Wil Meulenbroeks

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

3646.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Herken je dit? Een druk leven. Altijd bezig met werk, de zaak, het gezin en sport. Oh ja, en dan zijn er ook nog de weekenden die volgepropt zitten met familiebezoeken, vrienden en feestjes. Het lijkt het liedje Zoveel te doen van Toontje Lager wel. Maar alles is geregeld en je lijkt alles onder controle te hebben. Tot het moment dat je het bericht krijgt van een vriend of familielid dat er geen hulp meer is. Een tijd geleden ging het niet zo goed  met hem, en na wat onderzoeken bleek er een tumor in zijn lijf te zitten. En na nog wat onderzoeken werd besloten een behandeling in te zetten. Vol goede moed en in een goede conditie werd het traject gestart. En het leek zo goed te gaan. En nu dit bericht. Je bent verbouwereerd, van je stuk, zo uit het veld geslagen dat je niet meer weet waar je voor het telefoontje mee bezig was. Hoe is het mogelijk, je was in de veronderstelling dat artsen de klus met de huidige kennis en behandelmethoden wel zouden klaren. En het is ook zo, dat er de afgelopen decenia enorme vooruitgang geboekt is in de behandeling van kanker. Dat mensen genezen en de kwaliteit van het leven veel beter wordt. Maar er zijn ook nog veel open einden, zwarte gaten waar de medische wereld, ondanks de enorme inzet, nog geen antwoord op heeft. Er is nog veel onderzoek nodig. En onderzoek kost geld, veel geld, heel veel geld.

Elk jaar wordt in Frankrijk een evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF: Alpe d’uzes. Het doel is zes keer de berg op. Afzien, maar niets vergeleken met de “tocht” die mensen maken als ze in een behandel traject zitten. Wij hebben met een groep besloten om in 2023 mee te doen. Dat doen we onder de naam Strong2gether en hebben ons aangesloten bij BIG Challenge. Een sportieve uitdaging, maar zeker ook een uitdaging om geld in te zamelen. Daarom willen wij, van team Strong 2gether, uitnodigen om een bijdrage te doneren zodat er weer een klein stapje in het beheersbaar maken van de ziekte gezet kan worden. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de sportieve en financiële ontwikkelingen voor en tijdens het evenement

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my supporters

66

Wil Meulenbroeks

206

Animal Event/academy Bartels

Heel veel succes bij deze grote uitdaging op het mooiste evenement dat er is (ja, zelfs mooier dan Animal Event ;-)

26

Giel En Margje

Hee Wil, ook voor jou heel veel succes! Zet hem op en heel fijn dat wij mee Hemelvaart welkom zijn bij jullie. Je bent een topper!

200

Van Dooren Tuinen

Super Wil, dat je mee fietst, zet 'm op !!!

26

Anonymous

Zet m op Wil !

500

W En M Meulenbroeks

14

Wil Meulenbroeks

50

Ria En Paul Swaans/le Blanc

Heel veel succes Wil!

1.02k

Strong 2 Gether

Acties: wandeling 22 januari + alternatief pieterpad 11 maart

156

Maartje Meulenbroeks

Verkoop Big Challenge Shirts. Heel veel succes!!!! Wij zijn trots op jullie!!🥰

10

Greet En Jac Van Dooren

Veel succes Wil! Tante Greet en ome Jac

25

Dtc ( Dairy Training Centre, Oenkerk)

Heel veel succes gewenst!

25

Dtc ( Dairy Training Centre, Oenkerk)

Ook wij als DTC dragen graag een steentje bij. Heel veel succes toegewenst.

50

Anonymous

Proficiat met je verjaardag!

500

Strong 2 Gether

Acties: benefiet diners en worstenbrood

600

Loonbedrijf Van Raak B.v.

Team Strong2gehter, heel veel succes! Jullie zijn toppers!

106

Peter En Marja Swaans

Veel succes Wil, helaas zijn we volgens de vakantieplanning 2 dagen te laat bij Alpe d' Huez om je persoonlijk aan te moedigen.

66

Johan Van Rijthoven

Veel sterkte - plezier en succes met elkaar.

My Activity: Fietsen