Bart van Lith

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

6,447
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik heb zelf mijn vader in 2013 verloren aan kanker. Een man die altijd hard heeft gewerkt en voor zijn gezin heeft gezorgd. Toen zijn pensioen in zicht kwam kreeg hij de diagnose kanker, waar niks meer aan te doen was. 9 maanden overleed hij. Die 9 maanden hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik vond het zo oneerlijk om te zien hoe in 9 maanden iemand zo kon lijden en verzwakken, tot je zelf op een gegeven moment denkt 'het is mooi geweest'. Gewoon triest dat je zo afscheid moet nemen van je eigen vader, die voor mij altijd een voorbeeld is geweest! Nog heel vaak denk ik aan hem en dat zal op 4 juni  zeer zeker zo zijn! En zo kent iedereen wel iemand die aan deze ziekte lijdt, heeft gehad of er aan overleden is. Ik hoop dat we met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat er niemand meer aan kanker hoeft te overlijden. Ik ga 4 Juni proberen mijn steentje bij te dragen en wil 6 keer de Alp d'Huez beklimmen. Ik hoop op jullie steun om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.


My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

26

Suzanne Habraken

Vol in de voorbereidingen voor deze super prestatie! Zet 'm op naar de top op 4 juni voor onderzoek en meer mogelijkheden qua behandelingen tegen kanker!

50

J van gorkum tegelwerken

Succes allemaal

26

Erica Verschuren-van Lith

Wat mooi dat jullie dit doen voor dit zo nodige goede doel. Heel veel succes allemaal!

100

Hans en Helmie van Duijnhoven

we wensen je heel veel succes

5

Jari De Groot

Succses ouwe barre gaandert

10

Stan V Hoof

Alsjeblieft Bart

26

Silvia Rijkers

26

Ivonne en Roel Schmidt

Heel veel succes Bart! Je kan het! Go for it!!!

Show more