Team D211

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

38950.31

Amount raised by members

35977.56

Keihard trainen voor zo'n goed doel is voor ons geen straf.

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Elk bedrag is geweldig! Doneer, dan gaan wij weer trainen. Dank!

Team Updates

Team D211 haalt maar liefst € 38.080 op voor Alpe d’HuZes/KWF

Donderdag 6 juni om 04:30 uur gingen de 5.000 deelnemers van start in Le Bourg-d’Oisans. Na de inschrijving van Team D211, bestaande uit Nieuwleusenaren aangevuld met sporters uit Zwolle en Hilversum, werd er veel getraind en met name geld ingezameld voor Alpe d’HuZes/KWF.

Zaterdag 1 juni arriveerde het Team D211 in Alpe d’Huez. Daar verbleef de groep sporters en verzorgers een week op 1900 meter om donderdag jl. van start te gaan. Zeven fietsers hadden het doel om 6x de mythische alp op één dag te beklimmen. De drie langeafstand wandelaars probeerden de alp één of meerdere keren lopend te bedwingen. Nadat het startschot had geklonken verdween een lang lint van fietsers en lopers de duisternis in om de berg voor het eerst te beklimmen. “Een imponerend lang lint van voor- en achterlampen ging kronkelend de berg op”, aldus Marcel Brasjen, oprichter van het deelnemende Team D211. Het was de vierde deelname waarin tijdens die edities tezamen maar liefst € 130.000 is opgehaald. De dag begon droog en na zonsopkomst liep de temperatuur snel op. ’s Middags rond 13.00 begon het echter te regenen en te onweren waardoor de wedstrijd zelfs tijdelijk moest worden stilgelegd. Uiteindelijk zijn de fietsers  weer afgedaald om gezamenlijk de laatste de zesde klim af te ronden. De wandelaars hadden hun missie inmiddels volbracht. Na 14 uur en ruim 160 kilometer te hebben gefietst en 6600 hoogtemeters te hebben overbrugd werd de finish gezamenlijk bereikt. Het voorlopige eindbedrag is € 38.080. “Een ongekend hoog bedrag waar wij zeer dankbaar voor zijn. Genezing van kanker is dichterbij gekomen en geweldig dat we daaraan hebben mogen bijdragen. Het is prachtig dat we dit met zoveel middenstanders en particulieren bij elkaar hebben weten te brengen. Tijdens de week werd het Team onder meer bijgestaan door vier leden van toneelvereniging Plankenkoorts, de club die door middel van twee benefietvoorstellingen € 6.000 doneerde aan Alpe d’HuZes/KWF. Doneren via onderstaande link is nog steeds mogelijk. De voorlopige stand van Alpe d’HuZes werd bekend gemaakt op donderdagavond en staat nu op  € 18.017.606. 

Finish op Avenue des Champs-Élysées

Op maandag 29 april jl. zijn we vertrokken voor een fietsreis van 768 km richting Frankrijk waar we op vrijdag 3 mei wisten te finishen op de Champs Élysée. Een geweldig avontuur via de kantoren van Lengkeek VRS Vering in Zwolle, Amstelveen, Rotterdam, Eindhoven en Parijs. 17 lekke banden, 3 valpartijen, barre weersomstandigheden op dag 4 maar een uitmuntende verzorging van onze twee soigneurs gedurende de gehele week. Onze missie om aandacht te vragen voor kankeronderzoek is meer dan geslaagd gezien de reacties en de donaties. Opgeven was nooit een optie.

Warme broodjes voor Alpe d'HuZes/Team D211

Teamlid Hans Brinksma, docent op CSG Reggesteyn, werkt training af terwijl er even voor ruim € 900,= (!) aan knakworstbroodjes werden verkocht! Topactie!

Grote verloting Team D211 Alpe d’HuZes levert maar liefst € 2.381,= op

Zaterdag 9 maart vond na afloop van de wedstrijd van het eerste elftal van S.V. Nieuwleusen een grote verloting plaats, georganiseerd door Team D211, deelnemer aan Alpe d’HuZes op 6 juni aanstaande. Doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF door de verkoop van loten. Onder meer stelde de middenstand van Nieuwleusen vele mooie prijzen beschikbaar waaronder een team-BBQ , 2x een half varken, een cabrio weekend en vele andere mooie prijzen. Drie kwartier lang werden de vele prijzen verloot onder de vele bezoekers van het clubhuis.

Autowas en -uitdeukactie Zieleman groot succes!

Voor aanvang van de grote verloting op 9 maart jl. in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen werd een cheque t.w.v. € 1.000,= overhandigd door voorzitter Erwin van Leussen vanwege de al eerder gehouden autowas- en uitdeukactie op 10 februari jl.

Benefietvoorstellingen leveren € 6.000,= op!

 

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari trad toneelvereniging Plankenkoorts Nieuwleusen voor de 7e en 8e keer op, nu in de thuishaven Het Witte Peerd. Beide avonden stonden in het teken van Alpe d’HuZes/KWF. Het is de vierde keer dat de Nieuwleusense toneelvereniging de volledige opbrengst doneert aan het KWF. Nadat de klucht “Schat van een Buste” door de spelers met verve werd gespeeld werd een grote verloting georganiseerd, waarvan de geweldige prijzen geheel belangeloos door de plaatselijke ondernemers waren ingebracht. De opbrengst over de twee avonden stond op € 5.205! Eén van de hoofdprijzen, een herenfiets beschikbaar gesteld door Klinge rijwielen, werd gewonnen en de gelukkige nieuwe eigenaar doneerde het rijwiel vervolgens met de opdracht deze per opbod te verkopen, hetgeen € 500 extra opleverde.  Vriendenroep “De Dorstige Bouwvakkers” rondde het bedrag vervolgens af naar de magische € 6.000! Een ongekende opbrengst voor dit goede doel.

Op 6 juni a.s. zullen Gerriën Groen en Marcel Brasjen, leden van Plankenkoorts Nieuwleusen de mythische Alpe d’Huez proberen die dag 6x te beklimmen samen met hun teamleden van Team D211. Zij zullen op die dag  worden aangemoedigd en verzorgd door een aantal collega’s van Plankenkoorts Nieuwleusen. https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamD211/alpe-dhuzes

Kerstwijn- en zalmactie levert ruim € 2.400,= op!

Vanaf half november zijn wij druk geweest met het verkopen van onze wijnen welke wij hebben ingekocht bij Wijkoperij Bloem. Dit leverde totaal € 1.998,= op voor Alpe d'HuZes/KWF. 

Daarnaast hebben wij sinds kort onze zalmactie die al € 421,= opleverde. Dat brengt het totaal op € 2.419,= op! Een geweldig resultaat mede dankzij de afnemers.

Naast wijn, verkopen wij bier en zalm!

Ons wijn-assortiment:

Het is de hit van dit moment: een witte en rode Orimos en een Brût Cava (allen voor € 9,50), per 6 te bestellen. 

Daarnaast zijn onze wijnen uit de zomerwijnactie nog steeds leverbaar:

Alfamen (wit, € 5,95)

Domaine la Comlombette (rosé, € 6,95)

Cappanera Puglia (rood, € 8,50)

Bestelling kan worden doorgegeven aan één van ons en de wijn wordt vervolgens door ons bij u bezorgd! De actie geldt tot aan 6 juni 2024.

Voor elke via deze actie gekochte fles wijn doneren wij minimaal 2 euro aan het KWF.

omschrijving wijnen:

Bujonis Cava Brut Reserva (wit mousserend, Spanje)

In Spanje weten ze hoe ze een heerlijke frisse sprankelende cava moeten maken. Heerlijk als aperitief bij uw kerstdiner of om het nieuwe jaar in te luiden. Lekker bij zalmtartaar. De oorsprong van deze Bujonis is te vinden in Catalonië. In de wijngaarden worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Door scherp in te kopen is de verkoop prijs gelijk aan die in de winkel namelijk € 9,50. 

Orimos (wit, Frankrijk)

De Orimos Chardonnay Grande Reserve is een prachtige houtgelagerde wijn uit het zuiden van Frankrijk. De wijn is vol en fris met een lange finish van vanille met tonen van eiken en boter. Lekker bij sushi of gevogelte. Verkoopprijs € 9,50

Orimos (rood, Frankrijk) 

Orimos is een blend van de Grenache, syrah en mourvedre druiven.  De druiven worden handmatig geoogst om ze onbeschadigd op het domaine bij de wijnmaker te krijgen.

De wijn heeft een heerlijk volle complexe smaak van rijp zwart en rood fruit. Stevig maar met een prettige afdronk. Heerlijk bij Rosbief, maar ook bij chocolade mousse. Nu op dronk maar kan ook nog wel een jaar bewaard worden. Prijs € 9,50

 

Bieractie via Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij

Sinds kort kunnen wij een heerlijke speciaal-bier voor u leveren met ons eigen D211-logo er op! De bieren zijn met zorg door ons uitgekozen en  zijn per 4-pack bij ons te bestellen voor € 12,50. Wij doneren 3,40 aan het KWF!

 


Zalmactie De Jongens van Fant, Urk

Alle genoemde wijnen zijn uitermate geschikt bij het eten van zalm.

Hier hebben wij op ingespeeld door een overeenkomst met “De Jongens van Fant” uit Urk te sluiten. Vanuit de eigen rokerij leveren zij ons twee soorten:

Zalm tussen 420/480 gram:          € 16,50

Zalm tussen 900/1000 gram:        € 27,50

We reizen 2x per maand richting Urk en leveren vervolgens bij u thuis. Ook deze actie blijft gelden tot 6 juni 2024!

