Ciska Schuwer

Alpe d'HuZes 2023 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

201.00

Waarom ik vrijwilliger ben bij Alpe d'HuZes

Sinds 2013 ben ik betrokken als deelnemer en/of vrijwilliger bij Alpe d'HuZes. Na jaren vrijwilligerswerk bij het team Kaarsen heb ik sinds kort de overstap gemaakt naar het team Deelnemers Coördinatie. Zo kan ik mij nagenoeg het hele jaar vanuit huis nuttig maken voor Stichting Alpe d'HuZes. Uiteraard ga ik ook dit jaar weer naar Frankrijk.

Dit doe ik omdat er nog steeds heel veel geld nodig is voor onderzoek naar kanker. Familie, vrienden en ikzelf hebben zelf meegemaakt wat het is om kanker te hebben en te leven tussen hoop en vrees. Gelukkig kan ik zeggen dat ik de bofkont ben die volledig is genezen. 
Helaas geneest niet iedereen, al vechten ze er hard voor en doen artsen hun uiterste best. Soms staan ze voor een raadsel of moet er gekozen worden tussen twee kwaden, maar helaas krijgen patiënten nog vaak de boodschap dat er niets meer mogelijk is. Daar kunnen wij met z'n allen iets aan doen door geld in te zamelen voor onderzoek. Jouw donatie zal voor 100% worden gebruikt voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?

Thank you to my supporters

100

Anonymous

15

Eddy Vulperhorst

10

Leni En Kees Mateijsen

In plaats van

50

Anonymous

Je bent al lekker bezig, ga zo door!! Dikke kus Sandra

26

Marjoleine Kriele

Succes buuf! 💋

My Activity: