Team Krimpenerwaard

.

.

.

Ruud de Hoop van Sortimo, een vriend met wie je graag omhoog klimt...

Graag stellen we je aan Ruud de Hoop van Sortimo bedrijfswageninrichtingen en mobiliteitsoplossingen voor. Ruud is Vriend van Team Krimpenerwaard. In zijn nieuwe pand in Moordrecht ontmoeten we hem. Ruud is meer dan een sponsor. Hij was teamlid van het succesvolle Alpe d'Huzes team "met het Hart naar de Top" de voorloper van Team Krimpenerwaard. Ruud beklom de berg meerdere malen met zijn team en haalde een kleine € 100.000,-op. In 2018 sponsorde hij ons niet alleen maar kwam samen met zijn vrouw Monique zijn medewerker Werner de Bruijn en de rest van Team Krimpenerwaard aanmoedigen bij Alpe d'Huzes. En ook met de editie van 2019 kunnen we weer op zijn steun rekenen. Kortom een vriend waarmee het goed klimmen is....met al die steuntjes in de rug.

Ruud vindt Alpe d'Huzes een mooi sportief antwoord op zo'n ellendige ziekte en Team Krimpenerwaard een prachtig initiatief om veel geld op te halen voor kankeronderzoek.

Soms wordt het zo duidelijk waar we het voor doen.......

Je denkt wel eens waar doen we het allemaal voor. Zoveel geld ophalen.....en dan word je wakker geschud door een heftig bericht. Paulien Deutekom Wereldkampion Allround overleden aan longkanker. Pas 37 en zo'n sterke sportster.  Je snapt het niet, zoekt naar een waarom maar hier past stilte en de wetenschap dat we met een groep geweldige mensen van Team Krimpenerwaard bezig zijn om te zorgen dat er geld komt voor kankeronderzoek zodat dit niet meer gebeurt......

We wensen de familie en nabestaanden veel warmte, liefde en kracht toe bij dit grote verlies....

 

Goof van Meerkerk, een echte Vriend van Team Krimpenerwaard

Vriend van Team Krimpenerwaard Goof van Meerkerk van Leuveco is ondernemer maar sponsort ons privé. Goof is een vriend waar je altijd kan aankloppen. Het sponsoren van Team Krimpenerwaard met als doel om kanker de wereld uit te krijgen, vindt hij een vanzelfsprekendheid. Ook schuift hij ieder jaar aan bij onze restaurantactie.

Goof is een heel speciale sponsor. Als herinnering aan zijn overleden vrouw Christa, neemt Team Krimpenerwaard haar beeltenis mee de berg op. Net zoals in 2018 zal er een herinneringsafbeelding van haar op onze shirts aanwezig zijn. Als Team Krimpenerwaard zijn wij dankbaar en vereerd dat we op deze manier Christa mogen helpen herdenken.

Onze dubbele Vriend Wim Rodenburg van DA Mooi Rodenburg en Beautycentrum Rodenburg

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren zijn ontzettend belangrijk. We stellen ze graag aan je voor en vragen ze wat ze met Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard hebben.

Wim is een dubbele vriend van Team Krimpenerwaard. Want zowel Beautycentrum Rodenburg als DA Mooi Rodenburg zijn Vriend van Team Krimpenerwaard. Dit jaar gaat Wim voor zijn 3e Alpe d'Huzes deelname. Dit jaar reed hij hem in de stromende regen 6 keer omhoog. Een absolute TOPprestatie. Wim staat mede aan de basis van Team Krimpenerwaard 2019.

Over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard. Alpe d'Huzes zit me in het bloed. Ik heb de afgelopen jaren op verschillende manieren de gevolgen van de vreselijke ziekte ervaren. Daarom ben ik gemotiveerd om veel geld op te halen voor onderzoek. Alpe d'Huzes is de uitgelezen kans om dit te realiseren.

Team Krimpenerwaard 2019 is een mooie voortzetting van "met het Hart naar de Top"en Team Krimpenerwaard 2018. Mijn wens is dat we hiermee een mooi concept voor de Krimpenerwaard hebben ontwikkeld om mensen te verbinden en goede doelen te steunen in combinatie met sportieve uitdagingen.

.

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren, leer ze kennen. Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers

Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers is vriend van het eerste uur. Gerard heeft zelf al een succesvolle deelname aan Alpe d'Huzes achter zijn naam staan met het Alpe d'Huzes team met het Hart naar de Top. Ook is hij lid van Groene Hart renners.Tegen de wind in rijden is zijn 2e natuur.  

Gerard over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard;

"Alpe d'Huzes is het evenement om goed stil te staan bij deze vreselijke ziekte. De combinatie van saamhorigheid en het niet willen opgeven, maakt het uniek !"

Team Krimpenerwaard is een mooi initiatief dat vanuit lokale binding iedereen wil betrekken om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. 

 

We zijn compleet, gestart en dankbaar!!! Inwoners van de Krimpenerwaard bedankt !

Drie maanden geleden zaten we aan een lege vergadertafel. Egbert van der Veen en Nico Dullaart van RTV Krimpenerwaard, Robert van der Hek van het Kontakt en Wim Rodenburg en Jouke Geurts van Team Krimpenerwaard 2018. We wilden al het goede van 2018 voorzetten en opnieuw inwoners van de Krimpenerwaard de kans geven deel te nemen aan Alpe d'Huzes 2019. Maar we hadden geen team....Er waren ook mensen die zeiden dat het nooit zou lukken...Nu is opgeven geen optie dus we hebben doorgezet. En nu begin december staan we naar iets moois te kijken.

Team Krimpenerwaard gaat met 18 deelnemers naar Alpe d'Huzes 2019. Mensen met ontroerende en verdrietige verhalen maar ook verhalen van hoop. Mensen die niet opgeven maar ook in moeilijke tijden doorgaan op weg naar mooie tijden...

We zijn dankbaar voor deze lieve en mooie mensen. Dankbaar dat onze restaurantactie zo goed loopt. Dankbaar voor alle sponsoring! Dank je wel alle inwoneners en ondernemers van de Krimpenerwaard dat jullie je weer van de beste kant laten zien en ons zo steunen.

 

.

Team Krimpenerwaard, het Team van en voor de Krimpenerwaard !

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij als Team Krimpenerwaard inwoners en ondernemers van de Krimpenerwaard willen verbinden in hun strijd tegen kanker.

In 2018 deden wij voor het eerst mee als Team Krimpenerwaard.  Een team gebouwd uit mensen die elkaar niet kenden maar gezamenlijk een TOP prestatie hebben neergezet. Zowel sportief als financieel. Samen deelden we vreugde en verdriet. Vreemden werden vrienden....

Omdat we merkten dat het initiatief veel steun binnen de bevolking van de Krimpenerwaard krijgt, hebben we besloten al het goede van 2018 voort te zetten in 2019 met Team Krimpenerwaard en Team Krimpenerwaard XTRA

Samen met onze media partners RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt zullen we er weer een overgetelijke gebeurtenis van maken.

Uiteraard kunt u ons ook sponsoren. Of wilt u hoofdsponsor worden? Neem dan contact op met Jouke Geurts 06 51 35 9330 info@teamkrimpenerwaard.nl

 

Thank you to our Sponsors

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

50

Lisette Van Doorn

👍

5

Sjoerd Goedel

Succes!!!!!

250

Martin De Bie

20

Annie Heijboer

10

Joyce Rodenburg

Heel veel succes !!

50

Edith Ham - Van Der Kooij

100

Van Egmond Makelaardij

Succes.

21

Jan En Ellen Versluijs

Super dat je dit doet!! Succes!

2.5k

Wlt Liquid & Gas Loading Technology Bv

Mooi doel dat wij van harte ondersteunen! Veel succes en weer veilig thuis...

66

Koen Van Ginkel

Suc6 Koen

15

Anonymous

Wat een topper ben je! Heel veel succes met geld inzamelen en dan met de klim!

10

Jelle Hannema

Succes!!!!!

15

Johnno Neijhoft

20

Ricardo Denise Sunny Didier

25

Cees Trouwborst

De volhouder wint , Sterkte !!

10

Vincent Zwijnenburg

Succes!!

