Team Krimpenerwaard

Stoppelenburg Uitvaartverzorging onze meelevende vriend...

Pas geleden waren we te gast bij onze vriend Kees Stoppelenburg van het gelijknamige uitvaartbedrijf.  Kees is een vriend die meeleeft.

Kees; "1 op de 3 mensen krijgt te maken met de ziekte en de gevolgen er van. Door mijn werk zie ik wel leed deze ziekte aanricht. Daarnaast heb ik ook privé gezien hoe snel deze ziekte om zich heen kan grijpen. Voor mij een extra motivatie om al het onderzoek van KWF te steunen."

"Ik steun Team Krimpenerwaard van harte omdat deze ploeg enthousiaste mensen uit de Krimpenerwaard zich vanuit hun hart inzetten om aandacht te vragen voor dit onderzoek en op een verbindende manier veel geld ophaalt voor onderzoek"

.

.

.

Ruud de Hoop van Sortimo, een vriend met wie je graag omhoog klimt...

Graag stellen we je aan Ruud de Hoop van Sortimo bedrijfswageninrichtingen en mobiliteitsoplossingen voor. Ruud is Vriend van Team Krimpenerwaard. In zijn nieuwe pand in Moordrecht ontmoeten we hem. Ruud is meer dan een sponsor. Hij was teamlid van het succesvolle Alpe d'Huzes team "met het Hart naar de Top" de voorloper van Team Krimpenerwaard. Ruud beklom de berg meerdere malen met zijn team en haalde een kleine € 100.000,-op. In 2018 sponsorde hij ons niet alleen maar kwam samen met zijn vrouw Monique zijn medewerker Werner de Bruijn en de rest van Team Krimpenerwaard aanmoedigen bij Alpe d'Huzes. En ook met de editie van 2019 kunnen we weer op zijn steun rekenen. Kortom een vriend waarmee het goed klimmen is....met al die steuntjes in de rug.

Ruud vindt Alpe d'Huzes een mooi sportief antwoord op zo'n ellendige ziekte en Team Krimpenerwaard een prachtig initiatief om veel geld op te halen voor kankeronderzoek.

Soms wordt het zo duidelijk waar we het voor doen.......

Je denkt wel eens waar doen we het allemaal voor. Zoveel geld ophalen.....en dan word je wakker geschud door een heftig bericht. Paulien Deutekom Wereldkampion Allround overleden aan longkanker. Pas 37 en zo'n sterke sportster.  Je snapt het niet, zoekt naar een waarom maar hier past stilte en de wetenschap dat we met een groep geweldige mensen van Team Krimpenerwaard bezig zijn om te zorgen dat er geld komt voor kankeronderzoek zodat dit niet meer gebeurt......

We wensen de familie en nabestaanden veel warmte, liefde en kracht toe bij dit grote verlies....

 

Goof van Meerkerk, een echte Vriend van Team Krimpenerwaard

Vriend van Team Krimpenerwaard Goof van Meerkerk van Leuveco is ondernemer maar sponsort ons privé. Goof is een vriend waar je altijd kan aankloppen. Het sponsoren van Team Krimpenerwaard met als doel om kanker de wereld uit te krijgen, vindt hij een vanzelfsprekendheid. Ook schuift hij ieder jaar aan bij onze restaurantactie.

Goof is een heel speciale sponsor. Als herinnering aan zijn overleden vrouw Christa, neemt Team Krimpenerwaard haar beeltenis mee de berg op. Net zoals in 2018 zal er een herinneringsafbeelding van haar op onze shirts aanwezig zijn. Als Team Krimpenerwaard zijn wij dankbaar en vereerd dat we op deze manier Christa mogen helpen herdenken.

Onze dubbele Vriend Wim Rodenburg van DA Mooi Rodenburg en Beautycentrum Rodenburg

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren zijn ontzettend belangrijk. We stellen ze graag aan je voor en vragen ze wat ze met Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard hebben.

Wim is een dubbele vriend van Team Krimpenerwaard. Want zowel Beautycentrum Rodenburg als DA Mooi Rodenburg zijn Vriend van Team Krimpenerwaard. Dit jaar gaat Wim voor zijn 3e Alpe d'Huzes deelname. Dit jaar reed hij hem in de stromende regen 6 keer omhoog. Een absolute TOPprestatie. Wim staat mede aan de basis van Team Krimpenerwaard 2019.

