Team La Vita

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

17663.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

1693

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als Team La Vita mee aan Alpe d’HuZes .


Team Updates

Boven op de Alpe!!!

Daar staan we dan boven op de Alpe met elkaar. Aanstaande donderdag is  de dag dat we gaan wandelen en/of fietsen.  Als team zijn we bijna bij de 18500 euro!!!! We zoeken nog een paar doneren.  Elke euro is nog 🤗 

AFTELLEN!

Nog een goeie week te gaan voordat we afreizen naar Frankrijk. Ieder met zijn eigen verhaal maar met een gezamelijk doel, de top bereiken! Niet alleen qua fysieke inzet maar ook willen we uiteraard een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor deze speciale editie. Degene waar we uiteindelijk bijna 3 jaar op hebben gewacht, waar we ons al die tijd keihard voor hebben ingezet en waar we klaar voor zijn. We hebben 1 teamwissel binnen La Vita. Laura loopt in een ander team de berg op maar Jolanda heeft direct haar plaatst overgenomen en zal ons, net als Paul, supporten en ondersteunen. We hebben er allemaal ontzettend veel zin in. Op naar de berg, op naar de top, opgeven is immers geen optie, want...... er zijn ergere dingen🙏

Laura en Petra laten zich niet tegenhouden….. opgeven is immers geen optie.

Toen in april officieel bekend werd dat ook dit jaar de befaamde Alpe d’Huzes niet door zou gaan, hebben wij de koppen direct bij elkaar gestoken en zijn gaan nadenken over een alternatief. Thuiszitten was wederom geen optie.  Het moest plaatsvinden in “de koersweek” en we wilden grenzen verleggen.

En zo geschiedde; het werden de Seven Summits van Limburg, de zeven steilste toppen van Limburg beklimmen, pittige en uitdagende rondwandelingen met een totale afstand van ruim 50 km verdeeld over max 3 dagen. Peter een vriend van Petra zou ons dit jaar vergezellen en als verrassing zou Marloes de zus van Laura dinsdagavond aansluiten om de laatste Summit mee te klimmen.

Uiteraard zou het dit jaar een andere lading hebben, de stemming van vorig jaar zou het niet kunnen overtreffen, wel konden we onszelf wederom enorm uitdagen, nog meer van je lichaam en mind vragen.
We hadden een aantal doelen dit jaar; één daarvan was uiteraard toch DE BERG beklimmen, daarnaast proberen om ons streefbedrag te halen. DE BERG moest nog even wachten, het streefbedrag moest lukken. Ik (Petra) had beloofd als we dat zouden behalen, mij te wagen aan een koud water Dip (de nieuwe hobby van Laura 😊). En dat lukte, mijn god wat was het koud, maar toen een kudde paarden ons benaderde terwijl wij in de Geul lagen en ons vriendelijk begroetten,  was de kou als sneeuw voor de zon verdwenen en maakte mijn lichaam plaats voor een onbeschrijflijk gevoel van geluk. Een “once in a lifetime experience” waarschijnlijk.

Na de waterdip zijn we nog even naar een prachtig plekje in Berg en Terblijt gereden, achter de camping van (voorheen) Nicole. Daar zou als verrassing Marloes bij “het bankje” staan met Champagne en versiersels, helaas hadden we beiden een ander bankje in gedachten 😊 Maar eind goed al goed, we hebben elkaar gevonden, er werden mooie woorden gesproken en hebben geproost op het leven!!

We hebben uiteindelijk ruim 60 kilometer in 3 dagen “gelopen”, geklommen, genoten van de uitzichten, gezocht naar de juiste routes, maar nog meer zo enorm onze grenzen verlegd. We hebben op de Skywalk gestaan, beiden met knikkende knieën, maar we deden het. We zijn hellingen werkelijk op gekropen, zo steil, (eigenlijk onverantwoord maar hee de adrenaline giert) we kwamen een troostplek tegen, ongepland, BAM dat komt binnen, maar ook hebben we onze ogen uit gekeken bij waanzinnige vergezichten, gehuild van het lachen, verhalen gedeeld, heerlijk uiteten geweest en genoten van het fijne gezelschap.

Dit alles in de 3 mooiste maar ook warmste dagen in die week.  Ik meen dat woensdag de 30 graden bijna aantikte, wat was het zwaar, maar hee “we did it”.

Aan al onze sponsoren, DANKJEWEL, € 17.664,00 heeft ons team voor de Alpe d’Huzes/KWF opgehaald. DANK DANK DANK !!!!

NB: wie weet september dan toch samen naar DIE BERG ??!! ik heb nog “wat vlinders” weg te brengen nl. of wordt het toch juni 2022 met 5000 man die berg op….. wordt vervolgd.

 


Petra en Laura lopen Special Edition!!!

Verslag 3 en 4 juni 2020
In plaats van 10 uur rijden naar de Alp d’ Hues werden het er maar 2 nl. naar  Zuid Limburg,
Wij (Laura en Petra) hebben ons daar alsnog ingezet om 2 dagen te lopen, klimmen en aandacht te geven aan de Alp d’HuZes 2020 maar ook zeker aan het KWF.  Later bleek dat veel deelnemers zich die dag zouden inzetten ergens in Nederland.

Woensdagochtend 3 juni zijn we rond 12:00 gestart in Valkenburg met een uitgezette Hoogtewandeling. Deze stond goed aangeschreven en gaf als moeilijkheidsgraad 8 : 10 aan. We konden dus wat verwachten. Het werd een pittige maar mooie wandeling van uiteindelijk 20 kilometer. Mooie vergezichten, mooie bezienswaardigheden en flinke kuitenbijters, en dat alles in ons ALP tenue. Af en toe even tot rust komen en wat gedronken bij het Koetshuis. Het was een mooie bijzondere middag.  Aangekomen in ons hotel stond er een heerlijk koel drankje voor ons klaar, geregeld door de vader van Laura en haar zus Marloes.
Heerlijk gegeten bij De Potkachel in Berg en Terblijt.  Nog even gezellig langs Nicole (van Camping van Oriëntal) en een prachtige plek achter de camping met een werkelijk fantastisch uitzicht waar  een fotografe van de organisatie van de Alp ons op de foto wilde zetten. De volgende ochtend bleek er een prachtige foto van ons op NU.nl te staan.

Veel te laat, in een verschrikkelijk warme kamer, zonder airco, een hoofd vol met emoties, spanning en verhalen kwamen we slecht in slaap. Laura had de wekker op 4.15 gezet, we wilden immers de opening live volgen. Om 4.20 zaten we dan ook beiden rechtop in bed, klaar voor de uitzending waar Jan Kouwenhoven deze dag opende. Een prachtig betoog, 2000 kaarsen brandden en Maarten Peters zong en speelde het nummer Hoop. Dat was een momentje…………………..


