Team Ingrid

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

50225.17

Amount raised by members

42094.17

Team Updates

De cirkel is rond

IK heb mee kunnen doen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek, gefinancierd uit het Alpe d’Huzes /KWF-fonds.

Al het gedoneerde geld gaat naar het Alpe d’Huzes/KWF-fonds. Dit geld wordt voor 100% besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van het leven van mensen met kanker. Eén van deze missie is “Nieuwe ontwikkelingen”.

Het begon bij mij met uitzaaiingen in mijn botten en lymfen. De eerste behandeling die ik hiervoor kreeg sloeg aan op deze plekken, alleen constateerden de specialisten toen ook uitzaaiingen in mijn lever, die helaas geen baat hadden bij deze behandeling. Door de leveruitzaaiingen moest ik daardoor een paar keer veranderen van behandeling, maar helaas met weinig succes.

In mijn hoofd voelde dit allemaal niet goed. Ga ik zo door tot mijn plankje met behandelingen leeg is? Nee dat is geen optie, net zoals opgeven geen optie is.

Ik heb hierdoor contact gezocht met de oncoloog in het AVL en mijn gevoel uitgesproken, puur beredeneerd vanuit mijn boerenverstand. Hij kon zich volledig hierin vinden en dacht met mij mee en zo kwamen we uit op het medisch-wetenschappelijk onderzoek “Inwendige bestraling naast chemotherapie bij patiënten met leveruitzaaiingen van borstkanker”.

Het is natuurlijk niet dat je zomaar mee kan dan doen aan zo’n onderzoek. Je hebt te maken met voorwaarden (denk aan bepaalde bloedwaarden, de behandelingen die je hebt gehad en waar je in zit, etc.) en je ondergaat nadat je akkoord gaat met deelname een proefbehandeling.

Eind december hoorde ik dat ik geschikt was voor het onderzoek en zo heb ik in januari mijn proefbehandelingen gehad en uiteindelijk de ECHTE BEHANDELING.

De behandeling is succesvol uitgevoerd en ik ben hier goed doorheen gekomen. Inmiddels ga ik weer door met mijn chemotherapie en leef ik mijn leven weer zo normaal mogelijk.

Over ca 2 maanden krijg ik weer een MRI-scan en zullen we kijken wat de resultaten van dit onderzoek voor mij zijn geweest. Maar de eerste bloeduitslagen zijn gunstig en doordat ik mijn normale leven weer heb kunnen hervatten zoals daarvoor, geeft dit mij VEEL VERTROUWEN.

Maar wat mooi dat ik heb mee kunnen doen. En dat jullie hier dus aan hebben kunnen bijdragen.

Daarom voelt het voor mij dat de cirkel van Alpe d’huZEs rond is.

Het persoonlijke verhaal van Ingrid

In november 2022 heb ik helaas voor de 2e keer de diagnose kanker gekregen, maar helaas deze keer uitgezaaide borstkanker met geen kans op genezing. Pfff en dan…heel veel verdriet…ik ben moeder van 2 pubers en vrouw van een geweldige man. En nu dan?  Ga ik dood? Ik hou zoveel van het leven, van mijn gezin, van mijn familie, van mijn vrienden, van mijn werk, van mijn sport, leuke uitjes.....van al deze normale dingen kan ik zo INTENS GENIETEN. Gelukkig had ik vlak voor de uitslag gesproken met een vrouw, die tegen mij heeft gezegd: “Ingrid, ongeacht wat je te horen krijgt, er zijn altijd mogelijkheden!”. Met deze zin in mijn hoofd heb ik, na het toelaten van het verdriet, de knop kunnen omzetten. Gelukkig!

En nu ben ik alweer bijna 1,5 jaar verder. Diverse therapieën verder en heel veel medische informatie rijker. Maar gelukkig kan ik ondanks alles een best wel normaal leven leiden. Ik ben nog aan het werk, wandel regelmatig, tennis af te toe met mijn lieve tennisvriendinnen, lekker weekendjes weg, lekker lunchen/uiteten en nog meer leuke simpele dingen met alle lieve mensen om me heen.

Mensen verbazen zich soms over mij en om heel eerlijk te zijn, doe ik dat zelf af en toe ook wel. Maar ik denk dat het lukt omdat ik heel bewust leef; ik pak mijn rust, ik eet gezond, ik beweeg, ik geniet en ik blijf POSITIEF. En gelukkig lukt het daardoor ook dat mijn man en mijn puberkinderen hun leven zo normaal mogelijk kunnen leven. En dat moet ook. Ook al is dat in deze egoïstische tijd soms ook heel lastig. Onze kinderen zijn 19 jaar en 17 jaar, die staan midden in het leven. Wat vond ik die tijd geweldig! Ik hoop dat ik ze dat mee geef, dat ze doen waar ze blij van worden, hun hart volgen. Dat is dus denk ik waarom het allemaal lukt.

