Anja Das

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

2783.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat kanker zo vaak voorkomt in mijn familie. Mijn vader en broer leven helaas niet meer door deze venijnige ziekte. Maar ook 2 zussen en zwager en schoonzus hebben deze ziekte gehad. Maar zij zijn er gelukkig van genezen. Alle zes hadden ze een andere kankersoort.

In 2015 kreeg ik borstkanker. En kreeg toen al snel te horen dat ik één bewezen uitzaaiing onder in mijn rug had. Minder gunstig voor de prognose, maar gelukkig sloegen de behandelingen heel goed aan. Alles leek erop gedurende de jaren dat ik beter was. Daarom mocht ik vorig jaar stoppen met de immunotherapie. Zes en een half jaar heb ik die gehad. 108x

Sinds afgelopen april toch weer onzekerheid omdat de tumormarker heel lichtjes begon te stijgen. Gelukkig was de PET-CT schoon. En heb ik helemaal geen klachten. Maar voor de zekerheid toch weer gestart met de immunotherapie op advies van mijn oncoloog.

Angst voor de toekomst heb ik (nog) niet. Maar elk onderzoek wat ik nu steeds krijg, geeft wel meer spanning dan van te voren.

Er zijn heel veel verschrikkelijke ziektes waar heel veel onderzoek voor gedaan moet worden. Maar omdat kanker zo vaak in mijn familie voorkomt, zet ik mij daar vooral voor in. Steun jij mij, met een (kleine) donatie? Want wat zou het mooi zijn als in de toekomst niemand meer dood zou gaan aan kanker.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Gelukkig/kaarsenactie/bingo/24-uurs biljarttoernooi

Gelukkig was de tumormarker bij de laatste controle van 13 december niet verder doorgestegen. Was zelfs 1 puntje gezakt. De keer hiervoor was de tumormarker 28 en nu was hij 27. Natuurlijk geeft dit opluchting. Maar ik zal nog meer gerust gesteld zijn, als de tumormarker weer net zo gaat zijn als de eerste 6.5 jaar dat ik de immunotherapie kreeg. Een waarde dus ergens tussen de 18 en 23.  Gelukkig blijven de verdere labwaardes normaal en heb ik ook geen klachten. Ik doe juist hartstikke veel, omdat ik zoveel mogelijk geld wil ophalen voor Alpe d'HuZes. 

Ik ben gestart met een kaarsenactie. Donderdag 1 juni 2023 zullen de 21 bochten van de Alpe d'Huez, verlicht worden door duizenden kaarsen. Al deze kaarsen bevatten persoonlijke boodschappen en zullen de hele dag branden voor dierbaren.

Wil jij als thuisblijver ook een kaars laten branden voor een dierbare, dat kan. Eén kaars kost 6 euro. Wil je bijvoorbeeld 2 kaarsen laten branden dan doneer je 12 euro op mijn actiepagina en zet je erbij dat het om een donatie voor kaarsen gaat. Ik krijg daar dan een berichtje van. Natuurlijk kan je ook persoonlijk bij mij een kaars kopen en gaat ook dan de hele opbrengst van de kaarsen weer gestort worden door mij op mijn actiepagina van Alpe d'HuZes.

Als je bij mij in de buurt woont, kunnen we afspreken, wanneer je even bij mij wil komen om zelf je tekst op het etiket te schrijven. Als dat niet lukt dan doe ik dat voor jou. Ik ga ervoor zorgen dat de kaarsen tijdens de koersdag op de berg zullen stralen. En ik ga ervoor zorgen dat deze kaarsen wie wil, na afloop van de koersdag mee terug gaan naar Nederland.

Donderdag 22 december heb ik al weer voor de 10e keer de trastuzumab gehad. Al weer een half jaar dat ik elke 3 weken op de oncologische dagbehandeling moet zijn. Maar gelukkig ook kan zijn. Paar dagen voor kerstmis is een lotgenootje uit mijn dorp overleden. Zij had dezelfde klote ziekte als ik. Bij haar hielpen de behandelingen niet meer. Dinsdag 27 december was de uitvaart. Zo'n lieve, warme, positieve vrouw. Twee jaar jonger als ik. Oh wat raakte mij dit. En wat vind ik het erg voor haar gezin. Des te meer reden om zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor meer onderzoek.

Vrijdag 13 januari om 19.00u start een 24-uurs biljarttoernooi in Wintelre. (mijn dorp). De opbrengst van dit toernooi gaat naar 2 goede doelen.  Het ene goede doel is dorpsgericht. Maar er zal ook een mooi bedrag op mijn actiepagina voor de Alpe d'HuZes gestort gaan worden. Zo dankbaar dat mijn inzet hiervoor zo gewaardeerd wordt.

Tijdens dat biljarttoernooi zal ik er natuurlijk ook zijn. Ook dan is er gelegenheid om een kaars te kopen. En op woensdagavond 18 januari houd ik mijn 2e bingo-avond. Daarover in een volgend bericht meer.


Aftrap met het hele team.

Ik had er al heel veel zin in, om voor de tweede keer met Team Kanker.nl naar de berg te gaan.
Maar nu we vandaag met bijna het hele team bij elkaar gekomen zijn, kriebelt het nog veel meer.
Mooi om elkaar nu in het echt gezien te hebben. 
Mooi om ieders verhaal gehoord te hebben 
Mooi om ieders motivatie gehoord te hebben. 

Ik had iedereen uitgenodigd vandaag om naar Wintelre te komen. En voor een heerlijke lunch gezorgd. 
En natuurlijk werd er ook een groepsfoto gemaakt, waardoor ik onze teamfoto heb aan kunnen passen. 

Kom jij ook (weer) naar mijn bingo-avond?

Het was zo fantastisch. En het heeft mij zoveel gebracht: De hele voorbereiding maar ook dat het mij gelukt is, om de top van de Alpe d'HuZes te halen. En ik ben natuurlijk gigantisch trots op mezelf dat het mij gelukt is om €14.564,- op te halen voor meer wetenschappelijk onderzoek. Daarom heb ik mij dit jaar ook weer ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2023. En ga ik weer proberen om samen met Team Kanker.nl weer zoveel mogelijk geld op te halen. Ik nu zelfs teamcaptain van dit prachtige team geworden, waarbij ik hoop dat ik nog meer (ex)patiënten en naasten enthousiast ga krijgen om ook met ons team mee te gaan.

Mijn eerste bingo-avond staat al gepland. Die is op woensdag 30  november bij gemeenschapshuis de Rosdoek te Wintelre. Kaartverkoop start om 19.00u. En we beginnen om 19.30u met de bingo.

Een halve kaart kost €10,-
En een volle kaart kost €15,-

Ik hoop op een hele grote opkomst.

Net als afgelopen jaar ga ik weer mijn best doen om prachtige prijzen gedoneerd te krijgen.

Kom jij ook? Aanmelden is verplicht zodat ik weet hoeveel stoelen ik klaar moet zetten.

Heel graag tot ziens.
Hartelijke groet, Anja Das

Thank you to my supporters

50

Monique Deleij

Hoi anja zoals beloofd de bijdrage. Voor dit goede doel. Jij gaat je streef bedrag halen. Veel succes en plezier weer als je die berg op gaat. Liefs aan jou en al je teamgenoten

26

Anja Das

Elke euro helpt💪

1.63k

Anja Das

Megabedrag weer opgehaald door een 2e bingo-avond te regelen op woensdag 18 januari bij gemeenschapshuis de Rosdoek, waarbij de hoofdprijs geschonken is door restaurant de Vessemse Hoeve waardoor het totaalbedrag wat ik opgehaald €2129,50 is

1.08k

Anja Das

Zo dankbaar dat ik zoveel verschillende, prachtige prijzen geschonken heb gekregen waardoor ik op woensdag 30 november mijn eerste bingo-avond in Wintelre heb kunnen organiseren. En heel dankbaar voor de grote opkomst. Ongeveer 110 personen waren gekomen. Ik had 30 prijzen voor de bingo en 24 prijzen voor de loterij. Deze bingo-avond heeft €2156,- opgebracht. Bij zowel team 1 als team 2 van Kanker.nl heb ik een actiepagina. Op beide pagina's heb ik dus €1078,- gestort .

My Activity: