Willemijn de Leeuw

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

733
kms

My target 500kms

Raised until 1st October 2020

657.00

Raised from 1st October 2020

1208.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

  Na een aantal moeilijke jaren heb ik besloten om mijn gezondheid en met name de gezondheid van anderen voorop te zetten.
In mijn naaste familie komt veel kanker voor. Zelf ben ik 23 jaar geleden tijdig geopereerd,  10 jaar was mijn moeder er gelukkig op tijd bij en zij zij weer helemaal hersteld. En ook bij mijn vader  is 4 jaar geleden op tijd een melanoom operatief verwijderd. Vorig jaar heeft hij de diagnose nierkanker gekregen, de artsen houden hem hiervoor onder controle. Zelfs in het afgelopen Coronajaar is zijn medische zorg erg goed geweest. 
En 24 familie leden (opa, ooms, tantes, neven en nichten) hebben deze vreselijke diagnose ook gekregen. Hiervan zijn er 9 helaas aan kanker overleden.
Samen met mijn familie (20 personen) gaan wij fietsen en wandelen voor het KWF en daarnaast gaan wij veel vrijwilligerswerk doen. De ziekte kanker heeft onze familieband hechter gemaakt en met elkaar hopen wij veel geld op te halen voor de onderzoeken en de behandelingen van kanker. Ik ga op de zogeheten zussendag (woensdag) 1 x de berg opwandelen. Dit zodat ik op de officiële dag, 4 juni, vrijwilligerswerk kan doen en mijn fietsende familieleden (8) kan ondersteunen met hun kleding en voeding.
Aangezien ik 2 jaar geleden ben geopereerd aan mijn enkel en hierdoor nog steeds rustig aan moet doen is 1 x de berg opwandelen al een flinke uitdaging voor mij. Het geeft mij een doel om te trainen en naar buiten te gaan i.p.v. ziek thuis te zitten.

My Updates

Opgeven is geen optie, uitstellen wel

"Opgeven is geen optie, uitstellen wel"


Met zoveel liefde, passie en hartstocht waren wij bezig om ons voor te bereiden op de vijftiende editie van Alpe d’HuZes. Maar … die jubileumeditie wordt in zijn geheel verschoven naar juni 2021. Dat heeft de organisatie na een zorgvuldige afweging helaas moeten besluiten. 

Door alle maatregelen rond het coronavirus in zowel Nederland als Frankrijk kunnen zij niet de voorbereidingen treffen die nodig zijn om een veilige en verantwoorde koersweek te organiseren.

 

Zonnetje

Bam! 💪🏻👍🏻 9 kilometer getraind waarvan 60 minuten op de loopband (gemiddeld stijgingspercentage 4,5%) En wat was het een lekkertje zonnetje op de heen- en terugweg. #alpedhuzes #training #loopbandtraining #voorjaarszonnetje☀️

Training

Inmiddels 3 x getraind met hoogteverschillen dankzij fysiotherapeut Lian. Ruim 3 kwartier wandel ik op de loopband en train inmiddels op 6 % hoogte. Mijn enkel houdt zich goed, erg blij mee. De heupen zijn het niet gewend dus flink wat spierpijn. Vorig weekend tijdens een weeKendje naar de Cote d’Azur met nichtvriendin Belinda in Monte Carlo flink wat rondgewandeld en daar kon ik het hoogteverschil goed aan. Ook heb ik een sponsoractie bedacht; een bridgedrive voor 40 paren ben ik aan het organiseren. De locatie heb ik bijna, nog even de puntjes op de i zetten. Daarna ga ik aan de slag om bij verschillende bedrijven kosteloos leuke prijzen te verzamelen. Genoeg te doen dus!

Hoogte

Vorige week ben ik gestart (met dank aan fysiotherapeut Lian) met mijn loopbandtraining. Een kwartier gewandeld op 4% en mijn enkel hield zich goed! Ook daarna geen pijn gehad dus dondardag wat graden en minuten erbij. Zo wil ik opbouwen naar 90 minuten met 15 % stijging. Als ik dat enigszins pijnloos kan volhouden ga ik 3 juni die berg op! 