Bestellen kan via mar.brasjen@gmail.com of 06-23366952 of via één van onze teamleden.Thank you to our Sponsors

106

Anonymous

500

Olivier Boniface

20

Elbert Van Dijk

30

Anonymous

214

Adelinde Van Den Berg

Opbrengst emballage bonnetjes Jumbo Zwolle

10

Ilse Besselink

👏🏼👏🏼👏🏼

20

Anonymous

251

Klinge Tweewielers

Omdat het wiel (voor dit moment) nu rond is houden wij ook van ronde bedragen! Thanks mannen en vrouw voor deze GEWELDIGE reis!!

20

Albert-jan Brinksma

😘

50

Anonymous

Het team heeft een geweldige prestatie geleverd. Ik ben onder de indruk.

20

Albert-jan Brinksma

😘

20

Albert-jan Brinksma

😘

20

Albert-jan Brinksma

😘

10

Sander Lefers

Lekker bezig Tieme! ❤️💪🏻

15

Anonymous

26

Anonymous

Team D211, fantastich wat jullie doen

60

Anonymous

Goed bezig!

50

G De Weerd

22

Hilko Siegers

Trots op je prestatie! Hilko en Aletta

5

Ina Schutte

Zet hem op

106

Anonymous

Heel veel succes! Goed dat je dit doet 👍

10

Sander Lefers

66

Anonymous

5

Youri Van Leussen

Succes morgen

26

Anonymous

Heel veel succes!

26

Anonymous

Zet 'm op toppers!

10

Max Mijnheer

Succes Heren!🙌🏼💪🏼

26

Eddy Evertsen

Zet em op jongens

10

Anonymous

Hoi Marcel, Ter ondersteuning aan jullie mooie initiatief een kleine bijdrage!! Het is niet veel maar ben ook al vaste donateur van het KWF en Hematon (bloedkanker) Heel veel sterkte en plezier 🚴💪 Gr. Peter

15

Mariska Wegerif

Succes Hans

20

Niels Wennemars

Maak ze KNETTER gek Jille Cort! Broeznnnnnn

50

Paul Boers (cyclon)

Opgeven is echt geen optie! Go for it 😄

26

Danisha Kogelman

Heel veel succes! Zet hem op!

15

Anonymous

26

Cees

Succes mannen

14

Tieme Brinksma

Je bent een topper

15

Youri Schouten

Hey Jille, heel veel succes! Denk tijdens je tocht af en toe aan Arend Martijn Slot: “zelfs als het ff niet lekker gaat, kun je altijd hard blijven werken en rammen op die pedalen!” “Er gloort hoop sinds jij fiets op die be-e-e-e-e-r-g-g-g, ja het is dickvoormekaar, Oh Jille-e-e-e-e!!” Xx Youri

50

Anonymous

26

Laila Bhoelan

Heel veel succes topper 😘

15

Seb Feijen

Succes!!

50

Victorine

Heel veel succes, voor de hele ploeg! En dank ook namens mij dat jullie dit doen! ❤️

100

Rutger Luxwolda

Wijnactie

26

Marjanne Kroese

Succes!!! De voorbereidingen waren goed, nu nog even die berg op ;-)

250

Laurik B.v.

SUCCES!!!!!

500

Gebo Tours B.v.

SUCCES!!!!!

15

Marcel En Jurgen

Hans, mooi dat jullie dit doen voor het KWF! Wij hebben in onze families helaas veel leed door deze vreselijke ziekte. Veel succes volgende week. Zet em op 💪🏻💪🏻💪🏻

15

Marcel En Jurgen

Jille, mooi dat jullie dit doen voor het KWF! Wij hebben in onze families helaas leed door deze vreselijke ziekte. Veel succes volgende week. Zet em op 💪🏻💪🏻💪🏻

15

Marcel En Jurgen

Tieme, mooi dat jullie dit doen voor het KWF! Wij hebben in onze families helaas leed door deze vreselijke ziekte. Veel succes volgende week. Zet em op 💪🏻💪🏻💪🏻

265

Flessenactie Boslust Ommen

Geweldig bedankt voor jullie inzet leerlingen van de Boslust in Ommen!

182

Opbrengst Laatste Wijnactie

5

Marit

Heel veel succes Jille!! Gaaf dat je dit doet!

15

Anonymous

Hé Jille, wat goed dat je meedoet, jebent een Topper, good luck, groetjes uit Haarlem

26

Suzanne Buschman

Succes topper! Trots op je💪🏻

50

Marja Steenbergen

Lieve Tieme, zet 'm op !!

15

Anonymous

Hé Jille, wat goed dat je mee doet, je bent een Topper, groetjes uit Haarlem

10

Anonymous

10

Simone Schaeffer

Veel succes Jille en Tieme!

50

Marja Steenbergen

Zet 'm op, topper !!!!

10

Nathan Visscher

Succes!

26

Suzanne Buschman

Zet hem op topper! Trots op jou! LY♥️

26

Jord Stevens

Zet hem op kerel!

