Team La Vita

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

16663.00

Raised from 1st October 2020

17663.50

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als Team La Vita mee aan Alpe d’HuZes .


Team Updates

Laura en Petra laten zich niet tegenhouden….. opgeven is immers geen optie.

Toen in april officieel bekend werd dat ook dit jaar de befaamde Alpe d’Huzes niet door zou gaan, hebben wij de koppen direct bij elkaar gestoken en zijn gaan nadenken over een alternatief. Thuiszitten was wederom geen optie.  Het moest plaatsvinden in “de koersweek” en we wilden grenzen verleggen.

En zo geschiedde; het werden de Seven Summits van Limburg, de zeven steilste toppen van Limburg beklimmen, pittige en uitdagende rondwandelingen met een totale afstand van ruim 50 km verdeeld over max 3 dagen. Peter een vriend van Petra zou ons dit jaar vergezellen en als verrassing zou Marloes de zus van Laura dinsdagavond aansluiten om de laatste Summit mee te klimmen.

Uiteraard zou het dit jaar een andere lading hebben, de stemming van vorig jaar zou het niet kunnen overtreffen, wel konden we onszelf wederom enorm uitdagen, nog meer van je lichaam en mind vragen.
We hadden een aantal doelen dit jaar; één daarvan was uiteraard toch DE BERG beklimmen, daarnaast proberen om ons streefbedrag te halen. DE BERG moest nog even wachten, het streefbedrag moest lukken. Ik (Petra) had beloofd als we dat zouden behalen, mij te wagen aan een koud water Dip (de nieuwe hobby van Laura 😊). En dat lukte, mijn god wat was het koud, maar toen een kudde paarden ons benaderde terwijl wij in de Geul lagen en ons vriendelijk begroetten,  was de kou als sneeuw voor de zon verdwenen en maakte mijn lichaam plaats voor een onbeschrijflijk gevoel van geluk. Een “once in a lifetime experience” waarschijnlijk.

Na de waterdip zijn we nog even naar een prachtig plekje in Berg en Terblijt gereden, achter de camping van (voorheen) Nicole. Daar zou als verrassing Marloes bij “het bankje” staan met Champagne en versiersels, helaas hadden we beiden een ander bankje in gedachten 😊 Maar eind goed al goed, we hebben elkaar gevonden, er werden mooie woorden gesproken en hebben geproost op het leven!!

We hebben uiteindelijk ruim 60 kilometer in 3 dagen “gelopen”, geklommen, genoten van de uitzichten, gezocht naar de juiste routes, maar nog meer zo enorm onze grenzen verlegd. We hebben op de Skywalk gestaan, beiden met knikkende knieën, maar we deden het. We zijn hellingen werkelijk op gekropen, zo steil, (eigenlijk onverantwoord maar hee de adrenaline giert) we kwamen een troostplek tegen, ongepland, BAM dat komt binnen, maar ook hebben we onze ogen uit gekeken bij waanzinnige vergezichten, gehuild van het lachen, verhalen gedeeld, heerlijk uiteten geweest en genoten van het fijne gezelschap.

Dit alles in de 3 mooiste maar ook warmste dagen in die week.  Ik meen dat woensdag de 30 graden bijna aantikte, wat was het zwaar, maar hee “we did it”.

Aan al onze sponsoren, DANKJEWEL, € 17.664,00 heeft ons team voor de Alpe d’Huzes/KWF opgehaald. DANK DANK DANK !!!!

NB: wie weet september dan toch samen naar DIE BERG ??!! ik heb nog “wat vlinders” weg te brengen nl. of wordt het toch juni 2022 met 5000 man die berg op….. wordt vervolgd.

 


Petra en Laura lopen Special Edition!!!

Verslag 3 en 4 juni 2020
In plaats van 10 uur rijden naar de Alp d’ Hues werden het er maar 2 nl. naar  Zuid Limburg,
Wij (Laura en Petra) hebben ons daar alsnog ingezet om 2 dagen te lopen, klimmen en aandacht te geven aan de Alp d’HuZes 2020 maar ook zeker aan het KWF.  Later bleek dat veel deelnemers zich die dag zouden inzetten ergens in Nederland.

Woensdagochtend 3 juni zijn we rond 12:00 gestart in Valkenburg met een uitgezette Hoogtewandeling. Deze stond goed aangeschreven en gaf als moeilijkheidsgraad 8 : 10 aan. We konden dus wat verwachten. Het werd een pittige maar mooie wandeling van uiteindelijk 20 kilometer. Mooie vergezichten, mooie bezienswaardigheden en flinke kuitenbijters, en dat alles in ons ALP tenue. Af en toe even tot rust komen en wat gedronken bij het Koetshuis. Het was een mooie bijzondere middag.  Aangekomen in ons hotel stond er een heerlijk koel drankje voor ons klaar, geregeld door de vader van Laura en haar zus Marloes.
Heerlijk gegeten bij De Potkachel in Berg en Terblijt.  Nog even gezellig langs Nicole (van Camping van Oriëntal) en een prachtige plek achter de camping met een werkelijk fantastisch uitzicht waar  een fotografe van de organisatie van de Alp ons op de foto wilde zetten. De volgende ochtend bleek er een prachtige foto van ons op NU.nl te staan.

Veel te laat, in een verschrikkelijk warme kamer, zonder airco, een hoofd vol met emoties, spanning en verhalen kwamen we slecht in slaap. Laura had de wekker op 4.15 gezet, we wilden immers de opening live volgen. Om 4.20 zaten we dan ook beiden rechtop in bed, klaar voor de uitzending waar Jan Kouwenhoven deze dag opende. Een prachtig betoog, 2000 kaarsen brandden en Maarten Peters zong en speelde het nummer Hoop. Dat was een momentje…………………..


We waren klaar voor onze 2e dag, te beginnen om 06:00 met DE CAUBERG. Team Valkenburg zou deze ook gaan beklimmen en we hadden besloten dat wij graag, mede ter aanmoediging van hen, de eerste 2x met hen mee wilde klimmen. Daarna hebben wij onze eigen route verder opgepakt en wederom een goeie 20 kilometer gelopen en geklommen. 
We werden vandaag aangemoedigd met video boodschappen van ons team, familie en vrienden, velen volgden ons via de live beelden op Facebook, wat een adrenaline zit er dan in je lichaam.
We hebben gehuild, gelachen maar vooral zo ontzettend genoten van deze dagen.  We hebben het negatieve omgezet in iets positiefs, geknald om steeds weer boven te komen, mensen herinnerd en mensen een hart onder de riem gestoken.  Toen wij 6 uur in de benen hadden zitten, hadden we beiden nog 1 doel. Nog 1 keer naar boven, nog 1 keer het uiterste van jezelf vragen en nog 1 keer dat kaarsje aansteken voor hen die het nodig of verdiend hebben. We besloten beneden aan de berg even bij te tanken met een overheerlijke kop soep en hebben het gedaan. 2 X zijn wij nog naar boven gegaan, pijn in de kuiten, pijn in de rug, pijn in de schenen, het maakte ons niks uit. De kaars moest branden, en dat hebben we gedaan.

Moe maar voldaan zijn we naar huis gereden en hebben we nog flink wat spierpijn gehad.
Maar wat een fijne dagen, en eerlijk………………… ik denk dat we nog meer klaar zijn voor volgend jaar.
Opgeven is geen optie, het aftellen naar 3 juni 2021 is begonnen.

Op naar de Alpe D'huzes 2021!!!!

En toen lag de pagina even stil. We moesten allemaal even slikken en de teleurstelling verwerken dat de Alpe d'huzes dit jaar wegens Corona geen doorgang kan vinden. Achter de schermen wordt nog steeds getraind, al is het op een lager pitje. De sportscholen zijn nog steeds slecht te bezoeken, maar het mooie weer geeft wel ruimte om buiten actief te blijven. De sponsorloop in Drenthe was een groot succes, een pracht bedrag van 2900 euro is opgehaald. De sponsorloop in Brabant kwam te vervallen door de corona crisis. Maar de kinderen waren dol enthousiast tijdens de presentatie die Laura en Petra hebben verzorgd, dus dat gaan we tzt weer oppakken. De kleding was al gedrukt dus die heeft Jacquelien voor ons allen opgehaald zodat we daar fijn in kunnen trainen, fietsen of lopen. De donaties gaan zachtjes aan richting ons streefbedrag, heel fijn dat mensen nog steeds hun steentje willen bijdragen aan de Alp oftewel het KWF.  Echt superfijn. 4 juni de koersdag, ipv in Frankrijk zullen Laura en Petra hun best gaan doen in het mooie Limburg. De heuvels bedwingen en stilstaan bij " de week die niet doorging ". Nogmaals een dankjewel aan al onze donateurs, groot, klein 👍 Alle donaties blijven staan en gaan mee naar 2021. Blijf ons steunen, wij zullen ons ook blijven inzetten. 

10 januari Evenement voor Alpe D'Huzes op IKC Pieter van Thuyl

Evenement 10 januari basisschool Pieter van Thuyl

Inmiddels krijgt het programma voor het grote evenement op 10 januari 2020 duidelijke vorm en inhoud! Opening evenement Dhr. A. Derks, wethouder Onderwijs Gemeente MiddenDrenthe is bereid gevonden om het startschot te verzorgen. Hoe? Dat houden wij nog even geheim.

Plastic flessen wedstrijd De plastic flessen competitie tussen de groepen loopt goed. Er is al één grote zak vol lege flessen naar COOP Meintjes gebracht. Iedere fles kan ingewisseld worden voor een muntje. De groep met de meeste muntjes wint een groepsprijs.

Sponsorloop Op dinsdag 10 december hebben alle leerlingen een sponsorloop intekenlijst meegekregen. Op die lijst kunnen alle leerlingen zich laten sponsoren voor de sponsorloop op 10 januari. Wij krijgen vragen over de betalingen van de sponsorgelden: Kan dit vooraf of juist achteraf? Vaste bedragen kunnen vooraf al geïnd en ingeleverd worden bij de leerkracht, totaal bedragen per ronde gaan achteraf.

Armbandjes verkoop Om nog meer geld in te zamelen voor het grote evenement zijn er speciale armbandjes ontworpen. Elke leerling en leerkracht krijgt er eentje van ons. Daarnaast vragen wij de leerlingen om deze bijzondere bandjes voor € 2,00 per stuk te verkopen. Na aftrek kosten is de opbrengst voor Team La Vita / Alpe d’HuZes. Ieder kind krijgt een envelop (met uitleg) mee, met vier tot vijf armbandjes. Meer verkopen mag altijd natuurlijk!

Sponsor –spinning In het theater van de Grift zal een beeldscherm en spinningsfietsen opgesteld gaan worden. Ralf de Vreede, Jacquelien Havinga, leden van team La Vita en juf Martie zullen in ieder geval gaan fietsen, maar u kunt ook mee doen! Door een donatie van 5 euro kunt u een half uur virtueel de Alpe d’Huez beklimmen. Eén van de fietsen is uitgerust met een TCX, waardoor we echt het beklimmen van de berg kunnen ervaren. Via pvtschoolalpeduzes@gmail.com kunt u zich aanmelden! Graag onder vermelding van uw naam en ervaring met sport. 