Mijn maatschappelijk werkster in het ziekenhuis zei laatst: “Jij leeft je leven en je doet het ziek zijn en je behandelingen er gewoon bij. Dat is heel mooi, de meesten doen het andersom”. Dat geeft KRACHT! Net zoals mijn Team Ingrid  die 6 juni 2024 de Alpe d’huZes opgaat en daarnaast vrienden die daar zullen zijn als support voor en met mij.

Inmiddels hebben we ook al zoveel donaties en lieve berichten gekregen. Van familie, vrienden, familie van vrienden, bedrijven, collega’s, kennissen en zelfs onbekenden We zitten al op een bedrag van bijna €41.000. Deze steun is echt overweldigend en fantastisch!!! Het liefst zou ik iedereen persoonlijk een bedankje willen geven, maar dat is onmogelijk!

Dus bij deze BEDANKT ALLEMAAL.

Interview Rondom Vandaag

Onze donatie actie is ook opgepikt door de media met als gevolg dat wij deze week in Rondom Vandaag staan. Lees dit interview rondom de actie en Ingrid haar persoonlijke verhaal ❣️

Donatie entree voetbalwedstrijd Heerenveen

Op een regenachtige en winderige vrijdagavond stond Team Ingrid klaar om zoveel mogelijk tikkies te ontvangen bij de aanvang van de plaatselijke derby. Het slechte weer kon nog wel eens van invloed zijn voor de opkomst van deze spannende pot. Maar iets na 7 uur werd het droog en druppelden de supporters een voor een naar binnen. Vooraf hadden we allemaal tikkies aangemaakt zodat we snel konden handelen, en dat bleek achteraf een goed plan. Het liep als een trein en ook de donatiebox was goed gevuld met contanten en de extra hulp van Ilva niet te vergeten! Het aantal toeschouwers is geschat op zo'n 700. Dit alles heeft ons een hele mooie donatie opgeleverd van € 2222,-
Mede door de winst van HVB (sorry Daan) was het een geslaagde avond. In het voorjaar staan we wederom klaar als team bij de return op 20-04-2024 bij HVB.

Team Ingrid op nr 1 !

Een geweldige start met TEAM INGRID

Hoe mooi is dat, we zijn nu ruim 2 weken verder en hebben inmiddels meer dan € 23.000,- opgehaald. Dit hadden wij nooit durven dromen. Zoveel acties en mooie reacties. Van familie, vrienden en bedrijven... het is met geen pen te beschrijven.
Ons streefbedrag gehaald maar wij zijn nog lang niet klaar.
Vrijdag hebben we weer een mooie sportieve actie op touw gezet. In samenspraak met 2 voetbalclubs uit Heerenveen, te weten VV Heerenveen en Heerenveense Boys, mogen wij op vrijdag 24 november as op Derby day de entree innen. De volledige opbrengst gaat naar TEAM INGRID. 

It giet oan.. TEAM INGRID

Zaterdag 4 november vetrokken wij in alle vroegte naar Gorinchem. Voor ons allen is het de eerste keer en zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal nog geregeld moet worden. 
Om het officieel te maken schrijven we ons eerst maar in, de teller staat al op 3500 deelnemers en dat voelt als een hete adem in de nek. Na het inschrijven volgen er enkele workshops over sponsoring, fietsen en wandelen. We passen nog even de wandel en fietskleding en hopen op dit mooie tenue veel namen van sponsoren kwijt te kunnen. Rond 12 uur is er nog een bijeenkomst over de afgelopen editie. Dat maakt veel indruk op ons allen. Met veel informatie en indrukken gaan we weer terug naar Heerenveen. Onderweg in de auto worden er nog even wat hotels geboekt want dat was iets wat we nog niet hadden gedaan en blijkbaar de andere 3500 deelnemers wel. Er was nagenoeg niets meer beschikbaar. Het staat nu in onze agenda's.. 6 juni 2024, met hele dikke letters...

Thank you to our Sponsors

26

Elza

Heel veel succes en plezier!! Xx

26

Jort F

10

Diet Duisterhout

Samen kun je bergen verzetten. Inspirerend. Denk aan jullie allemaal volgende week.

25

Anonymous

Na de tennisontmoeting diep onder de indruk van hetgeen jullie volgende week gaan doen. Heel veel succes en sterkte met z'n allen!!

10

Ellen Akkerman

Zet hem op!

10

Anonymous

10

Sietske Jousma

26

Aukje Hofma

26

G Hoekstra

Toi toi toi …. Zet um op topper 😘

750

Anonymous

13

Anonymous

Zet hem op topper

25

Anonymous

Heel veel succes Janet! Als iemand dit kan ben jij het..!

10

Anonymous

Heel veel suc6 lieverd!

10

Joke Bakker

Heel veel succes Toppers !

15

Anne Zijlstra

Hoi Anja, Heel veel succes en toitoitoi! Pas goed op jezelf 🥰😘

10

Femmie Jongsma

Folle súkses Anja. Bist in Topper💪

26

Sjoukje Van Der Sloep

10

Anonymous

10

Frieda Deden

Succes met zn allen, en ook heel veel plezier !! 🤗

10

Henna Pijlman

10

Anonymous

Succes Anja!!

