Team Krimpenerwaard

Stoppelenburg Uitvaartverzorging onze meelevende vriend...

Pas geleden waren we te gast bij onze vriend Kees Stoppelenburg van het gelijknamige uitvaartbedrijf.  Kees is een vriend die meeleeft.

Kees; "1 op de 3 mensen krijgt te maken met de ziekte en de gevolgen er van. Door mijn werk zie ik wel leed deze ziekte aanricht. Daarnaast heb ik ook privé gezien hoe snel deze ziekte om zich heen kan grijpen. Voor mij een extra motivatie om al het onderzoek van KWF te steunen."

"Ik steun Team Krimpenerwaard van harte omdat deze ploeg enthousiaste mensen uit de Krimpenerwaard zich vanuit hun hart inzetten om aandacht te vragen voor dit onderzoek en op een verbindende manier veel geld ophaalt voor onderzoek"

.

.

.

Ruud de Hoop van Sortimo, een vriend met wie je graag omhoog klimt...

Graag stellen we je aan Ruud de Hoop van Sortimo bedrijfswageninrichtingen en mobiliteitsoplossingen voor. Ruud is Vriend van Team Krimpenerwaard. In zijn nieuwe pand in Moordrecht ontmoeten we hem. Ruud is meer dan een sponsor. Hij was teamlid van het succesvolle Alpe d'Huzes team "met het Hart naar de Top" de voorloper van Team Krimpenerwaard. Ruud beklom de berg meerdere malen met zijn team en haalde een kleine € 100.000,-op. In 2018 sponsorde hij ons niet alleen maar kwam samen met zijn vrouw Monique zijn medewerker Werner de Bruijn en de rest van Team Krimpenerwaard aanmoedigen bij Alpe d'Huzes. En ook met de editie van 2019 kunnen we weer op zijn steun rekenen. Kortom een vriend waarmee het goed klimmen is....met al die steuntjes in de rug.

Ruud vindt Alpe d'Huzes een mooi sportief antwoord op zo'n ellendige ziekte en Team Krimpenerwaard een prachtig initiatief om veel geld op te halen voor kankeronderzoek.

Soms wordt het zo duidelijk waar we het voor doen.......

Je denkt wel eens waar doen we het allemaal voor. Zoveel geld ophalen.....en dan word je wakker geschud door een heftig bericht. Paulien Deutekom Wereldkampion Allround overleden aan longkanker. Pas 37 en zo'n sterke sportster.  Je snapt het niet, zoekt naar een waarom maar hier past stilte en de wetenschap dat we met een groep geweldige mensen van Team Krimpenerwaard bezig zijn om te zorgen dat er geld komt voor kankeronderzoek zodat dit niet meer gebeurt......

We wensen de familie en nabestaanden veel warmte, liefde en kracht toe bij dit grote verlies....

 

Goof van Meerkerk, een echte Vriend van Team Krimpenerwaard

Vriend van Team Krimpenerwaard Goof van Meerkerk van Leuveco is ondernemer maar sponsort ons privé. Goof is een vriend waar je altijd kan aankloppen. Het sponsoren van Team Krimpenerwaard met als doel om kanker de wereld uit te krijgen, vindt hij een vanzelfsprekendheid. Ook schuift hij ieder jaar aan bij onze restaurantactie.

Goof is een heel speciale sponsor. Als herinnering aan zijn overleden vrouw Christa, neemt Team Krimpenerwaard haar beeltenis mee de berg op. Net zoals in 2018 zal er een herinneringsafbeelding van haar op onze shirts aanwezig zijn. Als Team Krimpenerwaard zijn wij dankbaar en vereerd dat we op deze manier Christa mogen helpen herdenken.

Onze dubbele Vriend Wim Rodenburg van DA Mooi Rodenburg en Beautycentrum Rodenburg

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren zijn ontzettend belangrijk. We stellen ze graag aan je voor en vragen ze wat ze met Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard hebben.

Wim is een dubbele vriend van Team Krimpenerwaard. Want zowel Beautycentrum Rodenburg als DA Mooi Rodenburg zijn Vriend van Team Krimpenerwaard. Dit jaar gaat Wim voor zijn 3e Alpe d'Huzes deelname. Dit jaar reed hij hem in de stromende regen 6 keer omhoog. Een absolute TOPprestatie. Wim staat mede aan de basis van Team Krimpenerwaard 2019.

Over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard. Alpe d'Huzes zit me in het bloed. Ik heb de afgelopen jaren op verschillende manieren de gevolgen van de vreselijke ziekte ervaren. Daarom ben ik gemotiveerd om veel geld op te halen voor onderzoek. Alpe d'Huzes is de uitgelezen kans om dit te realiseren.

Team Krimpenerwaard 2019 is een mooie voortzetting van "met het Hart naar de Top"en Team Krimpenerwaard 2018. Mijn wens is dat we hiermee een mooi concept voor de Krimpenerwaard hebben ontwikkeld om mensen te verbinden en goede doelen te steunen in combinatie met sportieve uitdagingen.

.

