Ton van Welie

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Aankomend jaar mag ik voor de zesde keer gaan deelnemen aan Alpe d'Huzes. Samen met mijn vriendin, ouders, zusje en een fantastisch team gaan we de uitdaging weer aan om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 

In die zes jaar is het nog altijd niet gelukt om 6 keer de top te bereiken. Naast de uitdaging om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker is het toch ook zeker het doel om 6 keer de Alp te beklimmen en de top te bereiken. 

Al die jaren heb ik veel bijzondere dingen meegemaakt en veel mooie en lieve mensen leren kennen. Dit alles begon met een telefoontje naar mijn ouders met de boodschap dat het mij wel leuk om aan Alpe d'Huzes mee te doen. Niet wetende dat ik hier zo'n bijzonder ervaring voor terug zou krijgen, mijn ouders uiteindelijk deel gingen nemen en ik ook nog eens Milou leren kennen in de voorbereiding 2 jaar geleden. 

Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat ik ook dit jaar weer samen met vele andere die berg op mag gaan en mijn teamgenoten dit cadeau voor het leven mag laten ervaren. We gaan er voor!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

5.818

Hortilife BV

Show more