Angela Thuring

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Wie heeft er niet iemand in zijn directe omgeving - een familielid, vriend(in), collega - die kanker heeft of heeft gehad? Ik had ooit een lieve buurman, Fokko, met chronische leukemie. Omdat zijn zoontje voor hem de Alpe ging fietsen, ging hij ook naar Frankrijk en besloten wij ook op doorreis vanuit Italie bij het, toen voor ons nog onbekende, evenement langs te gaan. En...vanaf dat moment zijn we elk jaar teruggegaan naar Frankrijk. Wat een superspeciale happening, elk jaar weer! Zo'n gevoel van saamhorigheid ervaar je nergens. Samen maken we ons sterk tegen kanker en samen ondersteunen we, als vrijwilligers, de deelnemers om de berg te bedwingen en hun doel te behalen: zoveel mogelijk geld op te halen om die rotziekte, waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt, te bestrijden en dat niemand meer doodgaat aan kanker.

Mijn vader overleed anderhalf jaar geleden aan de gevolgen van blaaskanker, Fokko is er niet meer, twee tantes hebben de strijd eveneens verloren in de afgelopen jaren. Gelukkig zijn er ook mensen uit mijn omgeving die het wèl redden, mede dankzij onderzoek en nieuwe behandelmethodes gefinancierd met geld opgehaald voor Alpe d'HuZes.

Lieve mensen, het is in het belang van ons allemaal: vroeg of laat, ver weg of dichtbij, krijg je ermee te maken... Zorg er samen met mij voor dat dit geen einde, maar een nieuw begin na de diagnose 'kanker' gaat betekenen.

Dus: Doneer! Ik ben blij met en dankbaar voor iedere euro, alle beetjes helpen.

Lieve groet,

Angela.

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

10 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

10

Anonymous

5

Anonymous

10

Anonymous

26

Jolanda De Jong

Mooi initiatief. Veel succes Angela! Superknap van je! 👍😘

50

Eric

Succes straks op de alp!

10

Anonymous

Gefeliciteeeeeerd 😘

Show more