Alie Exoo

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Mijn broer ( 61 jaar ) heeft longkanker met uitzaaiingen en is ongeneeslijk ziek. En mijn gedachten zijn bij diegene die deze vreselijke ziekte hebben, en bij de mensen die hun dierbaren hebben verloren door deze vreselijke ziekte. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen...

 

Thank you to my Sponsors

1.500

Arnoldus de Vries

Heel veel sterkte

26

Klaaske Kleijn

Wil je zeker steunen. Sterkte met ziekte proces van je broer. Succes met alle voorbereidingen en geloof in je. Groetjes Klaaske.

30

Rina en Jaap Bruijn

Alie Wij vinden jou project, om volgend jaar Alpe d' Huzes te doen, heel geweldig. Wij weten ook dat het geen gemakkelijke opgave is. Niet alleen conditioneel maar ook geestelijk en ook financieel. Om jou alvast aan een start te helpen willen wij jou hiermee ondersteunen... Alie ga ervoor Succes

10

Patricia

Ik hoorde hierover van mijn moeder (klaaske). Alle kleine beetjes helpen dus van mij ook een donatie. Ik wens je veel kracht en sterkte de komende periode. Zet hem op!

25

Schelte en Lenie

Ali we wensen je heel veel succes met de training en...je gaat het zeker halen!

30

Max en Carina de Boer

Succes

Show more