Team L'amis d'HuZes Margraten

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

25470.28

Amount raised by members

24620.33

Samen Sterk met Team L'Amis d'Huzes Margraten.

Geboren uit vriendschap gaan wij 6 juni 2024 met onze vriendengroep de Alpe d'Huez proberen te beklimmen.

Ieder op zijn eigen manier, zijn eigen doel en met zijn eigen gedachten.

Gezamenlijk willen we laten zien hoe sterk we kunnen zijn, als deze verschrikkelijke ziekte iemand van je vriendengroep treft.

Verder zijn in onze gedachten, alle familieleden, kennissen, collega's, bekenden die hebben moeten strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Samen sterk met team L'Amis Alpe d'Huzes Margraten.

Jan, Wendy, Sam, Diane, Paul, Charissa, Alexander, Marjan, Claudia en Patrick

En niet te vergeten onze begeleiders, supporters en verzorgers;

Bjorn en Paul.

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Team Updates

Bedankt

Gisteren zijn we samen de sportieve uitdaging aangegaan om de Alpe d’Huez te beklimmen, lopend of fietsend voor stichting
Alpe d’Huzes.

Via deze weg willen wij, team l’amis d’Huzes Margraten, alle mensen die ons op welke manier dan ook hebben gesteund, via donaties maar ook de vele lieve berichten die we mochten ontvangen enorm bedanken!

Dank aan alle sponsoren, shirt-sponsoren Cafetaria DiTo RKVVM KOM Euregio HabetsRoyen CV de Rieste CV de Nachdravers Termaar Z+V bouwkundigen en ingenieurs b.v. Eijkerbouw Bouw-Timmerbedrijf Rob Prevoo Makelaardij Hotel Restaurant Berg en Dal Hotel-Appartementen De Oude Hamer en Reym B.V.

Dankzij alle sponsoring en donaties hebben wij het mooie bedrag van € 25.404,- opgehaald voor stichting Alpe d’Huzes 

Het was een onvergetelijke ervaring!

Opgeven is geen optie!
#ad6

Streefbedrag €25.000,- BEHAALD

Dankbaar, Trots, Kippenvel, Verbluffend als je dan op de laatste dag je streefbedrag bij elkaar krijgt.
Shirtsponsoren, Sponsoren en Donateurs bedankt!

Dichter bij de hemel kom ik niet

Kom op geef niet op

Kick-off Alpe d'HuZes 2024

Vandaag deelgenomen aan de kick-off van de Alpe d'HuZes 2024 in Nationaal Sportcentrum Papendal.
Hier onze mooie Team L'amis d'Huzes Margraten tenues opgehaald.
De eerste emotionele momenten samen gehad. 

https://youtu.be/YPZ9srkYNZ4?si=zAGALdRgakUC41_E

#opgevenisgeenoptie

🧇🥮 OVENS DRAAIEN OVERUREN 🥮🧇

Op 13 en 14 april hebben de dames die betrokken zijn bij HV Margraten als (spelend of kader) lid bij alle (laatste) thuiswedstrijden van HV Margraten in de sporthal allerlei lekkers verkocht: (18) cakes, (100) wafels, (50) koekjes, (30 stukjes) vlaai en (70) broodjes knakworst waren gemaakt en bijna alles verkocht. Daarnaast hebben we ook nog extra donaties mogen ontvangen! 
Dit alles heeft een ontzettend mooi bedrag opgeleverd van 733 Euro! 
Niet alleen de meiden en jongens van de teams van Margraten of de uitspelende teams hebben lekkers gekocht, ook allerlei mensen die over de actie gelezen hadden op Facebook kwamen langs om ons te steunen en iets lekkers te kopen voor bij de koffie. De Riesteland Runners werden door hun coach Sophie zelfs na hun inspanningen tijdens de sportochtend getrakteerd op iets lekkers. Ook een donatie volgde waarvoor dank!
Kortom een mega succes! 
Sam, Wendy, Diane en Marjan

 

Nieuwe Shirt Sponsor; EIJKERBOUW bv

EIJKERBOUW BV, bouw- en timmerbedrijf

Een begrip in de bouwwereld als het gaat om bouw, verbouw en renovatie.
Eijkerbouw biedt een totaaloplossing voor uw nieuwbouwproject, vanaf de uitvoering tot aan de oplevering. Door nauwe samenwerking met vakbekwame elektriciens, loodgieters en schilders wordt een optimaal resultaat bereikt. Eijkerbouw is gespecialiseerd in het verbouwen van kantoren, bedrijfsgebouwen en winkelpanden. Ook voor kleinschalige bouwprojecten in de utiliteitsbouw kunt u bij Eijkerbouw terecht. Heeft u een oud huis gekocht dat gerenoveerd moet worden? Of moet er een muur worden vervangen? Eijkerbouw staat klaar om u te helpen bij de renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Nieuwe Sponsoren; Rob Prevoo Makelaardij, Hotel Restaurant Berg en Dal, Hotel-Appartementen De Oude Hamer en Reym bv.

ROB PREVOO MAKELAARDIJ
Een huis kopen of verkopen met maximaal resultaat maar zonder kopzorgen. Dan komt de dienstverlening van Rob Prevoo om de hoek kijken. Met zijn jarenlange ervaring in de markt en kennis over vastgoed zorgt Rob Prevoo voor de best mogelijke uitkomst als het gaat om de verkoop of verhuur van een woning en aankoop van een nieuw huis.


HOTEL RESTAURANT BERG EN DAL - EPEN
Gastvrij, bourgondisch, smaakvol en gezellig!
Gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland, aan de rand van het dorp Epen.
Ideaal vertrekpunt om de kalmte van de natuur af te wisselen met de vrolijke drukte van de stad.
Ook beschikt Hotel Berg en Dal over een gezellige ruimte voor gezelschappen en feestjes, een vergaderruimte en niet te vergeten een voortreffelijk restaurant.


Hotel-Appartementen DE OUDE HAMER - Mechelen
Dit gastvrije familiehotel is rustig en idyllisch gelegen in het Geuldal, net buiten Mechelen, in het buurtschap Bommerig. Hier kunt u rekenen op gastvrijheid, gezelligheid, goede service en een persoonlijke aanpak. Wilt u genieten van een weekendje weg of een lange vakantie dat voelt u zich hier zeker thuis.

REYM BV
REYM is toonaangevend op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement.
Chemie en petrochemie, olie en gas, geothermie, voeding, productie en andere sectoren. Reym maakt optimaal gebruik van meer dan 70 jaar ervaring om relaties in verschillende sectoren volledig te ontzorgen


Wereldkankerdag

4 februari 2024

WERELDKANKERDAG

Vandaag staan we nog eens extra stil bij ons doel. Samen, als vrienden, deelnemen aan Alpe d'Huzes en zo veel mogelijk geld inzamelen voor KWF en onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.
Inmiddels hebben we zo'n 53% van ons streefbedrag verzameld, we zijn de €13.000 gepasseerd. 

CV de Rieste Mergraote,  Z+V bouwkundigen en ingenieurs bv, KOM kinderopvang Margraten, Euregio HabetsRoyen accountants en belastingadviseurs, Cafetaria Dito, RKVVM, CV de Nachdravers Termaar, Fysiotherapie Margraten, Klinkers zoetwaren, Nr 1 Artiesten, Marlstone Music, Carlisle Construction Materials bv, Hotel de oude Hamer Mechelen.

