Bart Hoeing

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d’HuZes?

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. 

Ik heb persoonlijk een goed en gezond leven maar dat is helaas niet een vanzelfsprekendheid. Ik heb veel dierbaren verloren aan die rotziekte. Mijn lieve moeder die na 9 maanden na de diagnose de strijd heeft verloren, mijn schoonvader die ik te kort heb gekend en te veel dierbare collega's met wie ik graag samenwerkte. Mijn 2e schoonvader vecht nog steeds tegen een sluimerende vorm en mijn schoonmoeder heeft het gelukkig overleefd. Ook mijn vrouw heeft te maken gehad met baarmoederhals kanker maar is gelukkig genezen verklaard. Dus gezondheid is niet vanzelfsprekend.

Ik wil graag dat iedereen kan genieten van zijn/haar dierbare en dat kanker een woord is dat in de geschiedenisboeken verdwijnt.

wil jij mij steunen?

Thank you to my Sponsors

26

Melanie & Robert Hesseling

Je kan het topper !

5

Anonymous

Topper!!

26

Saskia Korteweg

Je bent een topper !!!!

56

Martina Van der Stoel

Toppertje!!!!!

106

De Gouden Leeuw

26

Wijkse Fitclub

Super trots op jou! 6x die berg op. Dat kan jij! 💪🏻🚴‍♂️ Wij zullen jou letterlijk steunen, door berg en dal. “You GO Bartje”!!

26

Melanie Hoeing

Nu al trots op jou! 😘 Vanaf nu elke maand een steuntje in de rug. “I love you For this”. Dank je wel. ❤️ (Onze dierbare gaan op je schouders mee)

5

Carmen Marissa

Succes Bart!

15

Marleen Becker-van Hout

via jouw aangemaakte link ;-) wens ik jou heel veel succes met deze tocht. Ik ga je volgen!

15

Zelf

26

Maarten & Carola

Bart voor jou is dit toch een 🍳 😜 Super veel succes en plezier. Wij zijn trots op je 😘

Show more