Bas Tiemes

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

472.00

Raised from 1st October 2020

472.00

Waarom ik de Alpe d'Huez ga beklimmen;

Zo'n acht jaar geleden ben ik een flinke tijd erg ziek geweest en heb ik een paar maanden in het ziekenhuis gelegen. De directe oorzaak was en is; de ziekte van Crohn. Nu zult u wel denken - dan ben je bij het verkeerde evenement want het betreft hier de ziekte kanker?! De link tussen deze twee ziektes ligt voor mij namelijk bij het volgende aspect; onderzoek!

Sinds de hevige opvlamming in mijn darmen, ga ik sindsdien elke twee maanden voor een infusiebehandeling naar de dagbehandeling in hetr ziekenhuis. Het medicijn dat ik hier krijg is een zogenaamde biomedical. Een zeer moeilijk te produceren medicijn dat zowel dierlijke als menselijke bestandsdelen bevat.

Doordat men in het verleden onderzoek heeft kunnen uitvoeren naar de totstandkoming van dit medicijn, kan ik door het leven gaan als een chronisch patient. Dit betekent dat ik een fit en sportief leven kan leiden en me de meeste tijd niet druk hoef te maken over mijn gezondheid. En daar ben ik heel erg blij mee.

Dit is precies wat ik ook alle mensen die aan kanker lijden (met wie ik gezamenlijk mijn infuus ontvang) gun; meer perspectief op een gezond en fit leven door een werkend medicijn. Dit kan bereikt worden door meer en grondig onderzoek. En daarom vraag ik u om te doneren!

Thank you to my Sponsors

220

Anonymous

Heel veel succes Bas!!! Liefs Marion

26

Frouke Swart

Goede actie voor een goed doel!

26

Martijn Koolstra

150

PTD Management en Advies BV

Succes Bas, Je stelt jezelf een mooi doel en daarmee steun je een heel belangrijk onderzoek, dank daarvoor. Gr.Paul

50

Oliver Reynolds

Show more

Select a Christmas decoration