Thom Janssen

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

2,878
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik in mijn naaste familie zie wat het betekent als je moet leven met kanker. Alles wat we kunnen doen om de soms ernstige gevolgen van deze ziekte te verminderen is winst! Meedoen aan dit prachtige sportieve evenement is mijn manier om te werken aan een wereld waarin je niet meer hoeft te overlijden aan kanker. Wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Jubileumeditie van Alpe d'HuZes is uitgesteld tot 3 juni 2021

Beste familie, vrienden, (ex-)collega’s en overige bekenden,

'Opgeven is geen optie!' is het motto van alle deelnemers, medewerkers en vrijwilligers van Alpe d'HuZes. Dat motto stáát als een huis, ondanks de corona-crisis. 

Door de verregaande maatregelen rond het coronavirus in Nederland en Frankrijk is het echter onmogelijk geworden alle voorbereidingen te treffen die nodig zijn voor een veilig en succesvol Alpe d'HuZes evenement op 4 juni a.s. De organisatie heeft daarom moeten besluiten de vijftiende editie van Alpe d'HuZes te verplaatsen naar 3 juni 2021. 

Natuurlijk is dat een teleurstelling... Met 5.000 andere deelnemers was ik een aantal maanden geleden met veel enthousiasme begonnen aan dit prachtige avontuur. Ondanks de 'herfstachtige' weersomstandigheden heb ik al flink aan mijn conditie gewerkt. Samen met Team Strict hebben we een aantal succesvolle sponsoracties op touw gezet, waaronder een Spinning Clinic met Michael Boogerd. Dankzij de gulle gaven van velen van jullie staat mijn persoonlijke donatiebedrag inmiddels op ruim €1.700,- en Team Strict is de mijlpaal van €10.000,- gepasseerd. Daar zijn we alle gulle gevers enorm dankbaar voor!

Omdat het belangrijk is en blijft om stil te staan bij het doel van Alpe d’HuZes (het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker) zal 4 juni 2020 niet ongemerkt voorbij gaan. Juist nu hebben we elkaar hard nodig. Over hoe deze dag eruit gaat zien zal binnenkort meer bekend gemaakt worden.

De actiepagina’s van Alpe d’HuZes blijven ondertussen open staan en het inmiddels opgehaalde bedrag van ruim 7 miljoen euro gaat mee naar 2021. We maken dus een doorstart met de donaties en richten ons vol energie op een veilige en verantwoorde jubileumeditie van Alpe d’HuZes in 2021.

Ik ga zoveel mogelijk door met trainen voor de zes beklimmingen van Alpe d’Huez op 3 juni 2021. Want ook voor mij en de rest van Team Strict geldt: ‘Opgeven is geen optie!’

Als je ons doel een warm hart toedraagt maar nog niet hebt gedoneerd, nodig ik je van harte uit alsnog te helpen met het behalen van mijn streefbedrag van €2.500,-. Ga naar

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/ThomJanssen6723

en selecteer daar één van de voorgestelde donatiebedragen of kies zelf een bedrag dat jou past. En onthoud: élke bijdrage is welkom, in het belang van alle mensen die nu tegen kanker strijden of in de toekomst met de ziekte te maken krijgen.

Ik wens iedereen de komende tijd veel sterkte. Pas goed op je zelf en blijf gezond. Ook in deze corona-crisis blijft ons motto: opgevenisgeenoptie.nl!

Hartelijke groet,

Thom

Spinning Clinic met Michael Boogerd en Team Strict voor Alpe d'HuZes

Op donderdag 6 februari stond de spinningzaal van Sportcentrum Living Well in Gouda 3 uur lang in het teken van een prachtig en geslaagd sponsor-evenement voor het Strict Alpe d'HuZes team. 

Op uitnodiging van Team Strict gaf Michael Boogerd, één van Nederlands meest succesvolle klassementsrenners, twee fantastische en uitdagende spinning sessies. De spinning fietsen waren bezet door het Strict Alpe d'HuZes Team, collega's en relaties van Strict en leden van Living Well. Alle deelnemers hebben een minimum bedrag van €20,- gedoneerd aan Alpe d'HuZes. 

Tussen de twee spinning-sessies van Michael Boogerd verzorgde Peter Boersma, spinning instructor bij Living Well, een spinningles voor Living Well leden die ook in het teken stond van Alpe d'HuZes.       

