Team Steenhoven

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

11566.65

Amount raised by members

4430.80

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij zetten ons als Team Steenhoven voor de Alpe d'HuZes in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Helaas hebben wij dierbaren verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Met hen in onze gedachten hebben wij het doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht.

Team Updates

Koersdag! - AD6 dag 5

Wie denkt dat deze reis naar Frankrijk een vakantie is heeft het mis. Vandaag was het dé dag om te laten zien waar zo hard voor getraind is de afgelopen maanden. De wekker ging om 01:30 dus weinig geslapen is er niet, de adrenaline om de berg te beklimmen was daar een groot aandeelhouder in. Na een stevig ontbijt vetrokken Melissa, Jacques en Jeanet naar de bus die hen en andere deelnemers naar beneden bracht. Een bijzondere rit in het donker met alleen het licht van de bijna 10.000 brandende kaarsen verspreid over de 21 bochten. Om 4:30 uur klonk het startsein en omdat Team Steenhoven al vroeg beneden stond, mochten zij als een van de eerste starten. Jeanet op haar fiets, Melissa en Jacques te voet. Op klompen liep hij welteverstaan. De eerste klim zorgde voor kippenvel omdat alle deelnemers in stilte liepen. In de bekende bocht 7 hebben wij een aantal kaarsen laten neerzetten. Voor mensen die we missen, voor mensen die ziek zijn (geweest) en voor iedereen die een lichtpuntje kan gebruiken.

Ondertussen verplaatsten Aron en Jeanine zich naar de finish waar deelnemer Ruben den Dekker als een jekko overheen ging. Ook Daniël sloot zich aan om Jacques en Melissa bovenop de berg te verwelkomen. In iets meer dan 3:00 uur waren ze naar boven. Wat een prestatie! Even terug naar het appartement voor een opfrisser. Melissa’s wandelschoenen werden omgewisseld voor sneakers want ondanks de blarenpleister was de eerste blaar al gesignaleerd. Omdat lopers niet mogen afdalen zoals fietsers doen, moest ze per skilift en bus over de berg heen om weer terug te komen bij het startplein. Jacques’ klompen bleven aan maar de benenwagen werd ingeruild voor de mountainbike. De volgende deelnemer was alweer in aantocht richting de finish. Jeanet heeft dapper de bergtop behaald op haar fiets. Trots op haar hoe ze dit heeft bereikt! 

Supporters Aron, Daniël en Jeanine daalden hierna met de skilift af naar bocht 5 en vervolgens te voet naar bocht 7. Hier vind je een en al gezelligheid met muziek en vele supporters langs de kant. Hier kwam al snel iemand op klompen voorbij, Jacques was alweer onderweg naar de top! En ook Melissa stapte stevig door. Het was ontzettend warm en de blaar zat er nog steeds. Steenhovens supporters liepen een stukje mee omhoog totdat ze bij de lift aankwamen maar Melissa liep stoer door! Voor Daniël, Aron en Jeanine lag boven namelijk een vrijwilligerstaak te wachten: in de frietkraam. Op dat moment kwam het met bakken uit de hemel en koelde het in een keer snel af. De sfeer op de berg kan dan snel omslaan, zeker met onweer erbij. Melissa stapte dapper door de regen en heeft met een nat pak haar tweede en laatste klim afgelegd. Super gedaan in een tijd van 3:00 uur ondanks het slechte weer en de pijnlijke voeten.

Gevaarlijk is regen ook voor de fietsers die afdalen van de berg. Dat werd dan ook vanuit de organisatie sterk afgeraden om te doen. Jacques die inmiddels met zijn derde klim (nu wel met normaal schoeisel) bezig was kon daarom ook niet nog een keer naar beneden. Maar bij zijn derde finish was het goed. Hij heeft zijn doel bereikt: drie keer de Alpe d’Huez op! Ontzettend knap hoe hij dit heeft gedaan en hoe hard hij heeft getraind om voor een groot deel weer de ‘oude’ te worden.