10

Floris Hakkesteegt

10

Dominique En Rijk Fluit-van Ginkel

10

Lorenzo Visentini

100

Annie Van Valen

Mooie uitdaging👍

50

Anonymous

goede zaak; alvast veel succes

10

Arriejanne Peters

Lieve Martie, wat ben je toch een sterke vrouw X arriejanne

50

Ton En Marjo Eichelsheim

An en Samantha, heel veel succes! Jullie gaan het halen!

25

Martin En Jeannette Boetekees

heel veel succes sander

25

Anonymous

Aleksandra, Top dat je mee doet aan Alpe d'HuZes! Zet hem op en succes met de voorbereiding!

57

Bobby Vleuten

Voor G

10

Jan Haagsma

Veel succes

15

Janneke

Topper heel veel succes 😘 liefs Janneke

10

Peter En Irma

Succes!

50

Wim Ham

66

Pieter En Corina Hogendoorn

Gaaf dat je dit doet! Succes!

500

Team Rodenburg Schoonheid En Gezondheid

Beste Wim, wij wensen Het Team en jou weet veel S6 en ga weer voor een mooie opbrengst!!!

66

Wim Rodenburg

Beste Martie, mooi dat jij voor dit mooie doel gaat en dat je Gerrit in gedachte meeneemt. Je kunt het💪💪

20

Opa& Oma Rooken

5

Wilma Ligtvoet

21

John En Petra Ouden

Met Rob in gedachten en ook andere familieleden zoals mijn moeder die met kanker te maken heeft gekregen.

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes!

21

Dick, Riana, Marc En Frank

Sander heel veel Suc6. Je kan het.....!!! Gogogo.😘

10

Priscilla Kortleve

Trots op je tante!

115

Edith Van Der Der Kooij

Taartenactie

10

Sergio Visentini

15

Jolanda & Teus

Heel veel succes ✨✨✨

21

Ria Van Der Ent

10

Astrid Dumay

veel succes Edith

10

Anouk Zorgdrager

Veel succes topper! Veel liefs xx

100

Stadscafe Patio

Stadscafe Patio wenst heel Team Krimpenerwaard een mooie ervaring en veel succes bij Alpe d'Huzes

100

Eric, Martine En Eline Brand

Wij zijn dit jaar weer iemand verloren aan kanker. Het blijft helaas dus nodig om geld te verzamelen. Jij bent dit jaar weer degene die zich inzet hier voor. Wij vinden jou een kanjer!!

10

Eylish

Heel veel succes, je kan het!

15

Yasmin Kromhout

Zet m op mop! Jullie kunnen het💪🏻❤️

10

Luz Edith

Lief wat je doet,veel succes schat!!!

20

Robin Olsthoorn

10

Ed Van Arom

Ben al donateur maar waardeer jouw extra inzet in deze !

5

Ilse Blom

Succes

30

Giovanni Verkerk

Succes!!

21

Mariette Kok

Voor Liesbeth en alle anderen die strijden tegen kanker.

15

Belinda Graafland

Zet hem op lieverd❤ Super trots op jou!

21

Peter Werkhooven

20

Arie Rooken

Mooi initiatief Sander. Succes!!!

21

Sanne Wijnholds

En de coolste oma award gaat naar....... ❤️

25

Adri Olsthoorn

Goed van je Janou! Veel succes!

10

Anne-will Krieger

Succes!

500

Fysio-fitness Kees Bakker

Voor de 3e keer ga je meedoen aan deze geweldige actie. Ik weet als ex-deelnemer hoeveel tijd en inspanning dit kost maar ook wat een voldoening het geeft om bij te dragen aan het ultieme doel: kanker de wereld uit! Met deze bijdrage aan team Krimpenerwaard op jouw naam hoop ik daar - deze keer passief - aan bij te dragen. Heel veel succes met de voorbereidingen en vergeet vooral niet het doel van deze actie in gedachten te houden als stimulans om weer 6x die berg op te fietsen.

21

Khas Lavasani

Heel veel succes!

500

Goof Van Meerkerk

Beste Wim. Mooi dat je weer voor Team Krimpenerwaard gaat! EN AlpDuZes ! S6 en ga er weer voor!

10

Jolanda De Visser Hogervors

Geweldig dat je dit doet! Veel succes!

15

Jan Van Der Ham

33

Jouke Geurts

Hoi Wim, om de € 17.000,- rond te maken en jou ontzettend te bedanken voor je tomeloze inzet voor Team Krimpenerwaard. Het is mooi, om zo samen voor het Team en KWF te werken!!!

3

Jose Banis

Top Anja...je bent een KANJER !! X José

21

Anonymous

Wat goed van je! Succes gewenst bij alle voorbereidingen!

21

Stefan Wijngaarden

21

Khas Lavasani

Heel veel succes Janou

25

Marianne Stam-versluis

Lieve Martie, zo knap dat je dit doet, ik ben ongelooflijk trots op jou. Ik weet zeker dat Gerrit dat ook is. Ik wens jou en Janou heel veel succes bij het bedwingen van de berg. Love you xxx

25

Floor Van Der Kooy

Trots op tante E! Succes

100

Peter En Marleen

Dat opgeven geen optie is heb je allang bewezen. We wensen jou, je familie, vrienden en teamgenoten veel kracht en sterkte!

130

Fam Verkerk

10

Anonymous

25

Leendert Everdingen

Zet ‘m op. Je bent een kanjer

25

Anonymous

Wat goed zeg! 💪

10

Pam Rombout

You CAN do it!!!

66

Karin Schinkel- Van Viegen

Trots op je! Go for it👊

10

Janet Rietveld

Respect!!!

21

Jaylinn Markies

Lieve oome Sander, zet hem op en ik kom jou aanmoedigen als je aan het fietsen bent. Je bent een topper. Liefs je lieve nichtje Jaylinn

20

Rob Arbeider

Trots op je maat!! Liefs Mandy Ron en Aiden 😚👊

5

Wilma Ligtvoet

500

Ruud De Hoop, Sortimo Bedrijfswageninrichting

Heel veel succes! Zowel sportief gezien als met het binnen halen van een mooi eindbedrag! Jullie kunnen het!

1

Dirk Boudestijn

25

Silvia Van Muijlwijk

Wat een prachtig doel!! Ben trots op je xxx

21

Anonymous

Zet m op.

50

Wim Van Der Ham

25

Van Solinge Van Solinge

Ga voor de zes; je kan het!!

102

Edith Ham - Van Der Kooij

Collecte opbrengst na het nieuwejaarsconcert in de Walvis in Krimpen aan de Lek

21

Dieny En Rene Dongen

100

Den Dikken Boom

We hebben bewondering voor je doorzettingsvermogen,succes gewenst!

50

Mariska Stuivenberg

Goed bezig, een Top wijf !!!

66

Anonymous

Succes Martie, een mooie uitdaging. Ik heb je anoniem gesponsord. Onze middelste zoon Jan Willem heeft de Alpe d'HuZes een aantal keren beklommen. En onze oudste zoon, Harmen, heeft jarenlang met zijn bedrijf de wielers 'getrackt' en meegeholpen aan de uitzendingen via internet. Hou je taai! Groetjes, Wiljan de Jong.

21

Anonymous

Mooi dat jij weer meewerkt aan dit belangrijke DOEL! We weten beiden wat het betekend ! Kanker de wereld uit! S6 💪💪💪💪💪💪

50

Anonymous

50

Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantiën Bv

Succes Sander!

10

Joyce Rodenburg

Zet hem op!! Heel mooi dat je dit gaat doen.

57

Julian Graafladn

Lieve schat ik wil graag dit symbolische bedrag doneren omdat dit gerrit zn leeftijd was! Julie kunnen dit ik hou van je!

15

Evert-jan Boode

Succes, je kunt het !

20

Jacqueline Rooken-melger

Martie, heel veel suc6 met deze uitdaging! X X X Arnold, Jacq. en Diandra

20

Florette Eikelenboom

Trots op jou Samantha! Succes!

10

Nayla Costa Da Silva

U bent een kanjer lieve Martie ♡

25

Machteline /leon Boele

SUC 6 !!!!

25

Gerard Van Hove

Lieverd, Doe je best en heel veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen en ook veel doekjes voor de bloed,zweet en tranen. Jij bent een kanjer!!!

100

Jonico Fietsmegastore

Succes jongen!

40

Janny En Bart Meer

Janou, super knap! Heel veel succes, liefs Bart en Janny.