66

Dick Pieper

106

Chantal Hekman-veijer

Succes Team D211. Veel plezier op de berg.

10

Anonymous

26

Anonymous

13

Rita & Jan

Succes!!

25

Dave Den Herder

Succes mannen. Zet hem op!!

15

Frank En Anne Roos

Succes Buurman!

10

Renate Tjeerdsma

Succes en geniet Hans!

13

Rita & Jan

Succes!!

26

Edward Huisman

Succes

10

Marrit Beltman

Heel veel succes!

10

Jeroen Oord

Mooi werk Hans! Succes volgende week 💪

20

Marit Arntzen

Merijn en ik wensen je heel veel succes!!

20

Jaclin Dogan

Heel veel succes Hans!

750

Restaurant Liv

Wij wensen jullie onwijs veel succes!

30

Besgrow Europe B.v.

Met al 4.500 km in de benen dit jaar, gaat hey je zeker lukken !!

15

Anonymous

Een laatste steuntje in je rug. Zet 'm op volgende week. Het is pittig, maar monstermooi

20

Anonymous

Nog een laatste steuntje in je rug voor volgende week. Zet 'm op. Jullie gaan het redden

50

Anonymous

15

Fam Hallink

10

Sjors Poppema Poppema

Moi, sucsex he

170

Collega's Laarakkers

10

Anonymous

10

Michiel Kroes

Goed bezig, Hans. Al over het streefbedrag heen zie ik. Succes alvast op de Alp!

25

Jon & David

❤️

25

Gemma Beauty & Balance

Ga er weer voor. Heel veel succes allemaal!

26

Gerwin Bruining

Heel veel succes Hans!

82

Rutger Luxwolda

Wijnactie

26

Anonymous

900

Anonymous

wijnactie

47

Anonymous

Wijnactie

106

Thijs Westerman

Wijnactie

66

Anonymous

50

Anonymous

Zeer veel succes!

26

Gert-jan

Succes heren! Respect voor jullie inzet en prestaties voor dit mooie doel.

625

Jumbo Kamphuis Dalfsen

Hallo Jumbo Kamphuis! De emballage-actie van Jumbo Kamphuis in Dalfsen heeft een prachtige €625.10 opgeleverd! Bedankt iedereen!

20

Guus Trouwborst

Succes mannen

66

Liesbeth Boonstra

Geweldig! Op naar het eggie!!

26

Esther Schuurman

Alvast heel veel succes 🍀 Groet, Esther

10

Matthijs & Hesther

Mooie tocht gereden!

10

Maggie Luiten

Succes Rutger!

26

Dieny Wijnhoud

Trots op jullie!!!

10

Erwin

15

Anonymous

Succes!!🤞🏻🍀

26

Marco Stegerman

Zet 'm op Thijs! Heel veel succes!

26

Marco Stegerman

Zet 'm op Jillis ! Topper! Prachtig doel en veel onderzoek is nog nodig.

10

Anna Smits

Veel succes !

10

Ellie Boswijk

Jullie zijn kanjers... dank jullie wel Trots op jullie.

10

Donatiebox Hubo

50

Piet Bosma

Veel succes Rutger. Fantastisch! Piet en Minette

10

Anonymous

Hup team D211

25

Donatiebox S.v. Nieuwleusen

17

Robert Borg

Je mag best eens je auto wassen ;)))) Kusjes

5

Donatiebox Massier

10

René Klein

15

Remy Den Den Ridder

50

Patrick & Kirstin Vos

Zet ‘m op Toppers, kop d’r veur!!!

26

Anonymous

Zet ‘m op Jille

15

Anonymous

10

Menno Volkerink

26

Alexander Klijsen

Toppers!! Goede acties en leuke pagina. Ik zag vandaag bij mijn fietsactie in IJsselmuiden 2 deelnemers mij doneren, hierbij mijn donatie aan jullie! Wie weet zien we elkaar op de berg op 6 juni!! Suc6!!!!!!

10

Annelien Tromp

Heel veel succes met deze mooie en betekenisvolle uitdaging!

50

Marieke Gierveld

Heel veel succes!

150

Natasja De Groot

hey lieverd! mooie uitdaging op allerlei vlak! je kant t. Kus!

26

Leontine Groen - Van De Ven

Zet hem op Adelinde!

23

Aalt De Weerd

Wijnactie

25

Manon Bleumink

26

Gerrit Dijk

Succes!

26

Gerrit Dijk

Succes!

15

Anonymous

Heel veel succes gewenst namens de familie Pronk

180

Hans Brinksma

Broodjes knakworst actie Reggesteyn restant donderdag

10

Anonymous

Statiegeld blikjes

5

Anonymous

710

Hans Brinksma

Opbrengst knakworsten actie Reggesteyn Nijverdal.