We waren klaar voor onze 2e dag, te beginnen om 06:00 met DE CAUBERG. Team Valkenburg zou deze ook gaan beklimmen en we hadden besloten dat wij graag, mede ter aanmoediging van hen, de eerste 2x met hen mee wilde klimmen. Daarna hebben wij onze eigen route verder opgepakt en wederom een goeie 20 kilometer gelopen en geklommen. 
We werden vandaag aangemoedigd met video boodschappen van ons team, familie en vrienden, velen volgden ons via de live beelden op Facebook, wat een adrenaline zit er dan in je lichaam.
We hebben gehuild, gelachen maar vooral zo ontzettend genoten van deze dagen.  We hebben het negatieve omgezet in iets positiefs, geknald om steeds weer boven te komen, mensen herinnerd en mensen een hart onder de riem gestoken.  Toen wij 6 uur in de benen hadden zitten, hadden we beiden nog 1 doel. Nog 1 keer naar boven, nog 1 keer het uiterste van jezelf vragen en nog 1 keer dat kaarsje aansteken voor hen die het nodig of verdiend hebben. We besloten beneden aan de berg even bij te tanken met een overheerlijke kop soep en hebben het gedaan. 2 X zijn wij nog naar boven gegaan, pijn in de kuiten, pijn in de rug, pijn in de schenen, het maakte ons niks uit. De kaars moest branden, en dat hebben we gedaan.

Moe maar voldaan zijn we naar huis gereden en hebben we nog flink wat spierpijn gehad.
Maar wat een fijne dagen, en eerlijk………………… ik denk dat we nog meer klaar zijn voor volgend jaar.
Opgeven is geen optie, het aftellen naar 3 juni 2021 is begonnen.

Op naar de Alpe D'huzes 2021!!!!

En toen lag de pagina even stil. We moesten allemaal even slikken en de teleurstelling verwerken dat de Alpe d'huzes dit jaar wegens Corona geen doorgang kan vinden. Achter de schermen wordt nog steeds getraind, al is het op een lager pitje. De sportscholen zijn nog steeds slecht te bezoeken, maar het mooie weer geeft wel ruimte om buiten actief te blijven. De sponsorloop in Drenthe was een groot succes, een pracht bedrag van 2900 euro is opgehaald. De sponsorloop in Brabant kwam te vervallen door de corona crisis. Maar de kinderen waren dol enthousiast tijdens de presentatie die Laura en Petra hebben verzorgd, dus dat gaan we tzt weer oppakken. De kleding was al gedrukt dus die heeft Jacquelien voor ons allen opgehaald zodat we daar fijn in kunnen trainen, fietsen of lopen. De donaties gaan zachtjes aan richting ons streefbedrag, heel fijn dat mensen nog steeds hun steentje willen bijdragen aan de Alp oftewel het KWF.  Echt superfijn. 4 juni de koersdag, ipv in Frankrijk zullen Laura en Petra hun best gaan doen in het mooie Limburg. De heuvels bedwingen en stilstaan bij " de week die niet doorging ". Nogmaals een dankjewel aan al onze donateurs, groot, klein 👍 Alle donaties blijven staan en gaan mee naar 2021. Blijf ons steunen, wij zullen ons ook blijven inzetten. 

10 januari Evenement voor Alpe D'Huzes op IKC Pieter van Thuyl

Evenement 10 januari basisschool Pieter van Thuyl

Inmiddels krijgt het programma voor het grote evenement op 10 januari 2020 duidelijke vorm en inhoud! Opening evenement Dhr. A. Derks, wethouder Onderwijs Gemeente MiddenDrenthe is bereid gevonden om het startschot te verzorgen. Hoe? Dat houden wij nog even geheim.

Plastic flessen wedstrijd De plastic flessen competitie tussen de groepen loopt goed. Er is al één grote zak vol lege flessen naar COOP Meintjes gebracht. Iedere fles kan ingewisseld worden voor een muntje. De groep met de meeste muntjes wint een groepsprijs.

Sponsorloop Op dinsdag 10 december hebben alle leerlingen een sponsorloop intekenlijst meegekregen. Op die lijst kunnen alle leerlingen zich laten sponsoren voor de sponsorloop op 10 januari. Wij krijgen vragen over de betalingen van de sponsorgelden: Kan dit vooraf of juist achteraf? Vaste bedragen kunnen vooraf al geïnd en ingeleverd worden bij de leerkracht, totaal bedragen per ronde gaan achteraf.

Armbandjes verkoop Om nog meer geld in te zamelen voor het grote evenement zijn er speciale armbandjes ontworpen. Elke leerling en leerkracht krijgt er eentje van ons. Daarnaast vragen wij de leerlingen om deze bijzondere bandjes voor € 2,00 per stuk te verkopen. Na aftrek kosten is de opbrengst voor Team La Vita / Alpe d’HuZes. Ieder kind krijgt een envelop (met uitleg) mee, met vier tot vijf armbandjes. Meer verkopen mag altijd natuurlijk!

Sponsor –spinning In het theater van de Grift zal een beeldscherm en spinningsfietsen opgesteld gaan worden. Ralf de Vreede, Jacquelien Havinga, leden van team La Vita en juf Martie zullen in ieder geval gaan fietsen, maar u kunt ook mee doen! Door een donatie van 5 euro kunt u een half uur virtueel de Alpe d’Huez beklimmen. Eén van de fietsen is uitgerust met een TCX, waardoor we echt het beklimmen van de berg kunnen ervaren. Via pvtschoolalpeduzes@gmail.com kunt u zich aanmelden! Graag onder vermelding van uw naam en ervaring met sport. 

Roy Beukenkamp Om het evenement nog sportiever te maken voor onze leerlingen, hebben wij oudvoetballer ere-divisie Roy Beukenkamp benaderd om dit evenement voor onderzoek naar kanker te komen steunen. Roy heeft toegezegd aanwezig te zijn. Wat hij die ochtend gaat doen is nog een verrassing. Roy Beukenkamp was oud-keeper (FC Den Haag, ADO Den Haag en FC Groningen), voormalig keeperstrainer, scout voor PSV en tegenwoordig aangesteld als scout voor het eerste team van Manchester United in Engeland.

Workshop KWF Tijdens het evenement is ook een educatief onderdeel voor de leerlingen. Vanuit KWF zal aandacht geschonken gaan worden waarom wij dit evenement organiseren. Het educatieve gedeelte is aangepast op het niveau van de kinderen.

Afsluiting met Lifestyle Ter afsluiting zal team Lifestyle ons komen vermaken met een passende quiz, gemaakt door Gijs van Aken. Deze centrale afsluiting zal in het theater plaats vinden. Het is de bedoeling dat wij dan ook het bedrag bekend kunnen maken wat opgehaald is voor team La Vita. Daarna krijgen alle kinderen, gasten, vrijwilligers en leerkrachten iets te eten aangeboden. 

 

Nieuwe sponsoren voor op ons shirt!!!!

Nieuws!!! Inmiddels mogen wij al 5 prachtige logo's gaan plaatsen op ons Alpe D'Huzes shirt. De volgende bedrijven hebben met een prachtige donatie een plaatsje op ons Alpe D'Huzes shirt verdiend.

Advuco koeltechniek & Airconditioning

Alklima

SD Koeltechniek & Airconditioning

Camping de reeënwissel

IKC Pieter van Thuyl 

 

We willen deze bedrijven namens ons team enorm bedanken. Inmiddels zijn de logo's ook op onze site te zien. 

Indien andere bedrijven ook graag een plekje op ons shirt willen dan neem gerust contact op met een van onze teamleden over de mogelijkheden.

 

Thank you to our Sponsors

10

Petra

Zet hem op topper!!

50

Petra Schieving

Suc6.. Je kunt het💪

26

H Bavelaar

Het gaat je lukken! Super dat je dit gaat doen

25

Nathaly Van De Poel

Heel veel succes 💪

5

Marjolein Du Prie

Lieve Petra Wat n ontzettende dappere strijd ga je leveren Zal aan je denken en keihard duimen voor je dat je het haalt!! Zet ‘em op!

20

Anonymous

Succes je kunt het!

20

Ronald Weuring

Heel veel succes!

26

Rosanne

10

Anonymous

Succes, zet hem op! :-)

25

Norbert Van Dijk

Ge ervoor Milton geniet ervan!

10

Gepke Bosgrs

50

Anonymous

Succes Irene!

20

Anonymous

Niet afzien en kapot zitten. Gewoon doortrappen. Succes! groet Ad.

50

Anonymous

10

Richard En Esther

Succes Jacquelien!

28

Anonymous

Go for it 💪🏽🍀💕

26

Anonymous

10

Marian Van Haarlem

In iedergeval,geniet ervan,

26

Yvonne Palings

Respect!! Wat een mooi initiatief! Heel veel succes met trainen 💪🏻😘

106

Ronald Van Der Linden

Hey Jacqueline. Ik wens je heel veel succes met het beklimmen van de alp. Heel dapper van je. Super dat je dit onderneemt. 👍

10

Anonymous

Zet em op je bent een kanjer!!

50

Mischa Verwer

Ik gedachten rij ik mee maat..!! Heel veel succes, stampen met dat kadaver..!!!👊🏻😘

10

Renny Eekma

26

Derkien

Succes, jij kan dit!!!

20

Sonja Prins

respect voor jullie! heel veel succes!

15

Afia Tutuhatunewa

Veel succes Irene !

10

Monique Van Groenesteijn

Veel succes!

26

Anonymous

Fantastisch dat je dit doet voor mensen die het onderzoek zo hard nodig hebben, en waarvoor hopelijk een medicijn komt voor genezing, mijn steun heb je.

26

Jerome +34 Lafond

Go Girl Go ! Lili & J^

15

Richard, Sacha,tristo En Keeno

Succes toppers!! Dit kunnen jullie.

20

Annemargré

Knap van je. Succes! Je bent een topper. Je kunt het!

50

Chris Kuiper

Zet hem op Irene, super goed wat je doet!!

26

Anonymous

10

Son Ja Hong

Je wilde fietsend maar plannen moesten worden bij gesteld. Hoe krachtig is het om je daar in mee te bewegen en morgen lopend voor het goede doel te gaan. Veel plezier morgen en maak er met je team een mooie dag van!.

10

Anonymous

Heel veel succes

206

Huisartsenpraktijk Aldlan

Zet hem op Irene

26

Anonymous

Succes

50

Sabine Wolf

Heel veel succes...💪🏼❤️!!!

25

Hillechien Liezenga

You go girl!!! Super dat je dit doet! Veel succes de komende tijd met dit goede doel en natuurlijk de trainingen!

26

Anonymous

30

Peter En Anneke Yntema

Raymond, we vinden het fantastisch dat je deze uitdaging aangaat en op deze manier jou steentje bijdraagt tegen de strijd tegen kanker! We wensen je heel veel succes! Groetjes Peter, Anneke en Tjallina

15

Piet Sizoo

Super Irene. Lyts mar krigel.🚵‍♂️

325

Anonymous

13 vlinders 🦋

26

Willem Groenevelt

Hoi Irene. Stoer dat je dit doet. Maar ik ken je al langer en dan verbaast het me niet. Succes!

20

Reinier En Moniek

Wij zijn trots op jou! Succes topper! Liefs van ons

15

Anonymous

Jacq zet hem op! Jij bent een topper

5

Anonymous

106

Kaj De Campinghond ;-)

18

John Suzuki

20

Gerda Van Lith

ik ben de moeder van een vaste gaat van je en vind dit top van je. heeeèeel veel succes

50

Marco Weijers

Gewoon blijven trappen, ruim door de bocht en ook genieten.

10

L Hoepel

Top!! Proud of you and good luck

66

Anonymous

Succes Irene! 😘

25

Ger Geefshuysen

Succes, het gaat je lukken.

500

Anonymous

Hoe gaat het met de rug ??

26

Familie Kramer

💪🏻

26

Helma Van Oudheusden

heel veel succes, Jacquelien, Ralf en de rest van team!

15

Astrid Van Oosterom

Zet m op Irene! Topper ben je! Xx

10

Anonymous

5

Inge Zwiers

Topper, veel succes!

5

Anonymous

26

Liesbeth Schaver

Toppers! Wat een mega ervaring en dat voor het goeie doel 💪

50

Knijnenburg & Vd.klugt Verzekeringen

Alle succes Petra!!!

10

Hendrik En Janny Heeringa

Super Raymond. Zet hem op, met respect. Weten allebei wat het is.

106

Leo Stolk

Veel succes

250

Gafco

Succes namens Gafco met dit mooie initiatief!

5

Anita

Veel succes Irene, groeten van je collega Anita

20

Anita Karstens

Super trots op jou!

26

Fysiotherapie Van De Griendt

Succes Jaq.

20

Rike Nijhoff

5

Wilma

Heel veel succes meid, je kan het!!

26

Monique Chompff-geefshuijsen

Hee Beer. Een klein duwtje in de rug van ons. Vinden het top dat je dit gaat doen. 3x of 6x, ons maakt het niet uit. Zijn nu al trots op je. Topper. Groetjes Monique &John

25

Dineke

Komt goed jacq, zet m op!!

