Team KR8!

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

38243.50

Amount raised by members

34771.00

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Donderdag 6 maart 2014 – KANKER – non hodgkin lymfoom!

Komend jaar is het 10 jaar geleden dat we dit bericht kregen. Ineens staat de wereld stil, wat betekend dit, wat staat ons te wachten en bovenal is er kans op genezing?

Graag nemen we jullie meer in ons verhaal en reden waarom wij Sander & Mariska komend jaar op donderdag 6 juni 2024 de Alpe d’HuZes bewandelen. We doen dit samen met onze prachtige zoon Thijs van 12 jaar, lieve broer (zwager) Erik, geweldige (schoon)zus Janine & onze goedlachse zwager Marcel. Samen vormen wij team KR8!

Het was februari 2014, we waren vol in de klus in ons nieuwe huis. Dus wat vermoeider dan normaal, niet gek toch? Sander merkte op dat hij zich niet fit voelde. Hij had een flink bult in zijn hals, hij was hier eerder al mee bij de huisarts geweest maar geen tekenen van iets raars. Toch besloot hij nog een keer te gaan nadat een vriend zij “joh das niet goed hoor!” Ook voelde hij plekken in zijn buik en oksels. Dus op naar, dit keer, een vervangend arts. Laat het maar even bekijken door een specialist in het ziekenhuis, dus met verwijzing ging hij terug naar huis. Even later begin maart in het ziekenhuis een echo een controle en daar zaten we dan op donderdag 6 maart bij de oncoloog. Ga er maar vanuit dat het kanker is, non-hodgkin lymfoom…

Met dat bericht gingen we naar huis deelde deze info met onze familie & vrienden. Geen idee wat ons nog te wachten stond. We waren net verhuisd, Sander 36 jaar oud, ik 32 en ons eerste zoontje Thijs zou bijna 2 jaar worden. Hoe kan dit? Is het echt waar? We belandden in een achtbaan vol onderzoek, momenten van afwachten, onzekerheid & operaties.

Toen duidelijk was dat het hier echt om non-hodgkin lymfoom stadium 3 ging, werd dan ook gekeken om zo snel mogelijk te starten met chemotherapie. Kans 50/50. We kregen een hoop info mee naar huis en omdat we nog graag een kindje wilde krijgen mochten we met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam. Sander onderging daar nog een operatie om een en ander, zover mogelijk, veilig te stellen. Want die chemo maakt een heleboel stuk. Binnen een maand begon Sander aan zijn 1ste chemokuur in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. We waren gestart!

Ik zeg we, omdat je dit samen doet. Ja Sander moet het ondergaan, maar als partner sta je ernaast. Je kijkt ernaar, je kan niks, behalve er voor elkaar zijn. Ik zorgde dat onze familie en vrienden op de hoogte waren en zorgde voor ons kleine mannetje Thijs. Hij die geen idee had waar we in beland waren, wat dit allemaal betekende. Zou Sander hem nog kunnen zien opgroeien? Vragen die geregeld door ons hoofd gingen. Dus zorgde we er tussen de kuren door voor dat we met elkaar leuke dingen deden. Genieten! Iets kleins als naar de kinderboerderij was zo waardevol.

Elke 3 weken was er een kuur met voorafgaand een controle van het bloed. Als alle waardes op “groen” stonden kon hij weer aan het chemo infuus. Na de 2de keer merkte Sander al dat hij doodmoe werd en misselijk. Dus probeerde hij maar een beetje te slapen. Ook viel zijn haar al snel uit, ineens plukken haar op je kussen en in je handen, dat is raar. Helemaal als je niet kiest voor een kaal hoofd (wat bij mannen natuurlijk prima kan). Het was daarom best emotioneel toen onze kapster met de tondeuse alvast maar alles er vanaf schoor. In de weken erna werd het zwaarder, de kuren pittiger, de weerstand lager en Sanders lijf zieker. Maar Sander was vastbesloten we gaan dit varkentje even wassen. Hoppa, weg met die kanker! Die chemo moest hem gaan helpen, moest hem weer beter maken. Het heeft geen zin om dan in een hoekje te gaan zitten huilen. Doorgaan was het idee, kop op en gaan! Dat klink leuk hé, maar makkelijk is dat natuurlijk niet. Gelukkig hadden we veel lieve mensen om ons heen die er op welke manier dan ook voor ons waren. Je ziet wat familie & vriendschap dan betekend, zo waardevol!

In loop van de tijd was op de scans geen kankeractiviteit meer te zien, wow, dat is goed nieuws! Oh, dan kunnen we dus wel stoppen met de chemo’s dacht Sander, nou nee hoor, die kuur van 8 maken we af werd hem verteld. Maar dit was wel een goed teken, de chemo deed zijn werk en sloeg aan. Een klein vreugde sprongetje maakten we wel. Op 29 augustus 2014 (we waren toen precies 6 jaar getrouwd) kreeg Sander zijn laatste kuur. Daarna volgde de herstelperiode, zijn lijf had zoveel gegeven, zijn weerstand was zo laag. Dus rustig aan met behulp van fysio bouwde Sander weer op, een enkele terugval hoort daarbij. Na een jaar was de controle goed, positief. De kanker was weg. De afgelopen 10 jaar waren er nog controles, eerst om de maand, daarna per kwartaal, half jaar, jaarlijks. En inmiddels houden deze controles op.

Dat is voor ons reden om komend jaar, 10 jaar na dato deze periode af te sluiten op de Alpe, en deze te wandelen naar de top. Samen! Wat zijn wij blij dat het bij ons zo is gelopen, het was een rare tijd, ook mooi, bijzonder & intens. Je beseft dat het leven ook zo over kan zijn. Gelukkig zijn er al veel onderzoeken gedaan naar kanker en is er voor veel soorten kanker al behandeling mogelijk. Wij zijn erg dankbaar dat de behandeling bij Sander succesvol is geweest en we nu 10 jaar later genieten van ons gezin, inmiddels inclusief 2de zoon Ruben. Dank aan de medici, KWF en onze dierbare. Helaas loopt het verhaal niet voor iedereen zo af dus is onderzoek en donatie nog steeds erg belangrijk.
We hopen dan ook dat je ons wilt sponsoren, hiermee steunen wij heel veel andere, misschien wel jouw dierbare die opeens worden overvallen door deze vervelende ziekte. Want helaas is kanker nog niet uit de wereld. 

Team Updates

Artikel in HC Nieuws - 2 juni

Sponsorloop Montessorischool - 25 april

Voor de meivakantie hielden we een sponsorloop op de basisschool waar Janine werkt, de Montessorischool in Oegstgeest. Zo'n 500 kinderen rende voor ons goede doel. 
Bewegen geeft plezier en houdt ons gezond! Wat een enthousiasme bij de kinderen en ouders, opa's en oma's langs de kant. Erg leuk om te zien. 
Benieuwd wat we met deze mooie loop hebben opgehaald. 
Liefs team KR8!

Kick-off Alpe d'HuZes in Papendal - 28 april

Vandaag de kick-off bijgewoond in Papendal. Onze kleding mogen ophalen. Kijk is hoe cool. Onze sponsoren "Hago Zorg', 'HappyKids kinderopvang', 'Shell' en "Montessorischool Oegstgeest' staan er goed op! 
Nog 38 dagen tot 6 juni! Zin in, komt nu echt dichtbij. De komende weken nog even goed doortrainen en dan op naar de top! Liefs van ons

AH Collecte Muiderbos - 1/2 mrt

Na een succesvolle collecte voor de kerst bij AH Floriande mochten wij vorige week vrijdag 1 en zaterdag 2 maart bij Muiderbos collecteren voor KWF. Wat een lieve mensen, mooie verhalen en gulle giften. Super bedankt!! 

Groeten namens team KR8!

2de Deelnemersdag - 25 febr

Hallo allemaal, 
Vanmorgen naar Nijkerk samen met Sander & Janine voor de 2de deelnemersdag. Inspiratie opdoen en meer informatie vergaren over de koersweek in juni. Wat mooi om al deze mensen daar te treffen die straks net als ons in juni zich gaan inzetten voor het goede doel! 
Wij horen bij de 72% nieuwe deelnemers dit jaar. Nog 101 dagen te gaan, dan is het zo ver. We leven ernaar toe. Inmiddels heeft iedereen bij elkaar al meer dan 8 miljoen opgehaald. Geweldig toch!

Liefs van ons 

Over de 10.000!! - 4 febr

Wow, super zeg, deze week passeerde we de 10.000 euro aan binnengehaald sponsorgeld. Wat gaaf! 
Bedankt allemaal.
Voor de komende periode hebben we nog een paar leuke acties op de planning staan, o.a. een flessen inzamelingsactie op CBS de Brandaris, collecte bij de plaatselijke supermarkt AH Overbos, sponsorloop op de Montessorischool in Oegstgeest, Koningsdagmarkt en een actie bij onze fruit- & groentewinkel SmaakbyBrian. Leuk om met elkaar zo mee bezig te zijn. En alles voor het goede doel! Hoe mooi is dat! 
Liefs van ons 

Kerstbomenactie - 6 jan

Vorige week zaterdag 6 januari, druk in de weer om de verzamelde kerstbomen in te leveren. Thijs heeft hiermee 132 euro opgehaald voor Alpe d'HuZes. En verdiende daarmee ook een plekje in de plaatselijke krant. Toppers! 

Collecte actie Albert Heijn - 23 dec

Wat een top actie vandaag!!

We mochten een dagje collecteren bij onze plaatselijke Albert Heijn in Floriande – Hoofddorp. Nogmaals dank!

Wat een lieve mensen en mooie gespreken hebben we gevoerd en een geweldig bedrag opgehaald voor onze actiepagina € 1.570,11. Echt te gek!

We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en alle goed voor een mooi, bijzonder en bovenal gezond 2024!

Wij hebben een prachtig doel in het vooruitzicht. We hebben er superveel zin in en zijn al lekker aan het trainen met verschillende wandelingen.

Lieve groeten namens team KR8! - Sander, Thijs, Erik, Marcel, Janine & Mariska - 

1ste Deelnemersdag – 4 nov

Lieve mensen, Gisteren was ik aanwezig op de 1ste deelnemers dag in Gorinchem. Wat bijzonder, een gevoel van warmte & samenzijn. Ieder met zijn eigen verhaal voor één en hetzelfde doel. Een mooie eerste indruk met een lach en een traan, er staat ons nog wat te wachten op de berg in juni! Met tips, extra informatie en inspiratie gingen we weer naar huis.

Onze teller staat inmiddels al over de 5600 euro! Geweldig, dank jullie wel! 

Liefs Mariska

Thank you to our Sponsors

1.65k

Shell Nederland B.v. Shell Nederland B.v.

26

Anonymous

26

Ad Sandtke

10

Anonymous

25

Tim En Steph

Klasse prestatie!!

10

Nancy Honcoop

Topper!!

20

Anonymous

50

Classic

💪

40

Robert De Rooij

Succes Erik

20

Tom Koopman

Succes Kroon!!!

15

Bianca Flims

Toppers!

20

Joyce

Zet hem op lieverd(s)!! Heb er bewondering voor hoe jullie je inzetten voor dit mooie en belangrijke doel. Veel plezier en kr8 gewenst.

15

Anonymous

Zet m op kanjer. Mooi doel!

15

Anonymous

Heel veel succes, liefs Milou

26

Anonymous

Super goed initiatief en heel vee succes 💪

26

Thomas Hamaker

Zet hem op

30

Hartog & Nicaise

Succes Krobus!

26

Han En Marion Dercksen

Opgeven is geen optie.

26

Anonymous

100

Rayan

Van Rayan

5

Ann Ndungu

Heel veel success

25

Karin

Bedrag is gehaald💪🏻 Nu morgen nog! Zet hem op allemaal! Xx

10

Anonymous

Zet m op topper!

15

Nicole Rijlaarsdam

Veeeeel succes Thijs!!!

20

William

Go Thijs!

5

Anonymous

Succes Thijs! Gr.Caroline (Moeder van Mila)

25

Familie Vennik

Zet hem op Thijs!!

26

Anonymous

26

Linda Kroon

15

Dennis

25

Marijn De Ruiter

26

Marion Doets

Thijs wat knap dat je mee doet. Een steuntje in de rug hiervoor. Heel veel succes

10

Joerie

Hop hop die berg op!

500

Anonymous

Succes namens al je collega's

2.23k

Montessorischool Oegstgeest

De kinderen van de Montessorischool Oegstgeest hebben met een sponsorloop een geweldig bedrag opgehaald voor dit prachtige doel!

5k

Agnes Sormani

De kinderen van de Montessorischool Oegstgeest hebben met een sponsorloop een geweldig bedrag opgehaald voor dit prachtige doel.

5k

Montessorischool Oegstgeest

De kinderen van de Montessorischool Oegstgeest hebben met een sponsorloop een geweldig bedrag opgehaald voor dit prachtige doel.

5k

Montessorischool Oegstgeest

De kinderen van de Montessorischool Oegstgeest hebben met een sponsorloop dit geweldige bedrag opgehaald voor dit prachtige doel

26

Esther Van Den Oever

Heel veel succes voor dit prachtige doel!

10

Suus Kos- Van Campen Kos- Van Campen

Hoi Mariska, Sander en andere team KR8 leden. Ik ben geraakt door jullie bijzondere verhaal! Een kleine donatie voor dit mooie doel! Zet m op Team Kr8! Groetjes Suus (Oud basisschool klasgenootje😉)

50

Peter En Anneke Kneppers

Heel veel succes!

40

Janny En Arie Burggraaf

Heel veel sterkte en ook veel plezier om dit prachtige doel te realiseren .

10

Manon Pijl

Zet ‘m op! En wat een mooie actie dat jullie dit doen, het is zo hard nodig!

10

Anonymous

25

Tom

50

Martin Davids

Kom op Krobus!!!

10

Anonymous

5

Joyce Teske

Succes! Mooi doel! Mijn man heeft m een keer gefietst.💪🏼 wij steunen KWF ook maandelijks ❤️

26

Anonymous

26

Anonymous

Succes en wat fijn dat jullie aan Cees denken. ! Wij zijn de ouders van Nancy.

26

Ans&gert Ruijter

Heel veel succes 🍀

26

Els Kneppers

Wij steunen jullie en wensen jullie veel succes

100

Nancy Kneppers

Lieve Thijs, Sander en Mariska, wij weten als geen ander hoe oneerlijk de strijd tegen kanker is. We vinden het heel moedig dat jullie dit gaan doen en zijn trots op jullie! Zetten hem op! Liefs Nancy, Max, Floortje en Emma

12

Emma Kneppers

Hoi Thijs, ik vind het heel dapper daarom doneer ik van mijn eigen centjes. Groetjes Emma

15

Floortje Kneppers

Hoi Thijs, ik vind het knap dat je het gaat doen! Groetjes Floortje

15

Max Kneppers

Hoi Thijs, zet hem op! Je kunt het! Groetjes Max

50

Anonymous

Geniet van dit bijzondere evenement!

266

Onshelen Bv

Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij de top haalt!!!

106

Joke Hoogendam

Ga er voor!¡!!!!

50

Femke & Familie

Zet hem op en maak er een onvergetelijke ervaring van!

20

Danielle De Jong

Succes Mariska!