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren, leer ze kennen. Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers

Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers is vriend van het eerste uur. Gerard heeft zelf al een succesvolle deelname aan Alpe d'Huzes achter zijn naam staan met het Alpe d'Huzes team met het Hart naar de Top. Ook is hij lid van Groene Hart renners.Tegen de wind in rijden is zijn 2e natuur.  

Gerard over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard;

"Alpe d'Huzes is het evenement om goed stil te staan bij deze vreselijke ziekte. De combinatie van saamhorigheid en het niet willen opgeven, maakt het uniek !"

Team Krimpenerwaard is een mooi initiatief dat vanuit lokale binding iedereen wil betrekken om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. 

 

We zijn compleet, gestart en dankbaar!!! Inwoners van de Krimpenerwaard bedankt !

Drie maanden geleden zaten we aan een lege vergadertafel. Egbert van der Veen en Nico Dullaart van RTV Krimpenerwaard, Robert van der Hek van het Kontakt en Wim Rodenburg en Jouke Geurts van Team Krimpenerwaard 2018. We wilden al het goede van 2018 voorzetten en opnieuw inwoners van de Krimpenerwaard de kans geven deel te nemen aan Alpe d'Huzes 2019. Maar we hadden geen team....Er waren ook mensen die zeiden dat het nooit zou lukken...Nu is opgeven geen optie dus we hebben doorgezet. En nu begin december staan we naar iets moois te kijken.

Team Krimpenerwaard gaat met 18 deelnemers naar Alpe d'Huzes 2019. Mensen met ontroerende en verdrietige verhalen maar ook verhalen van hoop. Mensen die niet opgeven maar ook in moeilijke tijden doorgaan op weg naar mooie tijden...

We zijn dankbaar voor deze lieve en mooie mensen. Dankbaar dat onze restaurantactie zo goed loopt. Dankbaar voor alle sponsoring! Dank je wel alle inwoneners en ondernemers van de Krimpenerwaard dat jullie je weer van de beste kant laten zien en ons zo steunen.

 

.

Team Krimpenerwaard, het Team van en voor de Krimpenerwaard !

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij als Team Krimpenerwaard inwoners en ondernemers van de Krimpenerwaard willen verbinden in hun strijd tegen kanker.

In 2018 deden wij voor het eerst mee als Team Krimpenerwaard.  Een team gebouwd uit mensen die elkaar niet kenden maar gezamenlijk een TOP prestatie hebben neergezet. Zowel sportief als financieel. Samen deelden we vreugde en verdriet. Vreemden werden vrienden....

Omdat we merkten dat het initiatief veel steun binnen de bevolking van de Krimpenerwaard krijgt, hebben we besloten al het goede van 2018 voort te zetten in 2019 met Team Krimpenerwaard en Team Krimpenerwaard XTRA

Samen met onze media partners RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt zullen we er weer een overgetelijke gebeurtenis van maken.

Uiteraard kunt u ons ook sponsoren. Of wilt u hoofdsponsor worden? Neem dan contact op met Jouke Geurts 06 51 35 9330 info@teamkrimpenerwaard.nl

 

Thank you to our Sponsors

21

Cor Terlouw

Héél veel succes Adriëtte

56

Bart Nieuwenburg

Adriette respect voor je inzet en heel veel succes. Dank voor je fiets rondleiding in de Krimpener waard op 16 mei 👍

5

Wilma Ligtvoet

10

Nayla Costa Da Silva

Mijn zonnenstraaltje!! Trots op jou ♡

10

Dominique Fluit

26

Judy Schoen

500

Anonymous

Geniet ze op de beroemde flanken van d'Alpe d'Huez!

56

Piet De Visser

Laten we hopen dat al die inspanningen een wezenlijke vooruitgang brengen

1

Dirk Boudestijn

500

Ruud De Hoop, Sortimo Bedrijfswageninrichting

Heel veel succes! Zowel sportief gezien als met het binnen halen van een mooi eindbedrag! Jullie kunnen het!

150

Wim Ham

50

Anonymous

Succes Edith!

10

Tanja Van Velde

Succes!

100

Anonymous

mooi dat je zo inzet voor het goed doel , veel succes daar en een behouden thuis komst gewenst .

203

Edith Van Der Ham

Taartenactie

5

Jan Dogterom

Succes

53

Andrea En Loes Visentini

Heel veel succes in Frankrijk Loes en Andrea

100

Wim Van Der Ham

Succes

25

Adri Olsthoorn

Goed van je Janou! Veel succes!

50

Anonymous

25

Hans Stek

Hallo Oma van Sanne Sanne vertelde dit weekend van uw aktie. Heel dapper. Ook ik heb ervaren wat het is om kanker te hebben. Gelukkig was er door goede behandeling genezing mogelik. Daarom steun ik deze actie van harte. k wens u succes. Groet hans en linda Oom en tante van roeland

10

Joyce Rodenburg

Heel veel succes !!

30

Anonymous

106

Anonymous

Johan Heel veel succes

10

Jasper Zanten

15

Sanne Wijnholds

Zet hem op oma! 💛

50

Edith Ham - Van Der Kooij

500

Goof Van Meerkerk

Beste Wim. Mooi dat je weer voor Team Krimpenerwaard gaat! EN AlpDuZes ! S6 en ga er weer voor!

10

Adriana Cornelissen

Mooi doel! Kan jij wel!💪🏼❤️

56

Monica Zwets

Je bent een topper, veel succes

50

Ruud, Marjon, Jesse, Sam & Lise

Succes!! We zijn trots op je dat je dit weer gaat doen!!

50

Betsy Heikoop

Doe het voor pa en ma

10

Anonymous

10

Carolien Van Der Velden

3

Jose Banis

Top Anja...je bent een KANJER !! X José

10

Floris Hakkesteegt

10

Anonymous

10

Rianne Vermeulen

Nu al een kanjer! Zet m op, je kan t! ❤❤

21

Peter Heiszwolf

25

Jantine Schaap

10

Anouk Zorgdrager

Veel succes topper! Veel liefs xx

5

Victor Van Goudoever

26

Khas Lavasani

Veel succes Sam!

100

Wim Van Der Ham

10

Jan Haagsma

Veel succes

500

Verdoold Makelaars

Als Verdoold Makelaars wensen wij Edith en team Krimpenerwaard heel veel succes met de voorbereiding en de uiteindelijke dag.

215

Edith Van Der Ham

1 maand inzameling van statiegeldbonnetjes bij Jumbo, De Korf, Krimpen aan den IJssel

15

Janneke

Topper heel veel succes 😘 liefs Janneke

500

Team Rodenburg Schoonheid En Gezondheid

Beste Wim, wij wensen Het Team en jou weet veel S6 en ga weer voor een mooie opbrengst!!!

50

Marco Ham

Heel veel succes

900

Van Muijden Dakbedekking B.v.

Lieve Martie, heel veel succes en kracht toegewenst. Gert zal trots op je zijn!

44

Rodenburg

De laatste euro’s en nu precies 60.000,00 Top prestatie !!

26

Sindy Spruijt

Je zit momenteel in je 2e klim. Zet m op.

10

Rhodé Zorge

Heel erg veel succes Wim, echt knap dat je dit doet! Groetjes Rhodé

21

Jan En Ellen Versluijs

Super dat je dit doet!! Succes!

15

Erik Heijkoop

Succes kerel

48

Hand Pronk

Wim ik heb je net financieel naar de streefdorl geholpen bewondering voor je prestatie 👍

10

Luz Edith

Lief wat je doet,veel succes schat!!!

50

Sjaak Ruijter

Beste Martie, Heel veel succes met het behalen van de tocht.

2

Anonymous

5

Belinda

Topper💪🏻

5

Anonymous

10

Jelle Hannema

Succes!!!!!

33

Jouke Geurts

Hoi Wim, om de € 17.000,- rond te maken en jou ontzettend te bedanken voor je tomeloze inzet voor Team Krimpenerwaard. Het is mooi, om zo samen voor het Team en KWF te werken!!!

100

Kaasboerderij Hoogerwaard

Suc6

20

Anke Van Halewijn

10

Wim Van Der Ham

Ik heb er alle vertrpuwen in dat het je gaat lukken Succes !

10

Sjoenty El Mourabet

Zeeeeettt Mmmmm up

50

Clemens

Heel veel succes met deze uitdaging

10

Dominique En Rijk Fluit-van Ginkel

10

Trotse Klant

Topper 6x 💪💪💪💪💪💪

10

Arriejanne Peters

Lieve Martie, wat ben je toch een sterke vrouw X arriejanne

25

Gerard Van Hove

Lieverd, Doe je best en heel veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen en ook veel doekjes voor de bloed,zweet en tranen. Jij bent een kanjer!!!

8.5k

Anonymous

Opbrengst restaurantactie: Brasserie Springer, Casa Caminita, Hotel Belvedere, Lekkerr, Aan de Dijck, Hof21, Eetcafe Het Centrum, Hotel de Arendshoeve, De Polderkeuken

50

Joyce Rodenburg

Lieve paps! Trots op jou! Wederom ga je knallen. Super. Maak er weer iets moois van. Liefs Joyce

50

Anonymous

Beste Wim, jij gaat die klim Gewoon 6 x halen Anders laat ik je dit bedrag terugbetalen :-) Zet’m op he!

10

Amber

26

Anja En Arnold Treure

Jullie mogen trots zijn op de prestatie d ie jullie hebben geleverd. Uit ervaring weten we hoe emotioneel beladen dit evenement is. In het bijzonder ook voor jou!Fantastisch gedaan!

100

Joop & Janneke Prins

Heel veel succes gewenst met deze actie voor het goede doel!

21

Peter Werkhooven

21

John En Petra Ouden

Met Rob in gedachten en ook andere familieleden zoals mijn moeder die met kanker te maken heeft gekregen.

15

Belinda Graafland

Zet hem op lieverd❤ Super trots op jou!

215

Fred Van Laar

Beste Wim en Team Krimpenerwaard , super waar jullie mee bezig zijn geweest en natuurlijk steunen wij jullie ook!

188

Edith Van Der Ham

donatie-box

10

Peter En Irma

Succes!

100

Annie Van Valen

Mooie uitdaging👍

26

Jansje Dekker

Succes!

10

Sebastiaan Molenaar

Heel veel succes!

10

Henk Ter Harmsel

Zet hem op Janou! :-)

15

Johan

You can do it! 💪🏼

10

Nadine

250

Dus Bv

Succes met deze fantastische actie!

26

Jannette Bolleboom

20

Annie Heijboer

15

Elaine Bakker

21

Khas Lavasani

Heel veel succes!

15

Evert-jan Boode

Succes, je kunt het !

10

Belinda Graafland

Nog een kleine aanvulling op mijn eerste donatie, alle beetjes helpen. Super trots op jou zus, you can do this!❤

10

Anonymous

Veel succes. Toni

57

Bobby Vleuten

Voor G

5

Tanja

Succes!

26

Jaco Coster

Veel succes lieve nicht.

15

Alise Kwak

Heel veel succes, je bent een Topper!

10

Aad Van Der Poel

Doe je best, wellicht hebben we straks iets nodig van al die onderzoeken.

211

Edith Van Der Der Kooij

Statiegeldbonnetjes van de maand Maart, bij de Jumbo, de Korf, Krimpen aan den IJssel

5

Janou Colle

Even een test. Trots op jou

50

Edwin Wijnholds

25

Floor Van Der Kooy

Trots op tante E! Succes

10

Esmee Sli

Dat kunnen jullie💪🏽 Heel veel succes

15

Amber Twigt

You go girl! Heel veel succes!

50

Anonymous

Heel veel succes! Jullie zijn kanjers!

20

Sjoerd Verlegh

66

G Geurts-teunissen

❤️ Ma voor Pa

10

Anonymous

15

Jan Van Der Ham

15

Anonymous

106

Neeleman Witgoed Specialist

Wim succes!

5

Rachel Hopman

20

Alinea En Charles Melger

Succes Sander !!!!!

66

Karin Schinkel- Van Viegen

Trots op je! Go for it👊

26

Anonymous

Heel veel succes en geniet ook

15

Yasmin Kromhout

Zet m op mop! Jullie kunnen het💪🏻❤️

2

Maaike Stam Stam

5

Krissy

Lieve Anja wat ontzettend knap dat je dit doet. Je bent een enorm sterke vrouw. Ik denk aan je. Elke stap die jij maakt, denk aan Rob, hij is bij je! Hele dikke knuffel

16

Irma Deelen

Heel veel succes!

15

Jolanda & Teus

Heel veel succes ✨✨✨

21

Johan De Visser

top! heel veel succes.

206

Roel Veltmeijer

Heel veel succes! 💪🏻

5

Anonymous

15

Nannie

25

Piet En Heleen Lodder

E. Je bent een kanjer!!Succes

102

Edith Ham - Van Der Kooij

Collecte opbrengst na het nieuwejaarsconcert in de Walvis in Krimpen aan de Lek

100

Wim Ham

25

Gina Berg

Succes

15

Anonymous

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

15

Jolanda Teus Treure

Heel veel succes ✨✨✨

50

Marco En Silvia

15

Len Van Der Kooy

Succes tante Ee. Dikke kus Len

50

Ingrid Van Zelm

Mooi dat je weer meedoet!

20

Robin Olsthoorn

21

Stefan Wijngaarden

5

Anonymous

21

Erna Correljé Roth

Zet um op Anja!!

5

Zoë Roest

Heel veel succes!

26

Ellen Van Rooij

Succes!

25

Sandra Joosen

Heel veel succes, Adriette!

26

Marjan Huisman

Super gedaan Wim, topper!

26

Anonymous

Goede zaak Janou! Zet hem op XXX

16

Sabine Twigt

Heel veel succes topper!!

26

Yvonne Ten Seldam

Heel veel succes!!!

50

Johan & Yvonne Van Driel - Van Der Leer

Heel veel succes Sander! Zet ‘m op!

2

Anonymous

Veel succes! Door uw leuke zoon en zijn filmpje hoop ik zelf met een klein bedrag u toch een beetje blij kan maken!

5

Wilma Ligtvoet

26

Kelvin Potuijt

Je bent een held. Respect schat! Er kijkt iemand mee!

50

Manon Mommers

Omdat iemand voor mij de alpe d’huzes heeft gereden wil ik dit evenement graag sponseren. Wim ik vind het waanzinnig dat je deze uitdaging weer aangaat en wens je ongelooflijk veel succes . Ik ben benieuwd hoe vaak je de berg deze keer bedwingt.

26

Bianca

Heel veel succes!

40

Dicky Jager

Prachtig dat je dit doet! Liefs Klaas en Dicky

15

Agnes Maat

15

Lavinia Aurelia

Zet hem op Janus. Ik ben trots op je schat! ❤😘💪

10

Jo & Kam

Heel veel succes topper! Xoxo Jo & Kam

20

Jacqueline Rooken-melger

Martie, heel veel suc6 met deze uitdaging! X X X Arnold, Jacq. en Diandra

21

Anonymous

Zet m op.

5

Willemien Moolenaar

Mooie uitdaging.

21

Jacqueline Rooken-melger

Sander, die 21 bochten zijn eitje voor jou😉..suc6 met deze mooie uitdaging!XXX Arnold, Jacq. en Diandra

100

Dicky Jager

Trots op jou! Gert gaat in je hart mee! Dikke knuffel

75

Fred Van Der Veen

Ik hoor net van Joyce dat je net voor de 6e keer omhoog gaat, wat een wereldprestatie! En dat alles voor het goede doel 👍. Iedereen heeft wel een familielid, vriend of kennis die geconfronteerd werd met deze vreselijke en nog te vaak dodelijke ziekte. Om dat te voorkomen moet er zo veel mogelijk onderzoek plaats kunnen vinden, daar moet al het mogelijke aan gedaan worden en daarom dus mijn donatie!

66

Wim Rodenburg

Beste Martie, mooi dat jij voor dit mooie doel gaat en dat je Gerrit in gedachte meeneemt. Je kunt het💪💪

42

Peter Schinkel

Om de eerste 1000 compleet te maken

100

Van Egmond Makelaardij

Succes.

25

Machteline /leon Boele

SUC 6 !!!!

100

Familie Wijnholds

Gefeliciteerd coolste oma van nederland

15

Roeland Veen

Respect dat je dit wilt gaan doen Edith. Erg veel succes!!

50

Edith Ham

👍

10

Anonymous

15

Anonymous

50

Ton En Marjo Eichelsheim

An en Samantha, heel veel succes! Jullie gaan het halen!

125

Anonymous

Hoi Martie mooi Doel groet Alfred

26

Bep Roest

Succes

56

Anonymous

Morgen allemaal succes

140

Edith Ham - Van Der Kooij

Donatie voor mijn verjaardag van mijn familie en vrienden

21

Alma Filmproducties

Beste Alexandra, Go for it🎬👍🤓

50

Marjan Jonkman

10

Steven Rodenburg

Lieve Papa, ik wens u veel sterkte op 6 juni in Frankrijk ❤️

50

Freek & Margo Hallewas

Wij wensen je heel veel succes met deze sportieve uitdaging. Zet ‘m op!

26

Ineke Visser

100

Stadscafe Patio

Stadscafe Patio wenst heel Team Krimpenerwaard een mooie ervaring en veel succes bij Alpe d'Huzes

25

Anonymous

Goed dat je weer de uitdaging aangaat! Respect. Help die rotziekte de wereld uit!

26

Ton Kok

Ik wens je een heel succesvolle etappe & onvergetelijke belevenis. Gerrit zal trots zijn op je!

20

Lotte

20

E.c V.d. Ham

Campinggast

5

Anonymous

26

Danielle Schijffelen

30

Giovanni Verkerk

Succes!!

130

Fam Verkerk

56

Jenny

Succes Wim

500

Marcel Linda Markies

Zet hem op strijder liefs Marcel Linda jaylinn bella

50

Annemieke En Rob

Notenkoek is heerlijk! En zo nog iets extra’s voor je actie. Maak er een mooie dag van!

50

Wim Ham

20

Alinda En Gino Blonk

Beste Wim, heel erg veel succes!! 💪🏼

250

Diaconie Ijsseldijkkerk Te Krimpen A/d Ijssel

donatie van diaconie Ijsseldijkkerk te Krimpen a/d IJssel

10

Vincent Zwijnenburg

Succes!!

20

Rob Arbeider

Trots op je maat!! Liefs Mandy Ron en Aiden 😚👊

50

Danielle Rodenburg

Lieve Pap, al voor de derde keer zet jij je volledig in om geld op te halen en een fantastische zware prestatie op de fiets te behalen! Ik ben super trots op je!! Zet hem op, let wel op jezelf!😘❤️

30

Corrie De Visser

Lieve Edith, zet 'm op! Groetjes Corrie en Hans

5

Eva Schinkelshoek

Heel veel succes!

50

Miep En Rob Vermeulen

Veel succes Sander

26

Anonymous

Topper wij steunen jou! Wat stop jij er weer een energie in!

25

Leendert Everdingen

Zet ‘m op. Je bent een kanjer

50

Lisette Van Doorn

👍

10

Diana Ruijl

Hoi Martie, Heel veel succes gewenst. Groet, Diana

50

Dirkjan En Carolien Vd Dool

Succes johan💪🏻💪🏻

20

Anonymous

💪🏼💪🏼❤️😘

10

Joyce Rodenburg

Zet hem op!! Heel mooi dat je dit gaat doen.

15

Anonymous

Wat een topper ben je! Heel veel succes met geld inzamelen en dan met de klim!

10

Anonymous

Suc6 !!!

15

Liesbeth Steehouwer

Goed bezig Adriette! xxx

21

Jaylinn Markies

Lieve oome Sander, zet hem op en ik kom jou aanmoedigen als je aan het fietsen bent. Je bent een topper. Liefs je lieve nichtje Jaylinn

40

Janny En Bart Meer

Martie wat een mooi doel! Heel veel succes! Liefs Bart en Janny

250

Stichting Momagill

Knappe prestatie!

26

Janny Barbier-dekker

250

Verdo Staalconstructies B.v.

66

Pieter En Corina Hogendoorn

Gaaf dat je dit doet! Succes!

25

Martin En Jeannette Boetekees

heel veel succes sander

21

Mariette Kok

Voor Liesbeth en alle anderen die strijden tegen kanker.

10

Eylish

Heel veel succes, je kan het!