15

Erik Heijkoop

Succes kerel

100

Dicky Jager

Trots op jou! Gert gaat in je hart mee! Dikke knuffel

10

Swen Boere

20

Sjoerd Verlegh

50

Edith Ham

👍

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

66

Wim Rodenburg

Super dat ook jij gaat Janou, we gaan er iets moois van maken met elkaar! De strijd aan voor anderen en in gedachte .....

100

Wim Van Der Ham

Succes

21

Alma Filmproducties

Beste Alexandra, Go for it🎬👍🤓

15

Belinda Graafland

Je bent een kanjer!❤

5

Janou Colle

Even een test. Trots op jou

50

Marco Ham

Heel veel succes

25

Piet En Heleen Lodder

E. Je bent een kanjer!!Succes

500

Wibo Van Der Laaken

10

Jasper Zanten

10

Jo & Kam

Heel veel succes topper! Xoxo Jo & Kam

40

Dicky Jager

Prachtig dat je dit doet! Liefs Klaas en Dicky

500

Marcel Linda Markies

Zet hem op strijder liefs Marcel Linda jaylinn bella

53

Annita En Gert-jan

lopen naar de top , voor jullie zelf en rob

50

Marco En Silvia

21

Ellen Versluijs

Wat gaaf dat je dit doet, voor iedere bocht een euro!!

5

Anonymous

100

Familie Wijnholds

Gefeliciteerd coolste oma van nederland

66

Piet Graaf

Ha Edith, heel veel uithoudingsvermogen en sterkte toegewenst. Dapper hoor om voor dit mooie doel te gaan.

900

Van Muijden Dakbedekking B.v.

Lieve Martie, heel veel succes en kracht toegewenst. Gert zal trots op je zijn!

10

Julien Buijs

Veel succes👍🏻👍🏻👍🏻

21

Peter Heiszwolf

25

Loek En Wil Groot

Trots op je Ee .. Go for it !!

15

Anonymous

500

Van Driel Transport

Heel veel succes voor het hele team!

25

Anonymous

Goed dat je weer de uitdaging aangaat! Respect. Help die rotziekte de wereld uit!

21

Sara Jaber

10

Rosanne

❤️

50

Freek & Margo Hallewas

Wij wensen je heel veel succes met deze sportieve uitdaging. Zet ‘m op!

21

John Klomp

Heel veel succes Sander in al die bochten!

10

Adriana Cornelissen

Mooi doel! Kan jij wel!💪🏼❤️

125

Anonymous

Hoi Martie mooi Doel groet Alfred

50

Piet En Lisette Moerland

21

Cor Terlouw

Héél veel succes Adriëtte

21

Johan De Visser

top! heel veel succes.

10

Priscilla Kortleve

Super dat je dit doet!

15

Joeri Oskam

Zet op em op pik .

150

Wim Ham

10

Tamara

Zet m op meis! 🏃🏼‍♀️

10

Sjoenty El Mourabet

Zeeeeettt Mmmmm up

5

Zoë Roest

Heel veel succes!

50

Johan & Yvonne Van Driel - Van Der Leer

Heel veel succes Sander! Zet ‘m op!

100

Kaasboerderij Hoogerwaard

Suc6

10

Chantal Broxks

42

Leo Van Der

Fantastisch inititief.

126

Anonymous

30

Corrie De Visser

Lieve Edith, zet 'm op! Groetjes Corrie en Hans

66

Maarten Littel Werktuigbouw En H.o.

Heel veel succes!

50

Miep En Rob Vermeulen

Veel succes Sander

50

Boekentafel Ijsseldijkkerk

Geweldig! Succes

10

Danique Driesen

15

Liesbeth Steehouwer

Goed bezig Adriette! xxx

50

Danny Den Besten Den Besten

10

Tanja Van Velde

Succes!

500

Kees Stoppelenburg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging steunt graag dit TOP team!

5

Willemien Moolenaar

Mooie uitdaging.

15

Jolanda & Treure

Heel veel succes ✨✨

50

Piet En Greet Ieperen

Super Martie dat je dit gaat doen en dat je Gerrit in gedachten mee neemt. Groetjes 😘

21

Sjaan Van Es

Heel veel succes.

