Zus & Zus, Co en Zo

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

27808.86

Onze motivatie voor deelname aan de Alpe d’HuZes?


Als binnen 11 jaar tijd, 5 familieleden, Anita, Ad, Mil, Anton en opa Henk, overlijden aan de gevolgen van kanker, wordt de motivatie erg groot. We zijn gelukkig een grote familie (9 broers en zussen met de nodige aanhang) die veel steun van elkaar krijgt en geeft. En de Alpe d’HuZes is er eigenlijk een logisch gevolg van. Wij, Jack, Marianne en Ineke doen al verschillende jaren vrijwilligerswerk en vorig jaar gingen er nog 4 familieleden extra mee. We hebben toen besloten om in 2023 voor de tweede keer als deelnemer mee te doen.

 

Onze teamnaam Zus & Zus, Co en Zo is met een knipoog naar de vorige deelname. Team zus & Zus waren Ineke en Marianne, Co is afgeleid van Jack (Jacobus) en die Zo? Ja, dat zijn dus de andere familieleden die meedoen: Lian, Cilia, Gerda, Ludo, Floris en Iefke.

Wij gaan proberen er een fantastisch evenement van te maken, met hopelijk een grote opbrengst!

En we zijn blij met elke donatie, hoe groot of klein dan ook!

 

Team Updates

Fantastisch en overweldigend!

De Alpe d'HuZes zit erop! Na bijna een jaar van voorbereidingen, acties bedenken en uitvoeren, trainen en wat al niet meer, hebben we afgelopen donderdag de Alpe beklommen. Hardlopend, fietsend en wandelend zijn we de eindstreep over gegaan. En wat een voldoening gaf dit! Op een berg vol emoties, van huilen naar lachen, van tranen tot brede glimlach, het was er allemaal. Aangemoedigd door duizenden mensen werden we naar boven "gedragen". Wij, Iefke, Floris, Ludo, Gerda Cilia, Lian, Ineke en Marianne hebben GENOTEN!! 
En wij willen iedereen bedanken die ons een financieel steuntje in de rug heeft gegeven: sponsoren, puzzel-wandelaars, fietsers, bingo-ers, oliebollenkopers, kaarsen-kopers, kerstmarkt-bezoekers, deelnemers aan de Kwekerijloop, lopers van de atletiekwedstrijd, emballage-inleveringen en dan vergeet ik vast nog iets. We hebben met z'n allen een fantastisch bedrag mee mogen nemen naar de Alpe d'HuZes! En daarmee komen we ietsje dichter bij ons doel: NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER!!
nogmaals DANK  DANK  DANK!!

eerste vrijwilligerdag

Zondagavond aangekomen in Alpe d'Huez,  en maandag de eerste vrijwilligerstaken gedaan: uitgifte startbordjes, de kok geholpen, banners gehangen,  broodjes smeren en uitserveren van het diner. Het was fijn iedereen weer te zien en weer hier te zijn. Ludo heeft zijn eerste trainingsrondje gedaan en weet nu hoe berg fietsen is! Giateren waren we weer actief en s'avonds  geholpen bij de barbecue met de plaatselijke bevolking. En we hebben laten horen dat we Brabanders zijn. Vanavond gaan we de kaarsen wegzetten en aansteken. 

Bijna op weg naar Alpe d'HuZes!

Nog een paar dagen en dan gaan we met z'n allen op weg naar Alpe d'HuZes. We hebben er onwijs veel zin in!! Al die lieve mensen hopelijk weer terugzien. En dank zij jullie allemaal hebben we heel veel geld opgehaald, geld dat nodig is voor onderzoek naar kanker en een leven na kanker. Iedereen heel erg bedankt voor jullie support, want zonder jullie hadden wij dit doel nooit gehaald!

Kaarsetiketten

Nog een kleine 2 weken en we gaan op weg naar onze grote uitdaging: het beklimmen van de Alpe d'HuZes! We hebben er ontzettend veel zin in om samen die berg te bedwingen: hardlopend, wandelend en of fietsend. Samen met al die anderen wordt dit een geweldig evenement om nooit te vergeten. Als je onderweg naar beneden al die kaarsen ziet branden in het donker, kippenvel! Wil jij ook een kaars laten branden voor iemand, dan kan dat. Laat het aan iemand van ons team weten en we zorgen dat je een kaarsetiket krijgt, waar je iets op kunt schrijven. Als je de kaars daarna retour wil, vertel het ons en we brengen 'm voor je mee terug.

Tóch fietstocht rijden?

Wat jammer dat de weersvoorspellingen zo slecht waren afgelopen zondag! En wat zijn we trots op alle deelnemers die die voorspellingen negeerden en enthousiast gefietst hebben! Dank je wel daarvoor, jullie zijn kanjers!!
Mocht je alsnog besluiten om de fietstocht te gaan rijden, dan kan dat nog steeds. Neem contact op met één van de teamleden en wij zorgen dat je de route krijgt. De lengte varieert tussen de 25 en 45 km, dus voor iedereen goed te doen.

Fietstocht

Zoals bekend gaan we morgen fietsen tbv Alpe d'HuZes. Helaas is het weer erg onbetrouwbaar: de ene site zegt dat het droog blijft, de andere dat het een beetje regent en weer een andere een beetje meer. Helaas kunnen we veel regelen, behalve het weer. Wij zijn er in ieder geval wel, bij het Aardbeienterras in Rijsbergen en bij Lodders Boomkwekerijen in Wernhout. We staan er met een leuke enveloppenactie, koffie met koek of een drankje. Ook is er de mogelijkheid om een kaarsetiket te kopen, zodat jouw kaars op de berg brandt. 
Mocht je besluiten om niet te gaan fietsen, je kunt wel de fietstocht ophalen en een later tijdstip gaan fietsen. Zo hopen wij dat we weer een mooi bedrag bij kunnen schrijven bij ons team Zus & Zus, Co en Zo.
Dus: TOT MORGEN!!

Inleveren puzzelwandeltocht

Denken jullie eraan om de oplossing in te leveren bij Helmut Fietstechniek en D'ouwe Sigoar? Vóór donderdag 4 mei. Mag ook bij één van de teamleden.  Uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de fietstocht op 7 mei. De start hiervan is tussen 10.00 en 14.00 uur bij het Aardbeienterras in Rijsbergen en Lodders Boomkwekerijen in Wernhout.

Fietstocht op 7 mei

Na een geweldige bingo gaan we op 7 mei fietsen. De start is tussen 10.00 en 14.00 uur vanaf het Aardbeienterras, Pannenhoefsebaan 31 in Rijsbergen en Lodders Boomkwekerijen, Oude Lentsebaan 5 in Wernhout. Deelname is € 5.- pp vanaf 12 jaar. De afstanden zijn tussen de 25 en 45 km, goed te doen voor jong en oud.
We hebben weer leuke prijzen voor de enveloppen-actie, dus zeker de moeite waard.
Ook worden op deze zondag de winnaars bekend gemaakt van de fotowandeltocht die de afgelopen maanden gelopen is. (nog in te leveren tot 30 april!!)
We zien jullie graag op 7 mei!

Streefbedrag gehaald!!

Dank zij de grote opkomst tijdens onze bingo hebben we ons streefbedrag van € 20.000,- gehaald! Dank je wel allemaal, dank zij jullie is dit gelukt.
Onze lopende actie is de puzzelwandeltocht, af te halen in Rijsbergen en Zundert. En op 7 mei organiseren we een fietstocht. Hier later meer over. 
Tijdens de fietstocht wordt een winnaar getrokken van de 2 wandeltochten. Dus lever je oplossing in voor 30 april!

Puzzelwandeltocht verlengd

Vanwege het weer hebben we besloten om de puzzelwandeltocht te verlengen tot eind april. De tocht is af te halen in Zundert, bij de Ouwe Sigoar en in Rijsbergen bij Helmut Fietstechniek. Hier zijn de juiste volgorde van de foto's ook weer in te leveren. Intussen is in Rijsbergen fotonummer 5 en 20 vervallen!
Tijdens onze fietstocht op 7 mei wordt uit de goede inzendingen een winnaar getrokken. Veel wandel- en puzzelplezier!

Drukke voorbereidingen voor de bingo

Afgelopen week hebben we stemmen geteld en zo weer een bijdrage kunnen leveren. Superleuk om te doen en wat was het druk!
Ook zijn we druk in de weer met de voorbereidingen voor de bingo van 5 april. Prijzen ophalen die al toegezegd zijn, ondernemers langs gaan voor een bijdrage. En wat reageert iedereen enthousiast, heel erg leuk. Hopelijk wordt het een druk bezochte avond! Op die avond worden ook uit de goede inzendingen van de puzzelwandeltocht 2 winnaars getrokken, dus ben er bij!
Je hebt nog tot 1 april tijd om de tocht te wandelen en je oplossing in te leveren bij Helmut Fietstechniek in Rijsbergen, of bij Arno's IJsco: Boerderijwinkel D'n Ouwe Sigoar.
We zien jullie op 5 april vanaf 19.00 uur in de Harmoniezaal.

Emballage-actie bij Plus van Eekelen

De chocomel is op, net als de oliebollen.
Carnaval is weer voorbij. En wij hebben weer een leuke actie, samen met Plus van Eekelen. Lever je flessen en kratten in bij de Plus, en doneer het statiegeld-bonnetje aan ons team Zus & Zus, Co en Zo.
Dank zij jullie komen we steeds dichter bij ons doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker.
Hartelijk dank voor je bijdrage!!

Oliebollen met carnaval

Na een succesvolle Kwekerij-loop waarbij we bijna 500 koeken hebben verkocht, gaan we richting carnaval. En wat is er dan lekkerder dan een verse oliebol! Heerlijk bij de laatste loodjes aan de carnavalswagen of na de optocht bij de koffie. Wellicht heb je ze gemist met oudjaar en dan is dit je kans! Op zaterdag 18 februari van 12.00 tot 15.00 uur kunnen ze afgehaald worden aan de Pannenhoefsebaan 26 in Rijsbergen. En om niet teleurgesteld te worden is het fijn om ze van te voren te bestellen. Dit kan door een pb te sturen naar één van onze teamleden, of door het nummer te bellen/appen onder aan de flyer. Een lekkere manier om ons te steunen in onze strijd tegen kanker.

Kwekerijloop 2023

A.s. zondag wordt de jaarlijkse Kwekerijloop gehouden. Hardlopend en wandelend kennis maken met bedrijven in de omgeving. Je komt op plaatsen waar je normaal niet komt: in kassen, op akkers, in schuren. Een leuk evenement voor jong en oud. En wij staan er met ons team Zus & Zus, Co en Zo bij de start en finish om koeken te verkopen. Heel veel keuze, dus voor ieder wel iets lekkers! Kom ook en neem voor onderweg een lekkere versnapering mee. Zo steun je ons team in ons doel: niemand meer dood aan kanker! De kwekerijloop start bij BCT Treeport tussen 9 en 11 uur. Tot zondag!

€ 10.000!!

Wat geweldig! We hebben de helft van ons streefbedrag behaald! Dank zij alle lieve donateurs, want zonder jullie was ons dit niet gelukt. Maar we zijn er nog niet, en we gaan dan ook door met acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 
Op 29 januari staan we met een standje bij de Kwekerijloop, Op 12 februari bij de Cross van DJA en op carnavalszaterdag 18 februari bakken we weer oliebollen! We zien jullie graag bij één (of allemaal:)) van deze activiteiten!
Want zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar kanker, daar gaan we voor!
Houd dus onze teampagina in de gaten.

Fantastisch!!

Allereerst alle goeds en veel geluk voor 2023!

Dank je wel allemaal! Jullie hebben massaal oliebollen besteld!
We hebben er 1.165 mogen bakken voor jullie. Het was zó leuk! en wat hadden jullie veel geduld. We konden niet bijhouden met bakken en jullie stonden gezellig te kletsen met elkaar. Dank zij jullie hebben we weer een mooie opbrengst. We hebben daarom besloten om zaterdag voor carnaval weer oliebollen te bakken. Daar horen jullie tegen die tijd meer van.
En voor deze: nogmaals hartelijk dank!!

Oliebollen!!

Na een succesvolle kerstmarkt (opbrengst nog niet bekend, maar het liep erg goed!) is het tijd om aan oudjaar te denken. en daar horen oliebollen bij. Wij gaan ze voor jullie bakken en de opbrengst komt ook weer ten goede aan de Alpe d'HuZes. Thuis blijft het lekker fris en toch heb je overheerlijke, zelfgebakken oliebollen! Wil jij ook oliebollen en ons team steunen? Stuur een persoonlijk berichtje naar één van de teamleden, en wij zorgen dat je ze op 31 december kunt afhalen. Alvast bedankt voor je bestelling!

Eerste team-activiteit

Een kleine 2 maanden geleden hebben we besloten om mee te doen aan de Alpe d'HuZes. Intussen hebben we regelmatig gebrainstormd om te bekijken welke activiteiten we kunnen organiseren, waarbij we veel mensen bereiken en daardoor ook donaties krijgen. Volgende week staat onze eerste activiteit te gebeuren: we staan op een kerstmarkt! En we hebben van alles: houtgebrande plankjes, kerstbier, wijn, gelukspoppetjes pannenkoekjes, glühwein e.d. Zeker de moeite waard.

En zoek je nog een leuk kerststukje? Ook die kun je bij ons bestellen. Neem daarvoor contact op met iemand van ons team.
Wordt zeker vervolgd!

Uitbreiding team én al € 3.000,- opgehaald

Update van ons team Zus & zus, Co en Zo,

 

Ons team is uitgebreid en we hebben al € 3.000,- opgehaald!!

Cilia Mathijssen, onze zus, en Iefke Sannen, vriendin van Floris hebben definitief de knoop doorgehakt en gaan ook mee naar Frankrijk. Ons team bestaat nu uit 8 personen:

Ineke, Lian, Gerda, Cilia en Marianne (5 zussen), Ludo, onze zwager, Floris, onze neef, en Iefke, zijn vriendin. Een gezellig clubje die nu enthousiast bezig is om activiteiten te bedenken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel. We kunnen alvast verklappen dat er 2 leuke puzzel-wandeltochten aan zitten te komen, één in Zundert en één in Rijsbergen.

Houd onze actiepagina in de gaten voor meer informatie!

 

En wil je meer weten?

Aarzel niet om iemand van ons te benaderen.

Kaarsen bestellen

Op de Alpe worden duizenden kaarsen neergezet die tijdens de Alpe d'HuZes op de berg branden. Deze kaarsen branden voor alle lieve mensen die we moeten missen en voor velen die nog vechten tegen kanker.  Wil jij ook een kaars laten branden voor je dierbare,  stuur dan een persoonlijk berichtje naar iemand van ons team. Wij zorgen dan dat je een etiket krijgt, waar je zelf iets opschrijft.  En wij nemen de etiketten mee naar Frankrijk,  waar we ze op de kaarsen plakken en op de berg zetten. Alsjeblieft geen geld overmaken voor de kaarsen: de organisatie kan deze giften niet onderscheiden van de andere giften en wij kunnen daar geen kaars van kopen. 
Alvast bedankt 

De eerste € 500.- zijn binnen!!

Het begin is er: de eerste € 500.- zijn binnen! Zo fijn om te zien dat veel mensen deze actie steunen. Wij zijn superblij met jullie.
en we zijn volop bezig om leuke acties te bedenken, waar veel mensen aan mee kunnen doen. En wat natuurlijk ook wat opbrengt!
Houd ons in de gaten!!

Thank you to our Sponsors

20

Edith Willemsen

Dank je wel voor de gelukspoppetjes

26

Kees Ooms

Mooie prestatie met z'n allen geleverd op 1 juni, petje af

50

Niels Ooms

Bedankt! <3

6

Anonymous

76

Bezorgers Zundertse Bode In Tiggelt

Een maand Zundertse Bodes bezorgen in onze buurt Tiggelt in Rijsbergen

30

Anonymous

Kanjers zijn jullie

10

Tineke & Chiel & Elouise

Goed bezig Iefke! 💪🏼

10

Anonymous

20

Sophie Frijters

25

Lian De Hoon

Gelukspoppetjes en nog wat fooi

26

Irma

Supergoed gedaan op dé Alpe d’HuZes-dag. Trots op jou en het hele team!

24

Anonymous

Laatste loodjes

10

Cecilia Naalden

Missie familie Mathijssen geslaagd 👌 Mooi eerbetoon aan alle dierbaren 💫🕯💖

10

Aimée Parol

Heel veel succes!

50

Aimée Parol

Heel veel succes! Zet hem op!

15

Rob Damen

10

Ashley

26

Anonymous

Gerda en team, Heel veel succes met jullie uitdaging morgen. Zet hem op en vooral ook niet vergeten te genieten!!!🌺🏵️🌸 Liefs Erik en Miranda

10

Anonymous

Toi Toi Toi. Zet hem op!! Elke cent en elke meter die jullie maken is de moeite waard! Wat jullie gaan doen is al top, maak er iets heel bijzonders van.

35

Anonymous

Topper

10

Ruud Reijnders

Zet hem op iefke!

10

Ruud Reijnders

Succes Floris, zet hem op!!!

25

Brent Sannen

Succes aan jullie hele team 💪🏼😉

26

Adhiraj Divekar

Thanks for the initiative ludo!!!

50

Rik Van Hunnik

Succes Ludo, het gaat je lukken!👍🏻

66

Collega's Van Thar

Succes topper!

26

Anonymous

21

Opbrengst Voetbal Donatiebox

Opbrengst voetbal donatiebox

20

?

26

Ashwien Hardwarsing

Heel veel succes Ludo 💪🏼💪🏼

25

Mathijs Hense

Succes!

25

Mathijs Hense

Succes!!

25

Buurtjes Klasing

Succes met de laatste voorbereidingen. Trots op onze Buuf!!

25

Gert Horst

Respect Ludo

26

Familie Van Oorschot

Zet hem op met het aan gaan van jullie de strijd om niet op te geven, met iedereen in gedachten die de gevolgen van kanker niet kon overwinnen

10

Ans Schellekens-frijters

Zet je beste beentje voor en geniet ook van deze uitdaging !

30

Kevin Van Hasselt

26

Remko Mazeland

Succes Ludo!!! 🙏👍

5

Monique

15

Marcel Tiemann

Succes Ludo!

10

Anonymous

10

Anonymous

20

Anonymous

20

Ab Groeneveld

Hele mooie actie en een onvergetelijke belevenis. Zet hem op

15

Amanda Jochems

Heel veel succes!

10

Sunil Sewpersad

Goed bezig Ludo, hoop dat je je doel haalt en een hele mooie dag hebt

26

Joop Van Der Heijden

Heel goed Ludo van mij ook duwtje !!!

128

Opbrengst Fietstocht

72

Opbrengst Wandeltocht

95

Opbrengst Garageverkoop

35

Opbrengst Nagelsalon Veerle

26

Rina En Adrion

Succes Cilia, je hebt super getraind! Maar ga vooral genieten op die alp! We wensen je een hele fijne week toe samen met je familie top!

10

Ruud Deckers Deckers

Veel succes dame

10

Ricky Segeren

Heel veel succes en sterkte met het klimmen van de Alpe d'HuZes

26

Alex Schileer

10

Paula Hereijgers

Heel veel succes Cilia

26

Anna Czub

Succes Cilia

26

Jo De Vries

Succes Ludo go for it!

66

Piet En Helma Mathijssen

Succes 💪 Super knap van jou en de rest van het team!!

10

Wim En Toinet De Vooght

10

Carla En Bert Bastiaansen

26

Tjippie Van Der Merwe

Good job!

26

Frans Geerts

Heel veel succes Cilia

26

Jack En Ingrid Adriaensen

Veel succes. Je bent een toppertje.

106

Aannemersbedrijf Van Opstal En Zn Bv

Veel succes Cillia, zet hem op!

26

Marco

Heel veel succes! Prachtig doel!

10

Mariette Jochems

Succes

10

Bettina Van Den Berk

Heel veel succes!!

32

Anonymous

Veel succes Ludo

20

Judith Van Den Broek

Veel succes, Cilia!

26

Anonymous

26

Anonymous

Ludo succes en heel goed initiatief

26

Arjen Huiskes

Mooi doel Ludo. Zet hem op en succes

10

Anonymous

134

Fietstocht

Opbrengst fietstocht. Iedereen heel erg bedankt voor het meefietsen, ondanks de regen

12

Gerda Mathijssen

2 kaarsen

10

Anonymous

26

Kirsten Oomen

Vooruit met de geit. You go girl!!!!

10

Chantal Van Eijck

Heel veel succes Topper!!

66

Dejan Van Hassel

Succes pik💪🏻💪🏻👏🏻👏🏻

72

Wandeltocht

Opbrengst wandeltocht, iedereen bedankt die deze mooie routes heeft gelopen

165

Garage Sale

Opbrengst garage sale, iedereen bedankt voor wat ze konden missen en iedereen bedankt voor het kopen van deze spulletjes

10

Michelle Van Overveld

Succes!

20

Femke Sannen

Heel veel succes Iefke <3

15

Femke Sannen

Heel veel succes Floris!

7

Ramon Zagers

Omdat jij vanavond jezelf wel beschikbaar stelde voor het team, zorg ik nog een beetje voor jouw team!

10

Sjoerd Willemsen

26

Bart Van De Loo

Heel veel succes, Floris! Tot donderdag!

231

Alle Fotopuzzelwandelaars Bedankt!

100

Jannek Parol

Zet hem op Ief!

150

Jannek Parol

Zet hem op gast!

95

Opbrengst Garageverkoop

72

Opbrengst Wandeltocht

124

Opbrengst Fietstocht

106

Corné Bastiaansen

Veel succes dit jaar met jullie deelname aan de Alpe d' Huzes

26

Anonymous

Succes en sterkte!

27

Anonymous

heel veel succes.

26

Peter Wiersma

Zet hem op Ludo!

124

Marianne De Meijer

Opbrengst fietstochten

72

Marianne De Meijer

Opbrengst wandeltochten

95

Marianne De Meijer

Opbrengst garageverkoop in Zundert en Rijsbergen

10

Carla Van Gastel

Zet hem op Iefke!! Veel SUCCES samen!!!!

10

Carla Van Gastel

Heel veel SUCCES Floris samen met je team!!

124

Ineke Bastiaansen

Ondanks de slechte weersvoorspellingen kunnen we toch een mooi bedrag overmaken. Applaus voor degene die toch gekomen zijn.

72

Ineke Bastiaansen

Dank je wel alle wandelliefhebbers voor het lopen van de puzzeltocht. Een mooie opbrengst.

95

Ineke Bastiaansen

Wat hebben we veel verkocht bij de garageverkopen in Rijsbergen en Zundert. Dank je wel alle kopers.

100

Cilia Mathijssen

Iedereen die dit bedrag mogelijk heeft gemaakt, hartelijk dank! Succes voor iedereen die deelneemt aan Alpe d'Huzes!

291

Team Zus Zus Co En Zo

Garageverkoop, wandeltocht en fietstocht opbrengst

291

Lian De Hoon

De opbrengst van de Garage-verkoop, -Wandeltocht en de Fietstocht.

50

Rene Naalden

Succes!

75

Anonymous

Succes Ludo.

302

Gerda Mathijssen

Opbrengst gehaakte knuffels

10

Wil Van Aalst

een bijdrage voor het goede doel

5

Ellis

Geweldig dat je dit doe Iefke, heel veel succes gewenst. ♥

15

Bryn

Succes Iefke

35

Dian Swartele

Veel succes!

95

Anonymous

Suc6

15

Anonymous

Bedrag is voor de gelukspoppetjes Zet ‘m op !

26

Maarten Kuijs

Veel succes Ludo! Zet hem op!! Gr, Maarten

26

Anonymous

Heel veel succes!

40

Sander Bettendorf

Goeie actie Ludo, zet ‘m op!

15

Anonymous

Bedankt dat jij en jou team dit mogelijk maken Heel veel succes

26

Anonymous

26

Anonymous

Succes Marianne edith &adri

26

Schalk Makelaardij

Veel succes!!

15

Suzanne Van Eekelen

Heel veel succes Cilia!

26

Rene Backx

10

Anonymous

4 Gelukspoppetjes voor heel veel geluk Heeeeeeel veeeeel succes met z’n allen

70

Anouk Mathijssen

Kerststal Cees & Ingrid van Eekelen

26

Kees En Els Jacobs

Veel succes allemaal!

52

Donatiebox Van Lieverlee

15

Anonymous

Hallo Ludo Heel veel succes !! Rick

26

Corné Pinxteren

Succes Floris

26

Corné Pinxteren

Succes met deze geweldige actie

40

Moniek Van De Ven

Succes Floris!!! 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

8

Lian De Hoon

Dankjewel voor de gehaakte gnooms

48

Linda

26

Rienk Wiersma

Hoi Ludo, Veel succes met je beklimming, goeie actie! Rienk en Riekje

50

Coen Kleipool

Ludo. Zet hem op best pittig klimmetje.

