Arjan van der Meijden

Alpe d'HuZes 2020

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Sinterklaas kado

Mijn dochters heb ik een mooi Sinterklaas cadeau mogen geven waar ze bij mij al heel lang over zeurden. Na overleg met hun school heb ik ze “a life changing experience” mogen geven. Op donderdag 4 juni om 4:30 in de ochtend staan zij, samen met mij, klaar voor de grote uitdaging om in strijd tegen kanker de berg op te lopen. Hun heb ik mogen aanmelden voor deelname aan Alpe d’ Huzes 2020. (Meer info op www.opgevenisgeenoptie.nl)

Met onze deelname helpen wij mee in de strijd tegen kanker met als doel deze ziekte tot een chronische ziekte te maken. Helpen jullie ook mee? Doe dan een donatie op deze site:

Hoop

Ik hoop dat later, als mijn dochters kinderen hebben, die naar mij toe komen en vertellen:

      Opa, de juffrouw op school vertelde dat er vroeger mensen aan kanker dood gingen.

ik dan kan zeggen:

      Ja, dat klopt, vroeger wel. Maar nu.... gelukkig niet meer.

Mijn verhaal

Vlak voor haar 50ste verjaardag is bij mijn moeder borstkanker geconstateerd. Na onderzoek van haar lymfeklieren bleek dat de kanker nog niet was uitgezaaid door haar lichaam.

Na bestralingen is zij opnieuw onderzocht en deze bleken succes te hebben gehad. Tijdens controles tot 10 jaar na de bestralingen is er niets van de kanker terug gevonden. Ze is genezen van borstkanker!

Na een verbouwing had mijn zus pijn in haar heup. “Overbelast, dat gaat wel weer over” dacht ze.

Na bezoek aan huisarts en later ook  fysiotherapeut bleek niets te helpen. Daarom is ze naar het ziekenhuis doorgestuurd voor het maken van röntgenfoto’s. Diezelfde middag werd ze al gebeld door de huisarts die haar vroeg om direct te komen. Mijn zus bleek borstkanker te hebben, al uitgezaaid tot op haar bekken.

Dat sloeg in als een bom. De onmacht greep ons naar de keel, toch weer kanker in de familie, uitgezaaide, m’n zus….

Ze moest verder onderzocht worden om te kijken wat doctoren nog voor haar konden doen. Al na een vooronderzoek met een echoapparaat was al duidelijk dat ze nooit meer beter kan worden.

Om ervoor te zorgen dat ze nog zo lang mogelijk blijft leven krijgt ze medicijnen. Ondertussen heeft ze haar eerste chemokuren gehad. Met medicijnen proberen ze haar nog zo lang mogelijk te laten leven, maar ze weten niet hoe lang dat nog duurt.

Mogelijk was de kanker een erfelijke factor. Lang ben ik bang geweest dat ik mogelijk deze ziekte door  heb gegeven aan mijn 2 dochters. Gelukkig is uit onderzoek gebleken dat de soort borstkanker die mijn moeder had niet hetzelfde is als nu bij mijn zus, dus het is niet erfelijk. Het is puur toeval dat ze beiden borstkanker hebben. Mijn nichtje en mijn dochters hebben evenveel kans op kanker dan ieder ander.

Met het geld dat Alpe d Huzes inzamelt, worden nieuwe onderzoeken naar kanker betaald. Door meer geld in te zamelen kan er meer onderzoek gedaan worden. Dit is als sinds 2006 zo en met het geld dat toen opgehaald is, zijn onderzoeken uitgevoerd zodat doctoren nu meer weten en betere medicijnen maken. Veel onderzoeken zouden niet mogelijk zijn zonder Alpe d Huzes. Alpe d huzes kan niet zonder deelnemers. Daarom lopen wij dit jaar mee en gaan we die berg op lopen. Maar wij kunnen niet zonder donateurs om onderzoek naar kanker mogelijk te maken.

 

Thank you to my Sponsors

3

H C

50

Nelisse

Beste Arjan, wat enorm sterk dat je dit doet samen met je dochters..... Gr. Marc

106

TB Infra BV

Dag Arjan, succes en maak er een onvergetelijke dag van.

150

Arjan Van der Meijden

Opbrengst BBQ 25-7

106

van den Akker CIS

250

W. Ketelaars Bestratingen BV

Hallo Arjan, Wij wensen u heel veel succes toe bij het beklimmen van de Alpe d'Huez op 04 juni 2020! Zet hem op ! Namens het gehele personeel van W. Ketelaars Bestratingen en Groenvoorzieningen BV.

106

Groen TLG

Succes!!

38

Arjan vd Meijden

Voordeel boodschappen

100

Van Haaren Wegenbouw B.V.

Succes Arjan !

26

Arjan van der Meijden

Eigen bijdrage

15

Noortje Vd Schommelgerei

10

Ellen van den Oetelaar

10

Monique Brock

Succes Wij leven met jullie mee

10

Annie Wouters

250

Kanters BV

495

Arjan van der Meijden

Statiegeldactie Jumbo Boxtel

25

Anonymous

Tegels

63

Arjan vd Meijden

Statiegeldflessen

20

Verkoop Tafel

100

Aquabrain (Janco Venderbos)

Hoi Arjan, wat goed dat je meedoet met deze prachtige actie tegen kanker. Veel succes met de voorbereidingen en geniet van van jullie deelname!

10

Juul Willemsen

Succes Arjan!

Show more