25

Nils Heijkoop

26

Iris De Rivecourt

Topper! Zet 'm op!

56

Anonymous

20

Dirkjan En Carolien Vd Dool

Hans en Aleksandra! Succes met het trotseren van de berg! Super dat jullie dit doen!

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes!

15

Henk Ter Harmsel

Heel veel succes Wim! :-)

5

Sjoerd Goedel

Succes!!!!!

26

Danielle Noorlander

Prachtig dat je dit doet, sportief en emotioneel een klim, heel veel succes aan jou en je team!

5

Wilma Pak

Veel succes wim

50

Mariska Stuivenberg

Goed bezig, een Top wijf !!!

66

Erwin Hendriks

Veel succes de komende week bij Alpe d'Huzes Jouke. Maak er een fantastische week van.

21

Anonymous

21

Dick, Riana, Marc En Frank

Sander heel veel Suc6. Je kan het.....!!! Gogogo.😘

20

Hannie Stigter

Heel veel succes Anja ! 💪

10

Judith Buijs

Heel veel succes! 💖

10

Astrid Dumay

veel succes Edith

20

Michelle Witting

12

Demi Ijsselstijn

3

Anonymous

Heel veel succes! Ik vind het echt goed van je dat jij je hier voor inzet.

10

Sergio Visentini

1

Anonymous

JE KAN HET!!!!

56

Anonymous

100

Den Dikken Boom

We hebben bewondering voor je doorzettingsvermogen,succes gewenst!

12

Anonymous

59

Silvia Van Muijlwijk

Ha Ee, ik zal het bedrag weer even rond maken ;) Heel veel succes, rock die berg, je kan het topper!! Veel liefs, kus, knuffel, Silvia

53

Annita En Gert-jan

lopen naar de top , voor jullie zelf en rob

21

Eric, Nartine En Eline Brand

Veel succes!

50

Barbara

Voor een dappere, sterke vrouw! Ga met God.

26

Anja En Arnold Treure

Super knappe prestatie Samantha.! We weten uit eigen ervaring hoe mooi, maar ook hoe moeilijk de klim is. Want de emotie wandelt met je mee. Je vader zou trost op je zijn geweest..... petje af Anja en Arnold

15

Johnno Neijhoft

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

50

Erik Weijers

Succes! Mooi dat je je hiervoor inzet. Erik

10

Dorien

500

Kees Stoppelenburg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging steunt graag dit TOP team!

25

Cees Trouwborst

De volhouder wint , Sterkte !!

26

Dorien Van Liempt

Nou Adriette, klimmen maar!!!

243

Janou Colle

10

Julien Buijs

Veel succes👍🏻👍🏻👍🏻

20

Arie Rooken

Mooi initiatief Sander. Succes!!!

200

Anonymous

66

Maarten Littel Werktuigbouw En H.o.

Heel veel succes!

10

Bart Winters

Topper 👍🏻

20

Yrina Rensma

Heel veel succes meis! 🏃‍♀️

26

Hilda Zuidbroek

Succes Janou

20

Ton Bruinink

Jou hoop geldt nu voor anderen

26

Ciska De Ligt

Respect! Heel veel succes en ik hoop dat we je kunnen 'volgen'.

100

Eric, Martine En Eline Brand

Wij zijn dit jaar weer iemand verloren aan kanker. Het blijft helaas dus nodig om geld te verzamelen. Jij bent dit jaar weer degene die zich inzet hier voor. Wij vinden jou een kanjer!!

500

Den Hoed Aannemers B.v.

Wim, heel veel suc6 op die berg!

56

Elma

Hier dan eindelijk mijn donatie!! Succes, je kunt het !

5

Anonymous

50

Danny Den Besten Den Besten

25

Aaf En Hans Van Lieburg

👍

50

Wim Ham

207

Anja Zandijk

100

Wim Van Der Ham

10

Nayla Costa Da Silva

U bent een kanjer lieve Martie ♡

415

Rotaryclub Schoonhoven

20

Frank En Myriam

Liefs je vader en myriam

10

Anonymous

Veel succes!! Ik volg je zoon Robbert. Vandaar nu deze donatie.

56

Anonymous

10

Anonymous

10

Miranda Hertog

Zet hem op Samantha ! Xxx

5

Anonymous

40

Anja Zandijk

Samen gaan we naar de top Zet hem op En dat samen met je, moeder

2

Sally De Vos

Succes!!

15

Joeri Oskam

Zet op em op pik .

200

Msb Cardiologie Ghz

plezier en heel veel succes

5

Anonymous

21

Anonymous

Wat goed van je! Succes gewenst bij alle voorbereidingen!

50

Ada Schaap

26

Annemieke Maljaars-rodenburg

Succes Wim, we steunen je !

500

Wibo Van Der Laaken

21

Anonymous

Mooi dat jij weer meewerkt aan dit belangrijke DOEL! We weten beiden wat het betekend ! Kanker de wereld uit! S6 💪💪💪💪💪💪

500

Van Driel Transport

Heel veel succes voor het hele team!