30

Anonymous

Succes

1

Mees Hakkert

5

Bart Koster

2

Anonymous

3

Estelinka Versteeg

Veel succes

2

Guido Hoekjen

Ontzettend Veel succes

5

Anonymous

Succes

160

Familia Gomez

Mucha suerte!

26

Mark Vosjan

10

Saskia Man

10

Joël, Justin, Ivan

Meneer Brinksma, wij wensen u heel veel succes!!

10

Inge Tijhof

Succes namens Lisa KleinJan (NH5E)

10

Crista Wold

Succes!

20

Wiilemien En Robert Jan

Veel succes voor de wandelmannen die we ontmoet hebben op het terras cvn de Lemeler Esch. Toppers

142

Anonymous

wijnactie

22

Anonymous

wijnactie

182

S.v. Nieuwleusen Jo13-1

Heel veel succes Tieme! We hopen dat je, samen met je teamgenoten, een fantastisch bedrag zullen ophalen.

10

Adriaan Stoffers

Prachtig doel, heel veel succes gewenst!

10

Jip Tardij

Succes tante!

26

Jurgen

26

Peter Denekamp

Mooie actie! Op naar 6x naar boven 👊🏻

26

Anonymous

Go Rutger!

26

Erik Zijlstra

26

Wouter En Jolanda Splint

Je kan het Rutger. Ga ervoor . Groeten Wouter en Jolanda

175

Anonymous

Wijnactie

7

Hans Brinksma

Zalmactie

11

Anonymous

Wijnactie

28

Aalt De Weerd

Zalm + wijn

11

Tieme Brinksma

Wijn actie

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst Verloting SV Nieuwleusen

298

Anonymous

Opbrengst verloting SV Nieuwleusen

35

Thijs Westerman

Wijnactie

12

Aalt De Weerd

Zomerwijn actie

16

Anne-marie Smits

Machtig mooi doel en onwijs gaaf dat je dit doet 💪🍀

50

Anonymous

Heel veel succes!

12

Aalt De Weerd

500

S.v. Nieuwleusen 1

Succes kanjer! 🧡🖤

500

S.v. Nieuwleusen 1

Succes kanjer! 🧡🖤

30

De Achterburen

Zet hem op Rutger!

15

Paola Martinez

Great thing to do!

60

Margaret Huz

26

Rika

Fantastisch dat je je blijft inzetten

26

Anonymous

2k

Toneelvereniging Plankenkoorts

Topopbrengst! Gezondheid boven alles, op naar de top.

2k

Toneelvereniging Plankenkoorts

Topopbrengst! Nu zelf naar de top

2k

Toneelvereniging Plankenkoorts

Topopbrengst, nu een topprestatie leveren!

25

Anonymous

13

Anonymous

Mede namens mijn man en kids... Mooi initiatief!

66

Anonymous

Doe je best Adelinde! Heel veel succes gewenst, Kees en Anneke Broek

10

Philomeen Minke

Nog een kleine bijdrage. Ik weet hoe zwaar,maar ook hoe mooi het is, de bergen te beklimmen.

15

Philomeen Minke

Nog een kleine bijdrage. Ik weet hoe zwaar, maar ook hoe mooi het is, de bergen te beklimmen

151

Anonymous

24

Tieme

134

Hans

Bier actie KWF

3

Thijs Westerman

Bieractie

12

Wijnactie

50

Aalt Westerman

46

Anonymous

Zalmactie

10

Anonymous

Heel veel succes

23

Thijs Westerman

Wijnactie

10

Tom

38

Bier, Wijn, Zalm Actie

100

Intershades (thomas En Lotte)

Heel veel succes Hans en team! 👍🏻🤩

13

Anonymous

Wijnacrie

25

Anonymous

250

Bert Bonen Bouw

10

Dieneke Dijkhuis

Succes Hans!

25

Thijs Westerman

Wijnactie

13

Wien Van Oom Ard

wijnactie

26

Anonymous

Succes met de weg ernaartoe Gerriën!

26

Ate Oldeman

Succes alvast Marcel

20

Frank Van Pijkeren

Pak ze maat!

100

Anonymous

100

Anonymous

5

Frank Van Pijkeren

Als je net zo goed kunt fietsen als dat je kunt bassen dan kom je zeker een paar meter de berg op! ;) Goed bezig Gait

25

Alwin Lindeboom

10

Erik Nijsink

Succes Hans!

1.000

Klinge Tweewielers

Sjonge wat een TOPPERS zijn dit!! We hebben deze verschrikkelijke ziekte meerdere malen van dichtbij meegemaakt en zetten ons 300% in om Marcel en zijn team naar grote hoogtes te brengen deze editie!! Groet Team Klinge Tweewielers!

205

Anonymous

Zalmactie

26

Jeannet Bergman

Toppers! Heel veel succes!

26

Jeannet Bergman

Toppers! Heel veel succes!

26

Roy Krake

Succes Jillis samen met je pa en de rest van het team!