53

Ton Van Zijl

26

Statiegeld Bonnetjes

66

Anonymous

Succes Janine!!!

26

Anne Steeneveld

Wat een bijzondere wandeling!!! Ik vind het heel stoer dat je dit gaat doen. Keihard getraind, dit gaat lukken. Je blijft toch wel bodypumpen na de loop, vind ik heel gezellig 😀

10

Pieter Meijer

Mooi dat jullie deze uitdaging aan gaan 💪🏻Veel succes!

250

Robin Heikens Verhuur

26

Esther Van Leeuwen

Hoi Janine, een hart onder de riem en heel veel succes voor team KR8 van je oud-collega. Zet m op. Groetjes, Esther

100

Elvira Van Kruyssen-pronk

Heel veel succes!!

10

Harry

Zet m op tijgers 💪🏻

20

Anja Van Der Voort

Suc6

25

Linda Van Der Voort

Heel veel succes!

30

L.g.

Het bedrag dat Livia bij elkaar gelopen heeft met de sponsorloop :-)

15

Ton Stokman

Succes

10

Mitchell Amama

Zet m op maat!

26

Ingeborg, Maurice En Familie

Veel succes en plezier 6 juni!

26

Monique Kamer

We wensen jullie heel veel sterkte toe met de loop. Toi toi toi. Liefs monique en fred

10

Cees Stokman

Zet hem op kroontje, 6x de berg op

30

Erik Olsthoorn

Succes maat!!! Top dat je dit doet💪

26

Michiel, Anninda & Tess

Mooi doel heel veel succes

20

Anonymous

150

Anonymous

Hop hoo

26

Annemarie Verburg

Heel veel succes. Het is voor een mooi doel. Loop met een glimlach en maak mooie herinneringen

20

Eddy Miedema

Succes man! 💪🏻

40

Nico

Zet hem op Kroon! Mooi stukje wandelen 💪

5

Robbert Hendriks

Succes

10

Iris Stelling

succes!!!

20

Stijn Van Den Boogaard

Klasse Kroon!

106

Lex Van Haaster

😘

206

Erik Kroon

66

Matt Vink

15

Caspar Ten Dam

Ben een vriend van Orlando King, vader van Maira.

20

Eduardo Carrera

75

Anonymous

Heel veel succes toppers!

35

Verkoop Servies Set

10

Harry Jasper En Evita Rekkers

Succes

26

Lisanne Jorna

Lieve Maris, je bent een topper in alles wat je doet! Ik ben trots op je. Ik wens jou en je gezin heel veel kracht voor deze bijzondere onderneming!

88

Koningsdag 2024

26

Monique Schollaardt

Mooi dat jullie dit doen, heel veel succes!

25

Anonymous

10

Femke Romar

Veel succes Sander!

26

Macey & Meline Hassan

Heel veel succes Thijs!

10

Noud Postma

Heel veel succes Thijs!

26

Anonymous

Wat goed! Heel veel succes!

20

Mideivi Marzan

Heel veel sucesos.En natuurlijk is opgeven Geen optie.

50

Michael Golombok

31

Statiegeld Actie De Brandaris

Dank iedereen! Gr. Thijs

150

Anonymous

Go for it. Succes

10

Opa Van Liam

Veel succes Thijs!

1.65k

Anonymous

66

Anonymous

Dag Sander, mooi dat jullie dit met familie doen. Veel succes!

269

Collecte Albert Heijn Muiderbos

269

Collecte Albert Heijn Muiderbos

269

Collecte Albert Heijn Muiderbos

10

Liam Brouwer

Heel veel succes straks Thijs!

106

Anonymous

Erik en mede lopers, Bij deze succes met de loop voor dit goede doel. Peter, Nico , Ronald

50

Anonymous

26

Iwan

Wat goed dat je meedoet! succes met de voorbereiding.

26

Anonymous

50

Chris En Natasja Triebels

Veel succes, buurman!

15

Anonymous

10

Guido Fenne

Heel veel succes!

50

Anonymous

Heel veel succes

500

Anonymous

15

Julius Dost

Succes Sander!

26

Marc

Succes Sander, Mariska. En zeker ook knap van de jongens dat ze meedoen.

26

Dave

Heel veel succes Sander 💪🏻

10

V Neri

10

Anonymous

Veel succe, Sander, Mariska en Thijs namens Caroline en Amy

25

Mark Romanchock

Good luck!

5

Anonymous

5

Ronald Siezenga

3

Herman Schaik

5

Yolande Konuk

3

Hilda Drenth

1

Anonymous

3

Corrie Terlouw

5

Greet Visser

5

Karin Griekspoor

Succes

5

Willeke Haringa

Geweldig doel… succes

5

Anonymous

5

Anonymous

15

Monique Waal

5

Yvonne Bromet

5

Anonymous

10

Anonymous

15

Antoinette Van Wijk

10

Anonymous

10

Jeannett

3

S Zijlstra

8

Anonymous

5

Raimond Stokkel

5

Anonymous

6

Anonymous

5

Jane Ellis

10

Keiyee Wong

3

Loes Meijboom

10

Manon De Vries

8

Louise Kraan

5

Anonymous

5

Anonymous

3

Aarty Kali

2

Anonymous

5

Ciska Koopman

5

Robin Lagendijk

10

Quinten Van Dorst

26

Veltenaar Veltenaar

Veel succes

10

Remco Tolsma

5

Anonymous

Succes

10

Anonymous

Succes met het inzamelen.

5

Albert Kalkman

10

Anonymous

10

Chanelva Coutinho

5

Anonymous

10

Monique Hulst

5

Ron Geutjes

5

Robin Van Der Vlugt

3

Diana Udo

15

Anonymous

Veel succes!

1

Mariette Sanders

10

Jeroen Nieuwenhuijzen

5

Gijs Nieuwenhuis

3

Joram Mesters

5

Mirjam Berfelo

5

Anonymous

10

Anonymous

10

Mariken Klozen

5

Anonymous

Succes!

3

Bob Dofferhoff

10

Anonymous

15

Ineke Zekveld

10

Anonymous

5

Samirah Elberse

5

Eef Vermeersen

5

Anonymous

5

René Hooftman

Heel veel succes 🤞

5

Dirk Kreuger

5

Anonymous

5

Erwin Verboom

5

Monique Van Beek

5

Sandra De Waal

5

Daan De Block

5

Didi Buiter

26

Anonymous

Heel veel succes!

3

Marieke

5

Anonymous

10

Brenda Serna Prins

5

Jeanne De Waart

5

Anonymous

5

Rosa Vossen

10

Anonymous

5

Lida Dol

5

Brigitte Douven-kraaijeveld

Heel veel succes!

10

Cees Rosekrans

10

Jolanda Beishuizen

2

Anonymous

26

Femia Van Koert

5

Paula Mos

5

Anonymous

Succes allemaal.Toytoytoy.♥️♥️♥️♥️♥️

10

Tim Hovingh

10

L Weber

10

Peter Van Pol

26

Ineke Ruitenbeek

10

Olivier Popelier

5

Ans Van Den Oever

10

F Keuren

50

Wendy & Thijs

‘We hebben nog zo ver te gaan, zuchtte de jongen. Ja, maar kijk eens hoe ver we zijn gekomen, zei het paard.’ (Uit: de jongen, de mol, de vos en het paard). Wat bijzonder dat jullie dit, na een heftige tijd voor jullie allen, met elkaar gaan en kunnen doen. Lopen voor een doel dat ook ons na aan het hart ligt. Jullie zijn kanjers en in gedachten lopen we met jullie mee. Liefs Wendy & Thijs

10

Jaro Lamers

49

Anonymous

Zet m op!

66

Anonymous

Succes

50

Antonella Jacobs

super veel succes samen jullie zijn toppers

15

Anonymous

10

Amy N + Familie

In de familie onlangs nog mee te maken gehad. Alvast heel veel succes Thijs! Heel goed van je.

26

Joris Meijer

10

Lewis Norde

Succes Thijs! Groetjes Lewis

26

Noah Homma

Hi Thijs, Wat gaaf dat je dit doet! Omdat mijn broertje ook kanker had help ik je natuurlijk graag! Succes! Groetjes, Noah

10

Anonymous

Wat een mooi doel Mariska! Heel veel succes ❤️

5

Anonymous

Succes Thijs! Wat een mooi doel!

15

Sabine Diependaal

Top dat je dit doet! Heel veel succes!

26

Anonymous

Succes - zet m op! Groeten, Fam. Abdellati

50

Boudewijn En Mieke Fasen

Hallo Erik, wat een mooi en goed doel waar je aan mee doe. Ook fijn als familie dit te doen. We willen je heel veel succes wensen met lopen. Lieve groetjes Boudewijn en Mieke

25

Boudewijn En Mieke Fasen

Hallo Thijs, we wensen je heel veel succes en vinden het heel knap dat je mee doe. En ook voor de rest veel succes Lieve groetjes Boudewijn en Mieke

500

Happykids Kinderopvang

500

Anonymous

26

Anonymous

Veel succes Marcel en vergeet niet je Feyenoord shirt te dragen bij de beklimming

35

Jim Van Heems

50

Anonymous

Veel succes en wandel plezier

40

Stefan Doelman

Succes en heel goed dat je je hier voor inzet!

106

Willemien Oude Hengel

50

Piet En Thea Van Bakel

Prachtig initiatief, fijn dat de ziekte bij jou overwonnen is.. Succes met jullie teamgenoten op ‘d Alpe Huez..

20

Anonymous

Voor de kerstsale :)

5

Margo Van Den Outenaar

Dank je wel voor het ophalen van de kerstboom!

4

Natalia Fedorenko

Fijn dat je dit doet. Succes! Het

5

Carry

Ik vind jullie nu al een geweldig team!

10

Diane Lakerveld

Heel veel succes Thijs! Je bent een kanjer.😘

2

Anonymous

Succes

26

Nicolette Zandee

Jullie zijn toppers! Succes!

10

Inge - Kerstboomactie

5

Ilja - Kerstboomactie

5

Anonymous

Laat je weten waar de kerstboom ligt. Succes met trainen!!

22

Anonymous

Zet m op Thijs en leuk idee met de kerstboom actie!

4

Collega Van Janine (aanvulling)

10

Anonymous

Super dat je meedoet. Wij doneren al maandelijks een bedrag aan het KWF. We laten nog weten wanneer de kerstboom opgehaald kan worden.

5

Monique Heemskerk

Wat een leuk initiatief Thijs!! Heel veel succes👍🏻

10

Michiel

Succes Thijs!

5

Anonymous

Voor ophalen kerstboom

16

Collega Van Janine

250

Wouter, Karen, Stijn En Lise Van Bakel - Oude Hengel

10 EURO voor elk jaar vriendschap. Zet hem op!

50

B.g.m. Kamer

Veel succes

114

Collecte Albert Heijn Floriande

114

Collecte Albert Heijn Floriande

114

Collecte Albert Heijn Floriande

114

Collecte Albert Heijn Floriande

114

Collecte Albert Heijn Floriande

114

Collecte Albert Heijn Floriande

80

Collecte Albert Heijn Statiegeld

10

Anonymous

26

Wouter Bras

Trots op jullie! Liefs van ons!

5

Anonymous

15

P Lamens

10

Anonymous

5

Anonymous

5

Babeth Post

10

Anonymous

2

Anonymous

5

Anonymous

5

Chella Chundro

2

Anonymous

3

Anonymous

50

Marina Menezes

3

Robin Van Dijk

5

Anonymous

10

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

Succes!!

10

Demi De Bruin

10

Anonymous

10

Anonymous

10

Dennis Timman

5

Anonymous

10

Anonymous

5

Tjwan Liem

5

Karst Jaarsma

5

Henriette Hoogendam

5

Astrid Lubach

10

Anonymous

Succes Thijs!!

5

Anonymous

5

Anonymous

4

Anonymous

5

Anonymous

5

Rianne Cornelissen

26

Anne De De Jong

10

Anonymous

5

Lonneke Heemskerk

15

Anonymous

Succes

5

Anonymous

5

Anonymous

10

Anonymous

5

Koen Rigter

10

Sanne Van B

5

Rob Everaardt

5

Anonymous

20

B Vs Steen

Succes

3

Anonymous

15

Anonymous

5

Jacqueline Den Hollander

5

Anonymous

10

Anonymous

5

D Rijn

10

Anonymous

Veel plezier, goede aktie

10

Anonymous

10

Ellen Hemelrijk

26

Chris Van Reeden

5

Thuis

Succes

5

Anonymous

5

Mark Arxhoek

10

Anonymous

2

Anita Huizenga

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

2

Anonymous

5

Kelly Van Gool

Succes

4

Anonymous

20

Marie-louise Moes

Succes topper :)

10

Robert Dolieslager

5

Henk Van ‘t Hag

3

Miranda Admiraal

5

Anonymous

5

Anonymous

Heel veel succes

8

Jasper Boxem

Succes

5

Leonard Baarendse

Succes Thijs

15

Gerrit De Leeuw

Succes!

5

Anonymous

10

Marieke Apswoude

Succes!

5

Anonymous

Hele fijne feestdagen

5

Anonymous

Succes

15

Patricia Rademaker

10

Anonymous

10

Esther Poelsma

Succrs

10

Anonymous

5

Sacha

5

Arjan Rabelink

10

Anonymous

Heel veel succes

2

Anonymous

Succes

5

Kelly De Wendt

Heel veel succes!

5

Suzanne Stroosnijder

Succes!!

10

Anonymous

Heel veel succes

15

Mark Boesveld

5

Anonymous

Succes

1

Anonymous

5

Edwin Steenvoorden

2

Melanie

5

A V Kast

20

Emma Van Veen

10

Marjolijn Boomsma

5

Anonymous

5

Jeffrey Spies

Heeel veel succes en kracht gewenst!

20

Ang

Tof dat je dit doet!

18

Mariska Kerstdeco

55

Mariska Kerstdeco

15

Marloes Van Ravesteijn

100

Jessica Van Der Puil

Mooi doel Sander!

26

Marianne Van Weele

10

Anonymous

25

Oscar Van Der Wiele

10

Vivianne Jehae

Succes Sander en team! Geweldig mooi initiatief

50

Rinske

50

Sandra Chang

Hi Sander, ontzettend tof dat je dit doet! Je bent een topper! "You don't know how strong you are, until being strong is the only option."

10

Deepa Bharti Rao

20

Marre

Geweldig Sander, veel succes!!

66

Pinar Karslioglu

26

Ivi

66

Anonymous

Succes!

50

Petra De Goeij

Super dat je dit doet met je familie🥰🥰🥰

48

Jos Meeuwsen

Heel veel succes met de voorbereidingen en op de dag zelf!

26

Jos Meeuwsen

Heel veel succes met de voorbereidingen en op de dag zelf!

26

Jos Meeuwsen

Heel veel succes met de voorbereidingen en op de dag zelf!

106

Bart En Karin

25

Manja

Heel veel succes!!

20

Mark Van Der Brugge

Alvast succes gewenst!

26

Wendy Roos

Mooi verteld Mariska, met gelukkig een goed einde! Super dat jullie meedoen, kan me voorstellen dat je t hiermee kunt afsluiten. Tot in Frankrijk.

10

Caroline Faase

You can do it! 💪🏻 Succes allemaal en supermooi dat jullie dit doen

20

Wim En Ria Caspers

15

Anonymous

Veeeeeeeeel succes!!!