10

Lianne Van Dinther

Zet hem op Anja! Flinke útdaging.

10

Sjoerdtje Van Der Meer

In soad súkses 💪🏼!

10

Dorien

Topper(s) 💪 Jimme fikse dit ❤️

10

Anonymous

Topper! Alle kleine beetjes helpen! En als oud collega van Ingrid steunen we je! Wetende wat de ziekte met een persoon maar ook een gezin doet! Toi toi toi

10

Jacqueline Huisman

Hi Anja, succes powervrouw!🌺

10

Leanne Sikkema

Zet hem op!!❤️

10

Tineke Brakels

Lieve Anja Heeeeel veel succes lieverd Je kan het!!! Nu al trots op jou

10

Anonymous

Succes Anja en geniet van deze mooie en bijzondere tocht!

10

Anonymous

10

Jorn

10

Anja Dijkstra

Heel veel succes

10

Janny Visser

Heel veel succes en je gaat het zeker je bent d’hart

10

Douwe Osinga

Heel veel succes, Anja! Ik weet hoe prachtig het evenement is 😇

26

Daniëlle Lasker

Veel succes Anja! Liefs, Daniëlle, Kerabi, Dalia & Ilay

26

Barbara Frölich

Succes Anja, echt super 🥰🍀

25

Anonymous

Heel veel succes kanjer!!

10

Klaske Waterlander

10

Nico Kramet

15

Anonymous

Heel veel succes Anja!😘

50

Joost Knegt

Heel veel succes

10

Petra Westink

10

Anonymous

15

Petra

Heel veel suc6🍀 😘

15

Anonymous

26

Anonymous

Zet’m op Anja!! Suc6!👍👍😘

20

Yvonne Polman

Helemaal te gek dat je hier aan mee doet!! Top hoor😘

26

Anonymous

3

Anonymous

26

Henk Post

trots op je

10

Anonymous

26

Klasina Seinstra

Succes alle toppers

25

Rindert Steensma

Succes!

26

Bart Vd Zee

Veel succes 😀

10

Anonymous

50

Alinda Knol

Ontzettend trots op Team Ingrid! Jij bent een kanjer omdat je jou hiervoor inzet. Onnoemelijk veel respect voor jullie🧡

25

Joke Knol

66

Anonymous

In protte sukses leave; do kist dit! 👍🏽👍🏽👍🏽 😘

26

Willemien Zandberg

Succes Anja. Jij kunt dit want je bent een doorzetter en optimist.

26

Anonymous

Heel veel succes . 🩷🩷

10

Anonymous

15

Anonymous

Veel succes!!

20

Selian Van Der Zwaag

Voor een extra duwtje!! Je bent super goed bezig!

20

Nynke De Blaauw

Heel veel succes topper!

10

Anonymous

50

Andries Nicolai

Hast wot snack jild oud mon

5

Anonymous

Heel veel succes op de berg!

10

Anonymous

50

Anonymous

50

Anonymous

1.000

Anonymous

26

Geesje Boer

26

Ester & Folkwin Holtrop -blom

Opgeven is inderdaad geen optie! Wat ben jij een mooie inspiratie en voorbeeld voor velen.

20

Tineke Holtrop - De Vries

Heel veel succes. Zet m op! Diep respect voor jullie.

66

Elze

Op naar 4 juni, maar ook nu hebben jullie al een fantastische prestatie neergezet!

30

Ck Administraties

26

Mark Ypma

Wat een prachtig initiatief, veel succes Team Ingrid!

10

Aernout Lubbers

10

Geertje Herrema

Wauw Janet wat super dat je dit doet! Heel veel succes!

10

Elizabeth Marianne Bos

10

Anonymous

66

Bert-jan Bolwijn

40

Jessica Braaksma

85

Anonymous

Statiegeld opbrengst week 16 HVB

26

Anonymous

Succes Janet👍

503

Ingrid

Derby opbrengst donatieboxen

80

Ingrid Jasper

Coupe Tif Donatiebox Klanten

15

Anonymous

Succes! Kon gisteren niet betalen bij HvB, dus dan maar zo! 💪😄

50

Aukje Van Der Meer

Wat een geweldig initiatief! Heel veel succes allemaal!

186

Henk Jongsma

Opbrengst derby hvb - vv voetbal

252

Jessica Braaksma

Opbrengst derby dag

105

Sander Westink

Derby Hvb - VV

32

Ingrid Jasper

Derby opbrengst

206

Janet Jong

Opbrengst Heerenveense derby

20

Melis Punter

Heel veel succes!!!!

100

Hvb 10 (oud Vijfde)

Namens HVB 10, veel succes! Prachtig doel, lekker knallend de berg op!

250

Drachtster Glashandel B.v.

26

Henk Van Maasdijkschool

Via een ouder van onze school, Janet, kregen wij een verzoek om Ingrid te steunen. Dat doen wij graag en wensen jullie heel veel succes! Team OBS Van Maasdijkschool, Heerenveen.

50

Anton

Succes voor het hele team Ingrid

10

Anonymous

Veel succes Janet!

26

Anonymous

Veel succes team Ingrid

106

Anonymous

15

Martina

Heel veel succes!! 💪🏻

45

Kantine Hvb

Opbrengst statiegeld HVB week 15

15

Nerby Drost

Super dat je dit doet!! Zet hem op.

50

Sander Westink

Donatie Gerard Stoker, ontzettend bedankt man!

26

Loekie Schroder

Suc6

10

Johannes

200

Minne Oege De Vries

SucZES

15

Petra Walsweer

Succes op 6 juni!

10

Anonymous

15

Anonymous

Succes Janet Toppertje.

26

Rene Bosma

15

Gerrie Apperloo-dijkstra

Succes!

20

Stienie Mulder

Super wat jullie doen!

15

Albertje Brouwer

26

Gosse Flootman

Succes, sterkte en geniet ook van de uitdaging

26

Anonymous

Prachtig initiatief, veel succes voor jullie allemaal!

66

De Graaf

Heel veel succes met jullie goede doel. Hoop dat jullie een fantastisch bedrag mogen verzamelen.

20

Dorien Knol

Voor de behandelingen van mijn oud klasgenootje van de RSG.

300

Re-care Zorg Bv

26

Anonymous

maak er een leuke reis van!

150

Siebe De Vries Verzekeringen En Advies

Wat goed dat jullie dit doen. Namens ons hele team heel erg veel succes gewenst! -Siebe de Vries Verzekeringen en Advies-

26

Johan Feddema

26

Jouke En Nynke Zijlstra

Jessica, veel succes met deze grote uitdaging. Een mooi initiatief, je kunt het.

10

Anonymous

250

Anonymous

15

Lenie Drint

Veel succes!!

50

Henk Berkenbosch

Succes dames gr Pake en Beppe Berkenbosch

26

Ferdinand Witteveen

Succes dames! Voor een heel goed doel!

26

Rutger & Titia Nossin

300

Hans Jetten

26

Anonymous

Heel veel succes 🍀

50

Otto Van Olphen

26

Johnny Hiemstra

26

Wessel Groenwold

Wens jullie een goede reis. Ingrid veel sterkte.... Zet hem op meiden.......

26

Anonymous

250

Boutiquehotel & Grandcafé 't Gerecht

100

Koops Financiële Diensten

Hoi Janet, Top dat jullie voor dit goede doel naar de top lopen. Heel veel succes! Gr Leo Koops

40

Anonymous

26

René Van Der Werf

Succes Henk!

250

Restaurant Ferron

100

Van Der Veen & Kromhout

30

Anonymous

26

Cynthia, Tygo, Thijmen En Taco

Zet hem op toppers!! Jullie kunnen dit!

20

Martha Hendrick

Tuurlijk help ik een beetje mee, ik wens je/jullie heel veel succes!!!

15

Ate Bergsma

Succes en plezier en sterkte

26

Margreet Gonzalez

Suczes Henk💪🏽

26

Anonymous

Prima actie Henk en Sander, veel succes.

15

Jolanda Visser

Heel veel succes met dit prachtige initiatief! Maak er een mooie herinnering van met z’n allen! ❤️

26

H En F Weinberg

Heel veel succes!!

26

Anonymous

66

Abele Krist

set him op

250

Café

Zet hem op!!

10

Familie Procee

Heel veel succes!! Voor een goed doel!

26

Anonymous

Toppers Team Ingrid: jullie kunnen dit!!! Ontzettend veel succes gewenst!

10

Familie Van Der Laan

400

Kuiper Verzekeringen

Wat een bewonderenswaardig initiatief van Team Ingrid om de uitdaging van de Alpe d'HuZes aan te gaan. Wij wensen jullie stuk voor stuk fantastische en sportieve dagen toe, gevuld met doorzettingsvermogen en warmte. Jullie inzet om sponsorgeld te verzamelen voor kankeronderzoek is van onschatbare waarde en verdient alle lof. Team Ingrid, jullie hebben ons volledige steun en wij wensen jullie heel veel succes. En speciaal voor Ingrid: we sturen jou extra kracht en moed in jouw strijd! Veel sterkte!

250

Hans Bosma

Nota mag naar bosma bv

10

Jacinta Terwisscha

Succes!

50

Gerda De Hoop

Heel veel succes topper!

10

Albert Thea Schokker

Veel succes

10

Martha Blokstra

Heel veel succes!!!

26

Mark Sinnema

10

Magda

100

Nynke Postma

Mooi, moedig & veel succes toegewenst!💪🏻

66

Dicckyboy

Check !

26

Anonymous

Veel succes

26

Sven Libbenga

50

Procoatings

Geweldig

15

Anonymous

10

Anonymous

26

Anonymous

Veel succes met de fietstocht. Prachtig mooi en dapper initiatief!

15

Felix Mahler

Succes!

26

Egbert Verweij

25

Berry De Boer

Namens Sikkens Center Friesland, Heel veel succes en een top aktie van jullie

66

Miranda Bakker

Succes Sandra💪

26

Karin Kamphuis

Goed doel

15

Marjolijn Van Dijk

Heel veel succes Janet.

206

Betonbedrijf Broersma B.v.

Succes Henk.

25

Anonymous

Henk, wij wensen je veel succes met de klim en hopen op een groot bedrag

25

Jos Mennink

Succes en het gaat je lukken! Mooi doel waarvoor je je inzet.

26

Anonymous

Sorry, op vakantie geweest en vergeten te doneren

10

Jorien Van Dijk

Succes!

50

Sep Halma

Ik ken je niet, maar toen ik je verhaal las raakte me dat oprecht. Succes en heel veel sterkte❤️

10

Aukje Kootstra

Succes 💪

50

Renske Berkenbosch

❤️

26

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes en knap dat je dit voor een vriendin doet

50

Anonymous

Steuntje in de rug voor een ieder die met deze ziekte te maken heeft.

25

Jitske De Boer

Veel

30

Sigrid M

Dag toppers! Wat mooi dat julie dit doen als team veel succes 6 juni. Prachtig dat julie dit gaan doen

26

Iris Linneman

500

Anonymous

Namens de medewerkers van Wits Noord B.V. veel succes gewenst,

20

Anonymous

10

Anonymous

Top initiatief Henk, zet hem op kerel 💪

5

Milan Sikkema

Succes topper 😉

20

Anonymous

500

Dezaden.nl

5

Anonymous

206

Anonymous

18

Anonymous

You go girl

26

Anonymous

26

Mariusz

veel succes Sandra

10

Anouk De Jong

50

Ronald Staal

50

Grietsje Veenstra-lageveen

15

Anonymous

5

Anonymous

5

Betty Westerhof

Heel veel succes

15

Irene Huzen

Zet hem op!

26

Anonymous

16

Anonymous

26

Carla Turk

Wij weten......JIj kan dit !!!! 💪

580

Anonymous

Succes toppers!

20

Anonymous

Zet m op toppers!!!

750

Margreet De Graaf

Ingrid, Jan en ik hebben onze 60ste verjaardag gevierd en om donaties gevraagd voor Team Ingrid. Wij hebben het bedrag verder aangevuld. Zet ‘m op topper!

15

Menno

Mooi initiatief Sander, succes!

20

Anonymous

Sander, wat geweldig mooi dat je dit gaat doen. Zet m op! 💪

10

Anonymous

Veel sterkte en veel succes!

23

Anonymous

Topper!

16

Anonymous

Succes met dit mooie initiatief!

5

Anonymous

20

Anonymous

Succes met z’n allen!

26

Sabina Stoffers-vogel

26

Anonymous

10

Corinda

15

Anonymous

wens jullie allen heel veel succes toe op 6 juni!!

26

Anne Dijkman - Godron

Succes Janet, je kunt het!

10

Anonymous

15

Willy De Haan

Je bent een Topper heel veel succes

25

Anonymous

4

Wendela

Prachtig initiatief 💪

10

Melanie Postma

66

Timmerbedrijf Brouwer

Hey Sander, heel veel succes 6 juni.. wat mooi dat je deze fietst!! Hartelijke groeten Robert en Agnes❤

5

Anonymous

26

Anonymous

Succes! Het gaat je lukken.

15

Tonny Looijenga

Succes,ook met de voorbereiding!

20

Anonymous

Super tof dat je dit doet!

10

Daphne Van Den Broek

Heel veel succes!!!

10

Grietje

Heel veel succes!

20

Roslyn Zuideveld

10

Kirsten Van Dam

Een super initiatief! Heel veel succes!!!

10

Ids En Tiny Lenes

Heel veel succes Janet

26

Astrid Canninga

Heel veel succes! Zet 'm op! Jullie kunnen het!

5

Anonymous

5

Anonymous

Gedoneerd! Veel succes toegewenst. 👌

50

Xiaoli Shao

20

Suzanne Hoekstra

Succes, toppers !

20

Anonymous

Zet m op Sander! Wat goed dat je dit doet!

10

Anonymous

Mooi initiatief Sander, zet ‘m op💪

20

Minke Molenaar

Succes!!

10

Janine Benedictus-dootjes

Heel veel succes en zet ‘m op!!

50

Jan Badmuts

15

Kim

50

Anonymous

Succes allemaal!

26

Roland Van Gellekom

Sander heel veel succes!!

10

Janet Sietsma

127

Stoelie

hee Buur dog dien best do kinst ut

50

Emmy Klein

50

Han De Vos

Mooi initiatief, zet 'm op Sander!

26

Sandra Koen

Succes Sander 💪🏼🤩

5

Anoniem

10

Erica Jong

Go go go Janet en team Ingrid! 💪🏻

10

Daan Postma

26

Eddie Spijkerman

Zet hem op Sander en haal de eindstreep.

