Bas Klein

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

761.50

Raised from 1st October 2020

3829.00

Niemand meer dood aan kanker

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

In September 2019 ben ik toegetreden tot het Bestuur, omdat ik geloof in het doel en de manier waarop dit doel nagestreefd wordt. Dit jaar voor de 3e keer mee en de vlek van vrienden / kennissen / bekenden die meegaan wordt steeds groter.

We zetten ons allemaal in dit koersjaar (2020) voor een nog hoger bedrag dan in 2019. 

Speciale aandacht dit jaar voor Jolanda van Wijk (en gezin) uit Beusichem die een ogelijke strijd voert tegen deze vreselijke ziekte. 


My Updates

En dan komt het ineens angstig dichtbij

In juli kregen we het bericht dat onze moeder slokdarmkanker heeft. Het is nu 27-09-2021 en ze vecht zich moedig door haar chemo en bestralingen heen. De leus opgeven is geen optie is erg van toepassing, maar wat is dit een strijd. 

Afgelopen weekend heb ik de Alpe gewandeld in 2.5 uur en dat is en peulenschil in vergelijking met de wandeling die mijn moeder maakt op haar berg die kanker heet.

Het raakt me, ben er verdrietig van, maar je kunt niets meer doen dan er voor haar zijn en af en toe ontzorgen waar mogelijk.

Dit is voor mij des te meer reden om door te gaan met mijn vrijwillige bijdrage aan de prachtige organisatie #ad6 !!
 

Chantal - Verdikkeme - Blijf sterk en positief !

HET K… WOORD…. 😢 Wat deel je op Social Media of niet… meningen zijn verdeeld en ook ik wissel daarover met regelmaat. Soms is het fijn om te lezen hoe het met bv een oude bekende gaat. Soms vind ik ook dat we contact hadden moeten houden, maar de tijd in de drukte van alledag vliegt voorbij en dan is zo’n post juist een herinnering om even contact te zoeken en te laten weten dat je aan iemand denkt, al is het maar met een 💕  

En ook spreek je mensen soms wat minder, die bepaalde klik, die warmte die is er en gaat vaak nooit meer weg. Zowel ver weg als dichtbij voel je met bepaalde mensen altijd een klik, omdat ze er zijn of zijn geweest op belangrijke momenten voor mij of voor mijn gezinsleden. 

Sinds een tijdje ben ik op aanraden van mijn dochter weer wat actiever op de Social Media, gewoon voor de fun, soms serieus, vaak ook humor, het is inmiddels wel een beetje een ‘verslaving’ geworden om gekke ontroerende, leuke, mooie of maffe dingen te posten en de reacties zijn vaak nog veel leuker! #instamom Maar wat doe je met de minder leuke dingen? Wat als het echt even helemaal NIET leuk is… post je het wel of niet…. 

Social Media is een fijne uitlaatklep naast al die fijne ‘live’ vrienden….. maar zit iedereen er op te wachten….. nee…. niet iedereen, maar voor mij is het soms een reminder om tussen de hectische werkzaamheden door even bij iemand stil te staan en een berichtje of telefoontje te doen…. Daarom ga ik het toch maar delen….  

Het K… woord is gevallen…. Afgelopen vrijdag heb ik, na een periode van allerlei vage klachten, te horen gekregen dat die Kutziekte ook mij helaas ‘te pakken’ heeft! Of ik er verder veel over ga delen weet ik nog niet, of misschien maak ik wel een apart anoniem(er) account waarvan alleen een aantal mensen weten wie er achter zit en wie dat wel wil, kan dat naast mijn gewone insta volgen. 

Ik ben er nog niet uit! Wat ik wel weet is dat ik de komende tijd het K… woord veel zal horen en ter compensatie blijf ik me richten op positieve dingen, positieve (en grappige) woorden met een K, Kansen, Keuzes, Kracht en Kameraadjes (die ons de afgelopen K…dagen al hebben doorgesleept!) helaas even geen leuker nieuws 😔 tot zover!