Over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard. Alpe d'Huzes zit me in het bloed. Ik heb de afgelopen jaren op verschillende manieren de gevolgen van de vreselijke ziekte ervaren. Daarom ben ik gemotiveerd om veel geld op te halen voor onderzoek. Alpe d'Huzes is de uitgelezen kans om dit te realiseren.

Team Krimpenerwaard 2019 is een mooie voortzetting van "met het Hart naar de Top"en Team Krimpenerwaard 2018. Mijn wens is dat we hiermee een mooi concept voor de Krimpenerwaard hebben ontwikkeld om mensen te verbinden en goede doelen te steunen in combinatie met sportieve uitdagingen.

.

Vrienden van Team Krimpenerwaard, onze sponsoren, leer ze kennen. Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers

Gerard den Hoed van Den Hoed Aannemers is vriend van het eerste uur. Gerard heeft zelf al een succesvolle deelname aan Alpe d'Huzes achter zijn naam staan met het Alpe d'Huzes team met het Hart naar de Top. Ook is hij lid van Groene Hart renners.Tegen de wind in rijden is zijn 2e natuur.  

Gerard over Alpe d'Huzes en Team Krimpenerwaard;

"Alpe d'Huzes is het evenement om goed stil te staan bij deze vreselijke ziekte. De combinatie van saamhorigheid en het niet willen opgeven, maakt het uniek !"

Team Krimpenerwaard is een mooi initiatief dat vanuit lokale binding iedereen wil betrekken om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. 

 

We zijn compleet, gestart en dankbaar!!! Inwoners van de Krimpenerwaard bedankt !

Drie maanden geleden zaten we aan een lege vergadertafel. Egbert van der Veen en Nico Dullaart van RTV Krimpenerwaard, Robert van der Hek van het Kontakt en Wim Rodenburg en Jouke Geurts van Team Krimpenerwaard 2018. We wilden al het goede van 2018 voorzetten en opnieuw inwoners van de Krimpenerwaard de kans geven deel te nemen aan Alpe d'Huzes 2019. Maar we hadden geen team....Er waren ook mensen die zeiden dat het nooit zou lukken...Nu is opgeven geen optie dus we hebben doorgezet. En nu begin december staan we naar iets moois te kijken.

Team Krimpenerwaard gaat met 18 deelnemers naar Alpe d'Huzes 2019. Mensen met ontroerende en verdrietige verhalen maar ook verhalen van hoop. Mensen die niet opgeven maar ook in moeilijke tijden doorgaan op weg naar mooie tijden...

We zijn dankbaar voor deze lieve en mooie mensen. Dankbaar dat onze restaurantactie zo goed loopt. Dankbaar voor alle sponsoring! Dank je wel alle inwoneners en ondernemers van de Krimpenerwaard dat jullie je weer van de beste kant laten zien en ons zo steunen.

 

.

Team Krimpenerwaard, het Team van en voor de Krimpenerwaard !

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij als Team Krimpenerwaard inwoners en ondernemers van de Krimpenerwaard willen verbinden in hun strijd tegen kanker.

In 2018 deden wij voor het eerst mee als Team Krimpenerwaard.  Een team gebouwd uit mensen die elkaar niet kenden maar gezamenlijk een TOP prestatie hebben neergezet. Zowel sportief als financieel. Samen deelden we vreugde en verdriet. Vreemden werden vrienden....

Omdat we merkten dat het initiatief veel steun binnen de bevolking van de Krimpenerwaard krijgt, hebben we besloten al het goede van 2018 voort te zetten in 2019 met Team Krimpenerwaard en Team Krimpenerwaard XTRA

Samen met onze media partners RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt zullen we er weer een overgetelijke gebeurtenis van maken.

Uiteraard kunt u ons ook sponsoren. Of wilt u hoofdsponsor worden? Neem dan contact op met Jouke Geurts 06 51 35 9330 info@teamkrimpenerwaard.nl

 

Thank you to our Sponsors

25

Piet En Heleen Lodder

E. Je bent een kanjer!!Succes

10

Joyce Rodenburg

Zet hem op!! Heel mooi dat je dit gaat doen.

10

Tarik Bnademjdid

Succes dushi

66

Anonymous

Succes Martie, een mooie uitdaging. Ik heb je anoniem gesponsord. Onze middelste zoon Jan Willem heeft de Alpe d'HuZes een aantal keren beklommen. En onze oudste zoon, Harmen, heeft jarenlang met zijn bedrijf de wielers 'getrackt' en meegeholpen aan de uitzendingen via internet. Hou je taai! Groetjes, Wiljan de Jong.

30

Corrie De Visser

Lieve Edith, zet 'm op! Groetjes Corrie en Hans

10

Nancy Westdijk

Dat ga jij halen en een mooie ervaring rijker 💪🏽🙏🏽😘

21

Jaylinn Markies

Lieve oome Sander, zet hem op en ik kom jou aanmoedigen als je aan het fietsen bent. Je bent een topper. Liefs je lieve nichtje Jaylinn

5

Sjoerd Goedel

Succes!!!!!

15

Erik Heijkoop

Succes kerel

100

Stadscafe Patio

Stadscafe Patio wenst heel Team Krimpenerwaard een mooie ervaring en veel succes bij Alpe d'Huzes

100

Joop & Janneke Prins

Heel veel succes gewenst met deze actie voor het goede doel!

25

Aad Van Der Velden

50

Miep En Rob Vermeulen

Veel succes Sander

50

Anonymous

5

Wilma Ligtvoet

15

Belinda Graafland

Je bent een kanjer!❤

5

Anonymous

20

Sjoerd Verlegh

10

Nayla Costa Da Silva

U bent een kanjer lieve Martie ♡

50

Marco En Silvia

20

Van Een Meelevend Danspaar

Van een meelevend danspaar die al 6 jaar lang Marja van der Veen heeft gesteund met haar actie maar nu ook niet wil achterblijven! Vandaar dit steuntje in de rug. Succes!!

15

Jolanda & Treure

Heel veel succes ✨✨

50

Edith Ham - Van Der Kooij

100

Peter En Marleen

Dat opgeven geen optie is heb je allang bewezen. We wensen jou, je familie, vrienden en teamgenoten veel kracht en sterkte!

50

Marco Ham

Heel veel succes

25

Nils Heijkoop

16

Irma Deelen

Heel veel succes!

15

Johnno Neijhoft

15

Joeri Oskam

Zet op em op pik .

100

Jonico Fietsmegastore

Succes jongen!

26

Jansje Dekker

Succes!

57

Bobby Vleuten

Voor G

10

Janet Rietveld

Respect!!!

20

Opa& Oma Rooken

21

Erna Correljé Roth

Zet um op Anja!!

130

Fam Verkerk

25

Silvia Van Muijlwijk

Wat een prachtig doel!! Ben trots op je xxx

10

Vincent Zwijnenburg

Succes!!

100

Eric, Martine En Eline Brand

Wij zijn dit jaar weer iemand verloren aan kanker. Het blijft helaas dus nodig om geld te verzamelen. Jij bent dit jaar weer degene die zich inzet hier voor. Wij vinden jou een kanjer!!

500

Fysio-fitness Kees Bakker

Voor de 3e keer ga je meedoen aan deze geweldige actie. Ik weet als ex-deelnemer hoeveel tijd en inspanning dit kost maar ook wat een voldoening het geeft om bij te dragen aan het ultieme doel: kanker de wereld uit! Met deze bijdrage aan team Krimpenerwaard op jouw naam hoop ik daar - deze keer passief - aan bij te dragen. Heel veel succes met de voorbereidingen en vergeet vooral niet het doel van deze actie in gedachten te houden als stimulans om weer 6x die berg op te fietsen.

5

Janou Colle

Even een test. Trots op jou

20

Alinea En Charles Melger

Succes Sander !!!!!

53

Annita En Gert-jan

lopen naar de top , voor jullie zelf en rob

15

Evert-jan Boode

Succes, je kunt het !

21

Alma Filmproducties

Beste Alexandra, Go for it🎬👍🤓

20

Annie Heijboer

15

Jolanda & Teus

Heel veel succes ✨✨✨

900

Van Muijden Dakbedekking B.v.