724

Marcel Brasjen

opbrengst kerstwijnactie

106

Mart & Anke

26

Gerard

Veel succes!

10

Vigo Radewalt

alsjebleift

5

Bente Radewalt

68

Marcel Brasjen

Opbrengst zalmactie

143

Rutger Luxwolda

Wijnactie

232

Wijnactie

Wijnactie

45

Zalmactie

Zalmactie

203

Anonymous

16

Anna Be

26

Kees Bregman

Hoi Rutger, Daar het 7 december is geweest doe ik het bij deze met een donatie

6

Zalmactie

15

Zalm Actie

26

Jille Brinksma

11

Tieme Brinksma

12

Tieme Brinksma

38

Winterwijn Actie

22

Wijn En Zalm

175

Wijn+ Zalm

270

Hans Brinksma

Kerst wijn actie

146

Adelinde Den Berg

Kerst wijn actie

16

Hans Brinksma

Zalmactie

248

Wijn Actie

25

Zalm Actie

50

Mitchell Morbeck

Succes!

26

Bianca Fluit

Succes !

21

Herma Hartkamp

500

Skillz-up Professionals

Succes

50

Klaas Mijnheer

50

Klaas Mijnheer

106

Andrea Hammes

Veel succes!!

26

Arijan & Agnes

Zet hem op, veel succes!

26

Marije Groen

Succes broer! X

26

Bertus Knotters

Veel succes met jullie aktie om kanker zoveel mogelijk de wereld uit te helpen.

206

Anonymous

Succes met het mooie en goede initiatief.

16

Monique

Heel veel suc6! Je hebt al een topconditie door de RPM

10

Harry Katoele

10

Anonymous

Van je spinning buurvrouw

5

Harry Eerden

Succes

5

Anonymous

VEEL SUCCRS ALINDE

10

Jose Fietje

Zet ‘m op Adelinde. Groet je spinningmaatje Jose

26

Jarno Bruins

50

Janet

26

Sander Kulik

👍. Mooi dat je dit doet. Succes!

10

Stan Legebeke

Zet hem op!

30

Ard En Helen

Succes Thijs, goed bezig !

26

Anonymous

26

Niels

Gaaf dat je dit gaat doen!

26

Yvonne Willebrands

26

Yvonne Willebrands

25

Gretha

Succes Marcel, groetjes Gretha!

25

Gretha

Veel succes Jillis, groetjes Gretha!

106

Roel En Ineke Luxwolda

Zet hem op!!

5

Daan Horstra

26

Alwin

Goed bezig, chef 👍👍 go for it

26

Anonymous

Zet hem op. Mooie en dankbare actie.

106

Anonymous

Zet m op!

100

Adriana Luxwolda

Ik ben trots op je!

500

Anonymous

Mooie actie!! Succes!

500

Anonymous

Mooi dat jullie dit doen!

50

Rolf Venhoven

Beste Marcel, heel veel succes. Als jij je streven haalt, vind ik dat heel knap.

10

Anonymous

5

Roy In ‘t Veld

5

Roy In ‘t Veld

10

Daniëla Lieftink

Zet hem op Jille, je fietst voor een fantastisch doel !!!

26

Marleen Bronkhorst

Mooi initiatief Gerriën, zet ‘m op!!

150

Anonymous

Geweldig initiatief Marcel. Succes met de voorbereidingen!

10

Jeroen Merkus

Succes alvast!

5

Anonymous

Succes Hans.

20

Anonymous

Succes en geniet!

10

Philomeen Minke

Dat is een hele zware klim, ik weet het. 13 haarspeldbochten lang. Zet "m op

10

Philomeen Minke

Ie kunt "t keer'l. 13 haarspeldbochten en je bent er

50

Dennis En Monique

Succes Thijs Gr Dennis en Monique

26

Stefan Pekkeriet

Mooi doel, belangrijke bijdrage en heerlijke uitdaging! Geniet er van. Succes!

5

Sebastiaan Brassien

Heel veel succes .

500

Massier Diervoeders

Succes Jonghu

200

Anonymous

Van ons beiden, succes!

25

Paul&jacolien

Succes!

25

Paul&jacolien

Succes!

25

Paul&jacolien

Succes!

25

Paul&jacolien

Succes!

50

Stan

Ik hou van jou❤️😘👍🏻👍🏻👍🏻🥳🔥❤️

26

Anonymous

10

Anonymous

Mooie actie, Gerriën! Succes!

66

Anonymous

Suc6!

26

Geert Rooijen

26

V Nicolas

Succes Thijs!

26

Homme Et Les Pieds

Succes voor allemaal, jullie zijn toppers

26

Carolien Huls

Succes voor allemaal toppers

25

Marcel Meertens En Jurgen Van Leussen

Tieme en Jille, Top dat jullie geld gaan inzamelen voor het KWF. Wij hebben helaas in onze families veel te maken met kanker en willen jullie beide graag sponsoren. Succes met het trainen en met de actie!

