Cleo Smits

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik in mijn familie en vriendenkring van dichtbij heb meegemaakt wat de impact van kanker is. En die impact wil ik zou veel mogelijk helpen verkleinen. Ik ga mee als vrijwilliger om de organisatie en de deelnemers zo veel mogelijk te helpen om de grootst mogelijke opbrengst te behalen. En ik ga zelf omhoog: de dag voor de grote koersdag wandel ik mee omhoog in de Alpe d'HuZus. Dus ik heb ook een streefbedrag om te halen. Want elke euro telt:

Zodat er onderzoek kan worden gedaan naar het voorkomen en het genezen van kanker en naar het verbeteren van de levenskwaliteit van (ex-) kankerpatienten.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

De eerst stappen gezet

Mijn inschrijving voor de Alpe d'HuZus is een feit! Dit is het zusje van de Alpe d'HuZes, waarbij je als vrijwilligers ook zelf een keer de berg mag trotseren. Op 3 juni a.s. wandel ik omhoog, met in gedachten mijn vriendinnetje, die na de chemo en na de operatie, nu ook haar bestralingskuur heeft afgerond. Nu de antihormoon en immuun-therapie nog. En als het straks soms wat pittig lijkt die weg omhoog, dan hoef ik maar aan haar weg omhoog te denken. En haar doorzettingsvermogen. En dat zo'n behandeltraject nog beter moet kunnen, nog meer succes moet kunnen halen, (nog) minder bijwerkingen moet hebben, nog, nog nog... En dat daar onderzoek voor nodig is en geld. Veel geld. En dat ik zo daar wat aan bij kan dragen. Dus mijn streefbedrag, dat moet er komen!

We doen het (gelukkig) samen!

Gisteren was ik voor het eerst bij een Alpe d'HuZes dag. Wat een bijzondere dag om mee te maken! Natuurlijk krijg ik via mijn werk al het een en ander mee en zijn collega's van mij meegeweest. Dus ik ken veel verhalen en je zou denken dat ik al wel een idee heb. Maar wat was ik onder de indruk. Wat een enorme organisatie en dat met alleen maar vrijwilligers. Vrijwilligers die zich met zo veel enthousiasme, energie en betrokkenheid inzetten voor 1 gezamenlijk doel. Dat gaf al een heel mooi gevoel van samen doen.

Daarbij hielpen ook zeker de praktische workshops. Bijvoorbeeld over fondsenwerving: fijn om zoveel handige tips te krijgen over hoe je je streefbedrag kunt halen. En om te merken dat je niet de enige bent die dat best wel moeilijk vindt. Ook daar de tip: doe het samen! Samen met je team, je familie, je collega's, je vereniging, je buurt. Want wat in je eentje een onmogelijke opgave lijkt, wordt samen mogelijk. Net zoals de Alpe dHuzes zelf: wie denkt nou dat je zoiets kan organiseren, ergens ver weg in Frankrijk, met alleen maar vrijwilligers? Maar dat kan dus ook!

Al met al dus een bijzondere, hartverwarmende dag, daar in Nijkerk. En dan te bedenken dat de sprekers stuk voor stuk aangeven dat ze maar een klein beetje weer kunnen geven van hoe het daar straks op die berg daadwerkelijk wordt...

Thank you to my Sponsors

26

Bart

Lekker de opbrengst ophogen👊

15

Patrick en Anita

Onvoorstelbaar veel succes, hopelijk lukt het je om je streef bedrag op te halen. Hoe eerder we deze vreselijke ziekte de wereld uit krijgen hoe beter.

26

Ursula Jonker

26

Marit Besseling

Heel veel succes en ook gaan genieten van dit bijzondere evenement!

10

Anonymous

Goed van je hoor Cleo!

500

Securex Nederland

Heel veel succes met dit fantastische initiatief! Het blijft een zeer mooi evenement! Wij hopen dat iedereen de "top" zal halen.

20

Femke

Zet ‘m op Cleo!

50

helga brugman

Veel Succes Cleo, groet Helga

26

Sjoukje Bonekamp

Succes Cleo!

8

Anonymous

Veel Success!

Show more