Lieve Martie, heel veel succes en kracht toegewenst. Gert zal trots op je zijn!

5

Willemien Moolenaar

Mooie uitdaging.

15

Roeland Veen

Respect dat je dit wilt gaan doen Edith. Erg veel succes!!

100

Wim Van Der Ham

Succes

20

Jacqueline Rooken-melger

Janou, stoer van je om deze uitdaging aan te gaan..suc6! XXX Arnold, Jacq. en Diandra

25

Anonymous

Beste leden van Team Krimpenerwaard, Top dat jullie je weer inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om kanker de wereld uit te helpen. Graag steun ik jullie dan ook met deze donatie. Succes met de acties!

50

Wim Ham

500

Den Hoed Aannemers B.v.

Wim, heel veel suc6 op die berg!

10

Dominique En Rijk Fluit-van Ginkel

15

Alise Kwak

Heel veel succes, je bent een Topper!

10

Tamara

Zet m op meis! 🏃🏼‍♀️

30

Giovanni Verkerk

Succes!!

126

Anonymous

100

Dicky Jager

Trots op jou! Gert gaat in je hart mee! Dikke knuffel

21

Peter Heiszwolf

1

Dirk Boudestijn

25

Sandra Joosen

Heel veel succes, Adriette!

10

Julien Buijs

Veel succes👍🏻👍🏻👍🏻

125

Anonymous

Hoi Martie mooi Doel groet Alfred

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes!

500

Verdoold Makelaars

Als Verdoold Makelaars wensen wij Edith en team Krimpenerwaard heel veel succes met de voorbereiding en de uiteindelijke dag.

21

Eric, Nartine En Eline Brand

Veel succes!

5

Anonymous

42

Peter Schinkel

Om de eerste 1000 compleet te maken

26

Dorien Van Liempt

Nou Adriette, klimmen maar!!!

10

Sebastiaan Molenaar

Heel veel succes!

5

Tanja

Succes!

66

Koen Van Ginkel

Suc6 Koen

10

Anonymous

10

Chantal Broxks

100

Wim Van Der Ham

40

Janny En Bart Meer

Janou, super knap! Heel veel succes, liefs Bart en Janny.

26

Ineke Visser

10

Priscilla Kortleve

Trots op je tante!

100

Annie Van Valen

Mooie uitdaging👍

500

Ruud De Hoop, Sortimo Bedrijfswageninrichting

Heel veel succes! Zowel sportief gezien als met het binnen halen van een mooi eindbedrag! Jullie kunnen het!

21

John Klomp

Heel veel succes Sander in al die bochten!

15

Anonymous

21

Ellen Versluijs

Wat gaaf dat je dit doet, voor iedere bocht een euro!!

10

Sergio Visentini

10

Lorenzo Visentini

100

Van Egmond Makelaardij

Succes.

21

John En Petra Ouden

Met Rob in gedachten en ook andere familieleden zoals mijn moeder die met kanker te maken heeft gekregen.

21

Jan En Ellen Versluijs

Super dat je dit doet!! Succes!

21

Anonymous

Lieve Aleksandra, erg mooi dat je hier aan meedoet voor zo'n goed doel. Ik wens je veel succes met de voorbereidingen en hoop dat je je streefbedrag zult halen.Alle beetjes helpen toch ?

25

Machteline /leon Boele

SUC 6 !!!!

30

Anonymous

10

Pam Rombout

You CAN do it!!!

50

Ada Schaap

10

Tanja Van Velde

Succes topper!

66

Piet Graaf

Ha Edith, heel veel uithoudingsvermogen en sterkte toegewenst. Dapper hoor om voor dit mooie doel te gaan.