150

Anonymous

Succes Sander!

26

Rob Hof

Succes zet hem op…👍🏻🚵‍♂️

26

Jan Postma

Goed initiatief Sander, heel veel succes.

52

Anneke De Vries

Sander, Wat geweldig dat je deze uitdaging aangaat voor het goede doel! Heel veel succes met alle voorbereidingen en op de tag, zet um op, je kunt het!!

26

Anita Modderman

Succes Sander 💪

26

Robert W.

Klasse kerel! Volle bak vooruit!

20

Douwe Vrij

Mooi initiatief Sander, ga der voor 👍

26

Anonymous

Top, gozert!!

26

Petra Westink

20

Harrie Kuiper

Sander succes En natuurlijk voor deze actie altijd👍

10

Odg

Donatie gedaan, veel succes... En alvast een gelukkig 2024 toegewenst..!!!

26

Anonymous

Succes jonge, top dat jullie dit doen

10

Anonymous

Succes topper💪🏻

66

Marco Teeuwen

Vreet die berg op Sander, heel veel Succes!!

26

Marrit Batstra

Mooi 💕

25

Mikel Rosenbach

Mooi en goed doel Sander. Ga komende dinsdag een tennismaatje begraven die overleden is aan deze klote ziekte dus elke euro voor onderzoek is top. Succes met de voorbereidingen en groeten aan bea en de kids 😀👍💪

20

Baukje Huitema

Suc6 je kan het Sander

26

Erwin De Haan

De Bealig ervoor Sander !!😄👍

15

Anonymous

Succes met de voorbereidingen maar vooral ook genieten!

20

David Roele

50

Geeske Praamstra

Hoi Sander, Wat een mooie gebaar, om hier aan mee te doen Sander. Ga er voor ik vind dit echt top.

26

Gea Van Hoek

Succes Sanser zet em op!!

26

Hessel Bosma

Succes Sander

26

Anonymous

Geniet van elke trap omhoog🤩✊

15

Fam Gorter

Klasse Sander, zet hem op!

26

Menno En Hetty

Wat een mooi initiatief! Zet 'm op Sander en teamgenoten!

10

Anonymous

Súkses Sander, mar tink goed om dysels.

10

Anonymous

16

Els Van Van Dongen

Heel veel succes 💪

10

Mummelman

Heel veel succes Sander!

20

Diana Indrana

10

Doekle Oosterveld

10

Johan Diever

Wat een geweldig initiatief. Veel succes!

10

Anonymous

26

Anonymous

Heel veel succes !

50

Piet Verhaag

Fantastisch initiatief, succes!

26

Anke Nynke Van Den Borg

Mooi initiatief en heel veel succes!

16

Anonymous

Benieuwd hoe vaak je de top die dag bereikt, Sander. Het doel is al top.

66

Anonymous

Go Sander Go, hoop dat we het nog meemaken dat we geen dierbaren meer verliezen aan die rotziekte.

50

Cafe It Houtsje

Succes ommes!

10

Niek Meibos

Toppers!! Heel veel succes 🙏

26

Soeren Grigoryan

26

Jan Boerema

Veel succes

26

Anonymous

Zet 'm op!

10

Hedy De Boer

26

Peter Wennekes

26

John Leemhuis

26

Anonymous

Succes Sandra!!

10

Ursela Van Der Brug

Ontzettend veel succes en sterkte toegewenst. Jullie Jaspers zijn kanjers.😘

500

Ltb Schildersgroep

Veel succes!

106

Anonymous

Heel veel succes gewenst!

25

Familie Ensing

Succes! Groetjes Pé en Ria Ensing

20

Oeds En Marjan De Jong

15

Christiena Paulusma

Heel veel succes en zet hem op. Je kunt het

10

Hymke Zwaga

10

Anonymous

50

Anneke Veenstra

Veel succes bij dit mooie initiatief. Lieve Ingrid wat een bewondering voor jouw positieve instelling, maar ook voor je gezin. Fijn dat je zo gesteund wordt.

26

Jitty Terpstra

50

Anonymous

26

Sjonnie Idzenga

Spijtig om te lezen dat je zo ziek bent Ingrid, veel sterkte voor jou en je gezin.

50

Pake / Beppe Jasper

Succes!

35

Watse Bilijam

50

Pake / Beppe Jasper

Succes!

40

Anonymous

15

Jelly De Ruiter

Succes

250

Van Der Geest Schilderspecialisten Bv

10

Carla De Jong

Respect! En zet hem op team Ingrid♡

25

Anonymous

5

Marije Brander

10

Anonymous

Succes

10

Jannie

Veel succes

26

Koos En Joke Hoekstra

Heel veel succes Janet en team Ingrid ! 💪

26

Koos En Joke Hoekstra

Heel veel succes Jessica ! En natuurlijk ook veel succes voor het hele team ! 💪

26

Martin De Groot

10

Marieke Jaski

Succes 💪

7

Danielle Medendorp

De 7 euro extra om jouw streefbedrag te halen....nu erover heen knallen,💪🏻💪🏻

20

Danielle Medendorp

Heel veel succes! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

15

Gretha Boonstra

Heel veel succes.

