Team La Vita

Alpe d'HuZes 2022

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als Team La Vita mee aan Alpe d’HuZes .


Team Updates

Laura en Petra laten zich niet tegenhouden….. opgeven is immers geen optie.

Toen in april officieel bekend werd dat ook dit jaar de befaamde Alpe d’Huzes niet door zou gaan, hebben wij de koppen direct bij elkaar gestoken en zijn gaan nadenken over een alternatief. Thuiszitten was wederom geen optie.  Het moest plaatsvinden in “de koersweek” en we wilden grenzen verleggen.

En zo geschiedde; het werden de Seven Summits van Limburg, de zeven steilste toppen van Limburg beklimmen, pittige en uitdagende rondwandelingen met een totale afstand van ruim 50 km verdeeld over max 3 dagen. Peter een vriend van Petra zou ons dit jaar vergezellen en als verrassing zou Marloes de zus van Laura dinsdagavond aansluiten om de laatste Summit mee te klimmen.

Uiteraard zou het dit jaar een andere lading hebben, de stemming van vorig jaar zou het niet kunnen overtreffen, wel konden we onszelf wederom enorm uitdagen, nog meer van je lichaam en mind vragen.
We hadden een aantal doelen dit jaar; één daarvan was uiteraard toch DE BERG beklimmen, daarnaast proberen om ons streefbedrag te halen. DE BERG moest nog even wachten, het streefbedrag moest lukken. Ik (Petra) had beloofd als we dat zouden behalen, mij te wagen aan een koud water Dip (de nieuwe hobby van Laura 😊). En dat lukte, mijn god wat was het koud, maar toen een kudde paarden ons benaderde terwijl wij in de Geul lagen en ons vriendelijk begroetten,  was de kou als sneeuw voor de zon verdwenen en maakte mijn lichaam plaats voor een onbeschrijflijk gevoel van geluk. Een “once in a lifetime experience” waarschijnlijk.

Na de waterdip zijn we nog even naar een prachtig plekje in Berg en Terblijt gereden, achter de camping van (voorheen) Nicole. Daar zou als verrassing Marloes bij “het bankje” staan met Champagne en versiersels, helaas hadden we beiden een ander bankje in gedachten 😊 Maar eind goed al goed, we hebben elkaar gevonden, er werden mooie woorden gesproken en hebben geproost op het leven!!

We hebben uiteindelijk ruim 60 kilometer in 3 dagen “gelopen”, geklommen, genoten van de uitzichten, gezocht naar de juiste routes, maar nog meer zo enorm onze grenzen verlegd. We hebben op de Skywalk gestaan, beiden met knikkende knieën, maar we deden het. We zijn hellingen werkelijk op gekropen, zo steil, (eigenlijk onverantwoord maar hee de adrenaline giert) we kwamen een troostplek tegen, ongepland, BAM dat komt binnen, maar ook hebben we onze ogen uit gekeken bij waanzinnige vergezichten, gehuild van het lachen, verhalen gedeeld, heerlijk uiteten geweest en genoten van het fijne gezelschap.

Dit alles in de 3 mooiste maar ook warmste dagen in die week.  Ik meen dat woensdag de 30 graden bijna aantikte, wat was het zwaar, maar hee “we did it”.

Aan al onze sponsoren, DANKJEWEL, € 17.664,00 heeft ons team voor de Alpe d’Huzes/KWF opgehaald. DANK DANK DANK !!!!

NB: wie weet september dan toch samen naar DIE BERG ??!! ik heb nog “wat vlinders” weg te brengen nl. of wordt het toch juni 2022 met 5000 man die berg op….. wordt vervolgd.

 


Petra en Laura lopen Special Edition!!!

Verslag 3 en 4 juni 2020
In plaats van 10 uur rijden naar de Alp d’ Hues werden het er maar 2 nl. naar  Zuid Limburg,
Wij (Laura en Petra) hebben ons daar alsnog ingezet om 2 dagen te lopen, klimmen en aandacht te geven aan de Alp d’HuZes 2020 maar ook zeker aan het KWF.  Later bleek dat veel deelnemers zich die dag zouden inzetten ergens in Nederland.

Woensdagochtend 3 juni zijn we rond 12:00 gestart in Valkenburg met een uitgezette Hoogtewandeling. Deze stond goed aangeschreven en gaf als moeilijkheidsgraad 8 : 10 aan. We konden dus wat verwachten. Het werd een pittige maar mooie wandeling van uiteindelijk 20 kilometer. Mooie vergezichten, mooie bezienswaardigheden en flinke kuitenbijters, en dat alles in ons ALP tenue. Af en toe even tot rust komen en wat gedronken bij het Koetshuis. Het was een mooie bijzondere middag.  Aangekomen in ons hotel stond er een heerlijk koel drankje voor ons klaar, geregeld door de vader van Laura en haar zus Marloes.
Heerlijk gegeten bij De Potkachel in Berg en Terblijt.  Nog even gezellig langs Nicole (van Camping van Oriëntal) en een prachtige plek achter de camping met een werkelijk fantastisch uitzicht waar  een fotografe van de organisatie van de Alp ons op de foto wilde zetten. De volgende ochtend bleek er een prachtige foto van ons op NU.nl te staan.

Veel te laat, in een verschrikkelijk warme kamer, zonder airco, een hoofd vol met emoties, spanning en verhalen kwamen we slecht in slaap. Laura had de wekker op 4.15 gezet, we wilden immers de opening live volgen. Om 4.20 zaten we dan ook beiden rechtop in bed, klaar voor de uitzending waar Jan Kouwenhoven deze dag opende. Een prachtig betoog, 2000 kaarsen brandden en Maarten Peters zong en speelde het nummer Hoop. Dat was een momentje…………………..


We waren klaar voor onze 2e dag, te beginnen om 06:00 met DE CAUBERG. Team Valkenburg zou deze ook gaan beklimmen en we hadden besloten dat wij graag, mede ter aanmoediging van hen, de eerste 2x met hen mee wilde klimmen. Daarna hebben wij onze eigen route verder opgepakt en wederom een goeie 20 kilometer gelopen en geklommen. 
We werden vandaag aangemoedigd met video boodschappen van ons team, familie en vrienden, velen volgden ons via de live beelden op Facebook, wat een adrenaline zit er dan in je lichaam.
We hebben gehuild, gelachen maar vooral zo ontzettend genoten van deze dagen.  We hebben het negatieve omgezet in iets positiefs, geknald om steeds weer boven te komen, mensen herinnerd en mensen een hart onder de riem gestoken.  Toen wij 6 uur in de benen hadden zitten, hadden we beiden nog 1 doel. Nog 1 keer naar boven, nog 1 keer het uiterste van jezelf vragen en nog 1 keer dat kaarsje aansteken voor hen die het nodig of verdiend hebben. We besloten beneden aan de berg even bij te tanken met een overheerlijke kop soep en hebben het gedaan. 2 X zijn wij nog naar boven gegaan, pijn in de kuiten, pijn in de rug, pijn in de schenen, het maakte ons niks uit. De kaars moest branden, en dat hebben we gedaan.

Moe maar voldaan zijn we naar huis gereden en hebben we nog flink wat spierpijn gehad.
Maar wat een fijne dagen, en eerlijk………………… ik denk dat we nog meer klaar zijn voor volgend jaar.
Opgeven is geen optie, het aftellen naar 3 juni 2021 is begonnen.

Op naar de Alpe D'huzes 2021!!!!

En toen lag de pagina even stil. We moesten allemaal even slikken en de teleurstelling verwerken dat de Alpe d'huzes dit jaar wegens Corona geen doorgang kan vinden. Achter de schermen wordt nog steeds getraind, al is het op een lager pitje. De sportscholen zijn nog steeds slecht te bezoeken, maar het mooie weer geeft wel ruimte om buiten actief te blijven. De sponsorloop in Drenthe was een groot succes, een pracht bedrag van 2900 euro is opgehaald. De sponsorloop in Brabant kwam te vervallen door de corona crisis. Maar de kinderen waren dol enthousiast tijdens de presentatie die Laura en Petra hebben verzorgd, dus dat gaan we tzt weer oppakken. De kleding was al gedrukt dus die heeft Jacquelien voor ons allen opgehaald zodat we daar fijn in kunnen trainen, fietsen of lopen. De donaties gaan zachtjes aan richting ons streefbedrag, heel fijn dat mensen nog steeds hun steentje willen bijdragen aan de Alp oftewel het KWF.  Echt superfijn. 4 juni de koersdag, ipv in Frankrijk zullen Laura en Petra hun best gaan doen in het mooie Limburg. De heuvels bedwingen en stilstaan bij " de week die niet doorging ". Nogmaals een dankjewel aan al onze donateurs, groot, klein 👍 Alle donaties blijven staan en gaan mee naar 2021. Blijf ons steunen, wij zullen ons ook blijven inzetten. 

10 januari Evenement voor Alpe D'Huzes op IKC Pieter van Thuyl

Evenement 10 januari basisschool Pieter van Thuyl

Inmiddels krijgt het programma voor het grote evenement op 10 januari 2020 duidelijke vorm en inhoud! Opening evenement Dhr. A. Derks, wethouder Onderwijs Gemeente MiddenDrenthe is bereid gevonden om het startschot te verzorgen. Hoe? Dat houden wij nog even geheim.

Plastic flessen wedstrijd De plastic flessen competitie tussen de groepen loopt goed. Er is al één grote zak vol lege flessen naar COOP Meintjes gebracht. Iedere fles kan ingewisseld worden voor een muntje. De groep met de meeste muntjes wint een groepsprijs.

Sponsorloop Op dinsdag 10 december hebben alle leerlingen een sponsorloop intekenlijst meegekregen. Op die lijst kunnen alle leerlingen zich laten sponsoren voor de sponsorloop op 10 januari. Wij krijgen vragen over de betalingen van de sponsorgelden: Kan dit vooraf of juist achteraf? Vaste bedragen kunnen vooraf al geïnd en ingeleverd worden bij de leerkracht, totaal bedragen per ronde gaan achteraf.

Armbandjes verkoop Om nog meer geld in te zamelen voor het grote evenement zijn er speciale armbandjes ontworpen. Elke leerling en leerkracht krijgt er eentje van ons. Daarnaast vragen wij de leerlingen om deze bijzondere bandjes voor € 2,00 per stuk te verkopen. Na aftrek kosten is de opbrengst voor Team La Vita / Alpe d’HuZes. Ieder kind krijgt een envelop (met uitleg) mee, met vier tot vijf armbandjes. Meer verkopen mag altijd natuurlijk!

Sponsor –spinning In het theater van de Grift zal een beeldscherm en spinningsfietsen opgesteld gaan worden. Ralf de Vreede, Jacquelien Havinga, leden van team La Vita en juf Martie zullen in ieder geval gaan fietsen, maar u kunt ook mee doen! Door een donatie van 5 euro kunt u een half uur virtueel de Alpe d’Huez beklimmen. Eén van de fietsen is uitgerust met een TCX, waardoor we echt het beklimmen van de berg kunnen ervaren. Via pvtschoolalpeduzes@gmail.com kunt u zich aanmelden! Graag onder vermelding van uw naam en ervaring met sport. 

Roy Beukenkamp Om het evenement nog sportiever te maken voor onze leerlingen, hebben wij oudvoetballer ere-divisie Roy Beukenkamp benaderd om dit evenement voor onderzoek naar kanker te komen steunen. Roy heeft toegezegd aanwezig te zijn. Wat hij die ochtend gaat doen is nog een verrassing. Roy Beukenkamp was oud-keeper (FC Den Haag, ADO Den Haag en FC Groningen), voormalig keeperstrainer, scout voor PSV en tegenwoordig aangesteld als scout voor het eerste team van Manchester United in Engeland.

Workshop KWF Tijdens het evenement is ook een educatief onderdeel voor de leerlingen. Vanuit KWF zal aandacht geschonken gaan worden waarom wij dit evenement organiseren. Het educatieve gedeelte is aangepast op het niveau van de kinderen.

Afsluiting met Lifestyle Ter afsluiting zal team Lifestyle ons komen vermaken met een passende quiz, gemaakt door Gijs van Aken. Deze centrale afsluiting zal in het theater plaats vinden. Het is de bedoeling dat wij dan ook het bedrag bekend kunnen maken wat opgehaald is voor team La Vita. Daarna krijgen alle kinderen, gasten, vrijwilligers en leerkrachten iets te eten aangeboden. 

 

Nieuwe sponsoren voor op ons shirt!!!!

Nieuws!!! Inmiddels mogen wij al 5 prachtige logo's gaan plaatsen op ons Alpe D'Huzes shirt. De volgende bedrijven hebben met een prachtige donatie een plaatsje op ons Alpe D'Huzes shirt verdiend.

Advuco koeltechniek & Airconditioning

Alklima

SD Koeltechniek & Airconditioning

Camping de reeënwissel

IKC Pieter van Thuyl 

 

We willen deze bedrijven namens ons team enorm bedanken. Inmiddels zijn de logo's ook op onze site te zien. 

Indien andere bedrijven ook graag een plekje op ons shirt willen dan neem gerust contact op met een van onze teamleden over de mogelijkheden.

 

Thank you to our Sponsors

25

Gravekampjes

Succes! Je bent zo goed bezig en we hebben er alle vertrouwen in dat dit je boven komt! We zijn nu al trots op je! Ik weet zeker dat er straks een aantal mensen met je meelopen die berg op die je een extra duwtje in de rug geven ook al zie je ze niet.

10

Miranda &tonny

Jij kunt dit Jacquelien💪👊

10

Marjan Hulzebosch

25

Jaap En Tinie De Vries

Het lukt je vast wel, Irene. Sterkte!

40

Cor En Liesbeth Smit

10

Carina Mols

Lieve Laura en Marloes, Heel veel sterkte met het lopen van de Alpe d'Huzes. Ik weet wat het is om je moeder te verliezen aan deze verschrikkelijke rot ziekte.... Zet hem op! Lieve groeten Carina

500

Camping De Reeenwissel

5

Harmen Herrema

10

Jan & Thea Lap

Top, dat jij meedoet, en wij wensen jou en alle andere deelnemers heel veel kracht om deze klim 1 of meerdere keren te bedwingen

10

Jannette Wolda

Succes Irene!

25

Petra Jager

Nog zo'n mooie vlinder draag ik met liefde mee.

26

Helma Van Oudheusden

heel veel succes, Jacquelien, Ralf en de rest van team!

276

Vvnijnsel 6

26

Irma

Een kleine bijdrage voor een héle grote kanjer!!!!!

15

Piet Sizoo

Super Irene. Lyts mar krigel.🚵‍♂️

50

Johan

Dit is een goed initiatief, veel succes.

50

Paul Havinga

Zet hem op , trainen voor 6, ik geef je op de berg wel een ‘hermannetje’ 😉

26

Willem Groenevelt

Hoi Irene. Stoer dat je dit doet. Maar ik ken je al langer en dan verbaast het me niet. Succes!

26

Jelle Brander

Heel veel succes, en jou kennende gaat het je lukken

106

Kaj De Campinghond ;-)

5

Anonymous

Heel veel succes; jij kunt dit!! Toppertje!!!

56

Wout En Jolanda Lievens

Lieve Laura We willen je graag steunen met jouw doel. Veel succes!!

50

Hans En Mieke Vogelenzang

Wij vinden het zo mooi dat jij dit doet !

50

Rob Greven

15

Astrid Van Oosterom

Zet m op Irene! Topper ben je! Xx

250

Rien Van Raaij

Succes vandaag met je wandeltocht voor het heel mooie doel.

15

Bbb Greven

You're a very good soul! Muchos respectosxxxx

50

Hans Dieker

Op naar de top. Opgeven is geen optie. Veel succes bij de trainingen en voorbereidingen!

15

Bas Berkhout

Super knap man succes met de voorbereiding.

26

Jannie Boorsma

Heel veel succes kanjer

25

Mieke De Jager

Heel veel succes met de verdere voorbereidingen en ik weet dat het je gaat lukken👍👌💗

26

Anonymous

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

26

Michelle

Gave uitdaging voor een mooi doel! Succes Ralf!

30

Jan En Yvette Meuldijk

Goed doel, die wij zeker willen ondersteunen! Wij Jan en ik zijn allebei ook onze vaders kwijt geraakt aan deze rotziekte! De KWF steunen wij al jaren, en omdat wij zo trots zijn op Petra, dat zij de loop en klim wil maken, en we haar een hart onder de riem willen steken!, deze kleine bijdrage! Zet m op kanjer....Je bent zo goed bezig, en geloven in jou.....Dit ga jij redden....Zet m op hoor Peet! Veel liefs, Jan en Yvette xx

25

Richard Smit

Hi Irene, super dat je dit gaat doen!!! Veel plezier met het trainen op je nieuwe bike, het komt vast goed met het stijgings%. Niet naar beneden kijken ;-) en lekker op souplesse trappen. Succes!! Groetjes Richard

26

Anonymous

groetjes van je neefje

10

Anonymous

Zet em op je bent een kanjer!!

15

Richard, Sacha,tristo En Keeno

Succes toppers!! Dit kunnen jullie.

25

Lisette

Je bent een topper!!!! Al Teveel meegemaakt, Het is Zo oneerlijk allemaal echt geweldig dat je dit doet!!

10

Hristos Vlahakis

Zet om op Irene je kan het!!!!

15

Janke

Op naar de top, zet 'm op!!

20

Annemiek Bos-van Der Meulen

Succes volgend jaar ! Je bent een topper!

5

Nynke Posthumus

Heeel veel succes alvast!!!💪💪💪

5

Anonymous

106

Leo Stolk

Veel succes

10

Joris In ,t Veld

Je bent goed bezig om hieraan mee te doen succes gewenst

20

Anonymous

Niet afzien en kapot zitten. Gewoon doortrappen. Succes! groet Ad.

25

Jan Wolf

Veel succes!

10

Wouter Versteegen

10

Petra

Zet hem op topper!!

26

Igor Monzon

Zet 'm op!

20

Ria Van Veenendaal

Laura, Succes op 24 december. Groeten Ria

7

Anonymous

Wat goed van je, Irene. Heel veel succes en vooral ook veel plezier hieraan!

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

26

Familie Kramer

💪🏻

10

Irene Prins

Heel veel succes 💪

10

Wike Bruinsma

Suc6 Irene!

10

Anonymous

50

Petra Schieving

Suc6.. Je kunt het💪

100

Anonymous

10

J Anny

Succes topper

10

Angelique Kluppel

Succes

10

Akke

Heel veel succes! Zet 'm op! 👍

26

Nadia Elhabziz

Hallo lieve Irene, Wauw. Ik ben trots op jou! Zet hem op. Liefs Nadia

26

Froukje

Natuurlijk sta jij straks boven op die berg!!! Heel veel succes!!

250

Sd Koeltechniek En Airconditioning

Zet um op!

5

Anonymous

250

Aircovent Bv

Succes

10

Hilda Brouwer

Succes en ik weet dat je het kunt want je bent een topper!😘

100

Laura Raaij

Verkoop Cane Corso kaarten

5

Marjolein Du Prie

Lieve Petra Wat n ontzettende dappere strijd ga je leveren Zal aan je denken en keihard duimen voor je dat je het haalt!! Zet ‘em op!

10

Iepie Haanstra

Heel veel succes Irene!!! Goed bezig!!!! 💪🏼👌😘

10

Peter Stoelinga

20

Hertje ?

Super trots op jou!! X

26

Rits Wormmeester

Hoi Jacqueline, super wat je gaat doen! Petje af en heel veel succes!👍

26

Miranda Rozema

300

Stichting Clubhuis Tiel

In gedachten gaan we allemaal met je mee de berg op! Succes

26

Anonymous

10

Anonymous

10

Nieske Adema

50

Nol En Mien Van De Schoot

5

Anonymous

15

Richard Van Toorn

Goed bezig Beer! Heel veel plezier en succes met de tocht!

5

Danielle Lange

Beste Laura, Wat een mooie prestatie ga jij leveren voor een enorm goed doel! Heel erg bijzonder. Ik wens je heel veel succes. Groetjes Danielle Lange (collega van Marloes)

26

Anonymous

Succes meid! Ik steun je van harte!❤

10

Anja Rinsma

20

Thea Roersma

Mooi dat je mee doet Irene!

26

Jannie En Hette Bakker

Raymond heel veel succes, wij hebben nov onze zwager verloren aan die rotziekte hij heeft ook bij jullie op de camping gestaan dus mooi dat je gaat fietsen voor t goede doel

10

Ingrid Alkema

Irene,jij bent een topper!! Heel veel succes met de voorbereidingen.

10

Riëtte Bosma

Geweldig dat jij je gaat inzetten voor dit prachtige doel en hopelijk kan er met de opbrengst weer veel onderzoek gedaan worden. Mijn zwager heeft prostaatkanker en kan niet meer genezen. Mijn zus werkt op het Drenthe college Assen en vanuit deze school hebben ze dit jaar ook de alpe d’ HuZes beklommen. Mijn zus kreeg een paar weken voor vertrek een blessure, mijn zwager zei toen: Heleen (mijn zus) dan fiets ik voor jou terwijl hij degene is die zoek is. Gelukkig hebben ze uiteindelijk samen gestreden en het gehaald! Met emotie maar nog meer met saamhorigheid, kracht en vertrouwen hebben ze het gedaan en ik ben trots op deze mensen❤️ Ga ervoor Jacq, wat ik begrijp is het geen eitje maar het is niks in vergelijking met wat een kankerpatiënt moet doorstaan. En daarom doe jij en zoveel anderen dir. Proud!!

10

Lotte En Elke

Setje kaarten

5

Anonymous

Succes Irene!

15

Marian Rietkerk

20

Gerda Van Lith

ik ben de moeder van een vaste gaat van je en vind dit top van je. heeeèeel veel succes

280

Lege Flessen Donateurs

Opbrengst lege flessen actie , bedankt allemaal!!

20

Annemargré

Knap van je. Succes! Je bent een topper. Je kunt het!

10

Jurian & Marieke Nannenga

Veel succes Laura, zet m op!

40

Ineke De Meer

Hey topper!! Succes met de voorbereidingen!

20

Wil Van Veldhoven

Heel veel succes, Ireentje😘👍

26

Vanessa

Succes Ralfie ;)

15

Conny Diemers

Kanjer!

50

Anonymous

10

Nilofar

Topper, je kan het!😘😘

10

Anonymous

Succes

10

Tonny Van Alphen

Wij wensen jou heel veel succes je kan het kanjer

15

Annemarie Kasper

Wat een geweldige actie, Jacq! Zou het zelf ook wel een x willen doen!

26

Yvonne Palings

Respect!! Wat een mooi initiatief! Heel veel succes met trainen 💪🏻😘

10

Tonny & Miranda

Zet hem op Ralf💪💪💪!!!

26

Pietjous

Heel veel succes topper! Super dat je dit doet😘💜

2

Anonymous

50

Peter En Lynn Den Bakker

Lieve Irene, Wat een moed heb je om dit te doen voor dit fantastische doel! We wensen je veel succes, kracht en doorzettingsvermogen toe om dit te gaan doen! Veel liefs, Peter en Lynn

10

Linda Van Aken

Heel veel succes!!

10

Harm Jan Wildeboer

26

Willem En Cindy

Heel veel succes!

15

Afia Tutuhatunewa

Veel succes Irene !

15

Anonymous

5

Magda Gutman

Zet em op Irene! Je bent een topper!

26

Anonymous

25

Ilona Jongbloed

Heel veel succes tante! You can do it 💪

10

Jennifer Gruis

Ben enorm trots op je! Wat ben je een doorzetter! Ik wens jullie ontzettend veel succes.

10

Angelyc

You go girl ❤

50

Addi Smetsers

325

Anonymous

13 vlinders 🦋

25

B De Jeu

Dank je wel dat je deze mooie vlinder wilt meedragen. Heel veel succes met de voorbereidingen!💋

100

Ricky-jan-annie-nolda-tinie Van Moorsel

wij wensen je heel veel sucses ! Ricky en Piet -Jan en Annie-Annie en Jan -Nolda en Harrie-Tinie en Christ

26

Familie Kramer

💪🏻

206

Hofstee Reclamestudio

Heel veel succes Raymond. Fantastische dat je dit goede doel een warm hart toedraagt. Je bent een topper!! Hans en Anita Lauffer

10

Carien Van Nieuwenhoven

Wauw, trots op jou! Nu al! Veel succes met de voorbereidingen.

2.9k

Ikc Pieter Van Thuylschool Hoogersmilde

Hierbij het bedrag van maar liefst €2900,- die bij het evenement op de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde voor de Alpe D’Huzes is opgehaald Heel erg veel dank namens team La Vita voor alle kinderen, ouders, verzorgers, familie, vrienden en leerkrachten van de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde!!!

26

Ankie Stoelwinder

Eerst zien dan geloven!! 🤪 maar ik ben nu al trots op je😘

18

John Suzuki

75

Tineke Jansen

Lieve Jacq ik wens je veel succes met deze barre tocht. Het gaat je zeker lukken. Van mij een steuntje in de rug om je naar de top te duwen. Doe je best. Gr Tineke

15

Monique De Vries

Super goed initiatief! Zet hem op een heel veel succes!

26

Jerome +34 Lafond

Go Girl Go ! Lili & J^

5

Anonymous

10

Nynke Meekma

Veel succes Paul en Irene!

10

Dianne Stuifzand

Topper!! You can do it!

26

Daphne Van Marle

Hoi Jacquelien, Wat ontzettend mooi dat je hier aan mee gaat doen. Succes met de voorbereidingen en ga knallen. Het zal zeker een onvergetelijke dag worden met veel emotie! Groetjes Daphne

250

Denise Gossen

500

Anonymous

Hoe gaat het met de rug ??

30

Peter En Anneke Yntema

Raymond, we vinden het fantastisch dat je deze uitdaging aangaat en op deze manier jou steentje bijdraagt tegen de strijd tegen kanker! We wensen je heel veel succes! Groetjes Peter, Anneke en Tjallina

5

Claudia Wagenaar

Zet hem op topper

10

Anonymous

10

Angela Van Hal

In memory aan jouw moeder 😘 Die vast ongelofelijk trots is op haar kanjer van een dochter en haar geweldige doelen! -X-

5

Anonymous

15

Ingrid Appelhof

10

Anneke Huizenga

Stoer dat je gaat fietsen. En zeker voor een goed doel. Weet er zelf alles van. Wens je alle succes. Moeder van Meggy

5

Carla

Succes en plezier! 👍

10

Anita Zandstra

26

Robert

Nou, dan was de Ronald Mc Donald's Homeride maar een opwarmertje :) Heel veel succes maat!

5

Willeke Veenstra

You go girl!

10

Kitty Nijdam

Veel succes ❤️

7

Ifotografie

Hallo, heel veel succes met het inzamelen van zo veel mogelijk geld, je voorbereiding op de Alpe 'd HuZes en je strijd tegen deze ziekte ! Hierbij mijn bijdrage vanuit de kerstactie.

75

Tante Ria En Peter, Tante Petra En Peter, Tante Mien En Ben

Heel veel succes Laura!

10

José Lutke

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes. 🚲🍀

30

Kim Wanders

Succes Beer! Ook namens Bjorn

5

Anonymous

26

Am Bos-van Der Meulen

Succes Irene, je kan het!

40

Marjan Vermeulen-minnebreuker

Dat er nog maar veel € zullen volgen 😘

56

Gerda Janssen

Veel succes met voorbereiden en je gaat het gewoon fixen

20

Annemarie Vogelenzang

Voor mijn vader.

56

Elske Oldewarris De Jong

Heel veel succes! Je kunt het!

15

Lisa Van Der Horst

Je kan het!!

26

Carolien Verhagen

Zet hem op Laura!

25

Rianne Huisjes

Heel goed en knap dat je hier aan meedoet. Ben nu al trots! Ik wens jou en degene die in je team zitten heel veel succes bij de training en het moment zelf. Groetjes, Rianne

13

Truus Van Der Bij

5

Andy

Goed bezig. Succes en respect . ( vriend van Ernst?)

