Wim Meijer

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

1,487
kms

My target 6kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Waarom Alp d'Huzes?

Het is alweer een tijdje geleden dat één van mijn beste vrienden ons heeft ingeschreven om als team voor het eerst de Alpe d'HuZes te rijden. We hebben elk onze persoonlijke reden maar ook een gezamenlijke.

Wij hebben allebei te maken (gehad) met kanker. Zijn moeder is vorig jaar overleden aan kanker en zij wilde graag dat een gedeelte van haar erfenis gedoneerd werd aan KWF Kankerbestrijding.

In mijn omgeving is mijn vader overleden aan deze slopende ziekte maar ook mijn schoonzus, gelukkig is er ook een survivor, mijn dochter, zij heeft het gevecht tegen ALL gewonnen.

Mijn teammaat heeft mij gevraagd om samen met hem mee te doen aan Alp d'Huzes, deze uitdaging ga ik natuurlijk graag aan !

Thank you to my Sponsors

26

Anonymous

20

Petra Olthof

Je kan het Wim.... ik ga er vanuit dat je 6x naar boven gaat!! 💪🏻 Je weet waarvoor je het doet..... maar vooral, kijk om je heen en GENIET! Suc6 Po

26

David Luttik

Succes Wim, go for it!

1.068

DeMIX Fitness en Leefstijl Almere B.V.

62

Spinningmarathon DeMIX Loterij

20

Rowena Van Gent

26

Wim Meijer

17

Michel

13

Anonymous

Nabetaling spinning

15

Kees Dingjan

Alsjeblieft Wim : Voor 3 -eigenlijk gratis- tickets voor de 1e Alpe d'HuZes 2020 dag in Nijkerk, tóch een symbolische waardering

4

Y. Boin

Nagekomen betalingen

13

Renee Top

40

Anonymous

Zet um op!

4

Spinning Marathon DeMIX Almere

2.500

Cees van Oene

Lieve Wim, Wat een bijzondere tijd hebben wij samen meegemaakt en wat een bijzondere rit gaan wij samen maken waarbij we allebei willen fietsen voor in het bijzonder onze dierbare moeder, vader, dochter, schoonfamilie, vrienden maar ook voor alle anderen die getroffen worden door deze ziekte.

500

Rob Termeer

Lieve Wim, wat fijn dat jij je weer inzet voor een goed doel waartoe ik graag bijdraag. Deze ziekte heeft mijn vader, een vriend en vriendin al ontnomen en eist van mij een periodieke controle. Weg ermee. Succes man!

26

Ron Baltus

Sterkte met de trainingen en succes op de berg ! Ps als je een keer 10x de Stichtse Brug op en af wilt doe ik er wel een paar mee :)

Show more