Roy Beukenkamp Om het evenement nog sportiever te maken voor onze leerlingen, hebben wij oudvoetballer ere-divisie Roy Beukenkamp benaderd om dit evenement voor onderzoek naar kanker te komen steunen. Roy heeft toegezegd aanwezig te zijn. Wat hij die ochtend gaat doen is nog een verrassing. Roy Beukenkamp was oud-keeper (FC Den Haag, ADO Den Haag en FC Groningen), voormalig keeperstrainer, scout voor PSV en tegenwoordig aangesteld als scout voor het eerste team van Manchester United in Engeland.

Workshop KWF Tijdens het evenement is ook een educatief onderdeel voor de leerlingen. Vanuit KWF zal aandacht geschonken gaan worden waarom wij dit evenement organiseren. Het educatieve gedeelte is aangepast op het niveau van de kinderen.

Afsluiting met Lifestyle Ter afsluiting zal team Lifestyle ons komen vermaken met een passende quiz, gemaakt door Gijs van Aken. Deze centrale afsluiting zal in het theater plaats vinden. Het is de bedoeling dat wij dan ook het bedrag bekend kunnen maken wat opgehaald is voor team La Vita. Daarna krijgen alle kinderen, gasten, vrijwilligers en leerkrachten iets te eten aangeboden. 

 

Nieuwe sponsoren voor op ons shirt!!!!

Nieuws!!! Inmiddels mogen wij al 5 prachtige logo's gaan plaatsen op ons Alpe D'Huzes shirt. De volgende bedrijven hebben met een prachtige donatie een plaatsje op ons Alpe D'Huzes shirt verdiend.

Advuco koeltechniek & Airconditioning

Alklima

SD Koeltechniek & Airconditioning

Camping de reeënwissel

IKC Pieter van Thuyl 

 

We willen deze bedrijven namens ons team enorm bedanken. Inmiddels zijn de logo's ook op onze site te zien. 

Indien andere bedrijven ook graag een plekje op ons shirt willen dan neem gerust contact op met een van onze teamleden over de mogelijkheden.

 

Thank you to our Sponsors

10

Kitty Nijdam

Veel succes ❤️

10

Esther Dorenbos

Zet hem op topper! Je kunt het

56

Elske Oldewarris De Jong

Heel veel succes! Je kunt het!

10

Irene Prins

Heel veel succes 💪

80

Irene Faber

40

Marjan Vermeulen-minnebreuker

Dat er nog maar veel € zullen volgen 😘

50

Bauke En Janneke Lageveen

Raymond, wat een geweldige uitdaging! Enne... drie keer vinden wij al héél ambities!! Nu maar veel trainen... Succes daarbij! Wij zijn trots op jou!

26

Gert Ter Wal

Stoer,je gaathet halen, topper

26

Jannette

Topper!!! Trots op je!

30

Peter En Anneke Yntema

Raymond, we vinden het fantastisch dat je deze uitdaging aangaat en op deze manier jou steentje bijdraagt tegen de strijd tegen kanker! We wensen je heel veel succes! Groetjes Peter, Anneke en Tjallina

10

Ingrid Alkema

Irene,jij bent een topper!! Heel veel succes met de voorbereidingen.

26

Monique Noordman

Je kan 't gek mens! Go for it!

15

Marieke

Kop d'r veur kanjers!

26

Miranda Rozema

56

Pia Sipkema

Fijn stukkie fietsen :-) Go Sjakie!

10

Harm Jan Wildeboer

26

Igor Monzon

Zet 'm op!

5

Ilse Wolf

Mama je bent een schatje. Veel succes🤩❤️🍀 Kusjes Ilse

10

Renny Eekma

15

Marian Rietkerk

5

Andy

Goed bezig. Succes en respect . ( vriend van Ernst?)

10

Thera

Go for it Girl! 😘

10

Femke Strikwerda

Zet m op lieve Ireen!!

26

Am Bos-van Der Meulen

Succes Irene, je kan het!

25

Femke

Raymond, Fantastisch dat je je hiervoor inzet. Alle onderzoek naar deze rotziekte is welkom. Heel veel succes in juni (en de aanloop daar naar toe). groeten Femke en familie

100

Ricky-jan-annie-nolda-tinie Van Moorsel

wij wensen je heel veel sucses ! Ricky en Piet -Jan en Annie-Annie en Jan -Nolda en Harrie-Tinie en Christ

10

Richard En Esther

Succes Jacquelien!

250

Denise Gossen

5

Se Varkevisser

heel veel geluk

106

Mark Havinga

Zet hem op Jacq. Stoemp die berg op!

30

Jan En Yvette Meuldijk

Goed doel, die wij zeker willen ondersteunen! Wij Jan en ik zijn allebei ook onze vaders kwijt geraakt aan deze rotziekte! De KWF steunen wij al jaren, en omdat wij zo trots zijn op Petra, dat zij de loop en klim wil maken, en we haar een hart onder de riem willen steken!, deze kleine bijdrage! Zet m op kanjer....Je bent zo goed bezig, en geloven in jou.....Dit ga jij redden....Zet m op hoor Peet! Veel liefs, Jan en Yvette xx

26

Rits Wormmeester

Hoi Jacqueline, super wat je gaat doen! Petje af en heel veel succes!👍

10

Linda Van Aken

Heel veel succes!!

5

Wendy Van Lint

Laura, je bent een topper!

5

Anonymous

10

Esther Lub-hilgers

Succes met alle voorbereidingen en komende zomer de tocht zelf!

26

Monique Chompff-geefshuijsen

Hee Beer. Een klein duwtje in de rug van ons. Vinden het top dat je dit gaat doen. 3x of 6x, ons maakt het niet uit. Zijn nu al trots op je. Topper. Groetjes Monique &John

20

Reinier En Moniek

Wij zijn trots op jou! Succes topper! Liefs van ons

2

Anonymous

25

Bert En Milly Sanders

10

Nynke Meekma

Veel succes Paul en Irene!

