Annette Ekelschot

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Niemand meer dood aan kanker!

Ik geloof dat het kan en draag daar graag mijn steentje aan bij. Help je me ook dit jaar weer?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

High Tea

Vrijdag 21 februari een super leuke pubquiz avond gehad, bijna 150 deelnemers, Robin Clement als quizmaster en verder alles gesponsord door de lokale middenstand. Ieder dubbeltje wat binnenkwam, kon dus rechtstreeks op onze Alpe d'Huzes rekening. Een mooi bedrag bij kunnen schrijven van € 1.450,00. Echt tof! Daarmee hebben we onze minimale inleg gehaald. Maar minimaal is ook maar zo minimaal, dus we hebben de volgende leuke en vooral lekkere actie al weer gepland.

Op zaterdag 9 mei organiseren we een high tea in Dorpshuis de Weme in Noordwijk. Zet de datum maar vast in je agenda. Zodra we meer informatie hebben, is dat hier te vinden of op facebook, of wij vinden jullie. Komt zeker goed.

En in de tussentijd mag je natuurlijk altijd je donaties bij ons kwijt :-D

Pubquiz

Terwijl het trainen uiteraard rustig doorgaat, staat er ook weer een leuke actie in de planning om donaties in te zamelen.

 

Op 21 februari hebben wij een pubquiz georganiseerd bij Kruisweg in Marum. Voor slechts € 10 per persoon heb je een hele leuke avond en uieraard gaat het volledige inschrijfgeld naar Alpe d'Huzes. Robin Clement - wie kent 'm niet? - is de gastheer van de avond, dus dat belooft veel goeds. Vanaf 19.45 uur is de zaal open, om 20.30 uur beginnen we met de quiz.

Je meldt je aan (met je team) via Buuffiesnaardetop@gmail.com. Ben je alleen, met z’n 2-en of met z’n 3-en en kun je niet een team van 4 of 5 personen bij elkaar krijgen, geef je dan toch op want je bent vast niet de enige. Wij kunnen in dat geval teams samenstellen. Let op: Je aanmelding is pas definitief wanneer het entreegeld is bijgeschreven op banknummer: NL53INGB0002656478 tnv JAH van der Wolde-de Groot. Onder vermelding van Naam of Teamnaam. We kunnen 150 mensen verwelkomen dus zorg dat je er bij bent want vol is vol!

Voor het winnende team is er een leuke prijs.

Kerstkransen en kerstmarkt Marum

Ok, het is echt wel een klusje geweest: 155 kerstkransen en een kerstmarkt met voornamelijk zelfgemaakte kerststukken. We hebben hard gewerkt, veel steun gehad, mooie donaties ontvangen in de vorm van materiaal. De kransen waren (zijn nog steeds) geweldig goed gelukt, de eerste bestellingen voor volgend jaar zijn al binnen. En dan het resultaat: € 2.350 "winst", zo op de rekening erbij voor ad6. Dan weet je weer waar je het voor gedaan hebt :-)

Dit mag wel training heten... Toch?

Om 10 uur vanmorgen gestart, prachtig weer erbij en in een supermooie omgeving. 20 kilometers bijna aan 1 stuk, gewoon omdat er niet echt een plek was om even op je gemak een pauze te nemen. Maar we hebben het gelopen, blaarloos en sowieso zonder echte problemen. Ik ben trots op deze prestatie! smile

Kerstkransen

Eerste blog voor editie 2020. Dit keer geen training, maar wel een actie. Samen met 1 buuffie straks naar de top, maar er zit nog een buuffie in ons team die minstens net zo betrokken is als wij (ze komt op enig moment ook nog wel in beeld hoor cool). En met z'n 3-tjes gaan we kerstkransen maken en verkopen. We kunnen er 150 maken en hebben nu al 40 bestellingen binnen. Ik denk dat het een mooie kerst wordt!

Thank you to my Sponsors

50

Henny

Topper, dat verdient ook steun van mij. Zet hem op en super dat je opnieuw deelneemt voor zo’n goed doel!

26

Bianca Klinkhamer

En nu die berg bedwingen! ;-) Heel veel succes en toch ook plezier.

10

Patricia McNurlin

Mooi dat jij je blijft inzetten om deze ziekte steeds beter te kunnen bestrijden. Zet m op Annette !

250

Minerva Vitale

Heel veel succes!!

150

Annette Ekelschot

25

Jurrien Reenders

Heel veel succes Annette!!

300

Makelaardij van der Houwen

Daar gaat ze weer, dit jaar nog fitter en beter getraind. Je kan het topper!

20

Linda Bos

Zet hem op kanjer!

5

Margriet Bebingh

106

Anonymous

Wat Goeoeoeoeoed!

Show more