❤️💛💚 CV DE NACHDRAVERS ❤️💛💚

6 Januari 2024
Zoals reeds eerder aangekondigd mochten wij ook de garderobe verzorgen tijdens de grote zitting van Cv de Nachdravers.
De weergoden waren ons goed gezind, iedereen droeg een jas 😉.
Het werd een gezellige, goed bezochte zitting die ons het mooie bedrag van €228.47 opleverde.
Ook dit komt weer 100% te goede aan het KWF.

Cv de Nachdravers Alaaf ❤️💛💚
Prins Ivo en prinses Bianca Alaaf ❤️💛💚
Garderobe Alaaf ❤️💛💚

Eerste Proefdruk van ons Alpe d'HuZes Shirt

Als team zijn we druk bezig geweest met het verwerven van shirt sponsoren.
Hier ons eerste proefdruk resultaat met de shirtsponsors op de achterzijde van ons Alpe d'HuZes shirt. 

De Shirtsponsors; KOM, Euregio Habets Royen, cv De Rieste, cv De Nachdravers, cafetaria DITO, RKVVM en Z+V Bouwkundigen en Ingenieurs.

Op de laatste dag van 2023 willen wij graag onze zakelijke SHIRTSPONSOREN die wie tot nu toe mochten "toevoegen" aan L'Amis d'Huzes aan jullie voorstellen.

Als dank voor hun enthousiasme en hun donatie zullen wij onze shirtsponsors vanaf 2024, elk op een eigen manier, meenemen in onze berichten.

ONZE SHIRTSPONSOREN:


KOM, KINDEROPVANG MARGRATEN
KOM is een kleinschalige kinderopvang, die opvang bied aan maximaal 24 kinderen per dag in de leeftijd van 0 (10 weken) tot 4 jaar.
Zij bieden kinderen een leuke, creatieve, boeiende, veilige en leerzame periode binnen een huiselijke sfeer. Kortom opvang zoals thuis!
U kunt een professioneel team verwachten, met veel ervaring in en met een duidelijke visie op de kinderopvang.


EUREGIO HABETSROYEN ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS
Met hun brede financiële en  bedrijfseconomische kennis ondersteunen zij ú als ondernemer. Dat schept verhelderende inzichten, creëert kansen en leidt tot nieuwe ontwikkelingen en ideeën.
Zij werken voor het midden- en kleinbedrijf, van eenpitters tot bedrijven met meer dan 100 medewerkers. 
Runt u naast uw vaste baan een klein bedrijf? Werkt u in het ene land en woont u in het andere? Ook dan staan zij voor u klaar, vanuit een van hun kantoren, dichtbij u in de buurt.


CAFETARIA DITO
Friet, snacks, drinks, hamburgers and more.
Cafetaria DiTo in Margraten biedt een brede selectie van smakelijke en hoogwaardige gerechten voor een betaalbare prijs. Het heeft een uitnodigende sfeer en een vaste klantenkring vanwege de hoge kwaliteit en ruime porties. Als je op zoek bent naar een plek in Margraten om te lunchen of dineren, dan is Cafetaria DiTo absoluut een bezoekje waard.

RKVVM
RKVVM, opgericht in 1936, speelt in de mooie kleuren rood/wit.
De club telt 3 seniorenteams, 1 veteranenteam en 2 35+ teams.
De jeugdafdeling speelt in een samenwerkingsverband onder de naam SJO Krijtland.

CV DE RIESTE MERGRAOTE
Carnavalsvereniging de Rieste is één van de eerst opgerichte (1937) carnavalsverenigingen in zuid Limburg. Carnavalsseizoen 2024 onder leiding van prins Bas Faarts, jeugdprins Yur en jeugdprins Sven.

CV DE NACHDRAVERS TERMAAR
Cv de Nachdravers heeft zich in de afgelopen jaren positief op de kaart gezet in Margraten, samen met carnavalsvereniging de Rieste, waarmee ze steeds meer zijn gaan samenwerken.
Het doel van de vereniging is om activiteiten in en om het carnavalsseizoen te organiseren om zo Carnaval levend te houden binnen onze contreien. 

Z+V BOUWKUNDIGEN en INGENIEURS
Is ontstaan uit architecten- en ingenieursbureaus Zonderhuis b.v. uit Alkmaar en de afdeling bouwtechniek van Valkenberg raadgevend ingenieursbureau bv uit Haarlem/Heemstede.
Er is ruime ervaring en vakmanschap aanwezig op het gebied van ontwerp- en advieswerkzaamheden voor woningbouw en utiliteitsbouw.

De Sponsoren; NR1 Artiesten, Marlstone music, Carlisle construction bv, Klinkers zoetwaren en Fysiotherapie Margraten

Op de laatste dag van 2023 willen wij graag onze zakelijke sponsoren die wie tot nu toe mochten "toevoegen" aan L'Amis d'Huzes aan jullie voorstellen.
Als dank voor hun enthousiasme en hun donatie zullen wij onze sponsoren vanaf 2024, elk op een eigen manier, meenemen in onze berichten.

Onze Sponsoren;

Nr 1 ARTIESTEN
Nr 1 artiesten is een jong en dynamisch artiestenbureau. Het boeken van een artiest was nog nooit zo eenvoudig
Dus advies of hulp nodig bij  het vinden van de juiste artiesten voor je evenement of bedrijfsfeest neem dan contact op met NR 1 ARTIESTEN.

CARLISLE CONSTRUCTION MATERIALS BV:
Complementaire systemen voor een effectieve water- en luchtdichting van daken en gevels

MARLSTONE MUSIC;
Marlstone Music is één van de belangrijkste platenmaatschappijen van zuid Nederland en tevens hofleverancier van het merendeel van de Limburgse dialectmuziek. Marlstone bijna 40 jaar ervaring in muziek!

KLINKERS ZOETWAREN;
Klinkers, bezorggroothandel in zoetwaren, dranken en ijs, gericht op Limburg. Benzinestations, bioscopen, bedrijven, scholen, snackbars en videotheken, maar ook seizoenbedrijven en evenementen behoren tot de klantenkring.

FYSIOTHERAPIE MARGRATEN;
Gezondheid is een belangrijk goed, waar we zorgvuldig mee om moeten gaan. Gezondheid is echter niet vanzelfsprekend en kan dan ook voor problemen zorgen. Fysiotherapie Margraten begeleid, behandeld en adviseert mensen die tijdelijk of langdurig fysieke ongemakken ervaren in hun dagelijks functioneren. Bij hun kunt u terecht voor al uw vragen over of problemen aan uw houdings- en bewegingsapparaat.

⚽️🔴⚪️ RKVVM ⚪️🔴⚽️

22 december 2023, de hartverwarmende hulp van de Margratense verenigingen kent geen grenzen. 
Ook voetbalvereniging RKVVM heeft aangegeven ons een financiële duw in de rug te willen geven.
Zo mogen we rekenen op een vast sponsorbedrag van €250,- en daarnaast zullen alle entree inkomsten van het tweede deel van het seizoen (dan hebben we het over nog 8 thuiswedstrijden van RKVVM) ook aan ons team L'Amis d'Huzes gedoneerd worden.
Tevens mogen we in de kantine van RKVVM een aantal donatieboxen plaatsen 💰
Geweldig deze actie van RKVVM, dit duwt ons een flinke stap richting ons streefbedrag.

RKVVM merci ⚽️ merci ⚽️ merci ⚽️

Dus allemaol langs de lijn bee RKVVM 1 de twiede seizoens hilf 😉

⚪️🔴 HUP DIE ROEJE 🔴⚪️ #RKVVM


.

💰 💴 10 K 💴 💰

16 december 2023, een financiële update 💰
8 weken onderweg, er is al veel gebeurd, we zijn lekker bezig, goed op weg en trots!
Vandaag zijn we de €10.000,- gepasseerd. Nu al 40% van ons streefbedrag fysiek op ons konto.
Tijd om even dank je wel te zeggen. Dank je wel aan alle particuliere donateurs en zakelijke sponsoren. Namens team L'Amis d'Huzes dank je wel voor jullie enthousiasme en financiële bijdrage 💰

Heb je nog niet gedoneerd ..... aarzel niet en steun ons. We doen dit niet voor ons zelf maar elke donatie gaat voor 100% naar het o zo belangrijke kankeronderzoek #KWF

🍀🍀🍀🍀🍀

🟥🟨🟩LVK mit CV de NACHDRAVERS🟩🟨🟥

14 december 2023 krijgen we weer fantastisch nieuws. Ook CV DE NACHDRAVERS draagt ons initiatief en team L'Amis d'Huzes een warm hart toe en biedt ons een aantal mogelijkheden om een stapje korter bij ons streefbedrag te komen.
Zo mogen wij ook bij de grote zitting van CV DE NACHDRAVERS de garderobe verzorgen. Deze vind plaats op zaterdag 6 januari. Zij hebben dit via de socials ook al bekend gemaakt zodat een ieder op de hoogte is en dus een jas en cash bij zich heeft die avond 😉
Ook mogen wij uit naam van CV DE NACHDRAVERS tijdens het LVK op vrijdag 26 januari met 8 personen een bierbuffet bemannen. We zullen zelf met 7 personen enthousiast de biertjes verkopen en Jef Peerboom van CV DE  NACHDRAVERS zal ons als ervaren tapper ondersteunen. De verdiensten van de gewerkte uren van ons alle 8 zullen gedoneerd worden en ons streefbedrag een goede boost geven 

CV DE NACHDRAVERS bedank ❤️💛💚

CV DE NACHDRAVERS Alaaf
TERMAAR Alaaf
JEF PEERBOOM ALaaf
LVK gezondheid 🍻🍻🍻

🌲GALA DINER🌲

december 2023, Sam en Maartje verzorgen de garderobe tijdens het Gala diner van CV DE RIESTE.
In de ochtend worden de voorbereidingen getroffen voor het goed uitgedachte nummersysteem zodat het inleveren van de jassen s'avonds soepel verloopt.
Als de zaal opent is er al meteen een lekkere drukte en de meiden kunnen aan de bak. Hoewel de ingehuurde butler hun even het gras voor de voeten weg maait 😉 lukt het ze toch het roer over te nemen en de nodige euro's in de la te krijgen. De meiden halen vanavond het mooie bedrag van €133 op.

CV DE RIESTE, Alaaf en och noe weer merci 🎅

🍟FRITURE DITO🍟


16 november 2023, een hartverwarmend gesprek met Ton Jaegers van frituur DITO in Margraten. 
Ton, zelf helaas ook bekend met kanker in zijn gezin en naaste familie gaf zonder twijfel aan dat hij ons financieel gaat steunen in onze weg naar de top van de Alpe d'Huez.
Goed voorbereidt op welke manier dit mogelijk kon zijn gaf Ton aan dat hij voor elke frikandel (speciaal) die er in zijn frituur DITO over de toonbank gaat het mooie bedrag van €0.20 zal doneren aan ons team. Een donatie die voor 100% ten goede komt aan het belangrijke kankeronderzoek van KWF kankerbestrijding.
Enthousiast als Ton is, zou hij de actie starten zodra we posters en/of ander promotiemateriaal hadden aangeleverd.
Zo geschiedde .... 23 november 2023 zijn de posters overhandigd en door Ton opgehangen in zijn frituur DITO en is de fantastische frikandellen actie gestart.
Dank je Ton / frituur DITO voor je enthousiasme en het mogelijk maken van deze gulle actie.
Je steun aan L'Amis d'Huzes waarderen we enorm. Hopelijk mogen nog veel ondernemers in Margraten volgen..... 

Veur noe: allemaol noa DITO veur frikandellen 😋
Frituur DITO, unne dieke merci!!!

🟥🟨🟩cv De Rieste🟩🟨🟥

Tijdens een "activiteiten brainstormsessie" werden een aantal ideeën geboren. 
Zo kwam de Dinnershow van CV DE RIESTE ter sprake met de vraag of onze jongste meiden wellicht de garderobe mogen bemannen.
Al snel kregen we een positief antwoord  hierop van cv DE RIESTE.
Sterker nog, cv DE RIESTE wilden nog meer bijdragen aan ons initiatief. 
Zo mochten we afgelopen zaterdag, tijdens de zitting, de entreekassa bemannen. Per verkochte entreekaart zou CV de Rieste een mooi bedrag doneren aan Team L'Amis d'Huzes.
Naast een geweldige gezellige zitting heeft deze avond ons het fantastische bedrag van €456.46 aan entreegeld en vrije gift opgeleverd.

CV DE RIESTE, unne dieke dieke merci voor jullie hartverwarmende geste ......

CV DE RIESTE alaaf
MERGRAOTE alaaf
L'AMIS D'HUZES alaaf

❤️💛💚

Teamfoto’s

28 oktober '23

18.00 uur appèl: Teamfoto's!
Conclusie: Foto's zijn gemaakt, niet allemaal door de kwaliteitscontrole maar voorlopig staan we er allemaal op 📷

Persoonlijke updates en vragen worden besproken en ons enthousiasme blijft stijgen!

Mogelijke zakelijk sponsoren zijn geïnventariseerd dus ondernemers in Margraten en omstreken; zet de deur maar vast op een kier, we komen er aan 💰

Zo kregen we vandaag ook al de eerste gesponsorde producten uitgereikt. Van Raymond Schoenmakers namens wielerploeg Team DSM mochten we musettes en bidons ontvangen 👌. 
Bedankt!

En dan nog mooi nieuws:
Marjan heeft besloten om de overstap van verzorger/supporter naar "actieve deelnemer" te maken 💪.
Door deze switch heeft ons "actieve team" de max van 10 bereikt en is ons streefbedrag verhoogd naar €25.000.
Een bedrag dat 100% ten goede komt aan 
wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.
Dus ..... doneer en blijf ons volgen!

