Agnès Swijghuisen

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

137.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wat had ik gehoopt voor onze Pip dat deze wereld al veel eerder bestond zodat zij niet haar moeder al op haar 14e zou hebben verloren. Wij gaan nu voor de 2e keer samen weer de magische berg richting de hemel op lopen, met een geweldig team om ons heen. Dit helpt mij ook tegen de machteloze gevoelens, en om samen onze krachten & liefde te bundelen. Gelukkig dat deze liefde blijft stromen. Daar kan zelfs de dood niets aan veranderen...

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

prachtig bedrag al ingezameld!

Dankbaar voor het prachtige bedrag van 8515,00 euro dat team Powerhouse al met elkaar heeft ingezameld!

Dank dank dank voor al jullie bijdrages!! Zonder jullie geen Alpe d'HuZes....En tevens voor ons een enorme steun in de rug om de beklimming te gaan maken! 

Liefs, dankbare Powerhousjes xxx

Powerhouse gaat superrr! Laatste trainingen & off we go!!

18 days to go, and team Powerhouse is (almost) READY!

Sporty, fanatiek en opgeven is uiteraard geen optie op 1 juni! Na 5 maanden hard trainen voor de Alpe D’HuZes, komt het dan nu toch heel dichtbij. 

Pip geeft aan zich nog nooit zo sterk te hebben gevoeld, zowel mentaal als fysiek, en kan, net als ons team, niet wachten tot 1 juni: "De verbondenheid die ik met mama, familie, vrienden en mijzelf voel, is het mooiste wat de Alpe D’HuZes mij heeft kunnen brengen", aldus een sterke, veerkrachtige en lieve Pip. 

Haar woorden en motivatie raken mij...Fijn om de beklimming samen met Pip en ons hele team te gaan maken.
 
Dankzij jullie prachtige donaties en aanmoedigende woorden, hebben wij extra POWER gekregen om met elkaar de berg op te gaan. Wij willen jullie MEGA bedanken <3>

Sportieve groeten, Agnès & team Powerhouse

Bericht van lieve, veerkrachtige Pip

Kanker, een ziekte die de grond onder je voeten wegslaat, omdat je je nooit had gerealiseerd dat het jou of je omgeving zou treffen. Er overvalt je plotseling een angstig, onzeker en machteloos gevoel dat je nooit eerder hebt gevoeld. Deze verschrikkelijke ziekte kan een complex mooi mensenlichaam van binnenuit zo kapot maken. Je vraagt je af welke kant het opgaat; Genezing? Een jarenlang behandelingsproces? Of toch palliatieve zorg en dan de dood. Behandeling van de ziekte leidt gelukkig steeds vaker tot genezing, maar laat vaak ernstige sporen na, soms voor de rest van het leven. Toch kiezen de meesten voor behandeling. Hopend op de beste uitkomst, of om langer bij je geliefden te kunnen blijven. Behandeling is vaak een zwaar en onzeker proces, met een strikje van hoop.

Mijn lieve mama, Chantal, is 10 jaar geleden op 5 juni overleden aan een agressieve vorm van longkanker. Toen het werd ontdekt, was het al dusdanig uitgezaaid dat er eigenlijk geen kans was op overleven. Uiteraard houd je alle hoop en probeer je alles. Ze heeft 3 maanden lang keihard geknokt, maar ze was kansloos tegen deze ziekte waarin ze bij de diagnose al 10-0 achterstond. Haar dood heeft een onbeschrijfelijke pijn achtergelaten, en een groot gemis. De grond werd onder me vandaan geslagen. Mijn stabiele basis was verdwenen.

10 jaar geleden rende ik samen met mijn team de Alpenzusjes (Quirien, Agnès en Emma) de Alpe D’huzes. Dit jaar - 10 jaar later - ga ik dit met een nog groter team doen! Het team bestaat uit mijn lieve familie, beste vriendin, vriend en zijn vader: Agnès, Doeke, Bien, Zep, Jacco, Emma, Dylan en Richard. Een onbeschrijfelijk warm gevoel dat ik dit met hen ga doen; de mensen die nu mijn stabiele basis zijn, de grond onder mijn voeten, wat mij zoveel kracht en liefde geeft..

Meet team: Powerhouse! 

We zijn al keihard aan het trainen; een deel fietsend, een deel rennend en een deel wandelend, om zo op 1 juni met z'n allen de Alpe D’huez op te gaan. Wij hopen ontzettend op jullie donaties, zodat wij een toekomst tegemoet kunnen gaan waarin mensen niet meer hoeven te overlijden aan kanker. Een toekomst waarin kanker hoogstens een chronische ziekte wordt die niet meer levensbedreigend is, zodat iedereen de grond onder zijn voeten kan behouden.

Liefs, 
Team Powerhouse

Thank you to my supporters

15

Anonymous

Een kleine bijdrage maar uit een goed hart. Zet hem op.

26

Agnès Swijghuisen

20

Annette De Boo

Wat mooi en bijzonder dat jullie dit met elkaar gaan doen! Heel veel succes!!

10

Sietske Van Iersel

Zet 'm op Samen♡

10

Anonymous

Ook al ken ik je niet, Je verhaal ontroerd me.

26

David H

Succes Agnes! Liefs David

20

Michael Foekema

Ik sta in de file op de a1 en luister radio 10 , ik zocht eigenlijk iemand anders in de deelnemers lijst , go girl go !!

10

Anonymous

Zet ‘m op samen!! Heel veel succes.

My Activity: Hardlopen