20

Anonymous

Super dat je het doet! Succes.

12

Lotte Vink

Succes Janet en fantastistisch dat er zoveel is gedoneerd voor dit mooie doel!

26

Henny Boonstra

11

Catelijn

Goed bezig Janet en flink oefenen

10

Sylvia Rinsema

15

Evelien Donker

Ik weet zeker dat jou dit gaat lukken, met al jou positiviteit. Heel veel succes voor jou en je team.

5

Anonymous

15

Wiesje Pilat

10

Anonymous

20

Emmie Elgersma

Heel veel succes topper(s)!!

25

Paula Huinink

20

Celia Jongsma

5

Anonymous

15

Yvonne Durkstra

Heel veel succes Janet en team💪

5

Monique Kamminga

10

Ulbe Boersma

10

Sonja Dresia

Ik volg jullie en leef met jullie mee. Heel veel succes !!!

10

Anonymous

10

Anonymous

Voor Ingrid en vele anderen

500

Greensport.nl

Veel Succes Team Ingrid

15

Anonymous

1.000

Kkfh

Succes TEAM INGRID !

15

Anonymous

Heel veel succes Janet en team Ingrid!

15

Charmain Koen

Heel veel succes! 🍀🍀🍀

50

Anonymous

Lieve Guusje! Wat zijn jullie goed bezig, mooi om te zien. Wat zal jouw moeder trots op jou zijn🫶🏼

26

Johan ( J.a.) Veldman

20

Anonymous

Heel veel succes dames!

26

Jose Provoost

Hoi, Ik vind het super dat je deze uitdaging aangaat voor Ingrid en alle mensen die getroffen zijn door kanker. Ik kijk ernaar uit om komende vrijdagochtenden naast je te lopen. Met jouw positieve energie en doorzettingsvermogen weet ik zeker dat je die berg gaat bedwingen en veel donaties gaat binnenhalen voor dit belangrijke doel.💪

50

Tryntsje Werkman

26

Sandra Hijlkema

Succes toppers!

10

Trienke

Succes!

10

Mileen Lai

Zet hem op Janet! (En heel team Ingrid!)

15

Jolinde Wedzinga

16

Babet

Geweldig iniiatief en veel succes!

26

Martin Roesink

Heel veel succes op de bergen Henk top dat je dit doet met je maten voor een super goed doel 💪💪

21

Wieger Wiersma

21 bochtjes omhoog, succes!

40

Aukelien Bakker

GO JJanet!!!!

5

Yvonne Baron

Succes allemaal!

26

Marianne Den Boer

5

Conny Weber

Topper

10

Anonymous

Heel veel succes💪

26

Claudia

Hey topper. Fantastisch dat je dit doet! Je gaat dit fiksen. Succes 💪😘

206

Lianne Kuiper Namens Alle Collega's Van Van Der Plas Expertise

Wat een geweldig initiatief Jessica! Respect. Wij wensen jou heel veel succes 💪

106

Into The Wine

Heel veel succes!

500

Pata Negra

20

Anonymous

20

Doeke, Wendy, Nynke, Jitse & Anouk Flapper

Heel veel succes Eric! Geweldig dat je dit doet! Top!

20

Doeke, Wendy, Nynke, Jitse & Anouk Flapper

Lieve Guus! Geweldig dat je dit doet! Alvast heel veel succes!

20

Doeke, Wendy, Nynke, Jitse & Anouk

Geweldig Daan! Alvast heel veel succes!

15

Gerben Ros

!

26

Anonymous

Succes Janet!

26

Anonymous

Geweldig dat jullie dit doen , SUPER !!

10

Martijn

Zet 'm op!

10

Anouk Dermois

Succes!

20

Ieke Rooks- Haarsma

Petje af Topper!

15

Frida Meijer

Veel succes !! 💪👍

15

Ferry, Aleida De Jong

26

Anonymous

Veel succes

26

Leo De Ruiter

26

Hans Johannes Dozy

Succes kerel. Je kan het.

10

Anonymous

Zet 'm op!

26

Anne Jan En Renate

Succes allemaal!

26

Anonymous

20

Nynke Jelsma

Veel succes!!🍀

26

Anonymous

34

Wietse De Jong

Heel veel succes! Jullie zijn een goed team. Liefs, wietse

15

Anonymous

Succes

26

Anonymous

Succes

15

Clara Zijlstra

Geweldig dat je mee doet Janet!

10

Regina Jager

Succes!

15

Jesler Jagersma

Succes 🍀

26

Roy En Aukje Peetoom

20

Grietje Hamstra

Zet ‘m op toppers!