Energie!

Wow, net een weekje bezig en al 242 gedoneerd gekregen. (+ al 100 € toegezegd). 
Inmiddels ook een lokatie gevonden waar ik kan trainen op hoogtekilometers. Gisteren weer 5 kilometers gewandeld en gelukkig houdt de enkel zich goed. 
En een hele leuke sponsoractie bedacht!  Dit moet eerst nog uitgewerkt worden, daarover later meer! 
Ik merk wel dat meedoen mij sowieso weer energie geeft (had ik ook wel nodig) dus een dubbel doel! 
"Opgeven is geen optie"

Donaties

Goed nieuws, sowieso al 5 donaties binnen!
En mijn vakbond ACP heeft net ook een bedrag toegezegd. ✨Dank dank dank✨

Verder ben ik aan het bedenken wat voor acties ik kan bedenken om geld op te halen. Als iemand een goed idee heeft (of wilt helpen) hoor ik het graag.

“Opgeven is geen optie”

Thank you to my Sponsors

26

Jowidolo

Opgeven is geen optie!

20

Anonymous

Hop hop hop op naar de top! Met elkaar gaat het lukken, ik heb alle vertrouwen in je. Zet 'm op. Wat een mooie en goede motivatie heb je om dit te doen, topper.

185

Helaas niet naar het EK voetbal, wel weer geld voor mijn doel!

Dit geld is eigenlijk nog voor de 50e verjaardag van mijn broer Jorg. Ik heb toen 2 EK Voetbaltickets voor ons gekocht maar dit EK is vorige jaar niet doorgegaan en gaat dit jaar ook niet door. Dus heb ik het geld terug gekregen. Het geld van het ticket van mijn broer heb ik op zijn verzoek op de sponsorpagina van zijn zoon Luuk gedoneerd. Het geld van mijn eigen ticket op mijn eigen sponsorpagina.

10

Svenny

Wat geweldig dat je dit doet! Zet hem op Willemijn! Succes!

15

Miriam Meijerink

Met jouw doorzettingsvermogen en positieve vibe ga huidig doen!!

106

pindarotsje

You go girl! Maar luister ook goed naar jouw lichaam. Alsie nie gaat, dan gaatie nie. Je gaat sowieso samen met veel familie een mega bijdrage aan dit geweldige evenement toevoegen. Trots op jou 👍🏽 dikke kussen Pindarotsje JFK

10

Anonymous

Zet hem op.

10

Marion Tip

Alle kleine beetjes helpen... Wat mooi dat jullie dit samen doen!

66

Anonymous

Hey Willem, natuurlijk zal ik jou nooit en ten nimmer vergeten. Mijn steun heb je ! Alles gelezen en ik hoop dat dit jaar je de gelegenheid geeft om te doen en anders volgenf jaar ! Mijn pa en ma beiden aan kanker in 2003 en 2009 overleden. Keep up the food zoek! Liefs , warms en kussen zo to speak. Groetjes van mij uit Lelystad Haven.

5

Mireille Klijn

Kleine bijdrage, maar niet minder gemeend! Succes!💪🏻

66

Belinda

Geweldig en dapper dat je meedoet!

10

Margy Jansz Jansz

10

Anonymous

100

Politievakbond ACP

Als ACP gaan we jullie sponsoren voor €100,- Op 22 mei komt er een succeswens online voor de deelnemers aan het event.

55

Louise en Luuk Kortschot

Mooi!! Heel veel succes en zet m op! Luuk en Louise

5

mirjam welman

Succes kanjers !!!! Aapje Mirjam X (weiver)

50

Maris Hogenbirk

Geniet van deze uitdaging. Het is een once in a life time experience. Wens je veel succes met de training

300

Anonymous

Decemberbonus

20

Sandra

Zet ‘m op Willemijn!

5

Joop Verhoeven

Succes Willemijn

119

Jorg D

Golfen in de Costa de Luz

15

Ria Hendriks

Succes !!!

Show more

Select a Christmas decoration