10

Hiskia

Heel veel succes!

325

Anonymous

13 vlinders 🦋

15

Nienke Hamminga

Goed bezig 👍🏼 Veel succes en zet hem op 💪🏼

250

Gafco

Succes namens Gafco met dit mooie initiatief!

26

Joey Domingo

Super ! Trots op je buddy ! 😎🔝🍀💪🏼😘

50

Addi Smetsers

20

Hillina Groenewold

15

Mirelle Van Der Werf

Goed van jullie! Zet'm op en geniet ervan!

10

Angela Van Hal

In memory aan jouw moeder 😘 Die vast ongelofelijk trots is op haar kanjer van een dochter en haar geweldige doelen! -X-

100

Anonymous

100

Laura Raaij

Verkoop Cane Corso kaarten

10

Hristos Vlahakis

Zet om op Irene je kan het!!!!

10

Anonymous

20

Greet

Succes

10

Gepke Bosgrs

26

Loes Appels

You go girl! Wees een inspiratie voor velen. Je moeder zit trots te glimlachen, dat geloof ik. Liefs en succes

2.9k

Ikc Pieter Van Thuylschool Hoogersmilde

Hierbij het bedrag van maar liefst €2900,- die bij het evenement op de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde voor de Alpe D’Huzes is opgehaald Heel erg veel dank namens team La Vita voor alle kinderen, ouders, verzorgers, familie, vrienden en leerkrachten van de Pieter van Thuylschool in Hoogersmilde!!!

30

Kim Wanders

Succes Beer! Ook namens Bjorn

26

Jelle Brander

Heel veel succes, en jou kennende gaat het je lukken

10

Anonymous

10

Iepie Haanstra

Heel veel succes Irene!!! Goed bezig!!!! 💪🏼👌😘

10

Nilofar

Topper, je kan het!😘😘

26

Froukje

Natuurlijk sta jij straks boven op die berg!!! Heel veel succes!!

18

John Suzuki

50

Anonymous

10

Anneke Huizenga

Stoer dat je gaat fietsen. En zeker voor een goed doel. Weet er zelf alles van. Wens je alle succes. Moeder van Meggy

10

Akke

Heel veel succes! Zet 'm op! 👍

10

Arnold Blijsie

Ralf, heel veel succes!! 💪💪🚵‍♂️

10

Elke Pijnenburg

Go Laura!! Xxx

10

Anita Kuipers

Lieve Irene, Zet hem op!! Een super goed doel ! Topper !

5

Carla

Succes en plezier! 👍

30

Niek En Wilma Vd Heuvel

Heel veel succes en zet hem op!

15

Bas Berkhout

Super knap man succes met de voorbereiding.

500

Anonymous

Hoe gaat het met de rug ??

500

Aklima Bv

Heel veel succes !!

10

Jo Kloppenburg

56

Shepherds Working Kelpies

Zet’ em op Ralf!

5

Magda Gutman

Zet em op Irene! Je bent een topper!

10

Jennifer Gruis

Ben enorm trots op je! Wat ben je een doorzetter! Ik wens jullie ontzettend veel succes.

10

L Hoepel

Top!! Proud of you and good luck

24

Anonymous

Op naar de 24e, heel veel succes, zet m op. Xx

10

Petra

Zet hem op topper!!

15

Janny

Toppertje succes !!

115

Dartclinic

Heel veel succes

5

Anonymous

10

Carien Van Nieuwenhoven

Wauw, trots op jou! Nu al! Veel succes met de voorbereidingen.

15

Astrid Groninger

Heel veel succes lieve Ireen. Knap dat je dit doet. Ik wens voor een ieder die kanker heeft dat er spoedig een doorbraak in de medische wereld komt. En dat het vetragingsproces maximaal wordt. Nogmaals heeele veel succes! Xxx

10

Alie Faber-ferwerda

Succes Irene! 🚴🏾‍♀️😘

21

Anonymous

Super goed van je!! Zet em op 💪🏻

50

Nol En Mien Van De Schoot

50

Knijnenburg & Vd.klugt Verzekeringen

Alle succes Petra!!!

100

Afpro Filtertechniek Bv

Heel veel succes!

10

Anonymous

10

Anonymous

25

Petra Jager

Nog zo'n mooie vlinder draag ik met liefde mee.

26

Familie Kramer

💪🏻

26

Anonymous

15

Conny Diemers

Kanjer!

106

Kdv Piggelmee

Wat goed dat je dit doet! Ons hele team steunt je van harte!

25

Nel De Jager

Heel veel succes👍💪

10

Sandra En Herman Van Someren

Zet 'm op Raymond en team!

5

Anonymous

106

Kaj De Campinghond ;-)

20

Sonja Prins

respect voor jullie! heel veel succes!

66

Huisartsenpraktijk Kolthoff

5

Anonymous

Succes Irene!

20

Ria Van Veenendaal

Laura, Succes op 24 december. Groeten Ria

25

Anonymous

Succes met je actie.

500

Advuco Koeltechniek En Airconditioning

Zet m op!

2

Wilbert Krijgsman

Hey hallo!, ik wens jou heel veel succes met het berijden van de berg! Vriendelijke groet, Wilbert krijgsman en de familie! (Hebben 2 jaar op de camping gestaan)

26

Robert

Nou, dan was de Ronald Mc Donald's Homeride maar een opwarmertje :) Heel veel succes maat!

10

Chantal Bosscha

26

Fam De Krou

Lieve Jacquelien, wat geweldig dat jij dit gaat doen. Wij steunen jouw actie van harte en wensen je veel succes!