5

Anonymous

10

Sandra Westra

Lieve Ireen, zet m op, ter na gedachtenis aan je papa en al die anderen die we willen redden van deze vreselijke ziekte

10

Durkje Nijboer

You go girl 💪💪😘

106

Mark Havinga

Zet hem op Jacq. Stoemp die berg op!

500

Camping De Reeenwissel

100

Ruud Bosch

Succes.

500

Aklima Bv

Heel veel succes !!

26

Freddy Venema

10

Elien Bakker

Zet hem op

26

Familie Kramer

💪🏻

50

Bauke En Janneke Lageveen

Raymond, wat een geweldige uitdaging! Enne... drie keer vinden wij al héél ambities!! Nu maar veel trainen... Succes daarbij! Wij zijn trots op jou!

50

Gerda Walsma

Lieve stoere Irene, Veel succes met deze uitdaging die jij doet ter nagedachtenis aan je vader! Hij zou zo trots zijn! Wij zijn t ook! Big hug van ons alle 5!XX

10

Jennifer Gruis

Ben enorm trots op je! Wat ben je een doorzetter! Ik wens jullie ontzettend veel succes.

5

Anonymous

30

Douwinde Van Der Zee

Zet hem op! Heel veel succes!

10

Marjan Hulzebosch

10

Dianne Stuifzand

Topper!! You can do it!

10

Nynke Meekma

Heel veel succes! Jullie kunnen dit samen

5

Ilse Wolf

Mama je bent een schatje. Veel succes🤩❤️🍀 Kusjes Ilse

11

H.j.l. Driessen

Wat ga je doen fietsen op (hard) lopen ?? In ieder geval succes met je onderneming !! 😚😀

50

Peter En Lynn Den Bakker

Lieve Irene, Wat een moed heb je om dit te doen voor dit fantastische doel! We wensen je veel succes, kracht en doorzettingsvermogen toe om dit te gaan doen! Veel liefs, Peter en Lynn

25

Gravekampjes

Succes! Je bent zo goed bezig en we hebben er alle vertrouwen in dat dit je boven komt! We zijn nu al trots op je! Ik weet zeker dat er straks een aantal mensen met je meelopen die berg op die je een extra duwtje in de rug geven ook al zie je ze niet.

20

Edith Hatzmann

Goed gedaan Topper! Trots op jou!

10

Luthilde Buwalda

Lieve Ireen, zo trots op jou ! Prachtig dat je dit doet. Ik denk aan he liefs luthilde

50

Barry De Vreede

Succes broer. Klasse

25

Mieke De Jager

Heel veel succes met de verdere voorbereidingen en ik weet dat het je gaat lukken👍👌💗

10

Loopgr. Marcant

Succes met deze 🔝(prestatie) voor een heel mooi doel!

26

Elles Wierda

Succes

15

Janke

Op naar de top, zet 'm op!!

15

Valentijn

Succes Irene!

5

Anonymous

5

Se Varkevisser

heel veel geluk

25

Wendy Veninga

Zet em op topper!!

15

Anonymous

Toppie Succes!!

66

Pia Weijers

Super dat je dit doet Sjaak! Zet 'm op je kan het.

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

100

Spar Zeldenrust

beter laat dan nooit

188

Liane Buitelaar

Wat een fantastisch initiatief ❤️

26

Saskia Visser

Hé topper. Succes!💪

15

Richard Van Toorn

Goed bezig Beer! Heel veel plezier en succes met de tocht!

56

Pia Sipkema

Fijn stukkie fietsen :-) Go Sjakie!

10

Nynke Meekma

Veel succes Paul en Irene!

10

Lidey Siegers

you go girl !!!!

26

Robert

Nou, dan was de Ronald Mc Donald's Homeride maar een opwarmertje :) Heel veel succes maat!

40

J.c. Van Der Ven

Veel succes en hou vol!!

10

Joris In ,t Veld

Je bent goed bezig om hieraan mee te doen succes gewenst

26

Monique Noordman

Je kan 't gek mens! Go for it!

26

Willem En Cindy

Heel veel succes!

250

Cool&clean Koude Techniek

💪 .........Succes en sterkte met de zware tocht..... 💪

10

Anonymous

26

Agnes Zoer

Succes 👍🏻

26

Joey Domingo

Super ! Trots op je buddy ! 😎🔝🍀💪🏼😘

15

Tessa Bouma

Trots op je! ♥️

10

Jan Hoekstra

Goed bezig

26

Jannie En Hette Bakker

Raymond heel veel succes, wij hebben nov onze zwager verloren aan die rotziekte hij heeft ook bij jullie op de camping gestaan dus mooi dat je gaat fietsen voor t goede doel

26

Marianne

donatie gelukt, nu jullie aan de bak! trainen en nog eens trainen. ik leef mee.

10

Nellie

Succes met deze goede actie Irene

10

Akke

Heel veel succes! Zet 'm op! 👍

20

Feika Zuidgeest

Topper. Succes. T en F

26

Ernzd Greven

Go go go Seeet Little Sister

26

Tandartspraktijk Gemert

10

Sandra En Herman Van Someren

Zet 'm op Raymond en team!

15

Jeanie Van Geest

Heel veel succes 👍

20

Art

Voor alle doorzetters (en daar bedoel ik ook jou mee!)

10

Linda Van Aken

Heel veel succes!!

26

Froukje

Ook deze top ga jij halen!!

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Als jij gaat fietsen voor de anderen steek ik een kaarsje aan hier voor jou en je team. Succes en warme groeten. Martie

15

Paul Faber

Zo trots op jou en fijn dat ik er bij mag zijn.

26

Ilse Tuithof

Veel succes en je kan het groetjes ilse

66

Theo Bakker

Super dat je mee doet.

10

Anonymous

10

Nieske Adema

40

Familie Pascha

Raymond, heel veel succes, plezier en trainingskilometers voor dit mooie doel!! Groeten Dirk, Rina, René en Piet Pascha

25

Annemarie De Haan-de Rooi Van Gosliga

Lief Ireentje...topper!! Zet ‘m op...!

5

Ansje Wouda

Succes!

15

Jacco De Vries

Jij kan dit Irene, veel succes en heel veel plezier met je rit!

5

Jorn Wolf

Lieve mama veel succes

26

Marleen

Zet hem op Petra, veel plezier en mooie herinneringen. 🦋

26

Martie Van De Nieuwegiessen

GO GIRL!! Zal die dag in gedachten bij je zijn.

2

Anonymous

50

Arjan Kreuze

Zet hem op topper!

56

Gerda Janssen

Veel succes met voorbereiden en je gaat het gewoon fixen

10

Anonymous

26

Michiel, Ellen,tigo&evi

Zet 'm op, topper!💪

15

Nynke Visser

Lieve Irene, veel succes en plezier - geniet ervan. Een prachtige prestatie voor een mooi doel. x Nynke

26

Hans Van Den Putte

Veel succes Milton en de andere leden van het team echte helden zijn jullie.

7

Nina Scholing

30

Kim Wanders

Succes Beer! Ook namens Bjorn

106

Smart Camels

26

Anonymous

26

Anonymous

15

Richard, Sacha, Tristo En Keeno

Succes toppers. Jullie kunnen dit!!!

26

Anonymous

Succes Milton!

26

Frank Havinga

Heel veel succes!

5

Andy

Goed bezig. Succes en respect . ( vriend van Ernst?)

25

Jaap En Tinie De Vries

Het lukt je vast wel, Irene. Sterkte!

10

Barbara Smits

26

Marcel Vergouwe

go go go ralf. Afzien en genieten, een emotionele rollercoaster is het. Respect man.

10

Anonymous

Zet hem op!!

30

Wil Van Veldhoven

Zet hem op toppertje!!

26

Anonymous

groetjes van je neefje

10

Anonymous

Zet hem op Raymond, mooi initiatief, we hebben alle vertrouwen in je! Groetjes uit Vianen van Maurice, Chantal en Yara Franken

10

Jannette Wolda

Succes Irene!

10

Raymond Bakker

Succes!

5

Daniëlle

Heel veel succes Irene! 💋

7

Ifotografie

Hallo, heel veel succes met het inzamelen van zo veel mogelijk geld, je voorbereiding op de Alpe 'd HuZes en je strijd tegen deze ziekte ! Hierbij mijn bijdrage vanuit de kerstactie.

15

Anonymous

50

Gert Van Mourik

Mooi initiatief Milton, succes

26

Daphne Van Marle

Hoi Jacquelien, Wat ontzettend mooi dat je hier aan mee gaat doen. Succes met de voorbereidingen en ga knallen. Het zal zeker een onvergetelijke dag worden met veel emotie! Groetjes Daphne

15

Mirelle Van Der Werf

Goed van jullie! Zet'm op en geniet ervan!

10

Anonymous

Heel veel succes!!

26

Jannette

Zet m op Jaq!! Heel goed dat je door bent gegaan en nog meer geld hebt opgehaald!

66

Anonymous

Lieve Irene, geniet vooral van het meedoen met je team! Jullie gaan zeker de top behalen. Lfs Renate

10

Anonymous

10

Dianne Stuifzand

Good luck!

50

Jasper De Jager

Lieve mama, Met deze bijdrage willen wij jou steunen met jouw mooie doel. We zijn onwijs trots op jou doorzettingsvermogen en vastberadenheid! Liefs, Jasper en Nutan

15

Bbb Greven

You're a very good soul! Muchos respectosxxxx

50

Paul Havinga

Zet hem op , trainen voor 6, ik geef je op de berg wel een ‘hermannetje’ 😉

2.9k

Ikc Pieter Van Thuylschool Hoogersmilde

Hierbij het bedrag van maar liefst €2900,- die bij het evenement op de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde voor de Alpe D’Huzes is opgehaald Heel erg veel dank namens team La Vita voor alle kinderen, ouders, verzorgers, familie, vrienden en leerkrachten van de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde!!!

26

Remco Dijkstra

Super initiatief!! Heel veel succes!!!

26

Fenna Bakema

Wat een mooie uitdaging. Zet’m op topper. Heel veel succes!

10

Roos Braunius

Heel veel succes!!! Het gaat je lukken!!

15

Ankje Gorter

Zet hem op Irene! Magnifiek!

10

Renny Eekma

Succes irene

20

Greet

Succes

10

Laura Van Veen

Zet m op Irene 💪

10

Martie Teulings

Succes

181

Bezoekers Stichting Clubhuis Tiel

20

Tanna Dijkstra

Heel veel succes!

10

Anja Rinsma

26

Barbara Smits

Nu al diepe buiging.... dank dat je dit doet🙏

26

Cilia De Heus

Wat onwijs goed dat je dit doet heel erg veel succes!

250

Aircovent Bv

Succes

5

Anonymous

26

Anonymous

10

Roelien De Vries

Zet hem op!!

66

Anonymous

16

Anonymous

26

Anneke Vellinga

Wat een geweldig initiatief, heel veel succes, je kan het!

26

Am Bos-van Der Meulen

Succes Irene, je kan het!

66

Claudia Ligthart Schenk

Kanjer!! XXX

10

Femke Strikwerda

Zet m op lieve Ireen!!

20

Annemarie Vogelenzang

Voor mijn vader.

15

Marije Walgemoed

Je ben een kanjer! Zet hem op!

10

Mark En Yoka Vd Slikke

Succes

5

Anonymous

15

Dietha

topper! heel veel succes

26

Alice De Mare

Het gaat om je inzet en niet het behalen van de top, topper!

15

Nienke Hamminga

Goed bezig 👍🏼 Veel succes en zet hem op 💪🏼

26

Marcel Slijkhuis

You go girl!

5

Harmen Herrema

5

Nynke Posthumus

Heeel veel succes alvast!!!💪💪💪

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

26

Michel Jaspers

Heel veel succes. Weet zeker dat het gaat lukken!👍🏻💪🏻🏆

10

Fenny

Van je vriendinnetje Fenny

26

Jannette

Topper!!! Trots op je!

106

Kitty Hartman

Op naar meer! Succes met dit goede initiatief. Groetjes Kitty

10

Familie Moerkerken

Succes Raymond!

15

Lisa Van Der Horst

Je kan het!!

26

Froukje

Natuurlijk sta jij straks boven op die berg!!! Heel veel succes!!

173

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Igor Monzon

Zet 'm op!

20

Rianne Feenstra

Trots op je mijn goedlachse collega . Je fiets ook voor mijn vader en moeder. Super dat je dit doet

26

Tessa Bouma-banga

Super trots op jou kanjer! ❤️

20

Wil Van Veldhoven

Heel veel succes, Ireentje😘👍

26

Gerhilde Atsma

10

Rowland Frederiks

10

Angelyc

You go girl ❤

10

Harm Jan Wildeboer

15

Mies

Geweldig dat je deze uitdaging aangaat voor een heel goed doel. Heel veel succes gewenst.

250

Sd Koeltechniek En Airconditioning

Zet um op!

10

Esther Dorenbos

Zet hem op topper! Je kunt het

10

Piet Jacobs

Goed bezig Milton..!

10

Nilofar

Topper, je kan het!😘😘

10

Anonymous

26

Anonymous

10

Manuela Udding-kruize

Heel veel succes!!

26

Elsbet Modderman

Super actie. Heel veel succes.!!

10

Anita Kuipers

Lieve Irene, Zet hem op!! Een super goed doel ! Topper !

10

Anonymous

Heel erg goed dat je dit doet Irene. Zet'm op. Trots op je.

23

Ron Beerendonk

Broertje, jou kennende ga je ook deze uitdaging vol aan. Heel veel succes , trots op je😉👍🏻

50

Peter Stoelinga

50

Reinskje

Jij kan dit ! Héééél véééél succes ! #respect.

11

Petra Jager

26

Tineke En Ria Pattiapon Van Beek

Lieve Peet, Namens ons,Ria en Tineke wensen wij je heel veel succes met deze mooie en nodige actie! Wij gaan je volgen en zet m op!!! Xxxx Ria en Tineke

40

Ineke De Meer

Hey topper!! Succes met de voorbereidingen!

10

Marjan Groninger

Super Irene. Straks weer ‘in het zadel’ en bergopwaarts 🚴🏽‍♀️

100

Afpro Filtertechniek Bv

Heel veel succes!

5

Anonymous

500

Advuco Koeltechniek En Airconditioning

Zet m op!

50

Lida De Heus

Respect voor wat je doet, geweldig als je 3 keer lukt.

26

Jj Potze

10

Sanne Veenma

Wat een geweldig initiatief, super dat jullie dit doen. Zet 'm op en heel veel succes! 💕🍀

15

Astrid Groninger

Heel veel succes lieve Ireen. Knap dat je dit doet. Ik wens voor een ieder die kanker heeft dat er spoedig een doorbraak in de medische wereld komt. En dat het vetragingsproces maximaal wordt. Nogmaals heeele veel succes! Xxx

26

Germ Anne Hooisma

5

Gerrit Adema

Succes!!!❤

25

Femke

Raymond, Fantastisch dat je je hiervoor inzet. Alle onderzoek naar deze rotziekte is welkom. Heel veel succes in juni (en de aanloop daar naar toe). groeten Femke en familie

10

Arnold Blijsie

Ralf, heel veel succes!! 💪💪🚵‍♂️

10

Irene Prins

Heel veel succes 💪

26

Michelle

Gave uitdaging voor een mooi doel! Succes Ralf!

10

Ingrid Alkema

Irene,jij bent een topper!! Heel veel succes met de voorbereidingen.

10

Anonymous

Heel veel succes toegewenst door je achterburen, Gerard en Josephien

25

Anonymous

10

Arie Van Der Meer

Hey Jacq. Goed verhaal waarom je het doet. Sterkte en Succes, je fiets voor mensen die je lief hebt of hebt gehad. Tranen zullen vloeien maar eerst in het zweet!! Met beleid uitvoeren maar je kennende ook tekeer gaan als een beest. Just do it!!

10

Ingrid Van Lith

top Raymond.. succes

15

Anonymous

100

Nijhoff Metaaltechniek

Succes kerel!

25

Anonymous

Succes met je actie.

10

Eleni Wijfje

succes Petra

25

Ilona Jongbloed

Heel veel succes tante! You can do it 💪

26

Marjan Hoexum

Lekker in beweging tegen kanker! Zet m op, je kan het. ⛰🚴‍♀️🇳🇱

20

Hillina Groenewold

56

Berry Baruch

Ben trots op je vriend heel veel s6 maar met jouw karakter komt dat wel goed

50

Mariet Sipkema

Lieve Jacquelien, Zet 'm op laiverd. Groetjes, Mariet

26

Anonymous

Go Irene, go!

5

Nikki

Ontzettend moedige stap dit. Heel veel succes. Je kunt 't topper xxx

100

Aafje Bergsma

Succes Jacquelien!

66

Anonymous

Maak er wat moois van Raymond. Gr Alexander en Roland

50

Anonymous

25

Richard Smit

Hi Irene, super dat je dit gaat doen!!! Veel plezier met het trainen op je nieuwe bike, het komt vast goed met het stijgings%. Niet naar beneden kijken ;-) en lekker op souplesse trappen. Succes!! Groetjes Richard

26

Jannie Boorsma

Heel veel succes kanjer

26

Matty De Boer

Heel veel succes

10

Claudia Wagenaar

Zet hem op kanjer jij kunt het 👍🏻👍🏻

100

Aafje Bergsma

Succes Irene!

5

Margien

Zet hem op Ireen

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Succes Ralf! In gedachten fietsen wij met jullie mee!

26

Helma Van Oudheusden

Zet 'm op, Jacquelien! In gedachte duw en trek ik je omhoog!

25

Rianne Huisjes

Heel goed en knap dat je hier aan meedoet. Ben nu al trots! Ik wens jou en degene die in je team zitten heel veel succes bij de training en het moment zelf. Groetjes, Rianne

10

Miranda &tonny

Jij kunt dit Jacquelien💪👊

26

Lieke Reuchlin-vroklage

Geweldig Irene, voor Peter en Margriet

15

Marian Rietkerk

66

Anonymous

Succes!😘

26

Anonymous

Succes meid! Ik steun je van harte!❤

26

Marianne

super, ' gewoon' doen

26

Rutger Hempel

Heeeeel veel succes lieverd!!

5

Anonymous

Heel veel succes; jij kunt dit!! Toppertje!!!

26

Lieane Strating

Super stoer dat je dit doet! Zet m op!

20

Thea Roersma

Mooi dat je mee doet Irene!

20

Annemiek Bos-van Der Meulen

Succes volgend jaar ! Je bent een topper!

26

Marc En Hester

Succes Irene en natuurlijk jullie hele team. Go for it.

5

Loeky Westra-fennema

Heel veel succes Irene!!

56

Elske Oldewarris De Jong

Heel veel succes! Je kunt het!

133

Henk Christerus

10

Anneke Huizenga

Stoer dat je gaat fietsen. En zeker voor een goed doel. Weet er zelf alles van. Wens je alle succes. Moeder van Meggy

75

Peet Mensinga

Sjaak super dat je dit doet ! Jouw motivatie raakt me omdat de ziekte mij ook keihard heeft geraakt letterlijk en figuurlijk ! Geld voor onderzoek moet! Ik ga met jou nog een paar x de vam bult op .. trainen en dan hop zo vaak mogelijk die berg op !! Respect

30

Rob Ijsselhof

26

Rits Wormmeester

Hoi Jacqueline, super wat je gaat doen! Petje af en heel veel succes!👍

15

R&r Uit Rolde

Hup Collega-Babe!

10

Gerda Santing

Voor TOPPER Lucine👏🏻💖🎀

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

26

Arie Van Der Meer

Hye Jacq. Bovenkomen doe je zeker, 100%. Alle beleving erom heen stimuleert naast dat jij gewoon karakter gaat tonen. Mocht het je mee vallen dan kun je nog voor een tweede keer gaan toch. Succes, geniet, tranen zullen vloeien die dag.

15

Marieke

Kop d'r veur kanjers!

10

Chantal Bosscha

50

Rob Greven

26

Pietjous

Heel veel succes topper! Super dat je dit doet😘💜

10

Altiena Faber

Succes Irene! Zet hem op! 💪🏼🚲😘

106

Mark Kalfsbeek

Topper, je kunt het.💪

26

Liza Veenstra

50

Anonymous

Succes Irene, Nobele daad, ik ben trots op je

26

Jelle Brander

Heel veel succes, en jou kennende gaat het je lukken

40

Marjan Vermeulen-minnebreuker

Dat er nog maar veel € zullen volgen 😘

30

Hetty Koetsier

Huphuphup die berg op Top dat je dit doet Ik wens je veel inspiratie op de berg

100

Anonymous

5

Willeke Veenstra

You go girl!

50

Hans Dieker

Op naar de top. Opgeven is geen optie. Veel succes bij de trainingen en voorbereidingen!

10

Tamara Van Der Meulen

10

Anonymous

Go for it xx

5

Liesbeth Van Der Tempel

Zet hem op, kanjer

10

Alie Faber-ferwerda

Succes Irene! 🚴🏾‍♀️😘

25

Anonymous

Succes Irene!

10

Wouter Versteegen

50

Arie Van Der Ven

We weten waarvoor je het doet. Je kunt het.

5

Carla

Succes en plezier! 👍

10

Iepie Haanstra

Heel veel succes Irene!!! Goed bezig!!!! 💪🏼👌😘

26

Jaco En Margreet

Beste Petra, heel veel succes! Ook veel plezier met het team en samen met je zus!

10

Carien Van Nieuwenhoven

Wauw, trots op jou! Nu al! Veel succes met de voorbereidingen.

26

Recratief Bedrijfsmakelaars

Veel succes, ook namens Nicci!

26

Nadia Elhabziz

Hallo lieve Irene, Wauw. Ik ben trots op jou! Zet hem op. Liefs Nadia

21

Anonymous

Super goed van je!! Zet em op 💪🏻

26

Miranda Rozema

15

Merel Bisschop

25

Beppe

Dat jullie dit doen is geweldig!!!

20

Anonymous

Succes en veel plezier. Peter (Golf maatje van Paul via Heidemeer)

10

Anonymous

10

Mabel V/d Harst

Heel veel succes, toppers!

10

Hilda Brouwer

Succes en ik weet dat je het kunt want je bent een topper!😘

7

Anonymous

Wat goed van je, Irene. Heel veel succes en vooral ook veel plezier hieraan!

26

Anonymous

Z hem op!

10

Tonny Van Alphen

Wij wensen jou heel veel succes je kan het kanjer

26

Ankie Stoelwinder

Eerst zien dan geloven!! 🤪 maar ik ben nu al trots op je😘

25

Nel De Jager

Heel veel succes👍💪

20

Anonymous

Ik wens je erg veel succes!!

30

Jan En Yvette Meuldijk

Goed doel, die wij zeker willen ondersteunen! Wij Jan en ik zijn allebei ook onze vaders kwijt geraakt aan deze rotziekte! De KWF steunen wij al jaren, en omdat wij zo trots zijn op Petra, dat zij de loop en klim wil maken, en we haar een hart onder de riem willen steken!, deze kleine bijdrage! Zet m op kanjer....Je bent zo goed bezig, en geloven in jou.....Dit ga jij redden....Zet m op hoor Peet! Veel liefs, Jan en Yvette xx

206

Hofstee Reclamestudio

Heel veel succes Raymond. Fantastische dat je dit goede doel een warm hart toedraagt. Je bent een topper!! Hans en Anita Lauffer

20

Ronald Pals

He Jacqueline, super dat je dit doet! Zet hem op!

10

Jeanet En Wietze Groenewoud

Succes ! Je kan het !!

26

Werner & Daphne

2 jaar later = 2 jaar langer getraind ;-) Veel succes, je kunt het! Liefs van ons xx

26

Anonymous

15

Bram

Veel succes dit gaat jou lukken!

10

Anita Zandstra

5

Christa Del Grosso

Lieve irene, heel veel succes op de berg. Voor iedereen die deze ziekte probeert te bestrijden. Zet hem op!

10

José Lutke

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes. 🚲🍀

15

Monique De Vries

Super goed initiatief! Zet hem op een heel veel succes!

26

Motus

De verhalen gehoord. Het is jullie gelukt. Super hoor. Mooie symboliek met de vlinders. Ik hoop dat ze weer veel mensen kracht geven. En wat een mooi bedrag voor KWF.

5

Magda Gutman

Zet em op Irene! Je bent een topper!

10

Liza Veenstra

160

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

50

Collega’s Van Der Velden Buren/schalkwijk

Heel veel succes Milton! De collega’s van Van der Velden Buren/Schalkwijk steunen jou!! Je kunt het!!

10

Jo Kloppenburg

26

J.w. Sikkens

Kom op Irene: zet door. Ook als alles zeer doet

20

Rolf Savenije

10

Anonymous

Heel veel succes. Mooi dar je dit doet

10

Anonymous

Succes

50

Jolanda Wever

Hey Lieffie, ik wens je heel veel succes en ga je zeker volgen. Liefs Jo😘😘😘

2

Wilbert Krijgsman

Hey hallo!, ik wens jou heel veel succes met het berijden van de berg! Vriendelijke groet, Wilbert krijgsman en de familie! (Hebben 2 jaar op de camping gestaan)

25

Moniek En Reinier Bremer Grijns

Zet hem op Toppertje!!!!

26

Vanessa

Succes Ralfie ;)

10

J Anny

Succes topper

10

Marjan Hulzebosch

💪

50

Hans En Mieke Vogelenzang

Wij vinden het zo mooi dat jij dit doet !

26

Gert Ter Wal

Stoer,je gaathet halen, topper

56

K. T. Havinga

Veel succes!

20

Sandy

Zet m op Milton Heel veel succes 🤞

25

Anita Karstens

Wat ben je toch een topper ( maar dat wist ik al ). Je kunt het Jacq. Heel veel succes .

26

Anonymous

Succes!

5

Lonneke Emmen

Heel veel succes collega!

26

Annalies Van Kleef

Trots op jou dat je dit doet. Voor mij ben je een geweldige topper!

10

Hristos Vlahakis

Zet om op Irene je kan het!!!!

26

Anonymous

Lieve irene, heel veel succes, kus willeke

50

Jaco Nijhoff

Succes, zet hem op voor het goeie doel!