25

Marcel Meertens En Jurgen Van Leussen

Tieme en Jille, Top dat jullie geld gaan inzamelen voor het KWF. Wij hebben helaas in onze families veel te maken met kanker en willen jullie beide graag sponsoren. Succes met het trainen en met de actie!

26

Jan

Succes WildHog

26

Rik Sterken

Zet m op en probeer vooral te genieten 👍💪

50

Dinand Van Der Stouwe

Thijs zet hem op voor het goede doel 👍

52

Gerrit Rigterink

Succes Marcel!

25

Klaas Massier

206

Bartels Assurantiën

Marcel heel veel succes met je team

10

Janneke Festen

Heel veel succes!!!!

26

Marleen Brinksma

Succes Adelinde!

10

Trijntje

Succes!

25

Henk Engel

Zet ‘m op Hans, minimaal 6x!!

5

Anonymous

50

René Zandink

Hans, heel veel succes!!!

10

Onno Poorterman

Succes Hans 👊👌

10

Fynet Prijdekker

15

Jos Gruppen

50

Anonymous

10

Randy Vink

💪

25

Anonymous

Zet 'm op!

5

Roy In ‘t Veld

25

Albert Nijhuis

Succes Hans, voor dit goede doel.

50

Toerclub Nieuwleusen

Hans, heel veel succes zowel op de dag zelf als met de vele training’s kilometers.

10

Tom Huizingh

10

Tom Huizingh

10

Tom Huizingh

10

Aniek Brandt

10

Mariska Groenewold

5

Anonymous

Ik bal je

5

Anonymous

Succes!!

15

Liza Eshuis

Succes Tieme!

26

Anonymous

Thijs, hou de eer van de Wildhogs hoog, topper💪

10

Bas Aalderink

Succes topper!💪🏼

15

Kristian

💪🏻💪🏻

10

Jacomijn

Succes topper!

25

Marcel En Anita Van Poorten

Heeeel veel succes!!!

35

Anonymous

15

Tom Vasse

Succes vriend!

10

Ruben Kleinlugtenbeld

50

Mark Kiel

Succes topper💪

50

Mark Kiel

Succes topper💪

10

Gerrit Krul

Top Jille dat je mee doet. Veel succes gewenst.

5

Stef

Knallen kerel!!!! Groetjes je knapste klasgenoot

15

Klaas Mijnheer

5

Marc Van Dijk

Succes kerel

26

Anonymous

Ook goed bezig Tieme!!

26

Anonymous

Goed bezig lieverd!!

9

Alexander Oldeman

Veel succes en plezier Jille.

10

Youri Van Leussen

Succes topper!

10

Thijs Dubbelboer

Succes vriend

10

Tim Hoogenkamp

10

Gerrit Krul

Klasse dat Je je voor dit goede doel inzet. Succes gewenst.

26

Cas Buitenhuis

10

Joost Klein

❌👊🍆💧

5

Gerrel Jan Visscher

Succes kerel!

10

J Steggink

10

Marcel Boerman

10

Marcel Boerman

20

Saake Malestein

Goed bezig broer! Succes

50

Hanneke Tinholt

Veel succes en plezier. Super goed initiatief

10

Ian Mijnheer

Moi werk

5

Youri Leussen

Jillis ik houd van jou! Ik kom zo bier brengen

10

Jort Kouwen

20

Karin Rens

Mooie actie, succes met de voorbereidingen!!

38

Marcel Brasjen

zomerwijnactie D211

25

Aalt De Weerd

wijnactie

20

Guyonne

Op naar de top 💪

25

Anonymous

10

Anonymous

Succes Gerriën!

617

Aalt De Weerd

500

Beltmans Woodworks

succes Aalt met de beklimming

26

Thomas Schottert

Succes Thijs!

25

Gerrald Hekman

26

Hans Pieffers

Succes, Groentje

26

Marjanne Klomp

Veel succes voor jou en de rest van je team!

26

Henk-jan Cremers

Succes Thijs

26

Gerlinde Van Putten

Succes!!

10

Anonymous

Succes Gerriën!

40

Anonymous

19

Anonymous

26

Henk Bouwmeester

Heel veel succes topper, maar ik verwacht zeker 7x ipv 6x. Ik steun je van harte met de strijd tegen kanker. Trap deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit. Sportieve groet, Henk

20

Anonymous

25

Anonymous

Succes!

26

Anonymous

25

Jan Kuipers

Marcel veel succes

20

Marjan Pasop

Hartstikke goed Marcel! Zet 'm op!

10

Anonymous

Keep up the good work, Marcel! 💪🏼

26

Elles Wubbels

Goed initiatief! Heel veel succes Marcel, Jillis en de rest!

15

Erwin Ruitenberg

Succes Thijs 💪

10

Anonymous

Heel veel succes Adelinde! Ook met alle voorbereidende trainingskilometers!

50

Anonymous

Alvast veel succes Bras, top dat jij dit weer doet!

26

Anonymous

Heel veel plezier en succes Ad! Dat ga jij natuurlijk fixen!

10

Gerard En Jeannet Veerman

Succes!

10

Gerard En Jeannet Veerman

Succes!

26

Peter Van Duijvenvoorde

Zet hem op Thijs en als beloning een dubbele contreaux !

2

Floris Dijkhuizen

Succes maatje!!

100

Ki Kampen

Veel succes Thijs, jij kan dit!!!

50

Anonymous

Heel veel succes Thijs, een mooie uitdaging met een goed doel

20

Bastian Klomp

Succes

26

Teus Snoek

Lieve Adelinde, ik wens je veel plezier en wilskracht. En mocht je tijdens je wandelingen in een dip terecht komen … ‘als je vooruit wilt komen, zorg dan dat je niet meer achteruit kunt’.

100

Loonbedrijf Vonder

Succes Jillis!

10

Christian Vonder

106

Silvia Van Weeghel

Heel veel succes meid! Top dat je dit doet! Mocht je een keer samen willen wandelen in je voorbereiding, let me know. Zal dan wel een herstelwandeling voor jou zijn, aangezien ik niet zo getraind ben als jij :-) X

26

Nynke S

Zet hem op Adelinde!💪

50

Anonymous

10

Mille Hekkert

15

Moniek Van Dijk

Mooie actie, veel succes Thijs!

26

Albert Nijhuis

Mooi doel Marcel. Respect voor jouw inzet.

10

Tom Vasse

Succes Thijs!

26

Elwin Zenderink

Succes Thijs.

20

Berry Koens

Thijs, je blijft me verbazen... Succes met je tocht!

20

Mariette Van Ginkel

Veel succes met deze topprestatie!

15

Marten & Loes

Thijs, zet m op!!

10

Anonymous

75

Anonymous

Succes 🍀

10

Sander Bollemaat

15

Nick Start

Brasjen d’r tegenaan kerel!

10

Anonymous

Heel veel succes jongen!!

125

Bert Bonen Bouw

10

Wout Buitenhuis

26

Rens Van ‘t Zand

Zet hem op Wild Hog!

10

Vito Ten Kate

26

Gerrit Krul

Zet hem op Thijs.

50

Henk Van Zomeren

10

Anonymous

Succes !

50

Martin De Weerd

Goed bezig Thijs! Mooi initiatief voor een goed doel. Zet hem op!!! 💪🏻

26

Paula Hopster

Top dat je de top gaat beklimmen!!

11

Anonymous

10

Thijmen Dijk

50

Arie En An

50

Arie En An

26

Anonymous

Succes Thijs 👍

66

Anonymous

Toppers

50

Dju Bosch

Heel veel succes Thijs!

26

Jeroen Elzinga

Succes Thijs!

10

Anonymous

Zet hem op Thijs!

26

Johan De Weerd

Succes Thijs.

106

Kirsten Arntzen

Kom op lieve zus! Zet flinke stappen in de goede richting voor KWF, succes!

5

Thomas Koobs

Succes vriend!

10

Anonymous

10

Jacomijn

Zet ‘m op topper

26

Aalt De Weerd

50

Edwin Grooteboer

Succes Thijs

26

Anonymous

Succes Thijs

5

Jochem Den Hartog

10

Klaas Spijker

Veel succes Thijs!

10

Laurie Hoekstra

10

Stijn Hoekstra

Succes moat!

26

Herman Vrieling

Zet'm op Thijs, goed bezig!!

10

Jeroen Ijspeerd

500

Thijs Westerman

13

Tieme

10

Hanna Festen

Kusjes

300

Kwf Wijnactie

40

Wiljan Paasman

10

Gijs Horstra

10

Gijs Horstra

26

Anonymous

Net iets voor jou!! Goed streven, veel succes!

26

Roelf Sikkema

10

Dawit

Succes maatje, letsgooo!!!

1

Sophie Kappert

Succes vriendelijke vriend!

10

Jille Brinksma

448

Jillis Brasjen

Zomerwijnactie Alpe d'HuZes

26

Jillis Brasjen

In het kader van goed voorbeeld doet goed volgen!

10

Anonymous

500

Tieme Brinksma

350

Wijnactie

303

Adelinde Van Den Berg

Opgehaald met de wijnactie!!

578

Hans Brinksma

opgehaalde bedrag met de wijnactie

10

Rolf Nijboer

Knappen met die zooi! 💪🏻

10

Martine Evertsen-bakker

26

Nathan Groen

Succes kerel

622

Wijn Actie

26

Marcel Brasjen

in het kader van: start de donatie, begin bij jezelf!

916

Marcel Brasjen

Opbrengst van onze eerste wijnactie. Geniet met maten en doneer riant!

138

Gerriën Groen

Met dank aan de deelnemers aan de wijnactie!!