Celine Knol

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

Raised from 1st October 2020

1002.21

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik ben bezig met de opleiding tot leraar basisonderwijs en in mijn vrije tijd sport ik graag. Tot vier jaar geleden had ik eigenlijk nog nooit op een racefiets gezeten. Ik heb altijd wel veel meegekregen van wielrennen aangezien mijn vader een echte fietsfanaat is. 

Mijn naam is Celine Knol en dit jaar ga ik voor de derde keer deelnemen aan de Alpe d'HuZes. In 2015 ging ik voor het eerst naar Frankrijk voor dit prachtige evenement. Puur om papa en zijn team aan te moedigen. Hiervoor kende ik de Alpe d'HuZes nog niet, maar ik kwam er in die week in juni al gauw achter dat de week op 'onze' berg een week is je nergens anders zult beleven. Zo intenst, emotioneel en ontzettend saamhorig. De positiviteit van de mensen daar is iets wat ik direct mee terug naar Nederland heb genomen. Alpe d'HuZes heeft mij naast positiviteit veel mooie en liefdevolle momenten bezorgd met geweldige mensen. In 2016 was ik er natuurlijk weer bij, dat jaar mocht ik mij als vrijwilliger inzetten voor de Alpe d'HuZes. Geweldig om je samen met zoveel anderen voor zo'n mooi doel in te kunnen en mogen zetten. Toen ik in 2016 mijn racefiets heb aangeschaft, ben ik begonnen met trainen en op 1 juni 2017 beklom ik samen met Lotte voor het eerst 'onze' mooie berg. 's Middags wilde ik samen met papa nog een keer, maar helaas nam noodweer de berg over. Ik had gezegd dat ik de 13e editie van de Alpe d'HuZes over zou slaan, even een jaartje niet.. Maar waarom eigenlijk? Ik had iets af te maken en we zijn er nog lang niet, er sterven nog steeds veel te veel mensen aan kanker. Veel te veel mensen ondergaan verschrikkelijke behandelingen tegen deze ziekte, we kúnnen niet stoppen. Ook in 2018 deed ik dus weer mee, samen met Julia beklom ik twee keer de berg. Het noodweer leek tijdens onze tweede beklimming weer toe te slaan, maar gelukkig konden we onze klim af maken. 

Ook in 2021 hoop ik de berg wederom op de kunnen fietsen. Ik ben er weer bij om me als vrijwilliger en deelnemer in te zetten in deze 'strijd'. 

Samen met ons team proberen wij door middel van verschillende acties en activiteiten ons streefbedrag te bereiken en jij kunt daar aan bijdragen. Steun jij mij de berg op? 

Veel liefs, 

Celine

Thank you to my Sponsors

126

Donatiebox Prinsen Giethoorn

500

koekactie Jannie C4H gaat Harder

Koekactie mama en heel veel succes

70

Hillie van der Vegt

En weer zijn er mensen blij geworden van mondkapjes

26

Harold Groenewoud

Deze donatie komt via Hillie’s mondkapjesactie. Veel succes!!!!!!

50

Sponsoring Digitale Pubquiz

230

Hillie Van der Vegt

Opbrengst mondkapje van hillie , tot nu toe, heb doosje met mondkapjes voor jullie klaar staan om zelf ook het bedrag nog aan te kunnen vullen ,succes met dit goede doel

Show more

Select a Christmas decoration