50

Abab Accountants Bv

5

Anonymous

26

Arjan Ter Haar

40

Lotte Deboel

Dank je wel Lotte voor je donatie

433

Iefke Sannen

Opbrengst Bingo

21

Iefke Sannen

Opbrengst Plus

10

Anonymous

Heel veel succes Floris!

454

Opbrengst Bingo & Actie Statiegeldflessen Plus Rijsbergen

424

Bingo Spelers

Opbrengst Bingo. Hartelijk dank aan iedereen die er was. Het was een zeer geslaagde avond!

433

Marianne De Meijer

Een mooi bedrag dank zij alle lieve bingoërs

21

Marianne

Dank zij de emballage actie van Plus van Eekelen

21

Plus Emballage

Opbrengst emballage plus, Dank je wel

433

Bingo

Opbrengst Bingo, het was een geweldige opkomst, dit hadden we niet verwacht. Iedereen heel erg bedankt, ook de sponsoren voor de leuke cadeaus

433

Lian De Hoon

Een geweldige opbrengst van de Bingo. Het was een super avond met een verrassend grote opkomst. Iedereen hartelijk bedankt.

21

Lian De Hoon

Een mooi bedrag van de emballage. Dankjewel iedereen

21

Plus Rijsbergen

Statiegeld actie

433

Bingo

Bingo actie, super bedankt iedereen voor de deelname, ook dank aan alle sponsoren

193

Bingo Opbrengst

Dank jullie voor de massale opkomst bij de bingo avond.

21

Emballage Actie Bij De Plus

Emballage actie bij de Plus. Dank je wel voor jullie lege flessen.

240

Collega S Postnl

Gezellig Bingo- teamuitje collega s PostNl!!

10

Anonymous

50

Peter Oostvogels

Succes!!

60

Gerda Mathijssen

Stemmen geteld verkiezingen 2023

60

Marianne

Fijn dat er zoveel stemmers waren met de verkiezingen. Door het tellen kan ik weer een bedrag bijschrijven!

50

Jacqueline Van Oosterbosch

Gerda, En alle met wie je dit avontuur aan gaat. Wensen wij jullie heel veel plezier en succes. Groetjes Joost en Jacqueline

60

Lian De Hoon

Stemmen tellen, verkiezingen 2023

60

Verkiezingen

Stemmen tellen verkiezingen 15 maart

160

Stemmen Tellen Verkiezingen 2023

Stemmen Tellen Verkiezingen 2023

10

Moniek Bottelier

Succes Lian!

60

Opbrengst Stemmen Tellen Verkiezingen 2023

10

Nicoline Franken-osterman

Mooi dat jullie dit gaan doen . Heel veel succes! 🍀

20

Sanne Marijnissen

Succes Iefke en het team!

5

Anonymous

10

Carla Houben

26

Gerard Adriaensen

5

Lia Van Opstal

Heel veel succes allemaal 🤞👊👍Toppers!!!!

10

Anonymous

Voor de kaars. Succes power woman

35

Mirly Van Den Broek

15

Veerle

20

Hanny Kuijpers

Veel succes. Jullie kunnen het!!!

75

Monique, Diana En Inge Oostvogels

Wat een mooi initiatief van jullie. Heel veel sterkte met de beklimming.

50

Nicolas Huybtegts

10

Lisette Goos

Wandeltochten

97

Iefke Sannen

Opbrengst Oliebollen verkopen

22

Iefke Sannen

Opbrengst DJA

100

Loonbedrijf Huub Kustermans

HEEL VEEL SUCCES SAMEN MET JULLIE ACTIE VOOR DE ALPE D'HUZE

10

Anonymous

Succes!

137

Cilia Mathijssen

Met dank aan de oliebollenkopers en dja crossers

66

Maria Rial Rivas

You can make it! :D

30

Clair Verstraeten

26

Wout Dekkers

Toppers! Heel veel succes!!💪🏻

10

Jorg

Heel veel succes Floris!

10

Rik Derks

15

Anonymous

5

Roos Bastiaenen

97

Ineke Bastiaansen

Met dank aan alle oliebolleneters met Carnaval.

22

Ineke Bastiaansen

Dank je wel chocomel drinkers bij de DJA cross.

30

Greet Roelen

75

Anonymous

Ook wij als bedrijf en familie hebben een aantal zeer dierbaren verloren aan deze ziekte dus wij wensen jullie team Zus & Zus, Co en Zo heel veel succes !

119

Opbrengst Verkoop Oliebollen Carnaval En Chocomelk Dja

119

Verkoop Oliebollen En Chocomel Dja

Bedankt aan iedereen die oliebollen besteld hebben en chocomel gekocht hebben bij DJA

50

Snepvangers Installatiewerken

Top wat je gaat doen! Succes

5

Anonymous

119

Lian De Hoon

Met dank aan de chocomel-kopers bij de DJA-cross en de oliebollen-eters met carnaval

100

Alfred Hessels

Succes met alles

119

Marianne

Met dank aan de chocomel-kopers bij de DJA-cross en oliebollen-eters met carnaval!

119

Dja Cross & Oliebollen Carnaval

Opbrengst van dja cross op 12feb en oliebollen verkoop op 18feb. Dank iedereen voor de bijdrage.

50

Cv De Nachtlampkus

Beste Gerda, jouw inzet was groot bij het behalen van onze eerste prijzen. Jouw inzet is groots bij het fietsen voor Alpe dHuZes! De Nachtlampkus danken je graag en sponsoren je van harte. Veel succes!

250

Roelands Boomkwekerijen Bv

Heel veel succes allemaal!

13

Julia Van Hassel

Heel veel succes!!!! Wat een mooi initiatief!!!

13

Julia Van Hassel

Super goed initiatief!!!!! Zet hem op !!!

25

Riet Van Overveld

50

Jeroen Van Dijk

Heel veel succes daarzo, zet m op!

50

Fred Van Der Kloot.

Veel succes met jullie sportieve actie.

150

Anonymous

Heel veel succes jullie allemaal 👍🏻

50

Justin Leach

Justin sponsorde de oliebollen die collega's kregen tijdens het carnavalsweekend. Thank you Justin!

10

Anonymous

26

Anouk

Heel veel succes!

10

Anonymous

Zet ‘m op! 💪🏻💪🏻💪🏻

10

Anonymous

Heel veel succes!!

20

Jeanne En Marius Faas

Ludo zet hem op en houd de eer van de fietsers hoog😉

106

Cees En Ria Antens

60

Floris Van Beek

Opbrengst Kwekerijloop

60

Kwekerijloop

Met dank aan alle koekenkopers bij de Kwekerij-loop!

60

Kwekerijloop

Opbrengst van de kwekerijenloop

68

Kwekerijenloop

Mooie opbrengst van de kwekerijenloop, dankjewel!

26

Anonymous

60

Kwekerijloop

Geweldige opbrengst van kwekerijloop

60

Lian De Hoon

Opbrengst van de kwekerijenloop

60

Iefke Sannen

Opbrengst kwekerijenloop

26

Willem, Marian, Sanne, Evi En Jelle

Heel veel succes voor heel jullie team.

100

Gommers Grondwerken Bv

Wij wensen jullie heel veel succes.

10

Anonymous

Succes Cilia!

100

Anonymous

100

Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen

Succes!

50

Van Meer Schoenen

26

R Poppelaars

Veel kracht gewenst, voor allen!

10

Marianne Witte - Frijters

Heel veel succes voor jullie allemaal en succes met de oliebollen actie. En dit allemaal voor een goed doel. Fons en Marianne Witte

15

Anonymous

75

Boomkwekerij De Minoor

Heel veel succes voor jullie allemaal!💪

200

Anonymous

25

Anonymous

Succes Ineke👍

26

Anonymous

75

Iefke Sannen

Opbrengst Van Lieverlee collectebus

26

Mandy En Ellen

Heel veel succes!!

15

Mieke

Bedankt voor het haken en breien en heel veel succes op de berg!

10

Helma

Wandeltochten

100

Hereijgers-verdaesdonck B.v.

10

Kenya Van Den Ende

10

Elly Ooms-dictus

206

Erik Gilden

Veel succes met Alpe d'Huzes! Goed dat jij je inzet voor het goede doel.

100

Flore Rijsbergen

donatie ineke

100

Legro

Donatie ineke

100

Aldipro-systesm

Donatie Ineke

11

Wilma Zagers

Deze vergoeding van een dagje overblijven schenk ik aan het goede doel Alpe d'HuZes!

10

Jari Marijnissen

Succes Floris!!

5

Anonymous

5

Anonymous

500

Abab Groep B.v.

Succes Floris

25

Hugo Van Den Broek

Geniet van je dag op de berg. Er is niets mooiers dan afzien voor een ander!

80

Floris Van Beek

Opbrengst kerstmarkt bij Buurtschap Helpt Elkander

150

Floris Van Beek

Opbrengst verkoop oliebollen op Oudjaarsdag!

26

Anonymous

Heel veel succes !!!!

150

Iefke Sannen

Opbrengst Oliebollen! 👩🏼‍🍳

80

Iefke Sannen

Opbrengst Kerstmarkt! 🎄

10

Karin Van Dijk

Een zeer mooi initiatief, het is idd noodzakelijk dat er meer onderzoek gedaan kan worden Heel veel suc6

25

Kees Ooms

Graag steun ik zo'n initiatief

25

Anonymous

26

Anonymous

230

Marianne

Resultaat van een geslaagde kerstmarkt en een heerlijke oliebollenverkoop met oudjaar. Dank je wel aan alle lieve mensen, die iets gekocht hebben en daardoor ons steunen!

60

Tim Bastiaansen

Sponsering winterbier

15

Lucarien Moerenhout

Heel veel succes Gerda

230

Lian De Hoon

Opbrengst kerstmarkt/oliebollen actie. Dankjewel iedereen voor deze geweldige opbrengst

230

Ludo Stes

Opbrengst oliebollen en kerstmarkt.

230

Ineke Bastiaansen

Opbrengst kerstmarkt en oliebollenverkoop.

230

Gerda

Opbrengst kerstmarkt en oliebollen

80

Cilia Mathijssen

De oliebollenverkoop was een groot succes! Bedankt allemaal!

26

Jeanette Van Hoijdonck

Veul succes alvast!

15

Ton Theuns

Heel veel succes Gerda!

10

Anonymous

Mooi dat je dit doet

26

Dimph Kerstens

Succes

10

Anonymous

25

Peggy De Leeuw

Zet hem op Lian en de rest van de familie

12

Ineke Bastiaansen

Gedeelte vervroegd verjaardagscadeau EN DE 10.000 EURO AANGETIKT!!!!!!!!

10

Job De Graaf

Veel succes!!💪🏻😎🏃‍♂️

200

Ronald De Koning

Toppers die een mooie prestatie wegzetten voor dit enorm goede doel!!!

10

Petra Frijters

Petra Frijters, heel erg bedankt voor je donatie

100

Somnium Real Estate B.v.

Knap dat jullie hieraan meedoen, op voorhand veel succes gewenst!

26

Cas En Iris

20

Anonymous

Zet hem op Cilia

10

Sarah Verdaasdonk

Heel veel succes!

15

Lieke Mathijssen

Zet hem op, veel succes!!

15

Kim Verdaesdonck

Succes Iefke!

10

Anonymous

26

Sophie Van Hooijdonk

Heel veel succes!!

5

Anonymous

Wandeltocht Rijsbergen

26

Frans Geerts

Succes, en veel sterkte

20

Anonymous

Sterkte Gerda en Team, Prachtig wat jullie doen. Jullie gaan die top halen.

26

Johan Rombouts

Succes topper!

100

Renate - Johan - Sofie - Lotte

Toppers❗

20

Helma De Hoon

Donatie knipbeurt

500

Adrie Hartman

Heel veel succes samen.

500

Boomkwekerij Leenaerts-halters &zn

Veel succes!!

100

Erik Bastiaansen Bv

30

Mats, Bram, Floor

Lieve oma, zet 'm op! Boks van Mats, high five van Bram, knuffel van Floor

10

Ilona Smulders-de Hoon

Voor de lekkere oliebollen van ons pap

150

Cilia Mathijssen

Kerstmarkt, oliebollen

169

Gerda Mathijssen

Carola van Bergen, bedankt voor het maken van de kerststukjes. Lien, jij bedankt voor je donatie

10

Rina En Adrion Naalden

Succes!

22

Marian Frijters

Succes!

203

Kopers Van Kerststukjes

Dank je wel, lieve kerststukjes-kopers, dank zij jullie komen we steeds dichter bij ons doel: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kanker!

10

Liza Baelemans

20

Helma De Hoon

Ik sponsor jouw knipbeurt

5

Anonymous

Leuke puzzel! Succes verder!

30

Jack Adriaensen

Heerlijk winterbier!

26

Peter En Ingrid

Veel succes

20

Kees En Martha Sprenkels

Heel veel succes.

10

Joeri Sannen

Succes met de actie!

150

Glenn Van Dijck

Heel veel succes topper super dat je dit doet !!

25

Marianne

Donatie ipv kerstkaarten te versturen

10

Jvt-fotografie

Heel veel succes !!

26

Anonymous

Respect ✊

26

Anonymous

Heel veel succes voor het goede doel!

100

Celina De Meijer

Heel veel succes!!

106

Kjeld Van Kuijck

Succes!!!!

15

Joyce Oostvogels

Zet ‘m op! 👏🏼

30

Mariette Jochems-rijken

Succes!!

15

Joyce Oostvogels

Super dat je dit doet Ief! Topper!

17

Rene Rennen

50

Lian Hoon

Een kerstcadeautje. Van de gelukspoppetjes die ik verkocht heb

38

Lian Hoon

Opbrengst van de kerststukjes

26

Lian Hoon

Een donatie ipv kerstkaartjes

6

Ineke

Verkoop kerstmarkt

35

Jack Adriaensen

Heerlijk kerstbier. Succes verder!

25

Anne-mark

Succes pik!

50

Anne-mark

Heel veel succes!

20

Daan Koning

Knap dat jullie dit doen! Veel succes!

20

Daan De Koning

Knap dat jullie dit doen! Veel succes

20

Marian Daamen-frijters

50

Yvonne Fasen

Heel veel succes!

100

Esri Potcultuur

succes met alles

100

Kwekerij Overmeer

15

Simon Van Nijnatten

5

Anonymous

Veel succes!

26

Linda Boomaerts

Zet 'm op Ludo! Veel succes

25

Wessel Roks

25

Anonymous

Heel veel succes!!

10

Anonymous

Goed bezig!

10

Maj Jacobs

Samen staan we sterk!💪

8

Judith Vd Burgh

Voor de kerst stukjes!

20

Jack Derks

Ga ervoor!

10

Anonymous

Succes met jullie acties!

26

Marian Meeuwsen

Mooi dat jullie dit samen doen. Heel veel succes.

26

Jjm Koeken

15

Lieke

Veel succes, kanjers!

9

Annie En Kees

Mooi kerststukje . Succes allemaal

10

Riet En Kees

Veel succes en dank voor het kerststukje

15

Koos En Marian

Dank je voor de mooie kerststukjes

100

Susan Van Ostaayen

10

Remco Sannen

Lekker bezig Floris, heel veel succes man!

20

Gerda Mathijssen

Namens Francis Woortman voor de wol

10

Remco Sannen

Een mooi initiatief, heel veel succes gewenst!

5

Anouk Haast

Kerstmarkt HE

30

Cilia Mathijssen

Kerststukjes, gelukspoppetjes, puzzel

20

Johan Sannen

Zet ‘m op!

18

Irma Sannen

Kerstmarkt / winterbier

500

Maxxrack

10

Wilma En Kees

Dank je voor het mini kerststalletje

26

Marcel En Anja Van Dongen

Lief team zus en zus, co en zo, Heel veel succes met jullie deelname aan de alp d' Huzes. Wat mooi dat jullie dat als familie met elkaar doen.Door dik en dun met elkaar er voor gaan. Dat maakt deband nog sterker. ❤

26

Anonymous

Prachtig evenement, succes!

30

Anonymous

Goed bezig, Zet hem op en SUCCES!!

100

Koos En Marian

Petje af voor wat jullie doen!! Veel succes allemaal.

26

Gra?yna

Veel succes Marianne (en de rest van de team)!! Jullie doet iets geweldigs!!!!

9

Rene

Dank je voor het Kerststukje. Succes!!

9

Theo

Succes jullie!

26

Addie En Piet Hendrickx

Geweldig dat jullie dit gaan doen. Een super team zijn jullie. HEEL VEEL SUCCES!

20

Johan& Corry De Koningj.

Succes met dit belangrijke doel.

25

Judith Vd Burgh

Voor de super mooie gehaakte kerst poppetjes en een klein extraatje! Heel veel succes!!

10

Marij Van Megroot

Heel veel succes met dit mooie doel. Het zal zeker lukken om het bedrag voor mekaar te krijgen. Gr

10

Anonymous

Veel succes allemaal.

20

Thalita

Leuk die gelukspoppetjes!!

10

Ajl Annie

Veel succes

26

Anonymous

20

Cilia Mathijssen

Kerststukje en gelukspoppetjes

20

Jacqueline Frijters

Alle succes nichten en neven en teamgenoten! Mooi initiatief .

8

Anoniem

Dank je wel voor het Kerststukje

10

N Voogd

12

Sander Teraa

Boodschap

10

Luca

Goed bezig, succes kerel!

26

Helma Raats

Zet hem broertje!!!

26

Helma Raats

Zo goed wat jullie gaan doen. Respect voor jullie..

15

Simon Van Nijnatten

Succes!!

15

Anonymous

10

Yoran Nuyts

Veel succes maat!

140

Anouk Mathijssen

Kerststallen donatie van Cor & Jac Graumans en Jens & Anouk. Succes🥰

20

Stef Huijbregts

Succes Floris!

26

Chiel De Koning

Succes aaai!!

10

Sam & Minoesch Naalden

10

Sam Naalden

10

Chanel

Succes!

10

Celeste Graumans

Heel veel succes!!

10

Sophie

Succes floris!!

20

Dennis Baart

Only way is up! Vlammen kerel!

66

Anonymous

Zet m op!

20

Coach Barkie

Succes jongeman

10

Bas Naalden

Heel mooi dat je meedoet! Wordt zonder twijfel een hele bijzondere ervaring, zet hem op!

5

Romke Van Den Berg

20

Isa

Mega veel succes!!

10

Ties Bastiaensen

Succes Floris!!

