Barbara van Wijk van Brievingh

Alpe d'HuZes 2020

waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij zijn Barbara en Yente, moeder en dochter. Hoewel we verschillende redenen hebben om mee te nemen, staan we als een team achter ons doel.

Voor mij, Barbara, zijn de afgelopen jaren een confrontatie geweest wat kanker betekent voor 'de mensen erom heen'. Ouders van teamgenoten van mijn kinderen zijn van ons weggenomen, ouders van vrienden, kennissen en collega's hebben moeten lijden en mijn vrienden, kennissen en collega's daarmee ook. Maar ook broers, zussen, kinderen, ik zie wat het met de mensen erom heen doet. En daarom wil ik graag zo veel mogelijk geld inzamelen, zodat kanker op z'n minst een ziekte wordt waar je mee kan leven, maar liever nog dat we met de opbrengsten onderzoek kunnen doen zodat kanker de wereld uit kan. 

Yente, 15 jaar oud en de initiatiefneemster, heeft het heel mooi verwoord. Ze is zelf graag met haar toekomst bezig en vindt dat behalve leuk ook belangrijk. Ze realiseert zich dat veel mensen dit niet kunnen, omdat hun leven stilstaat door kanker. Iedereen verdient een toekomst, jong of oud.

En daarom gaan wij lopen. Tot de blaren op onze voeten staan. Keihard trainen gaan we en hopen dat we veel financiele steun krijgen. Mentale ook natuurlijk, maar in dit geval gaat om de euro's, voor onderzoek, tegen kanker. 

Alle beetjes helpen, help jij ook? Alvast ontzettend bedankt!

Thank you to my Sponsors

10

Nicolien Brouwer

Wat een mooi initiatief om dit samen met Yente te doen❗️

25

Sonja Eding

Lieve Barbara, zo’n mooi initiatief moet gesteund worden. Veel succes samen met Yente op deze mooie tocht. Liefs Jacques en Sonja

50

Lineke, Manon en Pim Van Duin

Wow, wat een mooi initiatief! Heel veel succes en zeker ook namens Erik 💖 bedankt! 😘

50

Kees, Roy en Laura Mesu

Bedankt dat jullie dit doen met Nandy in jullie gedachte. Doet ons veel. ❤️ Zet hem op kanjers.

Show more