26

Jolanthe Leupe

Succes met het verdere ophalen voor je mooie deal met team!👏👏

56

Anonymous

10

Tarik Bnademjdid

Succes dushi

25

Silvia Van Muijlwijk

Wat een prachtig doel!! Ben trots op je xxx

100

Peter En Marleen

Dat opgeven geen optie is heb je allang bewezen. We wensen jou, je familie, vrienden en teamgenoten veel kracht en sterkte!

50

Boekentafel Ijsseldijkkerk

Geweldig! Succes

20

Jacqueline Rooken-melger

Janou, stoer van je om deze uitdaging aan te gaan..suc6! XXX Arnold, Jacq. en Diandra

10

Anne-will Krieger

Succes!

21

Deef Vermeulen

Je kan het jochie!!

21

Annet Geurtsen

Oprecht, kwetsbaar en sterk. Je kan dit, je overwint strijdt naar strijdt.

10

Tanja Van Velde

Succes topper!

26

Danielle Rodenburg

Zet hem op lieverd! Super mooi dat je dit doet!❤️

10

Belinda Graafland

Heel veel succes lieve meid!

21

Sjaan Van Es

Heel veel succes.

25

Anonymous

5

Anonymous

10

Chantal Broxks

21

Dieny En Rene Dongen

21

Ria Van Der Ent

10

Priscilla Kortleve

Super dat je dit doet!

106

Fien Rodenburg

Lieve Wim, Mooi dat jij je weer inzet voor dit belangrijke doel ! Papa zou trots op je zijn. Vorig jaar was pa nog getuige! Liefs van mij😘 Fien Rodenburg

56

Klanten Rodenburg Rodenburg

Wim succes met jullie goede en mooie actie! Klanten van Drogisterij en Parfumerie Rodenburg

25

Wilma Vermeulen

10

Reineke Graafland

20

Annemieke En Herman Van Viegen

Kanjers.

40

Janny En Bart Meer

Janou, super knap! Heel veel succes, liefs Bart en Janny.

500

Fysio-fitness Kees Bakker

Voor de 3e keer ga je meedoen aan deze geweldige actie. Ik weet als ex-deelnemer hoeveel tijd en inspanning dit kost maar ook wat een voldoening het geeft om bij te dragen aan het ultieme doel: kanker de wereld uit! Met deze bijdrage aan team Krimpenerwaard op jouw naam hoop ik daar - deze keer passief - aan bij te dragen. Heel veel succes met de voorbereidingen en vergeet vooral niet het doel van deze actie in gedachten te houden als stimulans om weer 6x die berg op te fietsen.

10

Anonymous

Succes Wim!

66

Piet Graaf

Ha Edith, heel veel uithoudingsvermogen en sterkte toegewenst. Dapper hoor om voor dit mooie doel te gaan.

10

Rosanne

❤️

15

Anonymous

17

Joanna Wlodarczyk

We zijn trots op je Je lieve ouders

10

Swen Boere

10

Danique Driesen

50

Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantiën Bv

Succes Sander!

2.5k

Wlt Liquid & Gas Loading Technology Bv

Mooi doel dat wij van harte ondersteunen! Veel succes en weer veilig thuis...

20

Van Een Meelevend Danspaar

Van een meelevend danspaar die al 6 jaar lang Marja van der Veen heeft gesteund met haar actie maar nu ook niet wil achterblijven! Vandaar dit steuntje in de rug. Succes!!

21

Ellen Versluijs

Wat gaaf dat je dit doet, voor iedere bocht een euro!!

10

Kimberley Rietveld

Succes , dat er veel mensen mee geholpen kunnen worden

5

Ilse Blom

Succes

25

Anonymous

Aleksandra, Top dat je mee doet aan Alpe d'HuZes! Zet hem op en succes met de voorbereiding!

66

Anonymous

Succes Martie, een mooie uitdaging. Ik heb je anoniem gesponsord. Onze middelste zoon Jan Willem heeft de Alpe d'HuZes een aantal keren beklommen. En onze oudste zoon, Harmen, heeft jarenlang met zijn bedrijf de wielers 'getrackt' en meegeholpen aan de uitzendingen via internet. Hou je taai! Groetjes, Wiljan de Jong.

15

Jan Van Der Kooij

afz jan v d kooij

106

New Care Supplements Bv

Heel veel succes Wim en top dat je dit goede doel sportief ondersteunt. namens Team New Care Supplements BV

26

Jacqueline Van Viersen

Zet hem op schat!

26

Renate Van Kan

5

Belinda

Je bent een kanjer!🖤

1.57k

Spinning, Body Pump En Zumba Marathon

Spinning, Body Pump en Zumba Marathon. Met dank aan Fysio Fitness Kees Bakker, Sportschool Eelco de Boer en Women Sports Only

25

Marianne Stam-versluis

Lieve Martie, zo knap dat je dit doet, ik ben ongelooflijk trots op jou. Ik weet zeker dat Gerrit dat ook is. Ik wens jou en Janou heel veel succes bij het bedwingen van de berg. Love you xxx

21

Anonymous

50

Bos Accounting & Belastingadvies

Veel succes op 6 juni

25

Loek En Wil Groot

Trots op je Ee .. Go for it !!

25

Anonymous

Beste leden van Team Krimpenerwaard, Top dat jullie je weer inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om kanker de wereld uit te helpen. Graag steun ik jullie dan ook met deze donatie. Succes met de acties!

