Tessa Racké

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

170.00

Raised from 1st October 2020

170.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

2020! Dit wordt het jaar dat ik er toch aan moet geloven. Vorig jaar begon het toch te kriebelen. Ik zag veel deelnemers lopend of fietsend de finish overgaan. Zal ik het doen of toch niet? Uiteindelijk besloten om als fietser de Alpe op te gaan. Een racefiets gekocht, dat was stap 1. Nu paar rondjes fietsen. Dat was toch leuker dan ik verwacht had. Ik had als doel om 2 keer de berg op te gaan. Hoe mooi is dat om als sporter een doel te hebben en dat ook nog eens voor een goed doel. Helaas heb ik afgelopen november de ziekte van Pfeifer gekregen. Helaas trainen wordt hierdoor een stuk lastiger... Het gaat nu (februari) steeds beter, maar ik ben er nog niet. Ik heb besloten om wel mee te gaan naar de Alpe en mijn racefiets gaat mee! Hoe dan ook, ik ga de berg op. Al is het maar één keer, dan ben ik al super trots op mijzelf!!

Afgelopen jaren heb ik mijn steentje bijgedragen als vrijwilligster bij het team Vrijwilligers Coördinatoren. Wat een mooi team is het! Ook dit jaar ga ik meehelpen. Je zult mij kunnen zien bij de balie, maar ik ga in de week ook maatschappelijke stagiaires begeleiden. 

Verder ga ik meedoen met mijn Team Up, een team met mijn familieleden. Sommige als deelnemers en anderen als supporter, ook heel belangrijk. Wij hebben helaas diebaren verloren aan kanker. Doordat wij dit samen doen, zijn wij deze dierbare niet vergeten en maken ze nog steeds deel uit van onze familie. 

Maar voor wie ik het echt doe is mijn moeder, Karin. Elke dag mis ik haar en denk ik aan haar. Ik denk aan haar positiviteit en liefde die zij als moeder had. Ze was een super sterk persoon.

Zij is een echte inspiratiebron voor mij! Mam ik ga de berg op voor jou!! 

 

 

Je kunt mij helpen door een donatie te doen, iedere gift, klein of groot, is van harte welkom. Want wat zou het mooi zijn als er straks geen mensen meer dood hoeven te gaan aan kanker.

Thank you to my Sponsors

40

José van den Hamer

60

Suus & Floris

Heel veel succes!

10

Karin Van Zalen

50

Julia Trimzwemmen

Goed dat je dit doet Tessa! Voor alle patiënten.

10

Gerald Wolters

Show more

Select a Christmas decoration