25

Rianne Huisjes

Heel goed en knap dat je hier aan meedoet. Ben nu al trots! Ik wens jou en degene die in je team zitten heel veel succes bij de training en het moment zelf. Groetjes, Rianne

28

Anonymous

Go for it 💪🏽🍀💕

10

Anonymous

Heel veel succes!!

5

Danielle Lange

Beste Laura, Wat een mooie prestatie ga jij leveren voor een enorm goed doel! Heel erg bijzonder. Ik wens je heel veel succes. Groetjes Danielle Lange (collega van Marloes)

15

Astrid Van Oosterom

Zet m op Irene! Topper ben je! Xx

15

Lisa Van Der Horst

Je kan het!!

10

Arie Van Der Meer

Hey Jacq. Goed verhaal waarom je het doet. Sterkte en Succes, je fiets voor mensen die je lief hebt of hebt gehad. Tranen zullen vloeien maar eerst in het zweet!! Met beleid uitvoeren maar je kennende ook tekeer gaan als een beest. Just do it!!

26

Marcel Vergouwe

go go go ralf. Afzien en genieten, een emotionele rollercoaster is het. Respect man.

10

Chantal Bosscha

15

Bbb Greven

You're a very good soul! Muchos respectosxxxx

20

Anonymous

Succes je kunt het!

10

Anonymous

Go for it xx

15

Jeanie Van Geest

Heel veel succes 👍

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

5

Claudia Wagenaar

Zet hem op topper

26

Anonymous

10

Loopgr. Marcant

Succes met deze 🔝(prestatie) voor een heel mooi doel!

50

Lammie Waninge

10

Jurian & Marieke Nannenga

Veel succes Laura, zet m op!

10

Anonymous

Laura, super mooi dat je dit doet. Succes.

26

Vanessa

Succes Ralfie ;)

10

Lisette Draad

Zet em op Lau!!! Je kan het!

7

Nina Scholing

10

Wike Bruinsma

Suc6 Irene!

250

Aircovent Bv

Succes

10

Marjan Groninger

Super Irene. Straks weer ‘in het zadel’ en bergopwaarts 🚴🏽‍♀️

25

Suus & Lindie

Yes you can 💖

15

Anonymous

Toppie Succes!!

5

Willeke Veenstra

You go girl!

100

Aafje Bergsma

Succes Irene!

10

Anonymous

Zet hem op Raymond, mooi initiatief, we hebben alle vertrouwen in je! Groetjes uit Vianen van Maurice, Chantal en Yara Franken

26

Marjan Hulzebosch

💪

50

Peter En Lynn Den Bakker

Lieve Irene, Wat een moed heb je om dit te doen voor dit fantastische doel! We wensen je veel succes, kracht en doorzettingsvermogen toe om dit te gaan doen! Veel liefs, Peter en Lynn

10

Feddy Tuininga

56

Berry Baruch

Ben trots op je vriend heel veel s6 maar met jouw karakter komt dat wel goed

10

Liza Veenstra

26

Helma Van Oudheusden

heel veel succes, Jacquelien, Ralf en de rest van team!

26

Liesbeth

You go girl!

10

Laura Van Veen

Zet m op Irene 💪

5

Anonymous

26

Nadia Elhabziz

Hallo lieve Irene, Wauw. Ik ben trots op jou! Zet hem op. Liefs Nadia

20

Rike Nijhoff

5

Gerrit Adema

Succes!!!❤

26

Michelle

Gave uitdaging voor een mooi doel! Succes Ralf!

10

Fenny

Van je vriendinnetje Fenny

10

Dianne Stuifzand

Topper!! You can do it!

26

Michiel, Ellen,tigo&evi

Zet 'm op, topper!💪

26

Marianne

super, ' gewoon' doen

10

Jeanet En Wietze Groenewoud

Succes ! Je kan het !!

50

Familie Penning

Raymond en team, veel succes. Namens Sander en familie.

25

Lisette

Je bent een topper!!!! Al Teveel meegemaakt, Het is Zo oneerlijk allemaal echt geweldig dat je dit doet!!

15

Richard, Sacha,tristo En Keeno

Succes toppers!! Dit kunnen jullie.

10

José Lutke

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes. 🚲🍀

15

Piet Sizoo

Super Irene. Lyts mar krigel.🚵‍♂️

20

Annemargré

Knap van je. Succes! Je bent een topper. Je kunt het!

40

Ineke De Meer

Hey topper!! Succes met de voorbereidingen!

10

Wouter Versteegen

10

Fam. Vonk

Tuurlijk ga je voor 6 x! We steunen je natuurlijk en het is ontzettend hard nodig.

26

Agnes Zoer

Succes 👍🏻

10

Nellie

Succes met deze goede actie Irene

10

Roeleke

Lieverd super trots op je

26

Lieke Reuchlin-vroklage

Geweldig Irene, voor Peter en Margriet

5

Anonymous

26

Marjan Hoexum

Lekker in beweging tegen kanker! Zet m op, je kan het. ⛰🚴‍♀️🇳🇱

10

Altiena Faber

Succes Irene! Zet hem op! 💪🏼🚲😘

40

Familie Pascha

Raymond, heel veel succes, plezier en trainingskilometers voor dit mooie doel!! Groeten Dirk, Rina, René en Piet Pascha

10

Tonny Van Alphen

Wij wensen jou heel veel succes je kan het kanjer

10

Riëtte Bosma

Geweldig dat jij je gaat inzetten voor dit prachtige doel en hopelijk kan er met de opbrengst weer veel onderzoek gedaan worden. Mijn zwager heeft prostaatkanker en kan niet meer genezen. Mijn zus werkt op het Drenthe college Assen en vanuit deze school hebben ze dit jaar ook de alpe d’ HuZes beklommen. Mijn zus kreeg een paar weken voor vertrek een blessure, mijn zwager zei toen: Heleen (mijn zus) dan fiets ik voor jou terwijl hij degene is die zoek is. Gelukkig hebben ze uiteindelijk samen gestreden en het gehaald! Met emotie maar nog meer met saamhorigheid, kracht en vertrouwen hebben ze het gedaan en ik ben trots op deze mensen❤️ Ga ervoor Jacq, wat ik begrijp is het geen eitje maar het is niks in vergelijking met wat een kankerpatiënt moet doorstaan. En daarom doe jij en zoveel anderen dir. Proud!!

50

Hans En Mieke Vogelenzang

Wij vinden het zo mooi dat jij dit doet !

5

Nikki

Ontzettend moedige stap dit. Heel veel succes. Je kunt 't topper xxx

20

Desirée Slaats

Lieve Laura, Je bent echt een bikkel!! Super knap wat je allemaal voor elkaar krijgt!! In gedachten bij jou en jouw lieve mama.. Ik wens je heel veel succes, vandaag en ook straks op de berg!! Liefs

26

Anonymous

15

Janke

Op naar de top, zet 'm op!!

5

Joni Oosterloo

Onder het mom van alle beetjes helpen, veel succes Ralf!

26

Anonymous

Succes meid! Ik steun je van harte!❤

5

Twan Verbakel

100

Aafje Bergsma

Succes Jacquelien!

10

Jannette Wolda

Succes Irene!

5

Anonymous

Heel veel succes; jij kunt dit!! Toppertje!!!

5

Inge Zwiers

Topper, veel succes!

10

Dianne Stuifzand

Good luck!

40

Cor En Liesbeth Smit

20

Anonymous

Niet afzien en kapot zitten. Gewoon doortrappen. Succes! groet Ad.

26

Tineke En Ria Pattiapon Van Beek

Lieve Peet, Namens ons,Ria en Tineke wensen wij je heel veel succes met deze mooie en nodige actie! Wij gaan je volgen en zet m op!!! Xxxx Ria en Tineke

66

Joop En Annelies Van Raaij

10

Arnold Blijsie

Héééél veel succes!! 💪

16

Anonymous

15

Monique De Vries

Super goed initiatief! Zet hem op een heel veel succes!

15

Richard, Sacha, Tristo En Keeno

Succes toppers. Jullie kunnen dit!!!

5

Loeky Westra-fennema

Heel veel succes Irene!!

20

Anita Karstens

Super trots op jou!

10

Peter Stoelinga

20

Feika Zuidgeest

Topper. Succes. T en F

500

Camping De Reeenwissel

10

Angelyc

You go girl ❤

26

Ankie Stoelwinder

Eerst zien dan geloven!! 🤪 maar ik ben nu al trots op je😘

26

Elsbet Modderman

Super actie. Heel veel succes.!!

10

Miranda &tonny

Jij kunt dit Jacquelien💪👊

20

Tanna Dijkstra

Heel veel succes!

11

H.j.l. Driessen

Wat ga je doen fietsen op (hard) lopen ?? In ieder geval succes met je onderneming !! 😚😀

10

Gerda Santing

Voor TOPPER Lucine👏🏻💖🎀

15

Annemarie Kasper

Wat een geweldige actie, Jacq! Zou het zelf ook wel een x willen doen!

173

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Willem En Cindy

Heel veel succes!

10

Marjan Hulzebosch

26

Anonymous

50

Anonymous

Succes Irene, Nobele daad, ik ben trots op je

10

Anonymous

50

Arjan Kreuze

Zet hem op topper!

10

Dorine J

56

Wout En Jolanda Lievens

Lieve Laura We willen je graag steunen met jouw doel. Veel succes!!

10

Familie Moerkerken

Succes Raymond!

20

Annemiek Bos-van Der Meulen

Succes volgend jaar ! Je bent een topper!

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

5

Ansje

Succes Irene!

16

Cc Fenna ?

10

Tamara Van Der Meulen

10

Carina Mols

Lieve Laura en Marloes, Heel veel sterkte met het lopen van de Alpe d'Huzes. Ik weet wat het is om je moeder te verliezen aan deze verschrikkelijke rot ziekte.... Zet hem op! Lieve groeten Carina

26

Remco Dijkstra

Super initiatief!! Heel veel succes!!!

26

Liesbeth Schaver

Toppers! Wat een mega ervaring en dat voor het goeie doel 💪

50

Johan

Dit is een goed initiatief, veel succes.

26

Willem Groenevelt

Hoi Irene. Stoer dat je dit doet. Maar ik ken je al langer en dan verbaast het me niet. Succes!

26

Familie Kramer

💪🏻

56

Laurens Verhagen

Succes van de schapenboer

50

Lucine & Michel En Kids

🙏❤️

26

Tessa Bouma-banga

Super trots op jou kanjer! ❤️

7

Anonymous

Wat goed van je, Irene. Heel veel succes en vooral ook veel plezier hieraan!

26

Carolien Verhagen

Zet hem op Laura!

26

Jannie En Hette Bakker

Raymond heel veel succes, wij hebben nov onze zwager verloren aan die rotziekte hij heeft ook bij jullie op de camping gestaan dus mooi dat je gaat fietsen voor t goede doel

10

Irene Faber

Zet ‘em op!!! We gaan t redden 👍🏽💪🏽

10

René Bijmolt

Een held ben je ! Gauw samen maar een keertje trappen.

25

Jan Wolf

Veel succes!

5

Jorn Wolf

Lieve mama veel succes

206

Hofstee Reclamestudio

Heel veel succes Raymond. Fantastische dat je dit goede doel een warm hart toedraagt. Je bent een topper!! Hans en Anita Lauffer

75

Tineke Jansen

Lieve Jacq ik wens je veel succes met deze barre tocht. Het gaat je zeker lukken. Van mij een steuntje in de rug om je naar de top te duwen. Doe je best. Gr Tineke

10

Joris In ,t Veld

Je bent goed bezig om hieraan mee te doen succes gewenst

56

K. T. Havinga

Veel succes!