50

Piet En Greet Ieperen

Super Martie dat je dit gaat doen en dat je Gerrit in gedachten mee neemt. Groetjes 😘

25

Jantine Schaap

25

Marianne Stam-versluis

Lieve Martie, zo knap dat je dit doet, ik ben ongelooflijk trots op jou. Ik weet zeker dat Gerrit dat ook is. Ik wens jou en Janou heel veel succes bij het bedwingen van de berg. Love you xxx

10

Yaiza De Bruin

Heel veel succes lieverd! Ben trots op je

20

Frank En Myriam

Liefs je vader en myriam

10

Tom Kruiper

15

Yasmin Kromhout

Zet m op mop! Jullie kunnen het💪🏻❤️

21

Anonymous

10

Diana Ruijl

Hoi Martie, Heel veel succes gewenst. Groet, Diana

21

Sjaan Van Es

Heel veel succes.

20

Robin Olsthoorn

50

Anonymous

goede zaak; alvast veel succes

50

Barbara

Voor een dappere, sterke vrouw! Ga met God.

50

Lisette Van Doorn

👍

25

Aaf En Hans Van Lieburg

👍

25

Martin En Jeannette Boetekees

heel veel succes sander

21

Ria Van Der Ent

25

Anonymous

Goed dat je weer de uitdaging aangaat! Respect. Help die rotziekte de wereld uit!

57

Julian Graafladn

Lieve schat ik wil graag dit symbolische bedrag doneren omdat dit gerrit zn leeftijd was! Julie kunnen dit ik hou van je!

100

Den Dikken Boom

We hebben bewondering voor je doorzettingsvermogen,succes gewenst!

21

Anonymous

25

Anonymous

Aleksandra, Top dat je mee doet aan Alpe d'HuZes! Zet hem op en succes met de voorbereiding!

26

Yvonne Ten Seldam

Heel veel succes!!!

21

Peter Werkhooven

21

Khas Lavasani

Heel veel succes!

25

Anonymous

Wat goed zeg! 💪

10

Aad Van Der Poel

Doe je best, wellicht hebben we straks iets nodig van al die onderzoeken.

25

Floor Van Der Kooy

Trots op tante E! Succes

10

Reineke Graafland

100

Arie En Gerda De Langen

Hoi Johan, Wat ben je toch een kanjer,dat je weer meedoet om geld in te zamelen voor het bestrijden van deze rot ziekte. Voor de 3 e keer ga je weer de berg op en wel 6 keer!! Wij zijn echt heel trots op jou en zullen je via de radio vanaf het begin weer volgen. Doe je best. Heel veel liefs

40

Janny En Bart Meer

Martie wat een mooi doel! Heel veel succes! Liefs Bart en Janny

10

Tanja Van Velde

Succes!

25

Cees Trouwborst

De volhouder wint , Sterkte !!

10

Rosanne

❤️

21

Sanne Wijnholds

En de coolste oma award gaat naar....... ❤️

40

Dicky Jager

Prachtig dat je dit doet! Liefs Klaas en Dicky

10

Nayla Costa Da Silva

Mijn zonnenstraaltje!! Trots op jou ♡

140

Edith Ham - Van Der Kooij

Donatie voor mijn verjaardag van mijn familie en vrienden

102

Edith Ham - Van Der Kooij

Collecte opbrengst na het nieuwejaarsconcert in de Walvis in Krimpen aan de Lek

50

Piet En Lisette Moerland

10

Ed Van Arom

Ben al donateur maar waardeer jouw extra inzet in deze !

10

Jasper Zanten

42

Leo Van Der

Fantastisch inititief.

50

Wim Van Der Ham

8.5k

Anonymous

Opbrengst restaurantactie: Brasserie Springer, Casa Caminita, Hotel Belvedere, Lekkerr, Aan de Dijck, Hof21, Eetcafe Het Centrum, Hotel de Arendshoeve, De Polderkeuken

20

Jacqueline Rooken-melger

Martie, heel veel suc6 met deze uitdaging! X X X Arnold, Jacq. en Diandra

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

10

Luz Edith

Lief wat je doet,veel succes schat!!!

10

Miranda Hertog

Zet hem op Samantha ! Xxx

15

Belinda Graafland

Zet hem op lieverd❤ Super trots op jou!

15

Janneke

Topper heel veel succes 😘 liefs Janneke

10

Priscilla Kortleve

Super dat je dit doet!

20

Florette Eikelenboom

Trots op jou Samantha! Succes!

10

Jelle Hannema

Succes!!!!!