15

Anonymous

15

Desiree Ruijter

15

Marieke Witteveen

Heel veel succes allemaal! 💪🏻

65

Team Jeugd Gemeente Nop

50

Simone En Jolanda

Topper!!! Zet hem op en jij kan dit! Liefs van ons Jolanda en Simone

26

Coby De Boer

Heel veel succes!!

26

Coby De Boer

Heel veel succes!

30

Minke Bok

Succes topper you can do this

50

Tjibbe En Jannie V/d Velde

Heel veel succes!!!

26

Saapke Dijkstra

Succes Janet, dit gaat je lukken!!

26

Anonymous

20

Tim Okkes

500

Schadeherstel Friesland

Bij deze een duwtje in de rug om te strijden tegen deze vreselijke ziekte. Succes team Ingrid

26

Jan Alberti

Fantastisch dat je dit doet. Hierbij dat laatste zetje in de rug in de laatste meters van de derde beklimming. Dit kun jij💪💪👍

27

Patrick De Graaf

Zet m op! Super initiatief 💪🏻

26

Anonymous

Heel veel succes!!!

50

Schokker Minitractorwerkzaamheden

Succes!!!

26

Anonymous

5

Anonymous

Succes!!!

50

Jacob Bos

Namens Arie en Koosje

26

Marco En Anneke

26

Annemarieke Kort

Succes met het behalen van je volgende doel! Eerst veel oefenen en dan gaan! Succes!

11

Jorrit Koperdraad

20

Ids En Anneke Stuiver

Heel veel succes, Guusje, en heel fijn, dat je dit voor je moeder kan doen.

20

Ids En Anneke Stuiver

Heel veel succes, Daan, en fijn, dat je dit voor je moeder kan doen.

50

Robert Broersma

Top actie maat💯

10

Anonymous

Heel veel succes!

20

Anonymous

Heel veel succes TOPPER!

50

Jenny En Johan Beenen/diepeveen

Zet ‘m op!

26

Gerrit

Succes Janet! De doelstelling is prima!

258

Sandra

Opbrengst derby

97

Ingrid Jasper

Donatie derby Heerenveen

770

Ingrid Jasper

Donatie derby Heerenveen

14

Jessica Braaksma

Donatie Derby Heerenveen

100

Sander Westink

Donatie Derbie Heerenveen

20

Jessica Braaksma

115

Anonymous

Gas erop❤️, succes ❤️

59

Anonymous

Donatie Derby Heerenveen

252

Anonymous

Donatie Derby Heerenveen

183

Henk Jongsma

Donatie Derby Heerenveen

405

Janet De Jong

Opbrengst VV Heerenveen - Heerenveense Boys

10

Jan Boersma

60

Vrienden Van Terschelling

Succes met het bedwingen van de Alp! Tot op terschelling!

5

Anonymous

26

Reina Sijtsema

25

Anonymous

26

Ruth Bakker

Succes!!

100

Sietse Van Dam

500

Arboanders

10

Anonymous

Succes met zijn allen! Joop en Nettie.

25

Edwin En Hester De Lang

15

Elina Zeldenthuis

25

Rianne Vd Molen

Alvast heel veel succes!

26

Anonymous

Succes Janet!

15

Anonymous

Succes Janet, gr Erika

30

Ellen Tuinstra

Ontzettend mooie manier om jullie vriendin te steunen. Ik hoop dat ze de strijd wint 💪. Heel veel succes!

26

Ria Mulder

Succes Sandra!

40

Brasserie Zin

15

Astrid Venema

Toi toi toi

10

Anonymous

Succes Sandra!💪

10

Greta Roskam

Wat een goede actie en wat is dit een steun voor Ingrid. Zet em op en veel succes!

15

Annie Spijkstra

Heel veel succes!

15

Henk Ruiter

Veel succes kanjer!

10

Anonymous

15

Rick Hoekstra

10

Helga Koopman

Hi Janet, heel veel succes!

10

Nienke Oosterwoud

Respect! Ik wens jou heel veel succes met deze nu al topprestatie!

26

Jan & Tineke

Super dat jullie dit doen. Heel veel succes 👊

10

Janny Bijl

Succes allemaal 🍀

26

Anonymous

Prachtig initiatief,succes!

20

Anonymous

Klasse actie van je/jullie! Ik doe het je niet na. Veel succes!

26

Coby De Jong

Super mooie actie van jullie allen! Ik weet wat voor vreselijke ziekte dit is. Heel veel succes met trainen de komende tijd en ik hoop dat jullie heel veel geld binnen krijgen. Groetjes Coby.

15

Nathalie H

Zet ‘m op!

20

Anonymous

10

Mariska Van Den Heuvel

Zet ‘m op 💪🏻

50

Veenstra Makelaardij

5

Anonymous

500

Light4u Bv

10

Sam Grooten

Veel succes met deze actie, jullie kunnen het

26

Anonymous

Heel veel succes👍🏻

50

Anonymous

🍀

10

Kirsten Schokket

Veel succes Janet! 💪

10

Carolien Koning

Succes 🍀