Barbara van Wijk van Brievingh

Alpe d'HuZes 2020

waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij zijn Barbara en Yente, moeder en dochter. Hoewel we verschillende redenen hebben om mee te nemen, staan we als een team achter ons doel.

Voor mij, Barbara, zijn de afgelopen jaren een confrontatie geweest wat kanker betekent voor 'de mensen erom heen'. Ouders van teamgenoten van mijn kinderen zijn van ons weggenomen, ouders van vrienden, kennissen en collega's hebben moeten lijden en mijn vrienden, kennissen en collega's daarmee ook. Maar ook broers, zussen, kinderen, ik zie wat het met de mensen erom heen doet. En daarom wil ik graag zo veel mogelijk geld inzamelen, zodat kanker op z'n minst een ziekte wordt waar je mee kan leven, maar liever nog dat we met de opbrengsten onderzoek kunnen doen zodat kanker de wereld uit kan. 

Yente, 16 jaar oud en de initiatiefneemster, heeft het heel mooi verwoord. Ze is zelf graag met haar toekomst bezig en vindt dat behalve leuk ook belangrijk. Ze realiseert zich dat veel mensen dit niet kunnen, omdat hun leven stil staat door kanker. Iedereen verdient een toekomst, jong of oud.

En daarom gaan wij lopen. Tot de blaren op onze voeten staan. Keihard trainen gaan we en hopen dat we veel financiele steun krijgen. Mentale ook natuurlijk, maar in dit geval gaat om de euro's, voor onderzoek, tegen kanker. 

Alle beetjes helpen, help jij ook? Alvast ontzettend bedankt!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

een jaar extra om te trainen en geld op te halen

Lieve sponsors, belangstellenden,

zoals jullie inmiddels wel weten gaat de Alpe d'HuZes niet door. Dat was geen verrassing meer en uiteraard een verstandig besluit, maar dat neemt niet weg dat wij ontzettend hebben gebaald. We waren zo goed bezig qua trainen, we hadden ons verheugd op het benefietconcert van het IJsselsteins Zeemanskoor en natuurlijk dé dag van de beklimmingen. 

Maar die dag wordt 3 juni 2021! Dus hebben we een jaar langer om te trainen, om sporsoracties op touw te zetten en dus meer geld op te halen. Het komt goed. Dank voor jullie belangstelling en we hopen uiteraard op jullie steun het komende jaar. 

Veel liefs,
Yente en Barbara

Thank you to my Sponsors

50

Lineke, Manon en Pim Van Duin

Wow, wat een mooi initiatief! Heel veel succes en zeker ook namens Erik 💖 bedankt! 😘

25

Sonja Eding

Lieve Barbara, zo’n mooi initiatief moet gesteund worden. Veel succes samen met Yente op deze mooie tocht. Liefs Jacques en Sonja

20

Anonymous

Lieve Bar en Yente, Wat een fantastisch doel en uitdaging. Jullie gaan het zeker het halen! Heel veel succes met de voorbereidingen. Liefs Ingeborg

10

Nicolien Brouwer

Wat een mooi initiatief om dit samen met Yente te doen❗️

50

Kees, Roy en Laura Mesu

Bedankt dat jullie dit doen met Nandy in jullie gedachte. Doet ons veel. ❤️ Zet hem op kanjers.

Show more