115

Edith Van Der Der Kooij

Taartenactie

21

Jolanda Jong

10

Esmee Sli

Dat kunnen jullie💪🏽 Heel veel succes

250

Martin De Bie

21

Annet Geurtsen

Oprecht, kwetsbaar en sterk. Je kan dit, je overwint strijdt naar strijdt.

211

Edith Van Der Der Kooij

Statiegeldbonnetjes van de maand Maart, bij de Jumbo, de Korf, Krimpen aan den IJssel

10

Anonymous

500

Team Rodenburg Schoonheid En Gezondheid

Beste Wim, wij wensen Het Team en jou weet veel S6 en ga weer voor een mooie opbrengst!!!

15

Jolanda Teus Treure

Heel veel succes ✨✨✨

10

Danique Driesen

150

Wim Ham

13

Kes

Succes

21

Deef Vermeulen

Je kan het jochie!!

15

Jan Van Der Ham

25

Gerard Van Hove

Lieverd, Doe je best en heel veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen en ook veel doekjes voor de bloed,zweet en tranen. Jij bent een kanjer!!!

500

Goof Van Meerkerk

Beste Wim. Mooi dat je weer voor Team Krimpenerwaard gaat! EN AlpDuZes ! S6 en ga er weer voor!

50

Ruud, Marjon, Jesse, Sam & Lise

Succes!! We zijn trots op je dat je dit weer gaat doen!!

66

Karin Schinkel- Van Viegen

Trots op je! Go for it👊

21

Anonymous

Zet m op.

25

Judith Buijs

Onwijs trots op je! Je kan het! 💕

26

Ton Kok

Ik wens je een heel succesvolle etappe & onvergetelijke belevenis. Gerrit zal trots zijn op je!

10

Jolanda De Visser Hogervors

Geweldig dat je dit doet! Veel succes!

10

Adriana Cornelissen

Mooi doel! Kan jij wel!💪🏼❤️

5

Anonymous

10

Angelique Lambers Lambers

Ga ervoor !

100

Kaasboerderij Hoogerwaard

Suc6

21

Mariette Kok

Voor Liesbeth en alle anderen die strijden tegen kanker.

100

Familie Wijnholds

Gefeliciteerd coolste oma van nederland

20

Hannie Stigter

Heel veel succes Anja ! 💪

50

Erik Weijers

Succes! Mooi dat je je hiervoor inzet. Erik

5

Ilse Blom

Succes

10

Astrid Dumay

veel succes Edith

15

Len Van Der Kooy

Succes tante Ee. Dikke kus Len

21

Sara Jaber

50

Ton En Marjo Eichelsheim

An en Samantha, heel veel succes! Jullie gaan het halen!

10

Jan Haagsma

Veel succes

25

Anonymous

66

G Geurts-teunissen

❤️ Ma voor Pa

21

Johan De Visser

top! heel veel succes.

10

Anouk Zorgdrager

Veel succes topper! Veel liefs xx

66

Wim Rodenburg

Beste Martie, mooi dat jij voor dit mooie doel gaat en dat je Gerrit in gedachte meeneemt. Je kunt het💪💪

66

Pieter En Corina Hogendoorn

Gaaf dat je dit doet! Succes!

15

Nannie

10

Judith Buijs

Heel veel succes! 💖

25

Tineke Hordijk Hordijk

Heel veel succes Samantha!

15

Liesbeth Steehouwer

Goed bezig Adriette! xxx

25

Adri Olsthoorn

Goed van je Janou! Veel succes!

20

Yrina Rensma

Heel veel succes meis! 🏃‍♀️

5

Zoë Roest

Heel veel succes!

21

Dick, Riana, Marc En Frank

Sander heel veel Suc6. Je kan het.....!!! Gogogo.😘

21

Jacqueline Rooken-melger

Sander, die 21 bochten zijn eitje voor jou😉..suc6 met deze mooie uitdaging!XXX Arnold, Jacq. en Diandra

10

Rianne Vermeulen

Nu al een kanjer! Zet m op, je kan t! ❤❤

50

Mariska Stuivenberg

Goed bezig, een Top wijf !!!

250

Verdo Staalconstructies B.v.

25

Leendert Everdingen

Zet ‘m op. Je bent een kanjer

50

Edith Ham

👍

25

Van Solinge Van Solinge

Ga voor de zes; je kan het!!