15

Zwannie Wiltjer

Jullie zijn toppers

10

Sandra Wassink

Succes wijfie, zet m op...you can do it!!

10

Karin Van Baars

Succes! Mooie actie!

10

Anonymous

10

Ton

50

Elly & Flip

Hoi Sander, wij hoorde van Nicolle en Bas van dit mooie initiatief en vinden het heel knap. Bij deze een kleine bijdrage. Wij wensen het hele team heel veel succes en sterkte! Jullie houden er een mooie herinnering aan over.

26

Agatha Kroon

26

Anonymous

Zet hem op toppers wij lopen in gedachten met jullie mee groetjes van ons Willem en Agaat

25

Bas & Nicolle

Lieve Mariska, wat een mooi initiatief en fijn dat jullie dit met zijn allen kunnen doen! Heel veel succes. Wij weten zeker dat jullie het kunnen en het wordt vast een hele mooie ervaring ❤️

25

Bas & Nicolle

Zet hem op Sander! Topactie 💪🏻 Mooi dat je dit kunt doen! Wij wensen jou en alle andere deelnemers veel succes!

25

Bas & Nicolle

Hey Erik, jij kunt dit! Succes met de voorbereidingen en geniet van de klim 😎

175

Bas & Nicolle

Lieve Thijs, supergoed dat je dit doet! Wij zijn nu al trots op je! Heel veel succes met trainen en zet hem op in juni 💪🏻🏔️

50

Jeroen Redegeld

Goed doel, zet hem op!!

6

Sandra Van Leeuwen

Wij wensen jou, je gezin en familie, heel veel succes met de voorbereidingen! Het was fijn jullie vandaag te spreken op de AD6 dag. Groetjes van de "buurtjes van vandaag", Sandra van Leeuwen en moeder Marrie. Toi toi toi!

666

Piet En Marian

Lieve Thijs Als jongste deelnemer van team KR8 geven wij jou een extra steuntje in de rug. Wij wensen alle teamleden veel succes.

26

Sylvia

Wat een mooi initiatief! Chapeau

50

Deborah En Erik

Mooie actie! Succes!

26

Anonymous

Goed initiatief!

26

Charissa Paardekooper

Wat een prachtig verhaal, mooi doel en schitterend team hebben jullie samengesteld! Zet m op!!!

10

Marlon

Wat goed, heel knap van jullie ❤️

106

Araneo B.v

26

Joosje

Wat goed dat je meedoet en heel veel succes en ook plezier tijdens de voorbereiding!

50

Anonymous

Hup team KR8!

20

Lieke

Veel succes met de klim!

26

Margriet

Lieve Janine, wat een verhaal en wat een geluk dat jouw zwager het heeft overleefd. Mooi om hiervoor je in te zetten en geld op te halen. Heel veel succes met de voorbereidingen en straks met de loop. Liefs, Margriet

10

Sande Van Den Beld

Succes Mariska met deze pittige tocht voor dit super goede doel!

10

Sara

Lieve Janine, wat een mooi initiatief om dit met elkaar te doen. Veel succes met de voorbereidingen, dit gaat jullie lukken! Liefs, Sara

66

Hester Swartz

Ben nu al trots op jullie, mooi initiatief!

50

Ricardo Kortekaas

Wat mooi dat je dit doet. HEEL VEEL SUCCES

10

Anonymous

Zet hem op en geniet alvast van de voorbereidingen en voorpret!!💪

50

Hugo & Evelien Verhage

Succes man!!

20

Nina Winkelaar

Heel veel succes Sander!

20

Yoann Supper

26

Anonymous

10

Elsbeth Heuzeveldt

Heel veel succes Erik!

75

Familie Tibbe

Topactie! Heel veel succes. ❤️

26

Jelle En Els

Wat goed van je Kroon! Heel mooi dat jullie dit met elkaar doen voor dit mooie doel.

15

Hugo Van Der Lans

Succes Kroon. Mooi doel. Let wel op je hammetjes

26

Stacha Moerman

Nou, sterkte ermee, ik voel mijn kuiten nu al, en ik loop niet eens mee :-)

10

Jesse Bos

Succes Sander!

26

Anonymous

Geweldig initiatief, heel veel succes .

10

Philip Van De Linde

26

Erik Hendrikx

10

Maria Louise Homan

Wat mooi Mariska. Tof dat jullie dat met elkaar doen. Succes met trainen.

50

Barbara En Steven

Succes Marcel en Janine! Mooi initiatief

66

Sophie Van Den Arend

Geweldig initiatief Sander! Mooi dat jullie dit met elkaar gaan doen. Heel veel succes!

26

Frank

Veel succes Sander!

26

Anonymous

Lieve Erik, Wat een goed plan van jou om mee te doen aan deze bergwandeling ! Ik wens je bovenal veel plezier en gezelligheid samen met jouw team. Succes 👍🏻

26

Anonymous

Lieve Marcel, Toi, toi bij dit mooie initiatief ! Veel plezier bij de voorbereidingen en succes bij de beklimming van de Alpe D’uZes !