26

Marcelle Balk

Lieve Irene, je bent zo goed bezig met je voorbereiding. Dat verdient al een groot respect. Ik wens je heel veel succes! Je bent een kanjer! Dikke kus Marcelle

7

Ifotografie

Hallo, heel veel succes met het inzamelen van zo veel mogelijk geld, je voorbereiding op de Alpe 'd HuZes en je strijd tegen deze ziekte ! Hierbij mijn bijdrage vanuit de kerstactie.

26

Anonymous

groetjes van je neefje

5

Nynke Posthumus

Heeel veel succes alvast!!!💪💪💪

20

Hertje ?

Super trots op jou!! X

100

Ruud Bosch

Succes.

50

Barry De Vreede

Succes broer. Klasse

188

Liane Buitelaar

Wat een fantastisch initiatief ❤️

26

Barbara Smits

Nu al diepe buiging.... dank dat je dit doet🙏

26

Daphne Van Marle

Hoi Jacquelien, Wat ontzettend mooi dat je hier aan mee gaat doen. Succes met de voorbereidingen en ga knallen. Het zal zeker een onvergetelijke dag worden met veel emotie! Groetjes Daphne

26

Frank Havinga

Heel veel succes!

100

Anonymous

Goed initiatief. Succes

10

Ingrid Van Lith

top Raymond.. succes

20

Gerda Van Lith

ik ben de moeder van een vaste gaat van je en vind dit top van je. heeeèeel veel succes

10

Anita Zandstra

26

J.w. Sikkens

Kom op Irene: zet door. Ook als alles zeer doet

10

Jan & Thea Lap

Top, dat jij meedoet, en wij wensen jou en alle andere deelnemers heel veel kracht om deze klim 1 of meerdere keren te bedwingen

26

Pietjous

Heel veel succes topper! Super dat je dit doet😘💜

10

Sandra Westra

Lieve Ireen, zet m op, ter na gedachtenis aan je papa en al die anderen die we willen redden van deze vreselijke ziekte

15

Merel Bisschop

20

Thea Roersma

Mooi dat je mee doet Irene!

25

Hillechien Liezenga

You go girl!!! Super dat je dit doet! Veel succes de komende tijd met dit goede doel en natuurlijk de trainingen!

26

Gerhilde Atsma

10

Anonymous

Zet em op je bent een kanjer!!

15

Afia Tutuhatunewa

Veel succes Irene !

20

Wil Van Veldhoven

Heel veel succes, Ireentje😘👍

10

Durkje Nijboer

You go girl 💪💪😘

26

Anonymous

Fantastisch dat je dit doet voor mensen die het onderzoek zo hard nodig hebben, en waarvoor hopelijk een medicijn komt voor genezing, mijn steun heb je.

10

Angelique Kluppel

Succes

15

Bram

Veel succes dit gaat jou lukken!

280

Lege Flessen Donateurs

Opbrengst lege flessen actie , bedankt allemaal!!

26

Jerome +34 Lafond

Go Girl Go ! Lili & J^

106

Ronald Van Der Linden

Hey Jacqueline. Ik wens je heel veel succes met het beklimmen van de alp. Heel dapper van je. Super dat je dit onderneemt. 👍

10

Anja Rinsma

10

Hilda Brouwer

Succes en ik weet dat je het kunt want je bent een topper!😘

26

Lieane Strating

Super stoer dat je dit doet! Zet m op!

56

Gerda Janssen

Veel succes met voorbereiden en je gaat het gewoon fixen

10

Claudia Wagenaar

Zet hem op kanjer jij kunt het 👍🏻👍🏻

15

R&r Uit Rolde

Hup Collega-Babe!

26

Anonymous

Top Jacq!

25

Ger Geefshuysen

Succes, het gaat je lukken.

10

Roelien De Vries

Zet hem op!!

10

Hendrik En Janny Heeringa

Super Raymond. Zet hem op, met respect. Weten allebei wat het is.

30

Jan En Maria Verhagen

106

Leo Stolk

Veel succes

10

Yvonne Groen

Succes topper 💋

5

Carolienvl

Succes!

10

J Anny

Succes topper

15

Anonymous

26

Ada Geijtenbeek

Succes

25

Mieke De Jager

Heel veel succes met de verdere voorbereidingen en ik weet dat het je gaat lukken👍👌💗

10

Anonymous

Heel veel succes! Ben zó super trots op jouw! Je doet het toch maar eventjes. Dikke knuffel Kayleigh en Senna, Sylvia en Robert

50

Anonymous

26

Anonymous

26

Anonymous

Lieve irene, heel veel succes, kus willeke

26

Marianne

donatie gelukt, nu jullie aan de bak! trainen en nog eens trainen. ik leef mee.

10

Anonymous

Succes

26

Anonymous

10

Tini Douma

Succes Irene

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Als jij gaat fietsen voor de anderen steek ik een kaarsje aan hier voor jou en je team. Succes en warme groeten. Martie

25

Annemarie De Haan-de Rooi Van Gosliga

Lief Ireentje...topper!! Zet ‘m op...!

10

Anonymous

Zet hem op!!

10

Nieske Adema

50

Petra Schieving

Suc6.. Je kunt het💪

25

B De Jeu

Dank je wel dat je deze mooie vlinder wilt meedragen. Heel veel succes met de voorbereidingen!💋

13

Truus Van Der Bij

5

Anonymous

206

Huisartsenpraktijk Aldlan

Zet hem op Irene

15

Ingrid Appelhof

50

Hans En Els De Vreede

Goed jongen, succes!

25

Ilona Jongbloed

Heel veel succes tante! You can do it 💪

20

Rianne Feenstra

Trots op je mijn goedlachse collega . Je fiets ook voor mijn vader en moeder. Super dat je dit doet

300

Stichting Clubhuis Tiel

In gedachten gaan we allemaal met je mee de berg op! Succes

7

Nicky Beerendonk

Heejj Oompie Ben super trots op je ! Vind egt tegek dat je dit doet! Heb zelf een vriendin verloren Aan deze verschrikkelijke ziekte , dus vind fantastisch dat je dit doet! Het is niet veel maar komt uit een goed hart Xxx je nichtje

26

Anonymous

30

Paul Faber

You got this ... geweldig dat je dit doet en het gaat je lukken. Luv u!

50

Sabine Wolf

Heel veel succes...💪🏼❤️!!!

10

Froukje

Heel veel succes Jacquelien!! Zet 'm op!!

26

Yvonne Palings

Respect!! Wat een mooi initiatief! Heel veel succes met trainen 💪🏻😘

106

Kitty Hartman

Op naar meer! Succes met dit goede initiatief. Groetjes Kitty

25

Jaap En Tinie De Vries

Het lukt je vast wel, Irene. Sterkte!

15

Willem Krijger

Zweten, rammen, kapot gaan, huilen maar als je boven bent weet je waarom je doet. Ga het beleven en meemaken. Heel veel succes.

26

Tandartspraktijk Gemert

26

Michel Jaspers

Heel veel succes. Weet zeker dat het gaat lukken!👍🏻💪🏻🏆

5

Margien Kalwij

Zet hem op Irene!

75

Tante Ria En Peter, Tante Petra En Peter, Tante Mien En Ben

Heel veel succes Laura!

160

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

75

Peet Mensinga

Sjaak super dat je dit doet ! Jouw motivatie raakt me omdat de ziekte mij ook keihard heeft geraakt letterlijk en figuurlijk ! Geld voor onderzoek moet! Ik ga met jou nog een paar x de vam bult op .. trainen en dan hop zo vaak mogelijk die berg op !! Respect

250

Cool&clean Koude Techniek

💪 .........Succes en sterkte met de zware tocht..... 💪

250

Sd Koeltechniek En Airconditioning

Zet um op!

50

Rob Greven

50

Mariet Sipkema

Lieve Jacquelien, Zet 'm op laiverd. Groetjes, Mariet

26

Anonymous

250

Rien Van Raaij

Succes vandaag met je wandeltocht voor het heel mooie doel.

50

Janus En Reggy Roefs

50

Hans Dieker

Op naar de top. Opgeven is geen optie. Veel succes bij de trainingen en voorbereidingen!

15

Ankje Gorter

Zet hem op Irene! Magnifiek!

20

Ronald Weuring

Heel veel succes!

26

Jan En Trees

Goed gedaan Laura ! Mama zou heel blij zijn met dit gebaar vandaag!

56

Martie Van De Nieuwegiessen

Succes Ralf! In gedachten fietsen wij met jullie mee!

5

Anonymous

Lieve Laura en Petra Wat een kanjers zijn jullie! Heel veel succes!

26

Cilia De Heus

Wat onwijs goed dat je dit doet heel erg veel succes!

50

Lida De Heus

Respect voor wat je doet, geweldig als je 3 keer lukt.

276

Vvnijnsel 6

10

Anke

Laura, veel succes. En vergeet niet te genieten ook al is de actie emotioneel beladen. Veel plezier en gezelligheid samen.

10

Jeanet Hilberts

50

Jasper De Jager

Lieve mama, Met deze bijdrage willen wij jou steunen met jouw mooie doel. We zijn onwijs trots op jou doorzettingsvermogen en vastberadenheid! Liefs, Jasper en Nutan

26

Irma

Een kleine bijdrage voor een héle grote kanjer!!!!!

10

Tonny & Miranda

Zet hem op Ralf💪💪💪!!!

30

Suze Groen In T Woud

Succes

10

Anonymous

10

Lidey Siegers

you go girl !!!!

25

Richard Smit

Hi Irene, super dat je dit gaat doen!!! Veel plezier met het trainen op je nieuwe bike, het komt vast goed met het stijgings%. Niet naar beneden kijken ;-) en lekker op souplesse trappen. Succes!! Groetjes Richard

50

Twan Van Gastel

25

Gravekampjes

Succes! Je bent zo goed bezig en we hebben er alle vertrouwen in dat dit je boven komt! We zijn nu al trots op je! Ik weet zeker dat er straks een aantal mensen met je meelopen die berg op die je een extra duwtje in de rug geven ook al zie je ze niet.

16

Jessica Vredeveld

Heel veel succes!! 💪🏻💪🏻

25

Ome Peter Verhagen

15

Richard Van Toorn

Goed bezig Beer! Heel veel plezier en succes met de tocht!

10

Sanne Veenma

Wat een geweldig initiatief, super dat jullie dit doen. Zet 'm op en heel veel succes! 💕🍀

5

Harmen Herrema

100

Spar Zeldenrust

beter laat dan nooit

50

Paul Havinga

Zet hem op , trainen voor 6, ik geef je op de berg wel een ‘hermannetje’ 😉

26

Anonymous

10

Lotte En Elke

Setje kaarten

15

Marije Walgemoed

Je ben een kanjer! Zet hem op!

10

Eleni Wijfje

succes Petra

5

Anonymous

15

Mies

Geweldig dat je deze uitdaging aangaat voor een heel goed doel. Heel veel succes gewenst.

200

Anonymous

26

H Bavelaar

Het gaat je lukken! Super dat je dit gaat doen

26

Jannie Boorsma

Heel veel succes kanjer

5

Daniëlle

Heel veel succes Irene! 💋

Show more