15

Josefien Renne

Veel succes! 💪🏼

10

Rick Van Hooijdonk

Proost

10

Sigi Marijnissen

Mooi doel! Succes topper!!

20

Jop Hereijgers

10

Wessel Hendrickx

5

Anonymous

Heel mooi dat je dit doet Floris!

15

Josefien Renne

Topper! Veel succes 💪🏼😘

10

Ward Zagers

Zet m op

10

Kay Boomaars

Succes Floris!

5

Abe Simons

Let’s go Iefke!!

10

Bob Vriends

Succes kerel!

20

Raoul Rombouts

Succes maat!

20

Olav

Zet 'm op Iefke! 🙌🏼

6

Dennis De Jong

100

Deltae Innovation Solutions B.v.

"Heel veel succes in de mooie Alpen" - Tijmen Dekkers

5

Tonny Van Der Veeken

Gerda wat goed dat je dit gaat doen, Heel veel succes!

10

Jan Mommers

Veel Succes Gerda, Ik heb in 2013 mee gedaan met dit geweldige en emotionele evenement voor mijn vrouw Anita die in 2011 overleden is aan bijnier kanker

20

Ester Vriends

Hey Floris! Een paar keer extra de trappen op bij ABAB , en dan ben je klaar voor de Top 😉! Succes

20

Nicole Pals

Toppertje ben je! Succes 💪

15

Noortje Van De Wouw

Zo goed dat je dit doet, topper! ❤️

5

Anonymous

Veel succes

106

Sander Van Beek

Heel veel succes toegewenst

500

Loodet Bv

Heel veel succes!

15

Stijn Van Beek

Succes!

26

Lian Poppelaars

Gerda Succes. Goed bezig!!!!

5

Lotte Elshout

Succes toppertje!

16

Justin Van Rijen

Hey Floris, heel veel succes met de kilometers! Gr. Justin

110

Maxine

💪🏼💪🏼

10

Marion Kleuters-stevens

Geweldig initiatief! You can do it

10

Lars Hereijgers

Succes Floris!

14

Geert De Hoon

Floris op ons ‘kampioenschap’

10

Teun

Succes Floris!

10

Matt Voeten

Wel je best doen hè!

18

Ramon Zagers

Succes Floortje. Doe je best! Ome Ramon is trots!

106

Marleen

Zorg maar dat je dr voor rent he Groetjes van je favoriete collega

1

Jonas

Hardlopen*

10

Jonas Gommers

Lieve lieve Floris, ik spreek namens iedereen als ik zeg dat we jou een hele toffe peer vinden. Jij bent de beste trainer die de JO19-1 ooit heeft gehad. Hopelijk nog veel liefde met die beeldige Iefke en succes met vietsen

125

Conny, Jan Leenaerts En Willy Halters Leenaerts-halters

Heel veel succes met jullie actie voor Alp d'Hu Zes.

10

Martijn Van Hooijdonk

Succes!

15

Sally Van Beers

Topper! Succes alvast

25

Paul Van Munster

Succes kerel!! You can do it! Mooie en goede actie! Dju!

10

Sjoerd Bastiaensen

Topper!

10

Wessel

Succes!!

66

Loek Bastiaenen

5

Nick Buijnsters

Floris lekkerding veel succes

20

Jente Van Gastel

10

Koen, Irene & Aurélie

Top initiatief! Heel veel succes alvast 💪🏼

10

Rens Bogers

10

Amelie Feskens

Veel succes!!

10

Kees En Wilma

Dank je wel voor de babyspullen.

60

Tante Ellie

Bedankt voor de Kerststal. Succes voor jullie allemaal.

106

Anonymous

Super knap dat je dit gaat doen! Wij zijn super trots!

10

Anonymous

Ik vind het super knap van jou dat je gaat lopen voor het goede doel

15

Anonymous

Veel succes toegewenst Cilia!

20

Marina Roelands

Goed bezig Cilia 👌succes met de voorbereiding 🍀

10

Anita Peemen

Succes met alles cilia

10

Anonymous

15

Anja De Koning

Succes Cilia, gaat jou zeker lukken met de rest van de familie 👍😘

10

Dineke Verpaalen-hermans

Succes Cilia! 👍

26

Cilia Mathijssen

5

Els De Wijs

Succes!!

26

Adrie En Joke Stes

15

Timo En Nicole Van Heese

Heel veel succes!

18

Tante Ineke, Tante Cilia, Mama

Succes!!

26

Jolanda Everaerts

30

Gerda's Rich Vrienden

15

Pdm Dekkers

75

Niels & Sabine Naalden

Heel veel succes!!!!

1.000

Simone, Thomas En Mathijs Hense

Deze donatie is van de familie Hense, incl. aanhang. Opgebracht met dank aan allen die tijdens de uitvaart van Anton Hense, ons pa, een donatie hebben gedaan. Erg veel succes met Alpe d'HuZes! Simone - Werner - Fenna - Jesse Thomas - Jaqcueline Mathijs - Fabiènne

26

Carla Jacobs

26

Jack En Dini Boden

Heel veel succes met alles!

10

Erwin Dekkers

Succes tante Lian! Gr Erwin en Martine

10

David En Moniek Boot

Lieve tante Lian, Wij wensen je heel veel succes. Een heel goed doel, wat grote waarde heeft voor veel mensen. Liefs van David en Moniek

20

Peter Dekkers

Succes tante Lian! Groetjes Peter & Nick

25

A Van Ostaayen

20

Leny Mathijssen

Zet m op!!!

26

Wilma Mathijssen

Voor de kaarsen

50

Joke Machielsen

150

Gerda Mathijssen

150

Floris Van Beek

Kaars-etiketten

150

Ineke Bastiaansen

Voorschot kaarsetiketten

150

Lian De Hoon

Kaars-etiketten

150

Ludo

Kaarsenactie

150

Marianne De Meijer

Voorschot op de kaarsen

10

Anonymous

26

Louis-janny

Succes allemaal!

26

Ludia Van Ginneken

Heel veel succes voor heel jullie team!!

26

Kees En Rian Van Haperen

Succes Gerda, jij kunt dit

26

Anonymous

15

Maria Peeters

Ik vind het zo knap van jou en de familie, dat jullie je zo inzetten voor dit goede doel!!!Echt geweldig.

26

Bianca Bakkers

Suc6 allemaal!

5

Marion Antonissen

Succes!

Show more