Rock on - Stay positive - Hans Springinhetveld

Soms is het leven niet te voorspellen, je heb het niet voor het zeggen. Op dit ogenblik heb ik kanker, na 4 chemo,s is het in het lichaam gestopt, maar ik heb 5 tumoren in mijn hoofd, deze zijn niet te genezen, ze kunnen het vertragen maar genezen doet het helaas niet. Volgende week bestraling in het hoofd voor 2 uur lang en dan afwachten, maar op dit ogenblik moet ik afwachten, wie sterker is de kanker of ik, ik hoop Quo nog te zien volgend jaar, ligt eraan hoe de behandeling gaat, hoop jullie nog te zien.

Jaarrekening 2019 / 2020 gereed

Op 21-01-2021 is de jaarrekening goedgekeurd door de accountant / bestuur en Raad van Toezicht met een stelselwijziging. 

We hebben besloten de donaties niet meer via de verlies en winst te laten lopen, maar via de balans. Waarom ? Dat geeft meer inzicht in onze doelstelling om alle donaties naar het KWF af te storten. 

De jaarrekening maak ik samen met het bestuur en het team Finance. Dank voor alle (vrijwillige) tijd die hierin is gestoken en trots op het eindresultaat !

En dan laat je je snor staan

Je kunt ook je  snor drukken, maar daar kies ik niet voor. Ik laat de snor een maand staan, ondanks druk vanuit het thuisfront die het verschrikkelijk vindt.

Opgeven is geen optie !!

De alternatieve ad6

Vandaag zouden we in Frankrijk de 15e Ad6 beleven. Vanwege de corona gaat dit niet door, maar volgend jaar hopen we het dubbel en dwars in te halen. 

Als intredend penningmeester vind ik het onwerkelijk dat we alsnog bijna 7.3 miljoen (stand 04-06-2020  om 06:19) bijeen gebracht is voor het doel : NIEMAND MEER DOOD AAN Kanker.

Vanmorgen begonnen bij het kaars moment en de rest van de dag mag ik aanwezig zijn in het episch centrum , waar initiatieven bij elkaar komen, ideeën werkelijkheid worden en we gaan proberen een klein beetje het Alpe gevoel te creëren. 

Vanmiddag breng ik ook een bezoek aan Jolanda. Ernstig ziek en wellicht komt onderzoek voor haar te laat. Een verdrietige constatering, en daarom blijft jullie bijdrage nodig. 

Lars de Boer R.I.P.

Gisteren, op 17 april heeft Lars zijn gevecht verloren  tegen de kanker. Reden te meer om door te gaan met de strijd.

Opgeven was helaas wel een optie.

Rust zacht Lars. X

Deelnemers dag 17-11-19

Prachtige dag gehad met een mooi programma, presentaties en optredens.

 

Gaaf om te zien hoe vol de zaal was. 

 

Top start. Tot nog toe 1.000 deelnemers meer dan vorig jaar om deze tijd.

 

Op naar de 5.000 deelnemers. Dat is ook het maximum, dus wees er snel bij !!

 

Vacatures binnen het Finance team ingevuld

23-10-2019 : Gisteren hebben we binnen het Finance team de bezetting weer compleet. Super om te ervaren dat er zoveel mensen zich vrijwillig willen inzetten voor de Alpe.

 

Komende week

23-10-2019 : Alles gesponsord (doornemen kosten 2019)

28-10-2019 : ICT verkenning

30-10-2019 : CCO (aanschuiven bij het Koersteam)

02-11-2019 : TLO (Team Leiders Overleg)

Thank you to my Sponsors

28

Mariska

Per dag overlijden er gem 128 mensen aan kanker alleen al in Nederland, ook mijn vader ❤️ is 28 jaar geleden overleden aan kanker. Succes Bas 👍🏻!

10

Charlotte van der Hoef

Heel veel succes!

26

Madalon Duineveld

Bas fantastische om te zien hoe je je inzet als vrijwilliger voor de Alpe. Heel veel succes met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke week van te maken

18

Franka Janssen

Dank je wel voor jouw actie, Renée zal je naar boven helpen!! Xxx

26

Ilse Borgstein

Super Bas en mooi dat je dit ook voor Jolanda doet!! Alvast heel veel succes!! 🍀Groet Ilse

5

M Bieszke

Wie niet groot heeft geeft klein

25

Berti Dubbeldam

Lieve Bas heel veel succes

26

Bas Klein

10

Linda

Goed bezig mannen!

