Tim Wolters van der Weij

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik mijn lieve opa Charles verloren ben aan deze vreselijke ziekte. Omdat ik nog vaak aan hem denk, wil ik mij inspannen voor deze erge ziekte. Door de Alpe d'Huez omhoog te gaan fietsen. Mijn doel is om 4x omhoog te gaan op 4 juni a.s. en daarvoor geld op te halen voor onderzoek tegen deze nare ziekte. Wilt u mij en daarmee het kanker onderzoek steunen? 

 

English:
I am taking part of Alpe d'HuZes (KWF, Dutch Cancer Society) because I lost my dear grandfather Charles to this terrible disease. Because I still think of him often, I would like to make an effort for this horrible disease, by cycling up Alpe d'Huez. My goal is to raise money for research against this terrible disease. Would you like to support me and therefore cancer research?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Bas Mulder Award

Bas Mulder 

Bas’ deelname aan de Alpe d’HuZes was voor Bas echt een life changing experience. Hij kon tijdens zijn ziekte zelf iets doen, iets bijdragen aan zijn ziekteproces. Dat gaf hem een enorme houvast, hij kon op de Alpe prachtig laten zien dat altijd blijven doorgaan de enige optie voor hem was.’  – Harrie Mulder, vader van Bas

Bas Mulder was een van de vele jonge deelnemers aan Alpe d’HuZes en het toonbeeld van hoe je goed en gelukkig kunt leven met kanker. Ondanks lymfeklierkanker bedwong hij de berg meerdere keren. Gedurende de vier jaar van zijn ziekte inspireerde hij mensen van alle leeftijden en liet hij zien dat je altijd iets van je leven kunt maken. Hoe moeilijk ook en hoe kort soms. Een life changing mindset!

Bas Mulder Award
Bas is op 9 september 2010 op 24-jarige leeftijd overleden. Ter ere van hem heeft de Stichting Alpe d’HuZes de Bas Mulder Award in het leven geroepen. Met deze prijs inspireren wij jonge wetenschappers om het uiterste van zichzelf te geven. In creatieve en onafhankelijke zin. In geestelijk en fysiek opzicht. Nooit opgeven. Niet tijdens het leven en zeker niet tijdens het onderzoek.

Lees hier meer over Bas en de Bas Mulder Award 

Meelopen op het Multidisciplinair Oncologisch Lab

Vrijdag 7 februari mocht ik meelopen op het Multidisciplinair Oncologisch Lab van het UMCG. Daar mocht ik op het lab het onderzoek naar kanker van dichtbij zien. Ik heb eerst een rondleiding over het lab gehad van een analist en uitleg gekregen over kanker, hoe het onderzoek gaat en wat er allemaal voor nodig is. Na de pauze mocht ik samen met een onderzoeker een proef doen op het lab. Ik heb levende kankercellen onder de microscoop gezien en mocht deze cellen na de proef doodmaken met bleekmiddel. Ik vond het een superleuke ochtend en hierdoor weet ik nu nog meer hoe moeilijk het is om een geneesmiddel tegen kanker te vinden en waarvoor ik straks op 04 juni de Alpe d'Huez op fiets.

Donatie 100% naar onderzoek

100 procent

“Het geld dat de deelnemers samen met hun donateurs inzamelen, komt voor 100 procent ten goede aan noodzakelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Die verantwoordelijkheid hebben wij als Alpe d’HuZes tegenover de kankerpatiënt en onze sponsoren. Daarom willen we absoluut zuiver en integer handelen. Dat is ons belangrijkste uitgangspunt.”  Ed Kronenburg, voorzitter van raad van toezicht Alpe d’HuZes

Lees meer over het anti-strijkstokbeleid van Alpe dHuZes.

Trainen, trainen, trainen.....

Trainen, binnen op de Tacx en als het kan buiten om zoveel mogelijk kilometers te maken. 4 á 5 keer per week op de fiets (gelukkig dat ik dit een leuke sport vind). Maar ondanks dat zijn er ook momenten dat ik even geen zin heb, maar dan denk ik weer even waarom ik zoveel moet trainen. 4x de Alpe d'Huez op fietsen op 4 juni om zoveel mogelijk geld op te halen voor kanker onderzoek.

Ook denk ik aan mijn opa die helaas aan deze ziekte is overleden en aan alle andere mensen die iemand deze ziekte hebben of hebben gehad. Zij geven mij ook de motivatie om weer op de fiets te stappen. Dus onder het motto 'opgeven is geen optie' gaan we weer trainen.

Want niemand meer dood aankanker dat willen wij toch allemaal?

Eén op de drie mensen krijgt kanker

 

 

 

Elke 5 minuten

In Nederland krijgen 12 mensen per uur kanker. Dat zijn ruim 105.000 mensen per jaar. Eén op de drie mensen krijgt het. Dat zou jij dus kunnen zijn, of je ouders, je broer of zus, je echtgenoot of je kinderen. Mannen iets vaker dan vrouwen. 90 procent van de mensen die kanker krijgen, is 50 jaar of ouder. De vijfjaarsoverleving is gemiddeld 65 procent. Dit varieert sterk per soort kanker.

Lees hier meer cijfers over kanker

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

Thank you to my Sponsors

150

Rick Hazelaar

Heel veel succes!

10

E Veldkamp

5

Anonymous

26

Ria Kemper - ten Brink

Go Tim, ga ervoor!

182

Eric Wolters van der Weij

10

T. Biesterbos

Tim succes namens de buurman van oma!

10

Willy Weijs

Is een (oud collega van oma Tim) Ze zegt super knap dat je dit doet!

75

Kerst oma en ops

Kerst donatie

300

Josie Wolters van der weij

Heel veel succes met trainen en zet ' em op volgend jaar!!

10

Daphne

Donatie van mijn lieve collega Jetske!

100

Anonymous

Goed dat je dit doet. Ik wens je heel veel succes op die berg.

10

Roelian

Veel succes!!

26

Marjan Kooi

Heel veel succes!

26

Daphne Ten Duis

Dit jaar waren de extra kerstcadeautjes wat minder zodat ik je nu een extra donatie kan geven. Dikke kus van je trotse tante!

26

Anonymous

26

Alie Vischer

Tim deze mervr. zit bij mij op de sportclub en wil jou en Max graag doneren voor dit goede doel! Haar man had dezelfde ziekte als opa!

10

Jie Ma

Wish you success!

26

Koen en Wilma Vos

Respect Tim! 👊 super stoer dat je mee doet aan deze uitdaging, het gaat je lukken topper!

26

Anja Koopman

Succes met je actie

10

Marjan Veldman-Boersma

Heel veel succes, Tim. Ik vind je nu al een kanjer!

222

Tim

opbrengst actie

2

Irene Bijsterbosch

Go Tim!

20

Y Lieftink- Wolters v.dr. Weij

Veel succes. Top dat je dit voor Opa doet. Groetjes tante Yvonne en Amanda.

112

Anonymous

15

Jeannet B

Heel veel succes!

10

kitty lenstra

5

Henny van Oosten

Beste Tim, Daphne herinnerde me eraan dat je de alp dúZes gaat fietsen voor een heel mooi doel. Heel veel sterkte met fietsen.

26

G Wolters van der Weij

26

Anonymous

100

Anonymous

Mooi doel Tim. Zet m op!

56

Reint en Rini ten Duis

Yes You can do it 💪🚴🏻‍♂️

10

Peter Wolters van der Weij

geld lege flessen

26

hetty timmer

Hallo Tim, wat een mooi doel om naar te streven. Goed trainen, dan gaan die 4 x vast en zeker lukken. En ik denk dat je opa trots op je zou zijn.

10

Anonymous

Zet hem op !!!

10

Marry Oostijen

Succes jongen👍

25

Floris De Groot

Topper. 4x ga ervoor!

38

Daphne Ten Duis

Heel veel succes!

10

Annechien

Succes!

26

G Wolters van der Weij

Dapper van je Tim! Opa zou super trots op je zijn!👍😘

Show more