Stephan Wasser

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

9,921
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

795.00

Raised from 1st October 2020

835.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik graag samen met ons team Versteijnen een steentje wil bijdragen in de strijd tegen kanker. Iedereen ken in zijn/haar naaste omgeving wel iemand die met deze strijd te maken heeft gehad, mijn moeder was een van de gelukkige om de strijd te winnen. Daarom wil ik me inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeken om de strijd tegen kanker te overwinnen.


Wil je mij / ons team steunen?

Bedankt

Stephan

My Updates

De aftrapper

Na het slechte nieuws in Juli had ik 25 september in mijn agenda gezet, de dag de Alpe d’HuZes de aftrap geeft voor de 2022 editie was het voor mij een doel om weer op de fiets te zitten. Herstel gaat voorspoedig en ja, ik heb vandaag de Noord Brabant route gefietst. Een mooie route maar conditioneel moet er nog wel wat gebeuren :-) Daar gaan we de komende maanden aan werken. De afstand van vandaag is toch 4x de alp beklimmen.
Het was weer heerlijk om lekker te fietsen, ondanks een lekke band en voelde toch ook als een overwinning. 
Vizier gaat nu op 2 juni 2022 om in Frankrijk de alp te overwinnen. 

Goed nieuws...

Vandaag de uitslag onderzoek lymfeklieren en resthuid wat weggehaald is in de operatie van vorige week.... Geen uitzaaiingen, alles is schoon. Ondanks dat ik uit was gegaan van positief bericht toch opluchting... De bevestiging dat het OK is. 
Nu verder herstellen, de draad weer oppakken.... En weer op de fiets springen. Op naar Alpe d’HuZes.... 
Opgevenisgeenoptie

Laatste horde....

'S morgens nucleair onderzoeken gehad om lymfeklier op te sporen waarna smiddags de operatie plaatsvond. Gelukkig alles goed verlopen en mocht savonds alweer naar huis! Nog een weekje in spanning tot uitslag... 
Begin van herstel, op naar 2 juni 2022

Opluchting

Vandaag uitslag gekregen van de pet/CT scan van vorige week en het was positief nieuws. Er zijn geen uitzaaiingen gevonden, alles ziet er schoon uit. Toch een opluchting en kijk met een beter gevoel uit naar de operatie over 3 dagen. 

Ook ik ...

2020 ... ik zou voor de eerste keer deelnemen aan Alpe d'Huzes, voor ons mam, familie, vrienden, kennissen, KWF en een ieder die met deze rot ziekte te maken heeft of heeft gehad. Getraind in weer en wind, afgezien, genoten maar met een doel ... geld inzamelen voor KWF.  Maar helaas, het mocht niet doorgaan vanwege corona. 

2021 ... opnieuw ging Alpe d'Huzes niet door, voor de 2e keer.
Dan eind mei, toch maar de huisarts gebeld voor een moedervlek die van vorm en structuur veranderde ... 12 juli naar ziekenhuis voor onderzoek, het moet eruit ... 3 dagen later is het eruit gehaald, dan begint het wachten. 
Een week later als ik het verband kom wisselen is de uitslag ook al binnen; "Meneer ik heb geen goed nieuws" BAM, daar waar ik toch wel positief was over een goede uitslag kwam die toch wel binnen. Natuurlijk ook aan dit scenario gedacht maarja je denkt algauw "dit overkomt mij niet" ... Het overkomt je toch en het kan iedereen overkomen! Deze rot ziekte kan overal toeslaan :(
Wat nu? Hoewel de snijwanden schoon zijn en de klieren geen gekke tekenen geven moet er toch een nieuwe operatie ingepland worden om rondom extra weg te snijden en de lymfeklier te verwijderen, uit voorzorg. Een dag later heb ik al een intake en wordt op de oproeplijst geplaatst... wachten op een oproep.

2022 gaat de eerste keer deelnemen aan Alpe d'Huzes worden, voor ons mam, familie, vrienden, kennissen, KWF en een ieder die met deze rot ziekte te maken heeft of heeft gehad ... en nu ook een beetje voor mezelf

Samen met mijn Versteijnen collega's gaan we er een onvergetelijke week van maken ... Opgeven is geen optie!

Thank you to my Sponsors

11

yuri wasser

succes pappssiiiieeeeeeee

26

Erik en Sharon Kantelberg Koster

Zet ‘m op Stephan. Veel succes met jullie team!

10

Hanneke Holzken

26

Edwin Van Eijck

Goed bezig Stephan 💪🏻 Succes allemaal!

25

Thea Den Biggelaar Wasser

Succes en zet hem op! Je bent een kei!!!

56

Koos en Miep Wasser

Heel veel succes Stephan en je hele team!

12

Sven Wasser

Suc66 daddieeee

150

Actemium Zevenaar

Veel succes en inspiratie gewenst bij deze tocht!

26

Ingrid Kantelberg

Heel veel suc6, Steef! Bart en Ingrid

26

Moos

Succes Steef. Zal je verrichtingen aandachtig volgen.

10

Karin Van Iersel

Succes en veel plezier

26

Karin Wasser

Fantastisch Stephan dat je die berg gaat beklimmen!👌Tegelijkertijd wens ik je veel fietsplezier toe!

106

Copernicus - Egbert Ellenkamp

Heel veel succes Stephan!

20

Magda

Succes Stephan

10

Ted en Gonny

10

René Vermeer

Veel succes met deze mooie uitdaging voor een heel goed doel.

100

Sportbar Baan 0

5

Annemiek de Ruiter

5

Corina meeusen

Succes Stephan

10

Roland Wasser

Train ze en alvast succes

25

Leny Wasser

Heel veel succes!

20

Andre & Frans

10

Harrie Van Iersel

Heel veel succes Corry en Harry van Iersel

25

Anonymous

Veel succes met de voorbereidingen!

10

Soraya Wasser

Succes hè Daddie ! 😊

10

Wiljan Richt

15

Elvira Koop

Hey Stephan, Wat een mooie dag is het vandaag voor jou geweest! Ik lees je verhaal en ben blij dat alles goed met je gaat! Heel veel succes en plezier met jullie mooie doel. Dat gaat vast lukken!👊

50

Ilse van Kessel

Dag Stephan, dag team Versteijnen, geweldig is jullie inzet om bij te dragen in de strijd tegen kanker. Veel sportief succes gewenst en vergeet ook niet om overal van te geniete: omarm de berg en omarm alle mooie gemotiveerde, emotionele en dankbare energie die jullie daar kunnen en mogen ervaren. Laat het binnen komen in je hart, dan vormen jullie echt één team voor wie opgeven geen optie zal zijn. Veel liefs van Jolien en Ilse.

Show more

Select a Christmas decoration