Birgit de Leeuw

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

863.00

Raised from 1st October 2020

863.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZe?

Het is mijn droom dat er nooit meer iemand doodgaat aan kanker, deze droom is echter nog geen werkelijkheid. Om dichter bij deze droom te komen, neem ik dit jaar samen met het “Big Challenge ” team deel aan de Alpe d’HuZes. 

Met de opbrengsten uit deze deelname wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund. Met als hoofddoel het onder controle krijgen van de ziekte, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Wetenschappers zetten flinke stappen en vinden steeds weer betere methodes uit tegen deze verschrikkelijke ziekte. Maar om dit echt kracht bij te kunnen zetten, is nog veel geld nodig. Wij geloven erin dat wij dit met zijn alle voor elkaar kunnen krijgen en hierbij hebben wij jullie hulp hard nodig!

Ik zou het geweldig vinden als jullie een kleine bijdragen zouden willen leveren op mijn actiepagina. Alle kleine beetjes helpen tegen het vechten van deze rotziekte.

Samen met mijn familie en vrienden van Hans Banken (BIG Challenger in hart en nieren), gaan wij de Alpe d'HuZes zo vaak mogelijk op fietsen in de strijd tegen kanker.

Laten we samen deze droom werkelijkheid maken! Kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

- Als ik dood ben, huil dan niet te lang, ik ben pas echt dood moet je weten, als jullie mij zijn vergeten - Hans banken

Thank you to my Sponsors

10

Romy van Schendel

630

ROC Tilburg

Sponsoractie namens de studenten en collega’s van de opleiding Schoonheidsspecialist aan het ROC Tilburg. Kim, Sanne H, Sueda, Claudia, Pleun, Nikki, Evi, Julia K, Marishana, Elanur, Jill, Melissa, Daminy, Maeyke, Rochelle, Danielle, Pien, Sanne O, Eva, Julia P, Latisha, Britt, Silvy, Donna, Amber, Britney, Merve, Mürside, Cheyenna, Kelsey, Darin, Lisan, Amy, Celine, Elma, Cheyenne, Luna, Ece, Jennifer, Ingrid, Diana en Gaby.

5

Anonymous

11

Pleun Abrahams

Succes birgitt!!! Xx

15

Ingrid Kouwenberg

Wat een mooi en dapper gebaar van je tegen de strijd van kanker. Ik geef graag een bijdrage voor onderzoek tegen deze rotziekte. Heel veel succes, zet ‘m op!

5

Anonymous

10

Jennifer Luijben

Zet hem op!!

20

Ans de Backer

Veel succes Birgit, geweldige actie!😘

3

Anonymous

7

Pleun Abrahams

10

Iris Hogenkamp

Je kunt het!!

30

Pages

Lieve Birgit, Super knap dat jij die berg op gaat fietsen, wij gaan jou volgen! En jij nog bedankt voor alle moeite en tjid, de Pages

26

Jacquelien van den Broek

Geweldig dat je dit doet. Heel veel succes.

26

Anja de Kadt

Heel veel succes, zet hem op!

50

Peter vos

Hoi Birgit Succes met je fietsje, en zet um op met z'n allen. Mvg Peerracfietsen

5

Anonymous

Show more

Select a Christmas decoration