26

Jan En Trees

Goed gedaan Laura ! Mama zou heel blij zijn met dit gebaar vandaag!

10

Sanne Veenma

Wat een geweldig initiatief, super dat jullie dit doen. Zet 'm op en heel veel succes! 💕🍀

188

Liane Buitelaar

Wat een fantastisch initiatief ❤️

10

Thera

Go for it Girl! 😘

26

Marianne

donatie gelukt, nu jullie aan de bak! trainen en nog eens trainen. ik leef mee.

26

Jannette

Topper!!! Trots op je!

50

Hans En Els De Vreede

Goed jongen, succes!

10

Altiena Faber

Succes Irene! Zet hem op! 💪🏼🚲😘

10

Femke Strikwerda

Zet m op lieve Ireen!!

10

Eleni Wijfje

succes Petra

10

Renny Eekma

75

Peet Mensinga

Sjaak super dat je dit doet ! Jouw motivatie raakt me omdat de ziekte mij ook keihard heeft geraakt letterlijk en figuurlijk ! Geld voor onderzoek moet! Ik ga met jou nog een paar x de vam bult op .. trainen en dan hop zo vaak mogelijk die berg op !! Respect

100

Anonymous

Goed initiatief. Succes

206

Huisartsenpraktijk Aldlan

Zet hem op Irene

5

Joni Oosterloo

Onder het mom van alle beetjes helpen, veel succes Ralf!

15

Bram

Veel succes dit gaat jou lukken!

10

Esther Dorenbos

Zet hem op topper! Je kunt het

10

Durkje Nijboer

You go girl 💪💪😘

26

Elsbet Modderman

Super actie. Heel veel succes.!!

15

Janny

Toppertje succes !!

10

Anonymous

Zet hem op!!

10

Anonymous

106

Kdv Piggelmee

Wat goed dat je dit doet! Ons hele team steunt je van harte!

10

Dorine J

10

Familie Moerkerken

Succes Raymond!

10

Liza Veenstra

26

Joey Domingo

Super ! Trots op je buddy ! 😎🔝🍀💪🏼😘

26

Michiel, Ellen,tigo&evi

Zet 'm op, topper!💪

26

Monique Chompff-geefshuijsen

Hee Beer. Een klein duwtje in de rug van ons. Vinden het top dat je dit gaat doen. 3x of 6x, ons maakt het niet uit. Zijn nu al trots op je. Topper. Groetjes Monique &John

10

Fam. Vonk

Tuurlijk ga je voor 6 x! We steunen je natuurlijk en het is ontzettend hard nodig.

10

Ingrid Van Lith

top Raymond.. succes

100

Ruud Bosch

Succes.

10

Jeanet Hilberts

10

Anonymous

Zet hem op Raymond, mooi initiatief, we hebben alle vertrouwen in je! Groetjes uit Vianen van Maurice, Chantal en Yara Franken

10

Sandra Westra

Lieve Ireen, zet m op, ter na gedachtenis aan je papa en al die anderen die we willen redden van deze vreselijke ziekte

15

Mirelle Van Der Werf

Goed van jullie! Zet'm op en geniet ervan!

10

Anonymous

Heel veel succes! Ben zó super trots op jouw! Je doet het toch maar eventjes. Dikke knuffel Kayleigh en Senna, Sylvia en Robert

26

Tandartspraktijk Gemert

5

Daniëlle

Heel veel succes Irene! 💋

66

Joop En Annelies Van Raaij

40

Familie Pascha

Raymond, heel veel succes, plezier en trainingskilometers voor dit mooie doel!! Groeten Dirk, Rina, René en Piet Pascha

26

Gert Ter Wal

Stoer,je gaathet halen, topper

20

Tanna Dijkstra

Heel veel succes!

5

Inge Zwiers

Topper, veel succes!

15

R&r Uit Rolde

Hup Collega-Babe!

20

Anita Karstens

Super trots op jou!

25

Femke

Raymond, Fantastisch dat je je hiervoor inzet. Alle onderzoek naar deze rotziekte is welkom. Heel veel succes in juni (en de aanloop daar naar toe). groeten Femke en familie

30

Jan En Maria Verhagen

20

Rike Nijhoff

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Als jij gaat fietsen voor de anderen steek ik een kaarsje aan hier voor jou en je team. Succes en warme groeten. Martie

16

Cc Fenna ?

50

Lammie Waninge

10

Dianne Stuifzand

Good luck!

10

Hiskia

Heel veel succes!

25

Ger Geefshuysen

Succes, het gaat je lukken.

10

Anonymous

Go for it xx

10

Lisette Draad

Zet em op Lau!!! Je kan het!

50

Jasper De Jager

Lieve mama, Met deze bijdrage willen wij jou steunen met jouw mooie doel. We zijn onwijs trots op jou doorzettingsvermogen en vastberadenheid! Liefs, Jasper en Nutan

160

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

30

Paul Faber

You got this ... geweldig dat je dit doet en het gaat je lukken. Luv u!

26

Remco Dijkstra

Super initiatief!! Heel veel succes!!!

66

Huisartsenpraktijk Kolthoff

26

Monique Noordman

Je kan 't gek mens! Go for it!

2

Wilbert Krijgsman

Hey hallo!, ik wens jou heel veel succes met het berijden van de berg! Vriendelijke groet, Wilbert krijgsman en de familie! (Hebben 2 jaar op de camping gestaan)

10

Roeleke

Lieverd super trots op je

24

Anonymous

Op naar de 24e, heel veel succes, zet m op. Xx

10

Richard En Esther

Succes Jacquelien!

5

Ilse Wolf

Mama je bent een schatje. Veel succes🤩❤️🍀 Kusjes Ilse

28

Anonymous

Go for it 💪🏽🍀💕

10

Feddy Tuininga

15

Ankje Gorter

Zet hem op Irene! Magnifiek!