15

Anonymous

10

Sjoenty El Mourabet

Zeeeeettt Mmmmm up

10

Kimberley Rietveld

Succes , dat er veel mensen mee geholpen kunnen worden

21

Anonymous

Mooi dat jij weer meewerkt aan dit belangrijke DOEL! We weten beiden wat het betekend ! Kanker de wereld uit! S6 💪💪💪💪💪💪

26

Jolanthe Leupe

Succes met het verdere ophalen voor je mooie deal met team!👏👏

25

Gina Berg

Succes

500

Kees Stoppelenburg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging steunt graag dit TOP team!

100

Verna Van Der Kooy-hofland

Een mooie uitdaging! Heel veel succes!

50

Sjaak Ruijter

Beste Martie, Heel veel succes met het behalen van de tocht.

500

Marcel Linda Markies

Zet hem op strijder liefs Marcel Linda jaylinn bella

26

Renate Van Kan

10

Arriejanne Peters

Lieve Martie, wat ben je toch een sterke vrouw X arriejanne

50

Johan & Yvonne Van Driel - Van Der Leer

Heel veel succes Sander! Zet ‘m op!

20

Rob Arbeider

Trots op je maat!! Liefs Mandy Ron en Aiden 😚👊

10

Joyce Rodenburg

Heel veel succes !!

21

Cor Terlouw

Héél veel succes Adriëtte

5

Wilma Ligtvoet

50

Wim Ham

10

Peter En Irma

Succes!

25

Loek En Wil Groot

Trots op je Ee .. Go for it !!

50

Annemieke En Rob

Notenkoek is heerlijk! En zo nog iets extra’s voor je actie. Maak er een mooie dag van!

2.5k

Wlt Liquid & Gas Loading Technology Bv

Mooi doel dat wij van harte ondersteunen! Veel succes en weer veilig thuis...

10

Eylish

Heel veel succes, je kan het!

21

Anonymous

Wat goed van je! Succes gewenst bij alle voorbereidingen!

50

Anonymous

Succes Edith!

5

Eva Schinkelshoek

Heel veel succes!

21

Dieny En Rene Dongen

250

Dus Bv

Succes met deze fantastische actie!

50

Boekentafel Ijsseldijkkerk

Geweldig! Succes

15

Anonymous

Wat een topper ben je! Heel veel succes met geld inzamelen en dan met de klim!

20

Ricardo Denise Sunny Didier

10

Dominique Fluit

50

Danny Den Besten Den Besten

21

Stefan Wijngaarden

500

Rehorst Elektrotechniek Bv

10

Jo & Kam

Heel veel succes topper! Xoxo Jo & Kam

500

Wibo Van Der Laaken

100

Wim Ham

10

Floris Hakkesteegt

21

Khas Lavasani

Heel veel succes Janou

33

Jouke Geurts

Hoi Wim, om de € 17.000,- rond te maken en jou ontzettend te bedanken voor je tomeloze inzet voor Team Krimpenerwaard. Het is mooi, om zo samen voor het Team en KWF te werken!!!

10

Swen Boere

50

Freek & Margo Hallewas

Wij wensen je heel veel succes met deze sportieve uitdaging. Zet ‘m op!

10

Anne-will Krieger

Succes!

66

Wim Rodenburg

Super dat ook jij gaat Janou, we gaan er iets moois van maken met elkaar! De strijd aan voor anderen en in gedachte .....

250

Diaconie Ijsseldijkkerk Te Krimpen A/d Ijssel

donatie van diaconie Ijsseldijkkerk te Krimpen a/d IJssel

66

Maarten Littel Werktuigbouw En H.o.

Heel veel succes!

3

Jose Banis

Top Anja...je bent een KANJER !! X José

20

Arie Rooken

Mooi initiatief Sander. Succes!!!

215

Edith Van Der Ham

1 maand inzameling van statiegeldbonnetjes bij Jumbo, De Korf, Krimpen aan den IJssel

10

Carolien Van Der Velden

500

Van Driel Transport

Heel veel succes voor het hele team!

10

Anonymous

Veel succes. Toni

50

Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantiën Bv

Succes Sander!

Show more