Anouk van Beijsterveldt

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

80.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

271

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op 8 juni 2019 reden mama en ik terug vanuit Alpe d’Huez terug naar Chaam. Halverwege vormde bij mij het idee om in 2020 zelf mee te doen. Eenmaal in mijn hoofd, dan staat het vast. Ik wilde meedoen voor twee bijzondere personen in mijn leven. Door Covid ging die klim niet door en werd er minder geld ingezameld. Het ergste vond ik zelf dat ik daardoor deze personen weinig kon zien. Door de ziekte waren zij erg kwetsbaar en vermeden het contact met veel mensen. In deze twee jaar zijn beiden overleden. Met pijn in mijn hart ga ik door, voor hen kan ik de berg niet meer op, maar voor zoveel anderen kan het nog wel. Kort heb ik gedacht waar doe ik dit dan nog voor.

 

Mijn moeder was erg jong toen haar vader overleed aan de ziekte kanker. Hij liet vier tieners achter bij mijn oma. Veel steun kreeg het gezin, maar van een in het bijzonder. Een man die een soort tweede opa werd voor mij en waarvoor ik graag naar Friesland ging. Hij gaf de beste knuffels en kon goed luisteren. Helaas werd ook bij hem kanker geconstateerd.

 Waarom krijgen lieve mensen kanker?

 Mijn andere opa is ook overleden aan kanker. Voor mij kon dit toen niet onverwachtser! Hij was de meest actieve 80-jarige die ik kende. Hij was altijd aan het werk: hout hakken, voor de schapen zorgen, nog even het dak op om de schoorsteen schoon te maken of tijd maken voor ons (kleinkinderen). Niks was te veel. Toen bij hem kanker werd geconstateerd is het snel gegaan.

 Helpt een gezond en actief leven ook niet tegen kanker? 

Voor al die mensen die met deze stomme ziekte rondlopen ga ik de berg op. Ik hoop dat zij langer kunnen genieten van het leven, maar ook anderen van hen kunnen genieten. Ik weet hoe het voelt dat die kans is ontnomen. Zoveel mensen die te jong en te snel overlijden. Om mij heen vechten mensen tegen kanker. Mijn steun en liefde gaat uit naar jullie. Voor jullie ga ik rennend deze berg trotseren!

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een mooiere wereld waarin kanker genezen kan worden en je hier niet meer dood aan gaat. Wij geven niet op en gaan door met ons team. Dit jaar gaan wij de berg trotseren.

My Updates

Teamfoto 2020!

Daar is hij dan de enige echte teamfoto!

#Teamachtvanchaam

Teamfoto!

Regen, wind en kou. Weer of geen weer, de team foto’s moesten gemaakt worden. Hier alvast een voorproefje. Onze teamfoto volgt nog!

Thank you to my Sponsors

26

Eva Brouwer

Onwijs veel succes nichtje!! Liefs Eva, Jeroen, Diede en Siem

10

Anonymous

25

Luuk Vissers

Heel veel succes met de Alpe d'Huzes Anouk! Je kunt het!

50

Paul en Lukas Michielsen

Heel veel succes! Je kan het! Heel veel groetjes van Paul en Lukas

25

Milou van Beijsterveldt

Zet hem op!!

50

Jeen en Sylvia

Succes Anouk

145

Papa en mama

Heel veel succes schat. Het gaat je lukken. We doneren op jouw pagina i.p.v. dit bedrag voor Alpe d’HuZus te bewaren.

20

Wendy

Veel succes lieve Anouk! You can do this :) X

Show more