15

Willem Krijger

Zweten, rammen, kapot gaan, huilen maar als je boven bent weet je waarom je doet. Ga het beleven en meemaken. Heel veel succes.

10

Anonymous

15

Ria Rozeboom

Zet hem op!

10

Tini Douma

Succes Irene

20

Lilian Van Der Ven

10

Chantal Bosscha

25

B De Jeu

Dank je wel dat je deze mooie vlinder wilt meedragen. Heel veel succes met de voorbereidingen!💋

26

Anonymous

66

Broer Havinga

Nog een extra zetje in de rug, voor nog een extra keertje omhoog 😄

10

Tonny & Miranda

Zet hem op Ralf💪💪💪!!!

10

Arnold Blijsie

Héééél veel succes!! 💪

5

Claudia Wagenaar

Zet hem op topper

5

Margien Kalwij

Zet hem op Irene!

26

Anonymous

Zet m op 💪🏻 Veel succes!

10

Anonymous

Succes

10

René Bijmolt

Een held ben je ! Gauw samen maar een keertje trappen.

80

Irene Faber

13

Truus Van Der Bij

26

Brigitte Bijen

Toppertje!!!

15

Annemarie Kasper

Wat een geweldige actie, Jacq! Zou het zelf ook wel een x willen doen!

20

Hertje ?

Super trots op jou!! X

30

Paul Faber

You got this ... geweldig dat je dit doet en het gaat je lukken. Luv u!

10

Jan & Thea Lap

Top, dat jij meedoet, en wij wensen jou en alle andere deelnemers heel veel kracht om deze klim 1 of meerdere keren te bedwingen

50

Johan

Dit is een goed initiatief, veel succes.

10

Thera

Go for it Girl! 😘

5

Ansje

Succes Irene!

50

Lammie Waninge

26

Marjan Hulzebosch

💪

10

Anonymous

56

Shepherds Working Kelpies

Zet’ em op Ralf!

15

Janny

Toppertje succes !!

10

Roeleke

Lieverd super trots op je

10

Kitty Nijdam

Veel succes ❤️

10

Feddy Tuininga

25

Petra Jager

Nog zo'n mooie vlinder draag ik met liefde mee.

50

Ardoer Camping & Beachresort Julianahoeve

Heel veel succes!!!

10

Angelique Kluppel

Succes

7

Nicky Beerendonk

Heejj Oompie Ben super trots op je ! Vind egt tegek dat je dit doet! Heb zelf een vriendin verloren Aan deze verschrikkelijke ziekte , dus vind fantastisch dat je dit doet! Het is niet veel maar komt uit een goed hart Xxx je nichtje

30

Frieder Wallis

Zet hem op vandaag!! Goede actie

200

Anonymous

10

Hiskia

Heel veel succes!

26

Liesbeth

You go girl!

26

Susan Moreau

Heel veel succes. mam xx

10

Nynke Posthumus

Lieve Jacq, zo enorm stoer en dapper van je! Rotsvast vertrouwen in jou dat je gezond en wel de top bereikt, gedreven door jouw persoonlijke motivatie ❤️

25

Anonymous

Zet hem op Irene!!!

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

26

Fam De Krou

Lieve Jacquelien, wat geweldig dat jij dit gaat doen. Wij steunen jouw actie van harte en wensen je veel succes!

26

Anonymous

25

Jan Wolf

Veel succes!

26

Janna Veenstra

50

Hans En Els De Vreede

Goed jongen, succes!

26

Anonymous

Heel veel succes , super dat je dit doet

10

Irene Faber

Zet ‘em op!!! We gaan t redden 👍🏽💪🏽

15

Bas Berkhout

Super knap man succes met de voorbereiding.

26

Marcelle Balk

Lieve Irene, je bent zo goed bezig met je voorbereiding. Dat verdient al een groot respect. Ik wens je heel veel succes! Je bent een kanjer! Dikke kus Marcelle

20

Elma Mud

Hoi Irene, Persoonlijk ken ik je niet, maar we vinden je nu al een topper!!!! Zet hem op, tem die berg en haal een mooi bedrag binnen voor een heeeeeeeeeel goed doel!

26

Anonymous

Top Jacq!

5

Anonymous

Succes Irene!

10

Rianne Feenstra

Go girl. Je kunt het. Ben trots op jou oud collega dat je dit doet.

5

Joni Oosterloo

Onder het mom van alle beetjes helpen, veel succes Ralf!

75

Tineke Jansen

Lieve Jacq ik wens je veel succes met deze barre tocht. Het gaat je zeker lukken. Van mij een steuntje in de rug om je naar de top te duwen. Doe je best. Gr Tineke

26

Anonymous

10

Froukje

Heel veel succes Jacquelien!! Zet 'm op!!

10

Wike Bruinsma

Suc6 Irene!

10

Anonymous

10

Yvonne Groen

Succes topper 💋

26

Anonymous

Ha Milton, Veel succes! Niet alleen op de berg maar ook bij t ophalen van donaties. Zet 'm op! Groet, Marcel

10

Kitty Nijdam

Succes Famke 👍

10

Peter Stoelinga

300

Stichting Clubhuis Tiel

In gedachten gaan we allemaal met je mee de berg op! Succes

50

Familie Penning

Raymond en team, veel succes. Namens Sander en familie.

66

Huisartsenpraktijk Kolthoff

30

Suze Groen In T Woud

Succes

10

Fam. Vonk

Tuurlijk ga je voor 6 x! We steunen je natuurlijk en het is ontzettend hard nodig.

15

Petra

Heel veel succes topper!!!

115

Dartclinic

Heel veel succes

26

Anonymous

Succes!!💪🏻

10

Riëtte Bosma

Geweldig dat jij je gaat inzetten voor dit prachtige doel en hopelijk kan er met de opbrengst weer veel onderzoek gedaan worden. Mijn zwager heeft prostaatkanker en kan niet meer genezen. Mijn zus werkt op het Drenthe college Assen en vanuit deze school hebben ze dit jaar ook de alpe d’ HuZes beklommen. Mijn zus kreeg een paar weken voor vertrek een blessure, mijn zwager zei toen: Heleen (mijn zus) dan fiets ik voor jou terwijl hij degene is die zoek is. Gelukkig hebben ze uiteindelijk samen gestreden en het gehaald! Met emotie maar nog meer met saamhorigheid, kracht en vertrouwen hebben ze het gedaan en ik ben trots op deze mensen❤️ Ga ervoor Jacq, wat ik begrijp is het geen eitje maar het is niks in vergelijking met wat een kankerpatiënt moet doorstaan. En daarom doe jij en zoveel anderen dir. Proud!!

Show more