150

Klaassen Interim Finance

Hi Bas, ik steun je graag met zo'n mooi doel.

50

Pieter Joosten

Mooi Bas, dat je hiermee bezig bent. Zet. 'm op straks! Groet Pieter

1.810

Alpe d'HuZes loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Jaap Trappenburg

Ouwe snorremans!!!

26

Scott Steennis

Doseren blijft een dingetje..

10

Pauline De Bruijn Houweling

Stap voor stap naar meer kansen bij kanker. Succes!

20

Jeanine

Heel veel succes! Een mooi initiatief om te doen voor diegene die met deze ziekte geconfronteerd worden. 🍀Jeanine

26

Het Heerenlogement

Zet ‘m op! 💪🏼

604

Martijn Wezenberg

Één Quiz, één avond, één mooi doel! Met z'n allen hebben we de Quarantaine Quiz met succes doorlopen. Hierbij de donatie van €603,50

26

Susan De Munk

Enorm toitoitoi!

26

Anonymous

26

Martine de Klerck

Ook voor deze keer heel veel succes gewenst!

26

Claudia Kiontke-Smits

Succes met deze mooie actie!

26

Sacha Verschuur

Bas, Sietske en Nynke, we wensen jullie heel veel succes! Kanjers zijn jullie!💜 Frank, Sacha, Enza en Mats

106

Jeroen Verheul

Til je even lekker boven de duizend. Zelf net een goede uitslag over verwijderde moedervlek gehad. Niet iedereen is zo gelukkig. Topactie.

20

Patricia Kraan

Uiteraard ook een steuntje in de rug uit Beesd, voor Jolanda en ook voor jou Bas, top dat je er weer voor gaat👍

25

Anonymous

Lieve Bas Ondanks deze "gekke tijd veel succes en sterkte!! Liefs van ons

1

Anonymous

Succes met je inzameling Bas!

10

Nine Bootsma

😘

10

Rianne Van Veldhoven

Veel succes 💛

106

Anonymous

Top Bas

25

Lidy Balvers

Heel veel respect voor wat jullie altijd doen! Volg het via FB. Met zoveel overtuiging en enthousiasme een fysieke bijdrage leveren aan deze “nare” ziekte! Succes!!!

15

Debbie Semeijn

Lief gezin Klein, Geweldig dat jullie doen. Ik weet hoe het is om dierbaren te verliezen aan kanker. Ik ben super trots op jullie dat jullie je voor zo’n mooi doel inzetten. Heel veel succes! Kus van Debbie

10

Brenda v K

Succes Bas!!

56

Cor & Ing

Kick ass Bas!

10

Orga en Peter Resink

10

Jorien Schots

Je bent een topper! Succes! ☘️

26

Hans van Vierssen

Top, dat jullie ook doorgaan in het jaar dat alles anders is.

10

Madelon De graaf

❤️

30

Anonymous

Tuurlijk mijn donatie! Gisteren 3 jaar geleden van mijn moeder een oneerlijke strijd, hopelijk wordt de strijd voor een ander ooit eerlijk! Top Bas wat jij doet

26

Ingrid Van Malsen

Wat mooi Bas dat je Jolanda noemt in je boodschap.... En top dat je die berg weer op gaat voor dit goede doel 💪. Liefs Ingrid 🙏 🍀

26

Sacha Verschuur

Kanjer! Zo trots op jou en je inzet voor de Alpe d’HuZes.

56

Jacinta

Succes Bas & family. Lief dat jullie dit doen (en helaas zo nodig) xxx

100

STAYATHOME.nl

Bijna december, voor velen bijna een rotjaar achter de rug. Denkend aan personen die dit rotjaar graag hadden meegemaakt. Hierbij mijn support aan jou Bas, een donatie aan KWF, niemand meer dood aan kanker.

26

Gijs Jaobsen

100

Egbert van Zomeren

Ouwe topper. Goed gedaan!

Show more

Select a Christmas decoration