20

Jacqueline Rooken-melger

Janou, stoer van je om deze uitdaging aan te gaan..suc6! XXX Arnold, Jacq. en Diandra

10

Tarik Bnademjdid

Succes dushi

10

Nayla Costa Da Silva

Mijn zonnenstraaltje!! Trots op jou ♡

500

Rehorst Elektrotechniek Bv

20

Frank En Myriam

Liefs je vader en myriam

50

Anonymous

Succes Edith!

10

Diana Ruijl

Hoi Martie, Heel veel succes gewenst. Groet, Diana

42

Peter Schinkel

Om de eerste 1000 compleet te maken

20

Yrina Rensma

Heel veel succes meis! 🏃‍♀️

25

Nils Heijkoop

13

Kes

Succes

20

Hannie Stigter

Heel veel succes Anja ! 💪

10

Judith Buijs

Heel veel succes! 💖

66

G Geurts-teunissen

❤️ Ma voor Pa

10

Nancy Westdijk

Dat ga jij halen en een mooie ervaring rijker 💪🏽🙏🏽😘

10

Miranda Hertog

Zet hem op Samantha ! Xxx

100

Verna Van Der Kooy-hofland

Een mooie uitdaging! Heel veel succes!

15

Len Van Der Kooy

Succes tante Ee. Dikke kus Len

21

Annet Geurtsen

Oprecht, kwetsbaar en sterk. Je kan dit, je overwint strijdt naar strijdt.

21

Jacqueline Rooken-melger

Sander, die 21 bochten zijn eitje voor jou😉..suc6 met deze mooie uitdaging!XXX Arnold, Jacq. en Diandra

5

Tanja

Succes!

21

Eric, Nartine En Eline Brand

Veel succes!

250

Dus Bv

Succes met deze fantastische actie!

50

Wim Ham

140

Edith Ham - Van Der Kooij

Donatie voor mijn verjaardag van mijn familie en vrienden

10

Esmee Sli

Dat kunnen jullie💪🏽 Heel veel succes

10

Sebastiaan Molenaar

Heel veel succes!

50

Ada Schaap

10

Aad Van Der Poel

Doe je best, wellicht hebben we straks iets nodig van al die onderzoeken.

30

Anonymous

21

Deef Vermeulen

Je kan het jochie!!

250

Verdo Staalconstructies B.v.

25

Jantine Schaap

15

Jolanda Teus Treure

Heel veel succes ✨✨✨

50

Barbara

Voor een dappere, sterke vrouw! Ga met God.

10

Dominique Fluit

5

Anonymous

15

Roeland Veen

Respect dat je dit wilt gaan doen Edith. Erg veel succes!!

21

Anonymous

Lieve Aleksandra, erg mooi dat je hier aan meedoet voor zo'n goed doel. Ik wens je veel succes met de voorbereidingen en hoop dat je je streefbedrag zult halen.Alle beetjes helpen toch ?

10

Tom Kruiper

10

Kimberley Rietveld

Succes , dat er veel mensen mee geholpen kunnen worden

10

Rianne Vermeulen

Nu al een kanjer! Zet m op, je kan t! ❤❤

40

Janny En Bart Meer

Martie wat een mooi doel! Heel veel succes! Liefs Bart en Janny

21

Jolanda Jong

100

Joop & Janneke Prins

Heel veel succes gewenst met deze actie voor het goede doel!

25

Gina Berg

Succes

21

Erna Correljé Roth

Zet um op Anja!!

20

Alinea En Charles Melger

Succes Sander !!!!!

10

Angelique Lambers Lambers

Ga ervoor !

10

Anonymous

25

Sandra Joosen

Heel veel succes, Adriette!

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes Samantha!

25

Anonymous

25

Anonymous

Beste leden van Team Krimpenerwaard, Top dat jullie je weer inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om kanker de wereld uit te helpen. Graag steun ik jullie dan ook met deze donatie. Succes met de acties!

500

Den Hoed Aannemers B.v.

Wim, heel veel suc6 op die berg!

21

Anonymous

10

Tanja Van Velde

Succes topper!

50

Sjaak Ruijter

Beste Martie, Heel veel succes met het behalen van de tocht.

Show more