Met deze bijzondere Spinning Clinic is een prachtig bedrag bijeen gebracht voor Alpe d'HuZes van €1800,-. Heel veel dank aan alle deelnemers voor de gulle gaven!

Eveneens dank aan Michael Boogerd voor je belangeloze deelname en aan Sportschool Living Well voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!   

Geweldige donatie ontvangen van Fiets Club Oudewater!

Beste familie, vrienden, collega's en overige bekenden,

De afgelopen dagen hebben de leden van Fiets Club Oudewater, de leukste, sportiefste en gezelligste fietsclub uit de wijde omtrek, een prachtig bedrag van €750,- bijeen gebracht om mij te steunen bij mijn Alpe d'HuZes missie. Daarmee is de opbrengst van mijn inzamelingsactie in één klap verdubbeld en ben ik over de helft van mijn streefbedrag van €2.500,-!

Hartelijk dank fietsvrienden, voor jullie gulle gaven. Dit geeft mij nóg meer motivatie en inspiratie om de komende maanden hard te werken aan het behalen van mijn streefbedrag, maar óók aan mijn conditie, zodat ik op 4 juni zo vaak mogelijk de top van die Franse Alpencol ga bereiken. 'Opgeven is geen optie...!'

Iedereen die de doelstellingen van Alpe d'HuZes (samengevat in 'niemand meer dood aan kanker') een warm hart toedraagt, nodig ik van harte uit een donatie te doen op mijn Alpe d'HuZes pagina. Ook kleinere bedragen zijn welkom, want elke euro die besteed wordt aan kankeronderzoek helpt om deze slopende ziekte te overwinnen.

Iedereen die inmiddels heeft gedoneerd of nog gaat doneren heel veel dank voor je financiële én morele steun! 

Thom 

Thank you to my Sponsors

40

Jasmijn Bus

Succes Thom! Een topper straks op de top!

20

L+J J

Succes met de beklimming(en)

26

Gordon

Succes met voorbereiden en deelnemen

10

Tessa Janssen

Heel veel succes!!

10

Anonymous

Succes Thom! Frank en Mel

106

Anonymous

20

Peter Boersma

Succes Thom!

750

Fiets Club Oudewater

Fiets Club Oudewater doneert 750,- aan Team Strict voor hun deelname aan Alpe d'HuZes 2020.

100

Anonymous

veel succes

26

Wilma Kuik

Thom heel veel succes met je tocht naar de top en dat het liefst 6x!

50

Taco Wiertsema

26

Janny en Bram Verweij

We weten dat je het kunt !

26

Robert-Paul en Manon Berretty

Succes Thom!

106

Marcel Aggenbach

Beste Thom, Een goed initiatief. Ik heb twee oud-huisgenoten verloren aan kanker. Vandaag kreeg ik het bericht dat een Nederlandse vriend waarmee ik in Singapore veel mee gehockeyed heb overleden is aan kanker. 6 x l'Alpe d'Heuz op fietsen is behoorlijk zwaar. ik heb afgelopen November met mijn broer Lenana Point (4985 meter, een piek onderdeel van Mount Kenya) beklommen, dus ik kan me er iets bij voorstellen. Ik heb Gert-Jan Theunisse in 1989 op l'Alpe d'Huez de etappe zien winnen, dus mooie herinneringen aan l'Alpe d'Duez. Succes! Marcel

5

Noa Janssen

Pap, als je niet 6 keer de berg op en af gaat wil ik m'n donatie terug

100

Volker Min

Veel succes Thom!

50

Joop

Veel succes Thom!

10

Suzanne Zonnenberg

25

Geri van Eldik

Fantastisch Thom!! Veel succes en we wensen je een mooie tijd! 💪🏽 🤗

26

Bareld Meijering

Succes Tom. Super dat je dit doet!!!! Gr Bareld

66

Meulenkamp & Zo

Mooi initiatief, Succes, Tom! Groet, Philip

25

Thom Janssen

15

Donald Groen

Succes, ik vermoed dat het je wel gaat lukken

25

Anonymous

Hoi Thom, Wat goed dat je dit doet. Veel succes en plezier met trainen en voorbereiden. Groet, Firien

10

Gerard Janssen

Succes!

50

Martin Bos

20

M. Meurs

Goed initiatief!

Show more