William Westerweele

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

879
kms

My target 1000kms

Raised until 1st October 2020

2338.15

Raised from 1st October 2020

2429.15

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In mijn dagelijks werk als verpleegkundig specialist in het Adrz kom ik bijna iedere dag in contact met mensen die kanker hebben of waarvan we bang zijn dat ze een hersentumor hebben. Helaas is het zo dat er nog geen goede behandeling is voor mensen met een hersentumor.

Op 4 juni 2020 fiets ik mee met Alpe D’huzes om zo veel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek te doen naar behandelingen tegen kanker. Ik ga samen met bijna 20 collega’s uit het ziekenhuis dit avontuur aan. We willen met twee teams minimaal €50.000 inzamelen. Helpt u mee? Iedere donatie is welkom! Zowel financieel als een materiele bijdrage of mogelijk maken van een inzamelingsactie...alle hulp is welkom !

Deze donatie mag natuurlijk op mijn persoonlijke pagina, maar ook op de teampagina van het Zeeuws Oncologie Team. Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage.

My Updates

Rondje Veerse Meer

Zoals jullie weten doe ik op 4 juni 2020 mee met Alpe d'HuZes samen met nog 20 collega’s van het Zeeuws Oncologie Team. Naast het inzamelen van sponsoren (dankjewel voor het massaal doneren!), moet er natuurlijk ook getraind worden. Ieder weer is trainingsweer heb ik de laatste tijd regelmatig gehoord…Dus ondanks dat het rond het vriespunt was, ben ik vanmorgen op de racefiets gestapt voor een trainingsrondje rond het Veerse Meer.
Het eerste stuk was het meer dan genieten. Kou of niet, wat een prachtige natuur hebben we toch in Zeeland. Het laatste stuk heb ik aardig afgezien. Kennelijk had ik te weinig gegeten onderweg en kreeg ik veel moeite om nog een beetje normaal tempo te fietsen. De strijd die ik daarvoor moest leveren stelt natuurlijk niets voor als je dit vergelijkt met de opofferingen die mensen met kanker moeten doen tijdens en na de behandelingen. De komende 4 maanden zal ik regelmatig wat updates plaatsen over mijn trainingsrondjes.

 

Vliegende start !

Na iets meer dan een maand heeft ons team al bijna €12.000 opgehaald voor KWF. Tijdens verschillende evenementen heb je ons in actie kunnen zien met de verkoop van chocolade, snoep, kaarten, zelfgemaakte engeltjes, boekenleggers etc. Ook hebben verschillende bedrijven zich aangemeld om ons te sponsoren. Deze bedrijfsnamen kun je straks terugvinden op onze social media kanalen en op onze tenues.

De komende periode staan we weer op verschillende evenementen zoals de kerstmarkt in Goes, verschillende zorgsymposia en in de eerste maanden van 2020 organiseren we spinningmarathons in Goes en Middelburg.

Naast het inzamelen van geld is het natuurlijk ook de bedoeling om op 4 juni 2020 zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op te fietsen. Daarvoor was de ride for the rosés een lekker trainingsrondje, daarna heb ik nog regelmatig gefietst en zal ik met spinning mijn conditie op peil brengen.

Ik wil degene die in de afgelopen maand een donatie aan mij en/of het Zeeuws Oncologie Team hebben gedaan hartelijk bedanken! Je ziet dat alle bedragen samen, groot of klein al snel een mooie start vormen! Ik probeer regelmatig iets te plaatsen op deze site over onze acties en successen. Je kunt ons hele team volgen op Facebook.

 

Thank you to my Sponsors

26

Lennard Westerweele

26

Anonymous

Veel succes met je mooie uitdaging

10

Marja Schrier

10

M Smulders

Heel veel succes!💪🏻🔥

10

Arnold Van der Steen

Succes william

10

Floris van Bergeijk

Heel veel succes, William

30

Ernst-Jan Suyderhoud

Op naar de top!

26

J. Westerweele

Ook wij hopen op een kankervrije wereld. Een ziekte die geen onderscheid maakt in leeftijd

5

Rian van Eenennaam

Zet hem op en geniet

15

Cindy Braat

Zet hem op!!!

106

Rob de Winter

Succes William! Zet ‘m op!

106

Naomi & David

Heel veel succes!!!

10

Sylvia de Heus

Veel succes William! Een hele mooie actie!

10

Mineke Murphy

Moeder van Brianne. Vind het zo fijn dat jullie dit doen.

10

Marion Geene

Heel veel succes!

106

Geert de Winter

Succes William voor jou en iedereen die met je mee fietst, loopt of via andere wegen zijn of haar doel behaald. Een mooi doel die ik graag steun. Succes

230

William Westerweele

350

Lies

Heel veel succes met dit mooie initiatief William!!

10

Maud Van der Steen

Succes William!

10

Anonymous

26

Anonymous

106

Nico Westerweele

Zet ‘m op. Als het beetje meezit zullen wij je ter plekke aanmoedigen

10

Melissa de Dreu

Zet hem op Wil&team!

10

Erik Versluijs

Succes!

25

Groep 6/7 Beatrixschool Goes

Collectebus na spreekbeurt Vivian over Alpe d'HuZes

15

Jeroen Vernooijs

Succes Van Marja en Jeroen

1.000

Maatschap neurologen zeeland

15

Quinty Van Zijderveld

Succes William!

15

Anonymous

50

Bordui Project

Veel succes met de voorbereiding William

26

Han&Rob Twigt

Go Willem!

15

Leontien den Braber

Super goed!! Veel succes én plezier!!

Show more

Select a Christmas decoration