26

Loes Appels

You go girl! Wees een inspiratie voor velen. Je moeder zit trots te glimlachen, dat geloof ik. Liefs en succes

100

Afpro Filtertechniek Bv

Heel veel succes!

10

Sandra En Herman Van Someren

Zet 'm op Raymond en team!

25

Hillechien Liezenga

You go girl!!! Super dat je dit doet! Veel succes de komende tijd met dit goede doel en natuurlijk de trainingen!

500

Advuco Koeltechniek En Airconditioning

Zet m op!

10

Anonymous

Laura, super mooi dat je dit doet. Succes.

26

Marianne

super, ' gewoon' doen

20

Reinier En Moniek

Wij zijn trots op jou! Succes topper! Liefs van ons

50

Sabine Wolf

Heel veel succes...💪🏼❤️!!!

15

Mies

Geweldig dat je deze uitdaging aangaat voor een heel goed doel. Heel veel succes gewenst.

25

Bert En Milly Sanders

20

Rianne Feenstra

Trots op je mijn goedlachse collega . Je fiets ook voor mijn vader en moeder. Super dat je dit doet

250

Cool&clean Koude Techniek

💪 .........Succes en sterkte met de zware tocht..... 💪

20

Anonymous

Succes je kunt het!

10

Tini Douma

Succes Irene

10

Elke Pijnenburg

Go Laura!! Xxx

25

Nel De Jager

Heel veel succes👍💪

10

Yvonne Groen

Succes topper 💋

20

Desirée Slaats

Lieve Laura, Je bent echt een bikkel!! Super knap wat je allemaal voor elkaar krijgt!! In gedachten bij jou en jouw lieve mama.. Ik wens je heel veel succes, vandaag en ook straks op de berg!! Liefs

20

Feika Zuidgeest

Topper. Succes. T en F

10

L Hoepel

Top!! Proud of you and good luck

10

Tamara Van Der Meulen

10

Gepke Bosgrs

26

J.w. Sikkens

Kom op Irene: zet door. Ook als alles zeer doet

26

Liesbeth Schaver

Toppers! Wat een mega ervaring en dat voor het goeie doel 💪

10

Nellie

Succes met deze goede actie Irene

56

Berry Baruch

Ben trots op je vriend heel veel s6 maar met jouw karakter komt dat wel goed

26

Anonymous

56

Shepherds Working Kelpies

Zet’ em op Ralf!

10

Anonymous

10

Gerda Santing

Voor TOPPER Lucine👏🏻💖🎀

25

Annemarie De Haan-de Rooi Van Gosliga

Lief Ireentje...topper!! Zet ‘m op...!

50

Janus En Reggy Roefs

20

Ronald Weuring

Heel veel succes!

50

Anonymous

26

Ada Geijtenbeek

Succes

26

Gerhilde Atsma

15

Nienke Hamminga

Goed bezig 👍🏼 Veel succes en zet hem op 💪🏼

10

Jeanet En Wietze Groenewoud

Succes ! Je kan het !!

10

Anke

Laura, veel succes. En vergeet niet te genieten ook al is de actie emotioneel beladen. Veel plezier en gezelligheid samen.

15

Marieke

Kop d'r veur kanjers!

26

Marjan Hulzebosch

💪

50

Knijnenburg & Vd.klugt Verzekeringen

Alle succes Petra!!!

25

Suus & Lindie

Yes you can 💖

115

Dartclinic

Heel veel succes

30

Niek En Wilma Vd Heuvel

Heel veel succes en zet hem op!

500

Aklima Bv

Heel veel succes !!

26

Cilia De Heus

Wat onwijs goed dat je dit doet heel erg veel succes!

15

Anonymous

Toppie Succes!!

21

Anonymous

Super goed van je!! Zet em op 💪🏻

5

Wendy Van Lint

Laura, je bent een topper!

5

Jorn Wolf

Lieve mama veel succes

20

Hillina Groenewold

10

Anonymous

50

Arjan Kreuze

Zet hem op topper!

26

H Bavelaar

Het gaat je lukken! Super dat je dit gaat doen

106

Ronald Van Der Linden

Hey Jacqueline. Ik wens je heel veel succes met het beklimmen van de alp. Heel dapper van je. Super dat je dit onderneemt. 👍

5

Margien Kalwij

Zet hem op Irene!

10

Chantal Bosscha

10

René Bijmolt

Een held ben je ! Gauw samen maar een keertje trappen.

25

Ome Peter Verhagen

50

Bauke En Janneke Lageveen

Raymond, wat een geweldige uitdaging! Enne... drie keer vinden wij al héél ambities!! Nu maar veel trainen... Succes daarbij! Wij zijn trots op jou!

10

Esther Lub-hilgers

Succes met alle voorbereidingen en komende zomer de tocht zelf!

10

Irene Faber

Zet ‘em op!!! We gaan t redden 👍🏽💪🏽

10

Roelien De Vries

Zet hem op!!

26

Marcel Vergouwe

go go go ralf. Afzien en genieten, een emotionele rollercoaster is het. Respect man.

5

Loeky Westra-fennema

Heel veel succes Irene!!

50

Mariet Sipkema

Lieve Jacquelien, Zet 'm op laiverd. Groetjes, Mariet

10

Alie Faber-ferwerda

Succes Irene! 🚴🏾‍♀️😘

10

Arnold Blijsie

Héééél veel succes!! 💪

26

Anonymous

10

Arie Van Der Meer

Hey Jacq. Goed verhaal waarom je het doet. Sterkte en Succes, je fiets voor mensen die je lief hebt of hebt gehad. Tranen zullen vloeien maar eerst in het zweet!! Met beleid uitvoeren maar je kennende ook tekeer gaan als een beest. Just do it!!

10

Jo Kloppenburg

20

Sonja Prins

respect voor jullie! heel veel succes!

30

Suze Groen In T Woud

Succes

26

Fam De Krou

Lieve Jacquelien, wat geweldig dat jij dit gaat doen. Wij steunen jouw actie van harte en wensen je veel succes!

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

56

Laurens Verhagen

Succes van de schapenboer

7

Nicky Beerendonk

Heejj Oompie Ben super trots op je ! Vind egt tegek dat je dit doet! Heb zelf een vriendin verloren Aan deze verschrikkelijke ziekte , dus vind fantastisch dat je dit doet! Het is niet veel maar komt uit een goed hart Xxx je nichtje

5

Ansje

Succes Irene!

106

Mark Havinga

Zet hem op Jacq. Stoemp die berg op!

100

Spar Zeldenrust

beter laat dan nooit

10

Fenny

Van je vriendinnetje Fenny

20

Greet

Succes

173

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

5

Nikki

Ontzettend moedige stap dit. Heel veel succes. Je kunt 't topper xxx

26

Anonymous

Lieve irene, heel veel succes, kus willeke

26

Anonymous

Top Jacq!

10

Chantal Bosscha

26

Frank Havinga

Heel veel succes!

10

Anita Kuipers

Lieve Irene, Zet hem op!! Een super goed doel ! Topper !

200

Anonymous

15

Willem Krijger

Zweten, rammen, kapot gaan, huilen maar als je boven bent weet je waarom je doet. Ga het beleven en meemaken. Heel veel succes.

10

Arnold Blijsie

Ralf, heel veel succes!! 💪💪🚵‍♂️

10

Loopgr. Marcant

Succes met deze 🔝(prestatie) voor een heel mooi doel!

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

26

Lieke Reuchlin-vroklage

Geweldig Irene, voor Peter en Margriet

5

Anonymous

50

Familie Penning

Raymond en team, veel succes. Namens Sander en familie.

10

Hendrik En Janny Heeringa

Super Raymond. Zet hem op, met respect. Weten allebei wat het is.

15

Richard, Sacha, Tristo En Keeno

Succes toppers. Jullie kunnen dit!!!

26

Tessa Bouma-banga

Super trots op jou kanjer! ❤️

10

Lidey Siegers

you go girl !!!!

50

Lida De Heus

Respect voor wat je doet, geweldig als je 3 keer lukt.

26

Lieane Strating

Super stoer dat je dit doet! Zet m op!

15

Marije Walgemoed

Je ben een kanjer! Zet hem op!

106

Kitty Hartman

Op naar meer! Succes met dit goede initiatief. Groetjes Kitty

100

Aafje Bergsma

Succes Irene!

26

Barbara Smits

Nu al diepe buiging.... dank dat je dit doet🙏

5

Twan Verbakel

11

H.j.l. Driessen

Wat ga je doen fietsen op (hard) lopen ?? In ieder geval succes met je onderneming !! 😚😀

50

Barry De Vreede

Succes broer. Klasse

26

Tineke En Ria Pattiapon Van Beek

Lieve Peet, Namens ons,Ria en Tineke wensen wij je heel veel succes met deze mooie en nodige actie! Wij gaan je volgen en zet m op!!! Xxxx Ria en Tineke

26

Anonymous

26

Anonymous

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Succes Ralf! In gedachten fietsen wij met jullie mee!

10

Laura Van Veen

Zet m op Irene 💪

26

Marjan Hoexum

Lekker in beweging tegen kanker! Zet m op, je kan het. ⛰🚴‍♀️🇳🇱

5

Anonymous

Lieve Laura en Petra Wat een kanjers zijn jullie! Heel veel succes!

50

Anonymous

Succes Irene, Nobele daad, ik ben trots op je

10

Claudia Wagenaar

Zet hem op kanjer jij kunt het 👍🏻👍🏻

5

Se Varkevisser

heel veel geluk

5

Carolienvl

Succes!

50

Twan Van Gastel

26

Anonymous

26

Agnes Zoer

Succes 👍🏻

10

Froukje

Heel veel succes Jacquelien!! Zet 'm op!!

15

Merel Bisschop

56

Pia Sipkema

Fijn stukkie fietsen :-) Go Sjakie!

10

Anonymous

Heel veel succes!!

7

Nina Scholing

15

Astrid Groninger

Heel veel succes lieve Ireen. Knap dat je dit doet. Ik wens voor een ieder die kanker heeft dat er spoedig een doorbraak in de medische wereld komt. En dat het vetragingsproces maximaal wordt. Nogmaals heeele veel succes! Xxx

26

Anonymous

Fantastisch dat je dit doet voor mensen die het onderzoek zo hard nodig hebben, en waarvoor hopelijk een medicijn komt voor genezing, mijn steun heb je.

26

Liesbeth

You go girl!

16

Anonymous

56

K. T. Havinga

Veel succes!

5

Gerrit Adema

Succes!!!❤

80

Irene Faber

250

Gafco

Succes namens Gafco met dit mooie initiatief!

26

Marcelle Balk

Lieve Irene, je bent zo goed bezig met je voorbereiding. Dat verdient al een groot respect. Ik wens je heel veel succes! Je bent een kanjer! Dikke kus Marcelle

100

Aafje Bergsma

Succes Jacquelien!

26

Michel Jaspers

Heel veel succes. Weet zeker dat het gaat lukken!👍🏻💪🏻🏆

26

Anonymous

15

Jeanie Van Geest

Heel veel succes 👍

25

Anonymous

Succes met je actie.

10

Marjan Groninger

Super Irene. Straks weer ‘in het zadel’ en bergopwaarts 🚴🏽‍♀️

Show more