Ondertussen op het finishplein runden Aron, Daniël en Jeanine met andere vrijwilligers de frietkraam. We kunnen geen snacks en friet meer zien maar alles voor het goede doel. Mooi om te zien hoeveel andere vrijwilligers zich met passie al de hele week inzetten om dit evenement te organiseren.

Vanavond werd ook het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt. Tot oktober blijft de actiepagina online staan en kun je dus nog steeds blijven doneren. Er is deze editie 18.017.606 euro opgehaald! WAUW! Wij zijn als team Steenhoven ontzettend dankbaar voor alle donaties die zo’n belangrijk onderdeel uitmaken voor onderzoek naar kanker en de verbetering van leven van mensen met kanker. Met deze donaties kunnen echt bergen verzet worden.

Ook de vormen van medeleven rondom onze deelname hebben ons goed gedaan. Onze dank is ontzettend groot!


Liefs,

Team Steenhoven

De berg is vast bedwongen & stilte voor de storm - AD6 dag 4

Ook vanmorgen waren we weer vroeg uit de veren. Dit keer bewust door Jeanine’s wekker. Ze had namelijk spontaan besloten om vandaag, net als de andere vrijwilligers en supporters tijdens de ‘Alpe d’HuZus’, de Alpe te beklimmen. Ze is samen met een vriendelijke chauffeur en andere ‘Zussen’ naar beneden gereden. Daar zouden ze om 10:30 starten, maar omdat ze al om 9:00 beneden was (de berg werd op tijd afgesloten) besloot ze vast te beginnen aangezien ze geen officiële deelnemer was. In bocht 16 klonk ‘hey Sjaan!’, vader Jacques was afgedaald om daar nog even aan te moedigen. Hij vervolgde, net als alle andere dagen hier, weer zijn rit door het prachtige landschap. Onderweg stonden op verschillende plekken, zoals de bekende bocht 7, wat supporters voor de aanmoediging. In iets minder dan 3 uur had ze de top bereikt, waar Jeanet, Aron, Melissa en Daniël haar stonden op te wachten. Of het verstandig was om ongetraind en onvoorbereid de berg te beklimmen, voelt ze vast morgen wel in haar benen.

De fiets van Jacques heeft nog een snelle check gehad, hij en de bestuurder zijn er klaar voor! Ook Melissa liep haar benen samen met Daniël alvast warm voor morgen met een mooie route op de Alpe. De laatste kaarsen hebben we klaargemaakt voor morgen. Vannacht worden deze door vrijwilligers in de bochten neergezet en aangestoken. Als het ‘s ochtends donker is tijdens de eerste klim, zorgt dat geheid voor kippenvel voor de deelnemers.

Terwijl Daniël en Aron in de keuken zorgden voor een volkoren pasta bolognese (voor de koolhydraten uiteraard) melden Jacques, Melissa en Jeanine zich bij het Palais des Sports. Tijd voor onze vrijwilligerstaak: prullenbakken op het plein legen en nieuwe zakken erin hangen. We hebben er langer over gedaan om bij de juiste persoon te komen die ons instructies zou geven dan het legen van de prullenbakken zelf. Afijn, de klus is geklaard en het plein staat er weer picobello bij voor morgen. En als kers op de taart zat daar Leontien van Moorsel waar Jacques vol trots zijn limited edition Alpe d’HuZes klompen liet zien.

Vanavond vroeg naar bed, want de wekker gaat morgen weer vroeg. Om 2:30 uur moeten Jacques, Jeanet en Melissa zich melden bij de bus naar beneden. Anders komen ze natuurlijk niet naar boven. Maar eerst bakt Jacques nog wat pannenkoeken als powerfood, wederom voor de… koolhydraten.