50

Anonymous

Lieve Thijs, Wat supergoed dat jij meedoet aan een speciaal evenement: de teamklim naar de top van de Alpe d’uzes 👍🏻 Heel veel plezier en succes met dit goede doel. Topper ! ❤️

50

Anonymous

Lieve Janine, Wat mooi, dat jullie samen aan zo’n mooi doel werken. Chapeau ! Ik wens jullie een goede voorbereiding, plezier en succes toe. Die klim naar de top zal zeker een mooi resultaat opleveren. Veel KR8 💪 🫶

75

Anonymous

Lieve Mariska, Heel mooi dat jullie deze klim gaan doen samen ! De tekst bracht mij wederom emotioneel terug in de herinnering van toen. Elk steentje draagt bij aan hoop van leven bij anderen die deze nare ziekte moeten overwinnen ! Ik wens jullie veel kracht en succes op deze tocht naar de top !

75

Anonymous

Lieve Sander, Wat een prachtig initiatief ! Ik wens jullie veel plezier, sterkte en succes. Jullie hebben al gewonnen … Nu anderen nog …..! Op naar de top 💪❤️

26

Mareille Willebrands

Sterkte, Succes en wat je zelf al zei, ook een gezellige tijd van maken! 🎈 Vier het leven!

10

Anonymous

Veel geluk en succes Mariska en familie , mooi!

15

Casper Slot

Wat mooi dat je dit gaat doen Sander. Heel veel succes💪

50

Anonymous

Heel mooi initiatief Sander, en een steuntje in rug van ons voor verder onderzoek naar kanker.

26

Laetitia Smits Van Waesberghe

Heel veel succes Sander! 💪🏼

50

Anonymous

26

Veronique Van Veenendaal

Mooie uitdaging Mariska! Heel veel succes gewenst! ❤️

20

Constance Dercksen

Lieve Mariska en natuurlijk de rest, heel veel succes!!! Wat super dat jullie dit gaan doen. Veel liefs, Constance

26

Anonymous

Allemaal heel veel succes. Samen zullen jullie deze eindstreep ook halen.

5

Anonymous

Heel veel succes.

30

Richard New

Great cause and an epic voyage. Go for it, Sander!!!

26

Olaf Sassen

Heel veel succes Sander.

25

Angélique Klootwijk

Heel veel succes met jullie wandeling naar de top van Alpe d’Hu6.

26

Jeroen Van Zon

Succes

5

Anne Van Leeuwen

5

Anonymous

Heel veel succes!

106

Marton Bij De Vaate

Succes!!

5

Anonymous

106

Anonymous

Zet hem op allebei

100

Anonymous

Heel goed streven Marcel, zet hem op naar de Top!

100

Anonymous

Wat een mooi plan om de Alp,duZes te gaan beklimmen Janine, zet hem op naar de Top.

206

Anonymous

Lieve Thijs, wat fantastisch dat jij op 6 juni 2024 de Alp,du Zes gaat beklimmen, top man! Wij zijn nu al apetrots op je!

206

Anonymous

Lieve Mariska, een prachtig initiatief dat jullie de Alp,de Huzes gaan lopen, petje af hoor! Succes met de voorbereiding en op 6 juni 2024 op naar de Top.

206

Anonymous

Lieve Erik, wat fantastisch dat je mee gaat lopen voor de Alp,duZes, super! Veel succes met de voorbereiding en op 6 juni op naar de Top.

15

Anonymous

206

Anonymous

Lieve Sander, wat fantastisch dat jullie dit gaan doen met elkaar, helemaal top! Succes met de voorbereiding en op 6juni met rasse schreden naar de Top!

26

Anonymous

Go for it 💪💪💪⛰️

25

Tim Baas

Mooi dat je dit doet Sander! Hopelijk kunnen er met deze donaties de nodige mensen worden geholpen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

50

Eida En Peter

Heel veel succes!! X

10

Michiel Elferink

Mooi zeg, deze actie en positieve boodschap. Alle succes!

50

Manon

Wat mooi en wat goed dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes!

10

Anonymous

Succes Mariska!

26

Marielle Kappetein

Succes met de voorbereidingen voor deze mooie actie! En straks natuurlijk met de klim.

26

Mark Matser

Succes💪💪

100

Anonymous

Lieve Janine, Wat goed dat jullie dit doen! Voor mij zo’n bekend verhaal, ik zat in dezelfde situatie als jouw zwager en zus, ook Cris had ook deze vorm van kanker. Jullie bericht maakte mij emotioneel, Cris heeft het helaas niet gered, maar wat gun ik anderen zo’n positief einde als jouw zwager! Daarom van mij en Martijn, die zijn vader aan deze ziekte heeft verloren deze donatie. Trots op iedereen die zich inzet voor dit doel! Succes! 😘

26

Anonymous

Veel succes!

10

Anonymous

66

Petra De Goeij

Lieve Janine, Wat mooi dat jullie dit samen gaan doen!! Liefs Petra

26

Olesea Rinkema

Veel succes en plezier tijdens het lopen! Liefs yogazusje ❤️

150

Sijtze En Karin

Super dat jullie dit gaan ondernemen! Heel veel succes met de voorbereidingen 💪

10

Bianca Borsje

Wat mooi: 10 jaar later, met z'n allen naar de top!