op de berg!!!

11

Richard Bijl

25

Annie Philipsen

Heel veel succes

21

Aldo Baljet

Op het moment de souplesse eruit is val je terug op Douwen en trekken. Succes!

20

Tim van Duin

Succes en goed bezig!!!!

110

Anonymous

Stephan, wat goed dat je weer aan dit mooie evenement deelneemt. Ik draag er graag mijn steentje aan bij en hoop dat jullie ook dit jaar heel succesvol zullen zijn met de Rotterdam Fund Racers, keep up the good work!

15

Anita de Geus

Topper! Zet hem op volgende week.

50

MiRo Financial Services

Succes mannen!

100

Jasper Burger

Succes Stephan, mooi zoals jij je inzet voor anderen!

5

Ingrid Alblas

Veel succes. Zet hem op.

168

Anonymous

100

Hans en Gerda Burger

Vorige keer 5, nu 6 keer? Het gaat je vast lukken. succes!

20

Robert van Dommelen

Succes Stefan. Goed dat je dit doet. Dank je wel.

50

Volker

Goed doorfietsen leuk dat je weer meedoet

25

Nicole Van Klaveren

Kom je ook aanmoedigen natuurlijk!

10

Natascha van Es van Es

Heel veel succes Stephan!

10

André Zwijnenburg

13

Marcel, Monique en Chimene de Reus

Toch weer mee de berg op! Succes en het gaat je zeker lukken!

30

Annelies van Dijk

Zet 'm op!!

10

Mirjam Rijsdijk

15

Yvonne Hermes

Zet 'm op bikkel ... trap het feit dat er (nu nog) mensen sterven aan de gevolgen van kanker de wereld uit! Heel veel succes en plezier toegewenst !!!

26

Ashley Vos

Zet 'm op Steef!!

300

Volvo Group Truck Center BV

Wij wensen je veel succes namens Volvo Group Truck Center

26

Corine den Bakker

veel succes! Ga er voor.!

21

ErikB

15

Mech Carlier

Top ?succes ??‍♂️

200

Hans Burger

Opbrengst Charity Dinner leesclub Klostersee Burlo. Alle deelnemers wensen je succes.

26

Joeri van der Schans

Succes man!

5

Anonymous

Veel succes Stephan!!

10

Petra Scargo

Heel veel succes!

20

Anneloes Kettenis

Heel veel succes toegewenst van de meisjes uit Den Haag!!

50

Hans Burger

Dit bedrag is gedoneerd door Benny en Martha van Enk. Ze wensen je veel succes.

5

Stephanie Zwaard Hubscher

Doe je best!

56

Sinan Gökmen

Succes Stefan!

26

Anonymous

Veel succes!

26

Grumpy Neushoorn

Zoveel redenen om te sponsoren, zoveel redenen om trots te zijn op deze prestatie! En om elke hoek kijkt de Olifant mee.

30

Sam&Gabriëlle

GOED en STERK, Stephan!

21

Riny Boekelman

50

Aad en Marian Kerpel

Veel succes!

15

Angelique Mulder

Super veel respect voor jullie

347

Anonymous

Joelia diner

400

Anonymous

25

Anonymous

Lieve Stephan, Top en succes! Liefs, Rina

20

Nick&Leidy Horsnell

Gefeliciteerd met de uitdaging.

10

Bart Samson

Zet ‘m op, je bent goed bezig! ??‍♂️????

26

Carina & Rene Kerpels

Top top top gozert zet hem op we zijn super trots op jou.

10

Anonymous

Doneren al aan KWF, maar jouw initiatief moet natuurlijk ook nog gesteund worden Stephan! Succes, grtz Raimond

Show more