56

Anonymous

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes Samantha!

21

Chantal Koster

Lieffies veel succes op die mooie berg. Probeer ervan te genieten, neem alles in je op. En moppie, je kan HET!!! Dikke knuffel en ben bij je/ jullie, iedere stap XXX Chantal

100

Wim Van Der Ham

350

Verdoold

inzamelingsactie ter gelegenheid van 70e verjaardag ten bate van jullie project. Heel veel succes!

50

Wim Van Der Ham

500

Rehorst Elektrotechniek Bv

115

Edith Van Der Der Kooij

Taartenactie

100

Arie En Gerda De Langen

Hoi Johan, Wat ben je toch een kanjer,dat je weer meedoet om geld in te zamelen voor het bestrijden van deze rot ziekte. Voor de 3 e keer ga je weer de berg op en wel 6 keer!! Wij zijn echt heel trots op jou en zullen je via de radio vanaf het begin weer volgen. Doe je best. Heel veel liefs

10

Tessa Treure

Topper ben je!

15

Adrie De Pater

Top dat jullie dit doen!

50

Neel .....

Groot respect,dat je dit gaat doen. Veel succes . NEEL

60

Anja Zandijk

100

Verna Van Der Kooy-hofland

Een mooie uitdaging! Heel veel succes!

50

Anonymous

goede zaak; alvast veel succes

10

Lorenzo Visentini

10

Kristel Snoek

50

Robbert Rodenburg

Lieve papa, Ik ben zo trots op jou! ♥️ Kus, Rob

15

Belinda Graafland

Je bent een kanjer!❤

10

Tom Kruiper

57

Julian Graafladn

Lieve schat ik wil graag dit symbolische bedrag doneren omdat dit gerrit zn leeftijd was! Julie kunnen dit ik hou van je!

10

Albin Noorlander

Succes toppertje!!

10

Pam Rombout

You CAN do it!!!

56

Anonymous

25

Anonymous

Wat goed zeg! 💪

25

Friso Van Der Veen

Zet hem op Wim! Klasse dat je ook dit jaar inzet, opgeven is geen optie. Heel veel succes, ook voor jouw team natuurlijk. Go Wim! Groeten, Friso

21

Sara Jaber

20

Opa& Oma Rooken

10

Nancy Westdijk

Dat ga jij halen en een mooie ervaring rijker 💪🏽🙏🏽😘

555

Casa Caminita

Extra restaurantactie Casa Caminita in Ouderkerk a/d IJssel

66

Wim Rodenburg

Super dat ook jij gaat Janou, we gaan er iets moois van maken met elkaar! De strijd aan voor anderen en in gedachte .....

50

Piet En Lisette Moerland

50

Piet En Greet Ieperen

Super Martie dat je dit gaat doen en dat je Gerrit in gedachten mee neemt. Groetjes 😘

10

Tamara

Zet m op meis! 🏃🏼‍♀️

10

Jolanda De Visser Hogervors

Geweldig dat je dit doet! Veel succes!

10

Yaiza De Bruin

Heel veel succes lieverd! Ben trots op je

10

Janet Rietveld

Respect!!!

13

Kes

Succes

26

Anonymous

10

Ed Van Arom

Ben al donateur maar waardeer jouw extra inzet in deze !

21

Anonymous

Lieve Aleksandra, erg mooi dat je hier aan meedoet voor zo'n goed doel. Ik wens je veel succes met de voorbereidingen en hoop dat je je streefbedrag zult halen.Alle beetjes helpen toch ?

26

Joop En Els De Heer

Succes, aan de voorbereiding zal het niet liggen😂

20

Florette Eikelenboom

Trots op jou Samantha! Succes!

20

Corry

Natuurlijk gaat het je dit jaar ook weer lukken! Zo'n mooi doel, succes met z'n allen!

25

Anonymous

2,- Euro en een beetje meer. Op naar de € 60.000,-!

21

Jolanda Jong

42

Leo Van Der

Fantastisch inititief.

25

Aad Van Der Velden

25

Van Solinge Van Solinge

Ga voor de zes; je kan het!!

126

Anonymous

10

Lorenzo Visentini

20

Maaike Nieuwland

Lieve Edith, Ik wens je enorm veel succes en wat kan je trots op jezelf zijn! Ik ga aan je denken! Liefs, Maaike

66

Koen Van Ginkel

Suc6 Koen

21

John Klomp

Heel veel succes Sander in al die bochten!

21

Khas Lavasani

Heel veel succes Janou

10

Marjan Versluijs

15

Anonymous

Succes Wim.

250

Martin De Bie

10

Angelique Lambers Lambers

Ga ervoor !

100

Jonico Fietsmegastore

Succes jongen!

15

Marianne Ackx

Aleksandra en Hans enorm veel succes woensdag met de tocht. Heb bewondering voor jullie Go for IT

15

Jolanda & Treure

Heel veel succes ✨✨

21

Sanne Wijnholds

En de coolste oma award gaat naar....... ❤️

10

Priscilla Kortleve

Trots op je tante!

20

Ricardo Denise Sunny Didier

5

Belinda Graafland

Je bent echt zo'n kanjer!❤

Show more