Spijkers met koppen geslagen

20 oktober '23
Onze teamcaptain heeft spijkers met koppen geslagen en de inschrijving van team L'Amis d'Huzes voltooid. Er is geen ontkomen meer aan.
Hoewel optimisme en twijfel hand in hand gaan zullen we op 6 juni 2024 met onze vriendengroep deelnemen aan Alpe d'Huzes. 9 "actieve" deelnemers en 3 verzorgers/supporters.
Vandaag dus alle koppen bij elkaar voor onze eigen vraag en antwoord avond.
De basis is gelegd, ideeën voor acties en actviteiten komen los en voor vanavond het allerbelangrijkste: twijfels zijn weg, hele bende enthousiast. We gaan er aan beginnen!
Via onze teampagina houden we jullie over onze voortgang en activiteiten up to date dus blijf ons volgen en vergeet niet te doneren 💪

1ste officiële bijeenkomst

Vrijdag 20 oktober j.l. hebben we als team onze eerste officiële bijeenkomst gehad bij Dave in café ‘t Flaterke.
Hier hebben we onder het genot van een drankje en een hapje, de eerste stappen gezet naar een geslaagde Alpe d’HuZes.

Thank you to our Sponsors

66

Herman Van Den Bosch

Alp d'HuZes. Een doel dat ver boven de andere uitsteekt.

10

Anonymous

Heel veel succes.

25

Richard Moonen

Topper goot bezig

177

Léon Schreurs

Topper !!! heb het bedrag maar rond gemaakt !!

26

Luud & Irma Delahaye

Diane, super gedaan!

50

Susanne Ladyline

Topper!!

10

Hermans

Heel veel succes xx

15

Anita’s Stylefashion

succes 🍀

26

Nicole Janssen

Wendy, Sam, Jan en de rest, hierbij nog een laatste financieel zetje voor jullie prachtige goede doel. Slaap lekker en dan fris en vol adrenaline gaan knallen morgen! Jullie zijn enorme toppers! Toi toi toi, denk aan jullie.

20

Jolanda Brouwers

Lieve Charissa, wat ontzettend mooi dat je mijn mannetje Bert de berg op mee neemt, dat raakt me . Dankjewel en succes, in gedachten en mijn Hart ben ik erbij ❤️

30

Cyrielle Notermans-lacroix

Succes voor jullie allemaal!

15

Dennis Gubbels

1

Jan Jung

15

Milou En Vera Roijen

Lieve Wendy, Toitoitoi! Je kunt het! Liefs, Dennis, Laura, Milou en Vera Roijen

15

Joost Schreurs En Céline Croes

Heel veel succes! Zet ‘m op!

50

Nathalie

🍀💪🏼

16

Anonymous

50

Anonymous

20

Danielle Geijselaers

❤️

20

Nicole Bruls

Ik hoorde vandaag van Wendy Hameleers dat jij je samen met je vriendinnen ging inzetten voor kanker. Heel veel succes morgen.

30

Juulke

10

Peter Schreurs

Heel veel succes.

10

Peter Schreurs

Heel veel succes.

10

Benoit Oomen

Veel succes Patrick . A1 de berg op !

10

Peter

Heel veel succes.

10

Anonymous

Succes Marjan en alle anderen die met je meegaan.

10

John Bessems

Geweldig initiatief. Heel veel succes. Gr. John en Marie-José

26

Dionne Camps

Heel veel succes dames!

500

Wendy En Ruud Van Technische Service Heuvelland

Wendy we wensen jou Jan, Sam en de rest van jullie team heel veel succes. Je bent een topper en dit gaat zeker lukken. Samen zorgen dat deze rotziekte ooit gaat verdwijnen. Zet hem op!!

15

Maartje Beenkens

Go for it! Ik ben heeeeel trots op jou! 🫶🏻

26

Kitty

Heel veel succes! Zet 'm op!

26

Guy Monfrance

80

Anonymous

Hoi Wendy, Jan en Sam, We vertrouwen erop dat jullie de finish moeiteloos halen, geniet vooral van elke stap/trap die je zet. Héél véél plezier en sterkte met het beklimmen van deze mooie berg. Groetjes en één dikke Kus van de Sandertjes

26

Michelle Eurlings

26

Frank Van Rooij

Heel veel suk6 Alexander, ik verwacht dat je een echte step up gaat doen en alles uit je goddelijk lichaam haalt🤣

10

Peggy Troisfontaine

Zet hem op!! Groeten Peggy Jordi en Zina van Kan

26

Osteopathie Kimaya

Zet m op! Heel veel succes!

15

Natasja Gubbels

Succes Sam! Je bent een kanjer.

15

Natasja Gubbels

Zet hem op kanjers!

10

Vera Lardinois

💋💋💪

26

Han-willem Wöltgens

Zet hem op! Goed bezig

15

Jessica Olischlager

🍀

10

Anonymous

50

Anonymous

Veel succes

30

Miranda En John

Heel veel sterkte en kracht liefs miranda en john

10

R Deckers

10

Anonymous

Heel veel succes🍀

49

Alwin Vliegen

10

Yvonne Bindels

Succes Marjan met deze geweldige uitdaging!

15

Isabel Rob Lieke En Gwen

Heel veel succes!

10

Anonymous

216

Cafetaria Dito

Laatste verkoop frikandellen. Veel succes en ga jullie volgen.

20

Erna Smeets

Veel succes Diane

40

Anonymous

53

Anonymous

Lieve Diane, zo een goed doel moet gesteund worden. Bij deze is je streefdoel bereikt. Bij elke stap ben ik bij je en ook alle mensen die getroffen zijn door deze K ziekte! Toi toi toi en goede reis! Groetjes Dees

26

Anonymous

Heel veel succes. Super dat jullie dit doen.

66

Anonymous

10

Conny Cools

Top Diane Super iniatiief

10

Anonymous

Top man

10

Jill

Succes Diane.😊😊💪💪

25

Andrzej Kupczyk

You Go Girl😘💕😘

20

Jan En Marle

50

Lily Debie

Heel veel succes!💪🏼

15

Gijs Jungerius

zet hem op!

104

Wafelactie En Donaties Fenzi

26

Marco

100

Forza Asset Management

Namens Forza veel succes gewenst!

15

Anonymous

Heel veel succes!

50

Frank En Cindy Schins

Heel veel succes Diane 🍀😘

10

Marleen Keerssemeeckers

Succes jullie gaan er voor toppers. Gr M

10

Anonymous

Succes

20

Anouk Smits

Succes Diane! 💪🏻

10

Aron Van Es

Succes Diane!❤️

26

Summer Korpershoek

Heel veel succes Claudia voor jou en het team !! Zet 'm op !! Maar zeker ook genieten van deze mooie uitdaging !

1.000

Rkvvm

Heel veel succes toegewenst namens alle RKVVM leden en de bezoekers van de wedstrijden.

50

Anonymous

Heel veel succes Sam Je kunt het toppertje

190

Wafelactie En Donaties Fenzi

50

Sander

78

Plus Kleijnen

25

Marlies En Leonard Steins

Heel veel succes 🍀🙏💫 Diane. Kump good👍

25

Marlies En Leonard Steins

Heel veel succes 🍀🙏💫 Paul. Goed doel👍

10

Nadine Janssen

15

Hélène Letihon

5

Bas Oberndorff

bedankt voor de plantjes

26

Ward Ensing

Heel veel succes allemaal.

26

Sandra Offermans

Heel veel succes met z'n allen! En geniet vooral van alle mooie momenten op die geweldige berg. You can do this! Groetjes Sandra & Denny, Stella, Joris, Milou

10

Hermine

Succes Diane 💪

10

Sandra Keulen

Veel succes Diane💪

20

Yves Monfrance

Let’s go💪🏻

10

Rosi Heckers

60

Stella Trip

Veel succes! Je collega's van Service en informatie

43

Pure Dreams

Dank je wel pure dreams

26

Maureen Essers

10

Anonymous

10

Milou Gorissen

Veel succes gewenst Diane!😘

20

Hilde Janssen

Veel succes Charissa! Fijn dat je dit doet.

20

Louis En Tiny Thijssens

Succes

26

Ralph Knops

Je gaat voor de 6 keer, toch? Succes, zet hem op!

40

Mark, Annemiek, Bram En Cas

106

Martine Hermans

Veel succes Charissa!

5

Arjan Briels

8

Jacqueline Wolfs

Bedankt voor de 3 plantjes en succes met de intensieve wandeling!

10

Anonymous

Mooi gebaar, veel succes 💪

10

Ron

Succes Diane 💪🏻

10

Kirby

Succes Charissa!

50

Anonymous

40

Nico En Annelies Broekhart

Heel veel succes!

15

Oma Vlaai

Van oma vlaai.

190

Joko Reijmerstok

Dank jullie wel lieve leden Joko Reijmerstok!!!

3

Anonymous

10

Wilma Delnoije

Lieve Diane, ik wens jou en je team alvast heel veel succes. 😘

206

Henri En Irene Meertens

Hoi Marjan. Super dat je deze uitdaging aangaat. Wij zijn dit jaar 55 jaar getrouwd. Wij zijn dankbaar dat we dit mogen mee maken. Wij hebben besloten dat we de attenties ontvangen van oze zonen en hun partners aan te vullen tot een mooi bedrag. Danielle de vriendin van Nieky en Henri weten wat kanker is. Veel succes Irene Henri en Marco Celinne Suze en Nieky Danielle Joya Jimmy.

5

Rieny Van Den Munckhof

Mooi initiatief!

6

Janine Cranshof

191

Anonymous

Verkoop frikandellen maand april

6

Marianne Alleleijn

15

Anke Berghof

Topper ❤️

10

Isa Braam

Succes Sam!!

15

Luc Hambeukers

25

Fleur

Go babes

66

Sandrine

Succes!!

26

Fam. Van Promeren

Veel succes lieverd

10

Cobben

Successsss!!

20

Anonymous

🍀🍀🤞🤞succes

26

Elly Stassen - Offermans

Veel succes Claudia

15

Jose Marx

Succes

15

Anonymous

Succes

10

Ron Schetters

Veel succes Paul (en Diane)

46

Anonymous

Succes 🍀

20

Wendy Jungerius

Yvonne, Peter en kids

26

Edwin Hendriks

Super dat je dit doet, nissjeke. Heel veel succes!

100

Ro Bo Frissem

Super veel respect en succes 🍀 van ons 6-jes

26

Fam. Deckers

50

Jos En Toos Brouner

Succes, Jos en Toos MARGRATEN

20

Danielle Starren

Een gesponsorde voetbehandeling!

106

Howicon B.v.

Heel mooi initiatief!

26

Marco Wijnands

Beste Paul, In één woord -> RESPECT!!!!

26

Olaf Baumans

💪🏻

10

Mia Schreurs Alberts

Veel Succes !!

10

Mia Schreurs Alberts

Veel Succes !!

26

Mia Schreurs Alberts

Veel Succes !!

363

Donaties En Opbrengst Bakken Hv Margraten

370

Donaties En Opbrengst Bakken Hv Margraten

50

Tiny Blom

Ik ben trots op je.

50

Tiny Blom

Ik ben trots op je!!

50

Oma Tiny Blom

Ik ben trots op je!! liefs Oma Tiny

15

Monique Jansen

Wat goed van je!! Zet m op daar op die “heuvel!!” You go girl! 💪🏼💪🏼

26

Marjolein Willems

Gaaf dat je mee gaat doen. Mooi initiatief! Zet ‘m op!

26

Anonymous

Topper!😘

26

Anonymous

Topper!😘

5

Yoshi Franssen

Succes!

50

Anonymous

Hey Paul, 2012 wilde ik eveneens deelnemen. Ik was al ingeschreven, versammelndes al donaties ezv. Toen kreeg ik een ontsteking in mijn knie gevolgd van mijn eerste knieoperatie… Voor jouw heel veel succes en ook plezier. Het wordt afzien maar het is voor een goed doel…💪🍀💪🍀💪🍀💪🍀 Groetjes aan allemaal

10

Gemma En Roel Defauwes

Succes ermee!!

26

Anton Daemen

Beste Paul, mooi initiatief, hopelijk steunen er nog veel meer fietsvrienden je uitdaging! Heel veel succes, en we zien elkaar wel weer ergens langs de koers of op de piste in Büttgen, met koffie en koekjes van Paul! Groet Anton

10

Anonymous

5

Daan Sluijsmans

10

Gebre Swanenvleugel

15

Jan Bollen

Succes Paul!

26

Paul Vries

Veul suc6 Vaos!🚴🍀👊

66

John Errens

Succes Paul.Nu al een Winnaar

26

Erwin Amesz

Heel veel steun voor deze mooie actie Marjan Meertens!!!

16

Anonymous

Zet hem op. Go for it……..

50

Huub Senden

Geweldig initiatief van jullie en heel veel succes. Groetjes, Huub & Miets Senden.

187

Cafetaria Dito

Oorbengst verkoop frikandellen maand maart

26

Michiel Prevoo

66

Anonymous

106

Peter Lemmens

Succes

79

Fit-in Gulpen

Heel veel succes! Met sportieve groet, team Fit In Gulpen en Maastricht

10

Ralf Defaux

Patrick goed bezig. Probeer vooral ook te genieten van deze uitdaging. Bergop is even ver als bergaf. Groetjes Ralf Defaux

10

Ralf Defaux

Jan, laat het koffiemolentje maar draaien dan komt het vast en zeker goed met deze uitdaging. Succes en zet hem op. groetjes Ralf Defaux

100

Stork Unit Sabic

Namens Stork veel succes!

15

Fabio Pisu

Heel veel succes Paul!

26

Leon Vaessens

Veel succes met het beklimmen van de berg. Groetjes Ingrid en Leon

15

Hans, Doreen, Aleisha En Darren Prevoo

Heel veel succes Patrick!

26

Marco Van Lijf

Succes Patrick, 👍

15

Hans, Doreen, Aleisha En Darren Prevoo

Heel veel succes Marjan!

50

Anonymous

17

Lotte Meulenberg

Zet ‘m op!

10

Anonymous

Suc6

10

Anoniem

Mooi initiatief.

50

Moniek, Jean En Janna Thomassen

Heel veel suc6, super dat je dit doet!

16

Anna Franssen

Zet ‘m op!

5

Demi Canisius

15

Jo Bischops

5

John Henskens

10

Anonymous

26

Aleisha, Darren, Doreen En Hans Prevoo

Heel veel succes 💪🏻

15

Evy En Familie

Succes Diane!!

10

Lune En Familie

Succes Sam!

106

Rob Prevoo Makelaardij

26

Anonymous

Succes Diana

26

Anonymous

Succes diane !!

10

Frederique Merkelbach

13

Funs Smitsmans

Paul doe kins ut 👍

26

Dietmar Friedrichs

Goed bezig Paul.

26

Juline, Amélie, Guido & Fabienne Van Hoven Ikkelder

66

Anonymous

15

Ronald Thijssen

Heel veel succes Paul!!!

36

Marit, Paulien, Renske, Anne, Esther En Jos

“Doeg es of dit de winnende goal veur t kampioensjap is!!” zaet un versjtendige trainster altied. Zit m op mit t ganse team 💪

5

Maxime Merkelbach

30

Michelle

Succes marjan! Dames 2 margraten

10

Bertricia Dumont

26

Fam. Pinckers

Heel veel succes!

66

Dré En Fer

Heel veel succes Marjan, Groetjes Dré en Fer

100

Mart Geers

Heel veel succes Paul!

26

Kaj Van Berlo

Succes Paul!

26

Pol

Doeg d'n bés.

35

Anonymous

10

Petra Conraads

Heel veel succes , jullie kunnen het 💪

150

Reym Bv

111

Cv De Brakkelerre

26

Praktijk Ciska Blom

Heel veel succes! Ik denk aan jullie! Liefs, Ciska

100

Marc, Renate, Meike, Lieke En Isa

Heel veel succes allemaal ! 💪🍀💪

66

Anonymous

26

Pim

15

Henk En Kitty Deckers

Succes

15

Henk En Kitty Deckers Deckers

Succes

8

Fleur

Succes 🍀

8

Fleur

Succes 🍀

8

Fleur

Succes 🍀

26

Cecile Tonnaer

Succes toppers!!!

26

Anonymous

Succes!

26

Pol Beaulen

Laot mér wete, veur de radio.

227

Cafetaria Dito

Verkoop frikandellen maand februari

100

De Boys Van Logistiek

Meister stoeptegel groetjes van het enige echte team. De boys van logistiek.

100

De Boys Van Logistiek

Meister stoeptegel groetjes van het enige echte team. De boys van Logistiek.

20

Sjef Moonen

Succes..

100

Twilight Entertainment

Heel veel succes Charissa en team 💪

20

Wendy Jungerius

Groetjes Eveline.

10

Ronald Bos

Succes Paul!!

20

Erwin Kors

Veel succes

45

Team Hr Fenzi Agt Netherlands Bv Fenzi Agt Netherlands Bv

Marjan, proficiat met je verjaardag! Bij wijze van presentje hierbij onze bijdrage. We hebben er alle vertrouwen erin dat je gaat knallen - met de juiste schoenen aan natuurlijk... Lynn, Linda, Katja, Dorothe, Anita, Claudia.

26

Helga Prinsen

Veel succes!

15

Anonymous

10

Anonymous

Succes

10

Hans

Succes!

10

Anonymous

15

Roos En Bert Delahaye

Heel veel succes

15

Bert En Roos Delahaye

Heel veel succes.

15

Piet Wijnker

Succes Paul.

66

Anonymous

26

Rob Sweelssen

Succes!!!

25

Jack Smeets

Succes Paul !

26

Jean-paul Verluyten

Heel veel succes Paul. Een fantastisch evenement met een zeer goed doel.

15

Noortje Levels

Heel veel succes gewenst, Paul! Groetjes Noortje

10

Inge

Je kan het apaul 💪

790

Cv De Nachdravers

Succes Jan!

50

Anonymous

26

Ineke Brouns

Veel succes

10

Anonymous

Succes met de inzameling

66

Alwin Vliegen

Hoi Marjan, Een mooi doel en weet uit eigen ervaring wat het betekent als je de diagnose kanker krijgt. Ik hoop dat je veel donaties krijgt en succes in juni!

26

Gonny Pinckers

Succes met z’n allen!

26

Gonny Pinckers

Succes met z’n allen!

15

Anonymous

Succes Paul.

100

Pap En Mam Vaessens

Succes met zijn alle

66

Michelle Bessems

20

Armand Lahaije

Super Paul en Diane! Heel veel succes !!!

500

Eijkerbouw Bv

10

Robert Jeftic

26

Anouk Houben

Zet ‘m op topper! X

26

Quino Thijssens

Jan, veel succes en plezier! Met jouw soepele tredje ben je steeds zo boven! Zet m op💪🏼

26

Quino Thijssens

Patrick, succes en veel plezier! En denk eraan bergop, klimmen is leuk😅

10

Anonymous

Goed initiatief, zet 'm op samen

10

Anonymous

Goed initiatief, zet 'm op samen

10

Anonymous

Goed initiatief, zet 'm op samen

189

Cafetaria Dito

Verkoop frukandrllen.

19

Jan Jacobs

15

Anonymous

Zet m op!

15

Anonymous

Zet m op!

15

Anonymous

Zet m op!

50

Léon Monfrance

Succes Diane👍

26

Anonymous

Succes voor jou en je team

26

Anonymous

Sc6 👍 fam Didden

11

Huub Daniëls

Paul heel veel succes!

26

Anonymous

Charissa, een mooie uitdaging voor een goed doel. Succes, sterkte en vooral veel plezier.

50

Anonymous

26

Hans Van De Weijer

Heel veel succes Paul 🚴‍♂️👍

20

Pascal Van Weert

Succes kerel. Zet m op👌💪

26

Anonymous

Veel succes met de beklimmingen voor het goede doel.

10

Miranda Wessels

Heel veel succes🍀 Top dat jullie dit doen.

26

Anonymous

26

Andy Deckers

Suc6 Paul!

15

Frank Wessels

Hoi Diane Ik doe een bedrag van 15,- doneren , omdat Miranda ook al een verzoek van Charissa heeft gekregen. Veel succes

10

G Souren

Succes!!

33

Ruud & Sibill

Zet'm op en vuül suukses

26

Tom Dijkstra

Zeit hem op Paul 👏👏👏

26

Anonymous

106

Hotel De Oude Hamer

26

Rene Geerlings

26

Léon Schoonbroodt

Heel veel succes .

26

Wilfried Penders

Heel veel succes allemaal ! Ondanks de achterliggende gedagte van jullie top prestatie, hoop ik dat jullie er ook van kunnen genieten !!

10

Anonymous

26

Eric Raemaekers

Zet mn op menneke ...groete oet Baek

10

Lars Wijnands

10

Anonymous

Veel succes Paul.ook ik doe een bijdrage

20

Anonymous

Succes! Opgeven is inderdaad geen optie 👍

50

Kim, Catootje En Onno Lenssen

Geweldige actie Paul! Heel veel succes!

26

Rene Peters

Paul veel succes voor iedereen!

228

Cv De Nachdravers

Garderobe grote zitting.

26

Anonymous

Lieve Wendy, Super dat jullie dit doen. Toppers! Heel veel succes! Liefs, Guy, Nina, Lara en Sanne

26

Charlotte Belleflamme

Succes allemaal!

50

Pap En Mam Loos

Heel veel succes allemaal van pap en mam Loos

10

Wiel En Mariet

Heel veel succes.

26

Resie Evers

diane en paul en jullie team wij wensen jullie veel succes.😘👍resie en ron

26

Ron Gulikers

Veel succes gewenst met deze aktie en natuurlijk met je sportieve prestatie!

