Tijmen Verheggen

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

231
kms

My target 0kms

Via deze weg wil ik mijn bijdrage leveren aan onderzoek dat keihard nodig is

‘Hoe gaat u de berg op?’ In tranen, zeiden we beiden.
Tsja, en toen stonden we ingeschreven en is er geen weg meer terug.

Wij leerden elkaar kennen in september 2012. Beide 20 jaar en leeftijdsverschil slechts een dag. Onze studententijd is actief geweest wat resulteert tot op de dag van vandaag in een mooi netwerk en hechte vriendschappen. Binnen de vriendengroep zijn we meermaals geconfronteerd met vrienden en familie die de strijd aangegaan zijn met kanker en in sommige gevallen helaas verloren hebben. 

Tijdens een van de jaarclub vakanties stonden wij er even bij stil. 
‘Statistisch gezien is de kans best groot dat er iemand in onze vriendengroep wordt getroffen door een ernstige ziekte’, werd deze zomer geroepen. Ondanks afkloppen geschiedde dit. Een van ons werd gediagnosticeerd met een testistumor. Godzijdank goed behandelbaar en nu helemaal schoon. We werden met zijn allen weer eens op de feiten gedrukt.

Samen als familie of vrienden door een een zware piriode heen gaan kan ook resulteteren in verbondenheid, broederschap en doorzettingsvermogen. Met deze nieuwe krachten willen wij graag iets terugdoen. Nooit opgeven, altijd doorgaan. Opgeven was bij ons nooit een optie en zal het nu ook niet zijn.

Voor Timon, Voor Tim, voor iedereen die de strijd aangaat of hem momenteel voert.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt