Chantal Reichert

Alpe d'HuZus 2021

Raised until 1st October 2020

1062.50

Raised from 1st October 2020

1099.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Samen met het team 'Ellen onze Topper' doe ik mee aan Alpe d'HuZes. Ik zal op woensdag 2 juni 2021 de Alpe d'HuZus een keer omhoog lopen. Op 3 juni 2021 zal ik het gehele team van 'Ellen onze Topper' aanmoedigen en steunen.

Op 16 oktober 2019 stond mijn leven even stil. Op die dag is mijn lieve moeder Ellen overleden aan de gevolgen van kanker. In 2011 werd bij haar voor het eerst borstkanker gediagnoseerd, waarna het in 2016 weer terug is gekomen, maar nu met uitzaaiingen in de ruggenwervel, longen en lever. Ze heeft lang gevochten tegen deze rotziekte, maar helaas heeft ze deze strijd uiteindelijk niet gewonnen. Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat zij voor mij heeft betekend in mijn leven. Ik mis haar iedere dag, maar ik zal de mooie momenten van ons samen koesteren.

In juni 2019 maakte mijn moeder een afspraak met haar vriendin Geneviève, die aan galwegkanker lijdt, om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Ze spraken af dat ze in 2020 samen mee zouden doen aan de Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk, het gaf ze samen kracht. Mijn moeder zal helaas niet meer mee naar de top van de Alp gaan, maar wanneer ik onderweg ben en boven aan de top van de Alp sta, zal ze zeker bij mij in mijn gedachten zijn. Ze gaat in mijn gedachten mee de berg op.

Omdat mama haar wens niet meer kan realiseren om de berg met haar vriendin te beklimmen, zal ik in juni 2020 met vele andere de Alpe d'HuZes omhoog gaan, om zo haar wens alsnog te vervullen. Wat zal ze trots zijn op mij, het team en de rest die de berg omhoog gaat.

Het team 'Ellen onze Topper' wordt gevormd door 2 teams BIG Challenge 8 en BIG Challenge 25 (je kunt op de teamnamen klikken om naar hun pagina's te gaan). In de praktijk vormen we samen met deze 2 teams en met de mensen die de Alpe d'HuZus gaan lopen voor Ellen en Geneviève, één groot team. Samen gaan we de strijd aan op de Alpe. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen? Ik ben iedereen stuk voor stuk dankbaar voor een donatie. Dankjewel! ♥

Thank you to my Sponsors

30

Rita van den Abbeelen

super dat je dit doet.

20

Ingrid Peters

Chantal zet .m op. !! Liefs van mij

10

Eda Sari

You can do it Chantie! Proud ❤️

206

w.j. oosterom

doe je best

15

Lilian Luttikhold

Chantal, Wat mooi dat je dit doet. Ik wil je daarom graag steunen. Zet hem op! Groetjes, Je oud collega Lilian

10

Helma Peerlings

Succes meid!!

15

Carola Penning

5

Anonymous

Succes met wandelen liefs xx😘👍💪🏻

7

Carlo Riedstra

;)

10

Evelien Selten

Dank je voor het mooie shirt voor Mees en zet m op!!!

10

Joy van der Vlist

Topper 😘

30

Marian Claessens

Beste Chantal, Hierbij onze donatie voor de BIG Challenge mondkapjes met dank aan je vader als postbode :-) Groetjes, Uit het Ysselsteynse van ons allemaal

16

Petra van Dijk

250

Afdeling H 3 St. Antonius ziekenhuis

Namens je collega’s van afdeling H 3 St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein

22

Rian Marcellis

10

Ebby

Wat knap dat je dit doet, heel veel succes! ❤️

26

Anita Reichert

Heel veel succes !! Ik kom jullie aanmoedigen.💖

10

Denise Roodenburg

Heel veel succes en zet hem op straks daar 😘

6

Milou Centen

Heel veel succes alvast! Dichter bij de hemel kom je niet..

10

Janna van den Bergh

Gaaf dat je dit gaat doen!!

15

Clancy Barraez

Succes mop you van do it!

66

David Oosterom

25

Anonymous

Wat een mooi gebaar! Heel veel succes: het gaat je lukken!

26

Dirk Verdaasdonk

10

Carla

40

Fam Marcellis

Succes samen! jullie zijn toppers.

100

Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven

Beste Chantal, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. Maar we wensen jouw samen met Team, Ellen onze Topper een bijzondere dag toe Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

26

Adrie Flikweert - van den Broek

Samen, met je lieve moeder in je hart, de berg op.

10

Sven Heldens

5

Cherry Sutthithoop

33

Saul Oosterom

26

Suzanne Van der Pligt

Zet m op Chantal

Show more

Select a Christmas decoration