26

Hans&sandra Reijnders

Marjan, veel succes met deze uitdaging. Mooi evenement om aan mee te doen, geeft steun aan iedere de strijd tegen kanker. Opgeven is geen optie.

26

Eveline Stassen

Heel veel succes Claudia. Het gaat je zeker lukken. Jullie zijn toppers!!

26

Eveline Stassen

Heel veel succes gewenst. Jullie zijn toppers!

100

Dennis Loo

Succes topper Dennis joelle Mila en dani

213

Cafetaria Dito

Verkoop frikandellen november en december.

10

Vivian Steffanie-vissers

Wow Wendy wat ben jij een doorzetter!!! Ook dit gaat je lukken. Heel veel succes met de voorbereidingen.

15

Chantalle Dool

Dig bis unne topper .vaol succes nao de top 🥰

10

Robert & Audrey Bours

Wendy en team L'amis d'HuZes Margraten, jullie zijn allemaal kanjers!!

15

Marion Van Den Boorn

Lieve Wendy, ik hoop dat je je streefbedrag bij elkaar krijgt! Wat ben jij een doorzetter! Je bent altijd een heerlijk spontaan en vrolijk mens gebleven. Ik ben trots op je😘 Lieve groet van Marion

26

Gaston Roijen

Topper, geit dich en dien team zeker lukke!!

250

Rkvvm

Heel veel succes namens Rkvvm.

300

Fysiotherapie Margraten

Revalideren is vaak topsport en het continu opzoeken van je eigen grenzen. Veel succes met de voorbereiding van deze topprestatie!

15

Anonymous

Sjiek Diane. Succes !

20

Han Verkuyl

Hoi Marjan, Heel veel succes! Goed dat je dit doet. Groet, Han

50

Stichting Reanimatie En Aed Onderwijs Zuid Limburg

Heel veel succes namens de stichting!

500

Euregio Habetsroyen Accountants & Belastingadviseurs

Heel veel succes toegewenst met dit prachtige initiatief! Team Euregio HabetsRoyen

26

Claudia Costa

Veel succes Patrick! Topper!👊🏻 Groet André en Claudia Amstenrade

30

John En Iris

Zet hem op kanjer!

10

Sally Senden

Succes met zijn allen

106

Maurice Spronk

Je bent een broer van Kneure Sjeuf, dus er moet een toptijd inzitten!

50

Heppienest

Succes Ulrich.

135

Cv De Rieste Garderobe

Good gewirk babes.

10

Anonymous

Heel veel succes met je doel! Heel erg mooi dat je dit gaat doen.

100

Huib Van Gaal

Zet ‘m op!

743

Kinderopvang Margraten

Dank je wel voor al het harde werken afgelopen maanden, Wij als KOM zijn trots om jouw op deze manier hierin te mogen ondersteunen.

50

Olivier & Carlijn Elsenburg

Je bent een voorbeeld voor velen, geef nooit op!

26

Anonymous

Succes

15

Anonymous

Heel veel succes!

250

Klinkers Zoetwaren

Succes!

25

Spreunkske

Actiefoto van Jeu op de voorkant van het shirt, zweet op de achterkant. Afdalen mag je dan in je bölkestruike van Lucien

170

De Zwarte Bende On Tour.

Succes berg op🍀 Väöl leefs van os allemaol!! 😘

26

Anonymous

Charissa, hiel veul succes 🍀🍀🍀

52

Giel En Marij Franssen

Charissa wij zijn trots op je!

26

Wilbert Knops

Goede actie Alexander én je kans om nog een lokale wiellerlegende te worden..

50

Iris Visbach

Al zoveel overwonnen, dit gaat jou ook lukken!

500

Anonymous

Onderzoek is zo belangrijk! Rob & Diny Kruisman

15

Anonymous

10

Anonymous

25

Lara, Nola, Brigitte En Ron Pieters

25

Anonymous

10

Conny Vaessen-delahaye

Hoi Diane, ik wens jullie heel veel succes! Toppertjes 👍🏻🍀

26

Ivo Gilissen

Succes Sannie!

12

Tamara

go go go :)

10

Piet En Annie Jungerius

Heel veel succes!

10

Piet En Annie Jungerius

Heel veel succes!

10

Piet En Annie Jungerius

Heel veel succes!

100

Anonymous

Hoi Alexander! Mooi initiatief! Ik kan erover meepraten. Leven met Kanker en dierbare verliezen. Dus deze actie steun ik van harte! Meer onderzoek is nodig om deze verschrikkelijke ziekte te verbannen. Sterkte en veel succes!

26

Anonymous

Hoi Charissa, Heel veel succes!

20

Jeanne Frints

Heel veel succes :)

10

Anonymous

10

Richard Huijnen

Succes, Richard

26

Michiel Wijngaard

20

Han Morsman

Succes kerel. Maak er een mooie ervaring van. Zelf paar keer meegedaan als deelnemer en vrijwilliger.

131

Cv De Rieste

Succes met de "vrije gift".

100

Ingrid En Gill

good luck!

66

Anonymous

Succes met deze uitdaging, samen gaat het lukken!

10

Anonymous

40

Françoise Reymond

Whow, wat een mooie uitdaging. Petje af. Veel succes.

10

Astrid En Marcel Slijpen

Heel veel succes. Top dat jullie dit doen.

10

Sharine Cohen

Veel succes lieverd

10

Anita

Wat een mooi initiatief Charissa, heel veel succes! Groetjes Anita

66

Anonymous

Mooi dat jullie dit als vriendengroep doen! Succes!

325

Cv De Rieste

Top actie allemaal veel succes

10

Robin En Stef Steijns

Go go go Toppertje!

10

Robin En Stef Steijns

Zet hem op Juf!

26

Edwin En Simone Prins

Patrick, super dat je dit doet. Veel succes, Groetjes. Edwin en Simone.

26

Rob Willems

Mooi initiatief. Succes

20

Ellen En Peter Spronck

26

Hub En Annelies Beenkens

mooi iniatief, veel s6 ermee

30

Lara, Claudia, Loeke

Veul succeeeessssss!!!!!⛰️

20

Anonymous

knap hoor meid!!

26

Anonymous

Heel veel succes Marjan!!!

10

Anonymous

26

Danny En Inge Duijsens

Marjan Mooi initiatief en succes

10

Tamara Vaessens

Top Diane!! 💪🏻 Succes met het behalen van je streefbedrag!! 🙏🏻🍀

10

Anonymous

Zet hem op

26

Huub En Lionda Wenders

Zet hem op Patrick (en Claudia). Opgeven is geen optie! Dit lukt ook jullie.💪🍀😘

10

Anonymous

Veel succes van tante Mia

26

Desiree Janssen

Wat sjiek dat deer dit same goat doan, sjoen initiatief, top!! 💪🏼👊🏼 Hiel veul succes veur uch allemoal! Leefs Timo, Dees & Juul ❤️

10

Mia En Pie Dumont-lambie

Goed bezig

5

Anonymous

Heel veel succes toppers 🍀💪🏼!

20

Daniël Koek

Leeve Diane, Vaan us oag un kleine bijdrage veur uug! Veer zien groets op uug en zit em op! Hiel vaol succes allemaal. En bleif gezoond! ❤️ Groetjes en unne dikke poen! Daniel & Joyce.

10

Miranda Canisius

Heel veel succes Diane!!

20

Maron

Veul succes! 😘

5

Anonymous

10

Anonymous

Alvast heel veel succes! Liefs Dionne

20

Wout-jan & Esther

Bedankt namens Esther & Wout-Jan, groetjes van Greta van Fleet!

26

Bram Doyen

Succes mam!🫶🏻

10

Remco Jungerius

10

Remco Jungerius

10

Remco Jungerius

10

Robert & Audrey

Super initiatief Marjan!!

15

Bob En Marthe

Ga ervoor kanjer!

15

Bob En Marthe

Zit 'm op breur!

15

Superheld Bob (en Marthe)

Zit 'm op!

26

Nel Meertens

25

Frank En Angelique Dumont

Klasse Marjan, veel succes

26

Myrthe&olivier Starren

26

Jos En Ine Delahaye

Goed initiatief. Succes Team Margraten

26

Jos En Ine Delahaye

Goed initiatief. Veel succes Team Margraten!!

20

Daniëlle Starren

Top! Marjan

26

Anonymous

66

Anonymous

Goed bezig zus! Veel succes!

10

Anonymous

Veel succes

10

Anonymous

Veel succes

10

Anonymous

Veel succes

26

Anouk Van Ingen

Wauw Marjan, wat goed en dapper! Heel veel succes!

10

Tim Hendriks

Succes Marjan!

10

Heidi Maus

Veel succes

26

Pien Doyen

Trots op je mam🫶🏻

126

Lea, Roger & Co

Wat een mooi initiatief Marjan! Dat willen we als gezin graag ondersteunen. Namens ons allemaal heel veel succes! Lea, Roger, Bas, Tim&Indra, Evi, Lotte&Finn

26

Robert En Renée Doyen

Geweldig Marjan dat je dit doet! Succes met de voorbereiding.

28

Stan Doyen

Elke kilometer verdien je €2 van mij ;) Goed bezig en succes mams!

28

Laura Cruts

Heel veel succes met dit mooie initiatief!

26

Claudia Willems

Supersjiek, succes Marjan!

10

Barbara Van Summeren

Goed bezig, veel succes! Liefs Barbara

26

Roxanne Doyen

Toi toi toi tante! Wat gaaf dat je dit doet :-)

26

Patricia Wakelkamp

Succes! Top dat je dit doet! X

26

Roy Koedam

Hoi Marjan, Wat gaaf dat je de uitdaging aangaat. Heel veel succes en dat jullie maar veel geld mogen ophalen voor deze vreselijke ziekte. Zet um op. Groetjes, Roy

106

Marjan Doyen-meertens

10

Janine Claessen

Top Claudia, jij gaat het fiksen Trots op jou!!

200

Marlstone Music / Stichting Kcc

Succes!

106

Carlisle Construction Materials Bv

Go For It! Carlisle Construction Materials BV ondersteunt dit initiatief.

26

Christianne

Wat goed dat je dit gaat doen!! Veel succes met de voorbereidingen! xx

100

Nr1 Artiesten

100

Nr1 Artiesten

66

Anonymous

Wat mooi dat je dit doet.

25

Huub Senden

heel veel succes

26

Wendy Hameleers

Zit 'm op meid! Dich kins ut!!

10

Nicole Conjarts

Heel veel succes!🍀😘

26

Anonymous

Suc6!!!

15

Anonymous

15

Jef En Annie Deckers

10

Miranda & John

Veel succes!

26

Miranda&john

Goed bezig!! Zet 'm op!

13

Anonymous

Succes team Margraten

26

Miranda&john

Toi toi toi, jullie kunnen het!

13

Anonymous

Succes team Margraten

10

Jeroen Bokern

Succes!

11

Hub Vissers

11

Hub Vissers

11

Anonymous

10

Guus Vandenboorn

Succes Patrick, doel: dien veurige deelnemers vaan de Ambulance deens te euvertrèffe. Zal gein makkie weure, Mèh diech kins dat.

26

Christine Meertens

Wat ben je toch een kanjer Wendy. We wensen je alvast veel succes, samen met Sam en Jan.

10

Marlies Thijssens

10

Anonymous

Heel veel succes 🍀💪🏻

10

Tanja Somers

10

Tanja Somers

10

Tanja Somers

10

Yarno Castermans

10

Yarno Castermans

10

Yarno Castermans

10

Jolein Ploum

Heel veel succes! Je kunt het! Groetjes Jolein, Joris, Jan en Stijn

10

Jolein Ploum

Heel veel succes Sam! Groetjes Jolein, Joris, Jan en Stijn!

12

Anonymous

Suc6

10

Anonymous

20

Jose Blom

SUCCES SAM

20

Anonymous

HEEL VEEL SUCCES

20

Anonymous

HEEL VEEL SUCCES

100

Anonymous

Ook dit gaat jullie lukken. Super trots op jullie.

50

Anonymous

Ook dit gaat jullie lukken. We zijn super trots op jullie.

50

Anonymous

Super Sam. Ook dit gaat jullie lukken. We zijn trots op jullie.

106

Anonymous

Op naar de top!

10

Anonymous

Succes met de actie. Groet. Ans en Paul

10

Veronique Houben

Heel veel succes allemaal.

25

Con En Fran Tonnaer

Heel knap succes

26

Clement Tonnaer

Sukkie

10

Anonymous

Top dat jullie dit doen! Heel veel succes voor jou, Jan en Sam. Zet 'm op!

10

Lindy

10

Bjorn Narinx

Succes Jan!

10

Stella Ploum-tonnaer

26

Marjo

💪🏻 succes met de voorbereidingen kanjers.

5

Ingrid Toussaint

Succes Diana, mooi initiatief!

10

John En Annemie Wagemans

Hoi Diaan. Wat leuk om via deze actie van je te horen. Wij wensen je alvast veel succes met de beoogde doelen. Zet hem op en hou ons op de hoogte 👍🏼😘

5

Mèrie

Toppers zeet gier!! Väöl succes 🍀 meh meh ouch plezeer!🥳

10

Guido Tychon

Buurmeisje good luk

10

Robert Weusten

10

Anonymous

Veel succes en plezier

10

Anonymous

Veel succes en ook plezier Sam

10

Anonymous

Veel succes en ook een beetje plezier

50

Harold En Ina Beenkens

26

Anonymous

Heel veul succes… geit lukke 💪.

15

Anonymous

15

Anonymous

15

Anonymous

26

Danielle Geijselaers

Zo trots op jullie!!!💪😘

10

Anonymous

Heel veel succes! We zijn nu al trots op jullie!

25

Anonymous

26

Jur Meertens

Topper!! 💛

10

René, Sabine Feline En Nikki

Succes lieve Wendy. Knuffeltjes van ozze meisjes kriegse nog. Oonder de 8 tilt vas oag 😉🍀💪🏻

10

René, Sabine Feline En Nikki

Succes Jan 🍀

10

Rene En Sabine Brouwers/ Van Laar

Succes 🍀

26

Anonymous

Wendy, wens jullie allen heel veel succes toe met deze uitdaging, top!!!

26

Anonymous

Omdat jij een topper bent die het verdient!!!!!!!

10

Anonymous