Annemiek van Vuren

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes 2019 was een onvergetelijke ervaring. Het was een tocht vol liefde, verbondenheid, warmte en hoop!

In het voorjaar van 2018 kreeg mijn leven een onverwachte wending toen er bij mij een zeldzame vorm van chronische leukemie ontdekt werd. Een vorm die niet met chemokuren is te bestrijden en waarbij genezing niet mogelijk is. De ziekte heeft mijn leven op z’n kop gezet.

Gelukkig gaf een relatief nieuw medicijn toch perspectief! De bijwerkingen zijn beperkt, mijn bloedwaardes zijn stabiel en de medicijnen geven me een goede kwaliteit van leven. Hoewel ik ziek blijf, is er dankzij de medische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, toch hoop op een kwalitatief goed leven voor een langere tijd. Daar ben ik dankbaar voor!

Tijd is mijn grootste vriend en die van al mijn lotgenoten. Ik droom elke dag van medische doorbraken en betere perspectieven. Ik hoop elke dag op genezing. Ik kijk uit naar de dag waarop een nieuwe generatie patiënten opstaat en kan zeggen ‘de baanbrekende ontwikkelingen kwamen voor ons op tijd!’.

Door geld in te zamelen voor het vele onderzoek dat nodig is, brengt Alpe d’HuZes genezing elke dag een stapje dichterbij. Daarom ben ik er dit jaar weer bij.

Alpe d’HuZes houdt mijn vlammetje van hoop brandend, vult mijn rugzak met hoop.

Samen met mijn tweelingzus Saskia en mijn vriendin Caroline (die er als een zus voor me is) doe ik op woensdag 3 juni 2020 mee met Alpe d’HuZus.

Samen in actie, samen sterk, één doel, één droom, één strijd.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

40

Jeroen Verberk

Was inderdaad een gezellig samenzijn en prima etentje samen. Heel gaaf dat je op deze wijze je opnieuw aan Alpe d'HuZes verbindt en ik weet uiteraard waarom!

106

Sas

Lief zusje, samen met jou komend voorjaar ons rugzakje vullen met hoop. Blijven dromen, hopen en bidden voor een lange toekomst samen. Je bent mijn absolute kanjer. Zo trots op je. 😘

26

Leanne Brouwer Opleidingsadvies en Ondesteuning

Lieve Annemiek, Wat een moed heb je om deze alternatieve actie aan te gaan om geld om te halen en energie te halen uit de verbondenheid tegen kanker. Veel succes! Liefs, Leanne.

26

Wilma Korevaar

106

Peter Dekker

Heel veel sterkte, mooie uitzending zaterdag

100

Anonymous

Omdat je en topper bent en ook een hele lieve.

5

Anne-Marie Bronger-Keizer

Heel veel succes! Je gaat samen met mijn man de berg op. toi toi toi. (vriendin van Debby)

50

Debby Lanser

Voor jou, voor alle fietsers en jouw lotgenoten. Zet hem op! 😘

Show more