Het team is compleet - AD6 dag 3

De Steenhovens waren vanmorgen al vroeg uit de veren. Jeanet en Melissa zagen hun kans schoon om de omgeving eens vanuit een vroege vogel perspectief te bekijken. Jacques startte zijn dag in het appartement rustig op en Jeanine draaide zich nog een keer om.

Om 11:00 begon een kerkdienst, in een bijzonder kerkgebouw naast het Palais des Sports. Het wachten was alleen op de pastor. Een kwartier later kwam hij - met zijn tas om z’n rug en toga in z’n hand - binnengelopen. ‘Bonjour, do you speak French?’, vroeg hij aan de menigte. Toen het publiek (wat alleen uit Nederlandse Alpe d’HuZessers bestond) nee schudde beraadde hij nog even met zichzelf hoe hij zijn preek in het Engels ging doen terwijl hij zichzelf in z’n toga hees. Een Nederlandse dame ondersteunde de pastor door de schriftlezingen in het Nederlands voor te lezen. Ook zongen we twee liederen en sloten af met het ‘Notre Patre’. Mooi om te zien en te ervaren hoe het geloof, ondanks de taalbarrière, ons aan elkaar verbindt. Zeker op een plek waar veel emoties zijn van angst en verdriet maar ook de hoop op een betere toekomst.

In de middag trok ieder zijn eigen plan. Jacques stapte weer op de fiets na lang twijfelen. Het zou namelijk gaan regenen en onweren. Eindstand een prachtige rit in volle zon! Melissa nam wat rust door een bezoek aan de sauna. Jeanine ontmoette wat vrienden uit Waddinxveen die deze koersweek ook aanwezig zijn. Deelnemer Ruben den Dekker is samen met zijn vrouw Christy en vrienden Auke, Naomi en Eva bovenop de berg om zijn startbewijs op te halen. Jeanet nam deze middag de tijd om met de fiets af te dalen naar bocht 7, om de tijd te nemen om daar te herdenken. Er zijn dit jaar een hoop mensen die we in gedachten mee naar boven nemen op de berg, goed en belangrijk om daarbij stil te staan.

Einde middag was het team pas echt compleet. Daniël en Aron kwamen na een snelle rit vanuit Brabant de berg opgereden. Met een verfrissende duik in het zwembad was ook hun tijd hier op de Alpe goed begonnen. Melissa was vandaag de keukenprinses. Een goedgevulde pasta pesto om wederom de koolhydraten aan te vullen. Vanavond gaan we maar weer vroeg op stok. De jongens hebben een lange rit achter de rug en bovendien is een goede nachtrust voor de sporters ook een essentieel onderdeel van de training. Jeanine heeft vandaag besloten om morgenochtend achteraan de ‘Zussen’ de berg op te lopen. To be continued…

De omgeving verkennen - AD6 2024 dag 2

Na een goede nachtrust werden we wakker in ons appartement bovenop de Alpe d’Huez. Na een goed ontbijt met natuurlijk een verse pain en een pain au chocolat waren we helemaal klaar voor de eerste echte dag op de Alpe. 

Melissa en Jeanine gingen ‘s ochtends op avontuur in het complex, iets wat meer lijkt op een escaperoom. Een trappenhuis zonder licht en de gangen naar de kamers zijn net een doolhof. Maar, het heeft wel een zwembad, fitnessruimte en sauna’s! Hier zijn de zussen de week alvast sportief begonnen.

Met elkaar hebben we Palais des Sports bezocht, dat is tijdens deze koersweek de thuisbasis van de Alpe d’HuZes. Hier haalden Jacques, Jeanet en Melissa hun startbewijs op zodat ze donderdagnacht aan hun klim kunnen beginnen. Leuk voor het thuisfront: wanneer je de app ‘Alpe d’HuZes 2024’ download, kun je hun namen toevoegen als favorieten. In het startbewijs dat ze aan hun fiets/kleding vastmaken zit een chip waarmee hun tijd tijdens de start, bepaalde bochten en finish wordt genoteerd. Zo kun je ze live op de berg volgen! Ook hebben we ons aangemeld voor wat vrijwilligerswerk. Jeanine heeft zich met Daniël en Aron (overigens zonder hun medeweten op dat moment) aangemeld om donderdagmiddag bij de finish te assisteren in de snackkraam. Zo zet ieder zich in op zijn of haar eigen manier.

In de middag ging ieder hun eigen weg. Jeanet bereidde zich voor op de herdenkingen die ze deze week wilt doen. Jacques kon niet wachten om te fietsen dus hij heeft de eerste kilo- en hoogtemeters al in de benen. Melissa en Jeanine pakten de benenwagen tijdens een wandeling door een Sound of Music-achtig landschap.

Het weer was prachtig vandaag, daar hebben we na onze tochten heerlijk van genoten op ons balkon.

De koolhydraten zijn ook weer aangevuld door Jeanets classic macaroni. Morgen weer een dag! En dan komen Daniël en Aron hopelijk ook aan op de berg.

Nous sommes arrivés! - AD6 2024 dag 1

De wekker stond vroeg voor familie Steenhoven. Bepakt en bezakt (op een manier waarop alleen wij dat kunnen 😉) verzamelden we om 5:15 uur in Best. Daar vertrok drie kwartier later de bus van Holiday Travel die ons samen met bijna 100 andere fietsers, lopers, supporters en vrijwilligers via Bourg d’Oisans naar de top van de Alpe d’Huez bracht. Het was een comfortabele rit van zo’n 12 uur lang met de nodige versnaperingen en entertainment. Jacques en Jeanet - ondertussen wel AD6 veteranen te noemen - werden zelfs tweede tijdens de Alpe d’HuZes pubquiz!
Inmiddels hebben we alle spullen boven in ons appartement gebracht waar wel heerlijk zullen slapen vannacht. Benieuwd naar wat er deze week te wachten staat!

Sponsoractie 'Fietsen tegen kanker' door Bakker Johan 🚴

Op zondag 26 mei is er door Bakker Johan en Nicolien een fietstocht georganiseerd. Ruim 110 enthousiaste fietsers verzamelden zich bij start, voor de winkel van Bakker Johan aan de Smidse in Moordrecht. De deelnemers konden kiezen voor een speciaal uitgestippelde route van 20, 42, 70 of 125 kilometer. Door het mooie Hollandse landschap (met ook typisch Hollands weer tussendoor 🌧️) gingen de fietsers op pad. Halverwege was er een tussenstop om het energieniveau weer aan te vullen met verse lekkernijen uit de bakkerij. 

De opbrengst van het inschrijfgeld mocht gedoneerd worden aan de Alpe d'HuZes. Dat is een bedrag van maarliefst 1700,20! WOW! 🤩 Wat een super hoog bedrag voor zo'n belangrijk doel!
Dank aan alle sportieve deelnemers en natuurlijk aan Bakker Johan en Nicolien Tuynder voor de geweldige organisatie van deze dag! 🙏

Sponsoracties Shantykoor De MoordtZangers en Dameskoor Eigen Wijs 🎼🪗

De Moordrechtse koren Shantykoor De MoordtZangers en Dameskoor Eigen Wijs sloegen de handen ineen voor de Alpe d’HuZes. Tijdens de twee optredens vertolkten de koren een aanstekelijk repertoire. Van hartverwarmende shanty’s en zeemansliederen tot allerlei soorten medleys. 


En wat een mooi resultaat! Dankzij de steun van de koorleden en het publiek is er een prachtig bedrag van maar liefst 1216,95 euro opgehaald! Een indrukwekkende opbrengst die niet alleen de impact van muziek benadrukt maar ook de kracht van samenwerking in de strijd tegen een ziekte die ons allen raakt.


Dank aan alle koorleden van Shantykoor De MoordtZangers en Dameskoor Eigen Wijs en het enthousiaste publiek!

Sponsoractie popbingo en -quiz 🎤🎹

Hoe heet de bassist die deze bekende intro speelt? Of, over welke plaats zingt Wim Sonneveld in Het Dorp? Onder andere deze vragen werden gesteld aan de ruim 60 enthousiaste deelnemers van de live popquiz ten behoeve van de Alpe d'HuZes!

Onder muzikale begeleiding van Niek en Sterre van de band 4Tune werd een gezellige avond georganiseerd vol live muziek. Zij presenteerden een popquiz- en binfo over de grootste hits allertijden. We hebben een mooie avond met elkaar gehad bij De Bovenstee in Moordrecht. 

De avond draaide niet alleen om het testen van muzikale kennis maar met elkaar bundelden we op deze manier onze krachten voor de Alpe d'HuZes, in samenwerking met team Ruben den Dekker. Deze bijdrage heeft een mooi bedrag van 1001,94 opgeleverd! We zijn dankbaar dat dit bedrag gedoneerd mag worden aan de Alpe d'HuZes.

Sponsoractie spinning en zumba 💃🚴‍♂️

Afgelopen zaterdag hebben wij als Team Steenhoven samen met Team Ruben den Dekker een sportieve sponsormiddag georganiseerd.
Met dank aan alle lieve en fanatieke mensen die mee hebben gedaan, is er een mooie opbrengst van 1100 euro behaald!
Hierbij mochten wij belangeloos gebruik maken van de ruimtes bij DNA Sport & Dance in Moordrecht en waren er heerlijke koeken om de energie aan te vullen van Bakker Johan!
De lessen werden vol enthousiasme gegeven, hartelijk dank hier voor!
Bedankt voor ieders deelname en bijdrage. Zo bundelen wij samen onze krachten van onmacht naar kracht💪❤️

Oudejaarsactie

Op vrijdag 29 december 2023 hebben we oliebollen en appelbeignets gebakken. Deze waren voor de bijeenkomst op de Zorgboerderij waar ik werkzaam ben als begeleider. Aan de bijeenkomst hebben we het doel van Alpe d 'HuZes gekoppeld. De aanwezigen konden genieten van een kop warme chocolademelk/koffie of thee en een oliebol of appelbeignet. Daarvoor kon er een donatie worden gedaan in de aanwezige donatiebox of via de link van onze actiepagina. De opbrengst was 720 euro. Bedankt donateurs en Zorgboerderij De Bovenstee voor het beschikbaar stellen van ruimte en ingrediënten.

Wat gaan we doen?

Het is niet de eerste keer dat we met elkaar afreizen naar de berg in Frankrijk. Omdat het nog steeds nodig is om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, willen wij ons voor dit belangrijke doel blijven inzetten.

Ons team bestaat uit de deelnemers Jacques (fiets en lopend), Jeanet (fiets of lopend) & Melissa (lopend)  Jeanine vrijwilliger
Steenhoven.

Thank you to our Sponsors

5

Joyce Walter

Kleine bijdrage gegeven met een groot hart! Trots op jullie!

26

C&l Steenhoven

26

Teunie Van Blitterswijk

Veel succes!

10

Dirk Hoogerwaard

sta achter jullie

13

Bert Bulsink

Toppers zijn jullie allemaal

50

Theo De Goeij

Zet ‘m op.

15

Anonymous

16

Anonymous

Topper!

14

Anonymous

Toppertje!

26

Jonathan Slingerland

26

Manon Van Geene

Onwijs veel succes !! 🍀

20

Jasmine

66

Lamper Automotive B.v

Zet ‘m op Sjaan!

10

Sander

Laat die kuiten branden!! Succes 💜💜

8

Larissa Geuke

12

Jacques Steenhoven

Kaarsen

25

Marjolein Van Reenen

Wat een kanjer ben jij Jeanine, wat zal iedereen trots op je zijn. ❤️

20

Anonymous

Heel veel succes morgen & goed bezig vandaag al Jeanine 💪🏻🫶

20

Mirte

Go Sjaan! En de rest van de familie natuurlijk ook ;)

10

Menno

Succes familie Steenhoven!

10

Linda

Voor Sjaan dr spontane actie om nog “eventjes” die berg op te lopen💪🏻 Zet hem op deze week kanjers🫶🏻

26

Corné Slob

Geniet nog van deze mooie week en veel succes woensdag en donderdag!

100

Anonymous

Zet hem op team “Sjakie”, veel succes !

26

Gertjan En Monique Hermes

Heel veel succes!! Als ge 5 dagen carnaval kunt doorkomen, gaat dit ook zeker lukken!

11

Karin Timmers

Toitoitoi!

50

Joop En Ineke Bos

Succes, toppers!

66

Anja Aanen

Heel veel succes gewenst!🍀🍀🍀🍀🍀👍👍👍👍

20

Miranda De Ruiter

Heel veel succes voor jou en alle deelnemers!Respect 🍀🍀🍀

50

Teus En Sandra

Zet hem op toppers ! En een fijne week op de berg 😘

100

Dick, Alda, Corné Slob

Lieve familie, heel veel succes volgende week! Mooi zoals jullie je inzetten voor Alpe D'HuZes!

20

Gerda

Wat mooi dat jullie weer gaan mee doen! Heel veel succes en sterkte.

20

Eline

Succes!

10

Anonymous

Heel veel succes. Zet hem op! Groetjes van ons.👍🤗

10

Anja V. Grieken

Succes!

26

Lindy Steenks

Aan de training zal het niet liggen, zet hem op! 💪🏼 Oh en als je denkt dat je niet meer kunt..... 😜

1.06k

Anonymous

Opbrengst fietstocht 26 mei 2024 deel 2

637

Anonymous

deel 1 opbrengst fietstocht 26 mei 2024

15

Vinque

Succes

10

Anonymous

Zo ontzettend goed wat jullie doen ,zoveel respect 👌💪

200

Omniumdeboekhouder

Jacques en familie. Heel veel succes!

15

Ans De Kwaasteniet

Succes Jeanet!

100

Anonymous

26

Elly Spinhoven

Sterkte en gezond weer terug

66

Anonymous

Heel veel succes toppers!

26

Jan En Rinie Van Den.nouweland

Heel veel succes fam. Steenhoven!

26

Jan En Jose Magielse

Succes team Steenhoven, trots op jullie!

26

Anonymous

10

Anonymous

250

Diaconie P.g. De Stroom

Heel veel succes! Top dat jullie dit als gezin doen.

26

Marjon De Graas

Respect Jeanet! Alles wat je doet is goed genoeg!

10

Anonymous

26

Anonymous

26

Leendert Van Everdingen

Succes!

26

Lex Hoogerwaard

Goed bezig Jacques en succes!!

66

A3jt

Goed bezig

1.22k

Dameskoor Eigen Wijs & Shantykoor De Moordtzangers

50

Corrie Eegdeman-tuinenburg

Veel suc6 met de alpdu6

84

Stroopwafel Verkoop Vriendengroep Nistelrode

106

Olga Vergeer

Lieve Jeanet, Ik ben super trots op jou dat jij (en je gezin) de Alpe d'Huzes gaat fietsen. Na alles wat je hebt meegemaakt ga je de uitdaging aan. Onwijs dapper en stoer van je. Hierbij mijn bijdrage. Zet hem op lieverd, je kan het.

26

Annie Verkiel

10

Buurvrouw Ria & Buurman Kees Kuipers-andrea

Goed wat jullie doen en wens jullie heel veel succes!

75

Stroopwafel Verkoop Shantykoor De Moordtzangers

26

Dicky Van Der Plas

Team Steenhoven, succes.

26

Willem-jan Versteegh

Zet hem op lieve familie Steenhoven!!

19

Stroopwafel Verkoop Kantoor Mare Bijzondere Zorg Mare Bijzondere Zorg

5

Anonymous

Lieve jeanet Hier een hele kleine bijdrage helaas kan ik niet meer doneren. Ben super trots op jou en je gezin Dikke groetjes en knuffel van mijn

50

Winni

Veel succes kanjers!!

15

Harriet Gargoskij

Heel veel succes Jeanet!

10

Diana Van Den Berg

Zet hem op Jeanette. Voor al diegene die een dierbare verloren hebben en al diegene die kampen met kanker. Diana van den Berg

10

Anonymous

20

Anne Rijntjes

Heel veel succes Jacques & family❤️

50

Miranda Van De Vd Stadt

Jullie waren altijd al, zijn nog steeds, blijven in de toekomst KANJERS

25

Anonymous

Lieve mensen, wat mooi dat jullie je voor dit doel inzetten! 🔝👍Heel veel succes gewenst!!👊💋💋💋💋

50

Meneer J Van Den Dool

Voor jou, heel veel succes !

10

Willem Drost

26

Reggie Van Genuchten

Zet 'm op Melissa!!

50

Hendrik, Laura, Koen En Nikki Rijneveld

Lieve Jacques, Jeanet, Melissa en Jeanine, Heel veel succes straks tijdens de Alpe d'HuZes! Jullie zijn een stel toppers! Liefs, Hendrik, Laura, Koen en Nikki

50

Rick&linda Van Nuland-schuurmans

Melissa, Heelveel succes! Liefs Rick en Linda!

501

Pubpopquiz

Een heerlijke avond!

48

Stroopwafels Verkoop Durskes

100

Anonymous

30

Anonymous

Veel succes

10

Lidwina, Team Nisseroi

Hoi Melissa, heel veel succes op 6 juni. Op sportcentrum mekaar nog niet ontmoet. Maar wie weet ..

25

Anonymous

Omdat jij een topper bent😘

26

Anja Van Loenen

Zet hem op Jacques!!

26

Anonymous

26

Suzan Bosveld

30

Arnold En Monique Broekhuis

Zet hem op .

26

Anonymous

26

Dorien Smits

Namens Wil en Jan succes gewenst.

26

Hanny De Bruin

Lieve Jeanet, Trots op jou 💋

100

Stepping Stone Producties

125

Spinning- En Zumbadag

Fantastisch geregeld en gedaan Jeanet, ook op de fiets hard gestreden, trots op je!

425

Jacques Steenhoven

Opbrengst sportactie 9 maart

33

Jacques Steenhoven

Behandeling van Pedicure Anne-Claire Anne Claire heeft een voetenbehandeling gegeven, de kosten die daaraan waren verbonden doneert ze aan AD6! Mooie actie.

11

Historie Weversrijk

Carnavaleske donatie ± ter waarde van 2 emblemen Nisseroi dè is alles, ès ge dè mar onthouwd. Met hetzelfde enthousiasme en conditie tijdens Carnaval in het Weversrijk die berg op en af, dan komt het goed. Succes!

26

Dorien Smits

Lieve mensen heel veel succes !

26

Dorien Smits

Succes Melissa, samen mat papa en mama.

15

Anonymous

Hallo Melissa, Veel succes! Groetjes Dennis Cecile Jesper Jasmijn

26

Elly De Werd

Heel veel succes samen.

10

Anonymous

15

Familie Van Der Biezen

Heel veel succes Toppers!!

50

Familie Van Gummigalgen

26

Mart Van Der Velden

Veel succes 👍👍❤️❤️😍

100

Twan En Serena De Goeij

Heel veel Succes!!

26

Astrid Arts

Succes!

25

Eleen En Leo

Fantastisch en enthousiast gezin. Zet m op! Jullie halen het

10

Suartis Mendonça

Succes!

26

Angela En Wlly Van Eert

Toppertje,jij kan dit!!!! Succes X

50

Mara En Martijn Timmers

Goed bezig! Als je 5 dagen kunt carnavallen, kan je dit ook!💪🏻 af en toe: 5,6,7,8! Om de heupen te rekken. En dan met gemak naar de top!

106

Anonymous

Veel succes en plezier bij deze prachtige uitdaging

20

Familie Schep

Succes met de voorbereidingen én op de dag zelf! 💪

26

Niels & Natascha Van Der Ven

Succes Melis! En je weet waar je moet zijn voor voetproblemen 😉

20

Rene Bakker

26

Bradley Verkuijlen

Poaah succes!!

26

Iris Van Der Lee

Heel veel succes! xx

26

Giel Hanegraaf

106

Anonymous

26

Anonymous

15

Deborah Heino

Toi toi toi!

26

Hetty En Flip Janssen

Heel veel succes met de voorbereiding.

360

Jacques Steenhoven

Donaties oudejaars actie via donatie box. Dank aan alle gulle gevers!

26

Leo En Karin

Heel veel succes, je bent een kanjer

10

Peter En Tia Holleman

Heel veel succes er mee . Stoer dat jullie dit doen.

10

Stef En Elly Hoogeveen

Wat ben je toch een kanjer. Net als je zus die als vrijwilliger ook haar steentje bijdraagt. Heel veel succes!! 💪💪💪

10

Stef En Elly Hoogeveen

Uiteraard steunen we jou ook Jacques. Jouw potje zat al voller.😉 Jullie gaan dit met elkaar fixen!!😘😘😘

30

Stef En Elly Hoogeveen

Wij wensen jullie heel veel succes en kracht. Jullie zijn toppers!!😘😘😘

15

Linda En Werner Van Vliet

Lieve kanjers, heel veel succes met de voorbereidingen . Maar jullie kennende komt dit helemaal goed .

10

Wilma Groenendijk

26

Anonymous

Jij maakt het leven zoveel mooier...

50

Berry Poeze

Succes toppers

10

Anonymous

Succes 🤍

50

Anonymous

50

Anonymous

Bijzonder om dit als gezin te kunnen doen. Heel veel succes en sterkte!

50

Anonymous

Bijzonder dat jullie dit als gezin gaan ervaren. Heel veel succes en sterkte!

50

Paul Smit

Top dat jullie dit weer doen.

50

Anonymous

50

Anna Oudijk

Jullie kunnen het toppers! Veel succes!

206

Mare Bijzondere Zorg

15

Anonymous

10

Anonymous

Succes

26

Monic Van Aarle

Goed dat jullie dit doen. Heel veel succes en ik hoop dat jullie een mooie herinnering creeren.

1.000

Anonymous

Heel veel succes

15

Rick Bennema

Volste vertrouwen dat je de berg gaat bedwingen 😉👊

10

Rachelle De Vos

Zet 'm op Jeanet! X

26

Herma Van Eijk

106

Koolmees Kleinschade

Team Steenhoven zet hem op , jullie zijn toppers !

26

Wytze Van Furth

5

Rosalie Groenewegen

Zet hem op buurtjes , supper trots op jullie dat jullie weer de berg op gaan

1.000

Anonymous

Succes, maak er weer een mooie ervaring van!

26

Amy Broekhuis

Jullie kunnen dit! Heel veel succes 🧡

15

Ivana Van Berkel

You go Melis, zet ‘m op!!

10

Ramona Negrón

Veel succes ❤️

10

Loes Van Kempen

Goed bezig Melissa!! Succes:)

25

Noa Van Der Pot

Veel succes!

10

Isa Van Den Berg

Jij kan dit!! Liefs Isa

10

Gabriëlle Negrón

10

Joleen Van Mannekes

26

Melissa Steenhoven

26

Jeanet

Ik ga ervoor het veroorzaakt zoveel verdriet en ellende deze ziekte dit is het eerste duwtje ik hoop dat er nog vele mogen komen omdat het zo hard nodig is

26

Jacques Steenhoven