Dirk & Regina

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

4554.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

6731.25

Niemand meer dood aan kanker, dat is waar wij voor gaan!!!

Voor 2021 is ons doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Daarom gaan wij in 2021 weer voor de dubbel op 3 juni Alpe 'd HuZes 2021' en op 6 juni 'Tour du ALS-2021'. De onderzoeken om zowel kanker en ALS de wereld uit te helpen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn waar nog geen medicijnen voor gevonden zijn. Wij hebben hopelijk het geluk(!) en de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze twee evenementen en zullen ons zoveel mogelijk blijven inzetten voor deze doelen. Wil jij ons steunen?

Team Updates

Niemand meer dood aan kanker!!!!

Voor 2022 is ons doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Daarom gaan wij in 2022 weer voor de dubbel op 2 juni Alpe 'd HuZes 2022' en op 9 juni 'Tour du ALS-2022'. De onderzoeken om zowel kanker en ALS de wereld uit te helpen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn waar nog geen medicijnen voor gevonden zijn. Wij hebben hopelijk het geluk(!) en de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze twee evenementen en zullen ons zoveel mogelijk blijven inzetten voor deze doelen. Wil jij ons steunen?

Welkom Roberto

Blij met ons nieuwe teamlid Roberto Truijers.
Welkom en veel succes met de voorbereidingen. Geniet vooral straks bij de Alp en van alles wat nieuw is voor jullie. Alleen dan weet je waarom wij ons blijven inzetten voor dit doel Alpe d'HuZes.

Niemand meer dood aan kanker, dat is waar wij voor gaan.....

Voor 2022 is ons doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Daarom gaan op 2 juni team Dirk & Regina samen met Roberto naar 'Alpe d'HuZes 2022' en aansluitend gaan Dirk & Regina op 9 juni naar de Mont Ventoux voor 'Tour du ALS-2022'. De onderzoeken om zowel kanker als ALS de wereld uit te krijgen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn waar nog geen medicijnen voor gevonden zijn. Wij hebben de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze twee evenementen en zullen ons zoveel mogelijk blijven inzetten voor deze doelen. Wil jij ons steunen?

Sponsortocht RTV Steenwijk

Prachtige opbrengst Sponsortocht met RTV Steenwijk 2022!!!
Na 2x de sponsortocht gecanceld te hebben vanwege Corona was op 27 maart 2022 de dag van de sponsortocht. Organisatie in handen van ‘Team Dirk& Regina’ met behulp van leden van RTV Steenwijk.
Wie zijn ‘Team Dirk & Regina’? Een echtpaar uit Zwartewaal die lid zijn van RTV Steenwijk en al jaren meedoen met de Alpe d’HuZes en Tour du ALS. Twee doelen waarvoor geld opgehaald wordt om onderzoek mogelijk te maken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS. De opbrengst van deze sponsortocht gaat dan ook geheel naar beide doelen.
De routes zijn gemaakt door leden van RTV Steenwijk en appeltaart gebakken door Mirjam van Hoeve Blitterwijk en Regina.
Vroeg in de ochtend vertrekken wij op de fiets vanuit Scheerwolde naar de startplaats bij Fletcherhotel Steenwijk.
We startten om 9.00 u met de racefietsers A-groep voor 80 km en B-groep voor ca 65 km en om 9.30 u de recreatieve fietsers.
Het aantal deelnemers was onverwachts groot, dus onderweg de vraag of er voldoende appeltaart aanwezig zou zijn voor zo’n grote opkomst😊
Nadat de A-groep vertrokken is met 7 man volgt start van de B-groep. Die was echter zo groot, dat we na een paar kilometer de groep in 2-en gesplitst hebben om zo de veiligheid in acht te nemen. De afstand tussen de groep zou ongeveer 100 m moeten zijn, maar sommigen waren bang dat ze te laat zouden zijn en de appeltaart op, dus werd het tempo aardig opgevoerd. Onderweg werd er lekker gekeuveld en halverwege de route werden de deelnemers opgewacht in de gastvrije Hoeve Blitterswijk. De stoplocatie waar met plezier de appeltaart, koffie en thee geserveerd werd. Dank voor de sponsoring van de tussenstop inclusief taart en koffie/thee.
Onderweg was de vraag of we wel op tijd zouden zijn voordat de appeltaart op was. Nou er was ruim voldoende gebakken, dus genoeg voor iedereen. Nadat de A en B-groepen waren voorzien kwamen de recreatieve fietsers. Een warm welkom ook voor deze enthousiaste vaste kern.
Belangrijk is natuurlijk het doel waar de sponsortocht voor georganiseerd wordt. Geld ophalen om de onderzoeken naar zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Het totaalbedrag wordt dan ook gesplitst voor beide doelen. Wij danken alle deelnemers, donateurs en vrijwilligers voor het succes van deze sponsortocht en met de mooie opbrengst.
Met een goed verlopen evenement werd uiteindelijk een bedrag van €510 opgehaald.

Prachtige opbrengst Brielse Brug Sponsorloop

Prachtige opbrengst Brielse Brug Sponsorloop 2022

Wat een mooie opbrengst voor deze sponsorloop gehouden op 20 maart 2022.

Op 20 maart was het dan eindelijk zover. Na weken van voorbereidingen mocht dan eindelijk de sponsorloop ‘De Brielse Brugloop’ gehouden worden. Vroeg in de ochtend met een aantal vrijwilligers de opbouw van het parcours en ontvangst van deelnemers. Binnen bij de Ballebak de voorbereidingen zoals inschrijftafel en het inrichten van de door ons aangeboden hoek.

Hoewel voorinschrijven de voorkeur heeft, komen er op de dag zelf ook altijd veel aanmeldingen. Na een zonnige week vooraf was het op de dag van de loop fris en er stond een aardig windje. Uiteindelijk ging het ook nog regenen en viel er zelfs wat sneeuw. Maar de lopers en wandelaars geven niet op en na afloop was er snert en de inmiddels bekende zelf gebakken cake.

Veel deelnemertjes aanwezig bij de Kidsrun. Aangemoedigd door ouders en vrijwilligers werden er steeds meer rondjes gelopen. Totaal 66 rondjes van ruim 1 kilometer is door 15 kids gerend waarbij door 3 kinderen 10 rondjes zijn gelopen. Wat een geweldige prestatie. Met elkaar hebben zij een prachtig bedrag van €702 opgehaald.

Speciale aandacht voor wandelaar Patrick, zelf slachtoffer van alvleesklierkanker. Die heeft 3x de brugronde gelopen en zelf een bedrag van €690 opgehaald. Na afloop nog even samen met zijn vrouw in de schijnwerpers vanwege het 12.5 jarig huwelijksfeest.

Met een goed verlopen evenement werd uiteindelijk een bedrag van €2.814,40 opgehaald.

Belangrijk is natuurlijk het doel waar de sponsorloop voor georganiseerd wordt. Geld ophalen om de onderzoeken naar zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Het totaalbedrag wordt dan ook gesplitst voor beide doelen. Wij danken alle sponsoren, donateurs, deelnemers en vrijwilligers voor het succes van deze loop met mooie opbrengst. 

Brielse Brug Sponsorloop 2022

Update Brielse Brugloop 2022!!!!

Zondag 20 maart 2022 De Brielse Brug Sponsorloop!!!!! Hopelijk mogen wij weer rekenen op jullie deelname.

Wij 'Team Dirk & Regina' gaan in ieder geval wel door voor onze doelen:
2 juni 2022 de ALPE D’HUZES en
9 juni 2022 Tour du ALS
Stay safe en hopelijk tot snel😘

Brielse Brugloop 2021 gecanceld

Misschien had je dit al verwacht, maar uiteindelijk hebben wij ‘team Dirk en Regina’ toch besloten om deze Brielse Brug sponsorloop 2021 te cancelen. Het is onze bedoeling om een evenement neer te zetten waar saamhorigheid, gezelligheid, koek en zopie en sfeer de belangrijke factor is en de prestatie ondergeschikt. Die sfeer kunnen wij met een virtueel evenement niet bieden. Wellicht dat we op een later moment in het jaar alsnog besluiten om deze gezellige sponsorloop te organiseren zonder de beperkingen waar we nu mee te maken hebben en anders in 2022. Wij hopen dat we ook dan een beroep op jullie mogen/kunnen doen. Uiteindelijk gaan we nog steeds door om Kanker de wereld uit te trappen

Succesvolle Brielse Brug Sponsorloop 2020

Wat een prachtige sponsorloop afgelopen zondag 9 februari ondanks de storm. We geven niet zomaar op en uiteindelijk was het met minder deelnemers en een afgeslankte opbouw toch een geslaagd evenement. Met 42 hardlopers, 7 wandelaars en wel 11 deelnemers voor de Kidsrun en niet te vergeten een grote groep vaste vrijwilligers een goed verlopen evenement. Niemand had spijt dat ze gekomen zijn en gelukkig heel veel positieve reacties dat het eigenlijk best te doen was. Wel veel wind maar ook stukken in de luwte gelopen. Bij terugkomst in de Ballebak stond de erwtensoep, gluhwein en de cake klaar en de sfeer was gezellig en hartverwarmend....de opbrengst €1.053 en er zijn nog donaties direct op onze actiepagina's overgemaakt. De opbrengst wordt verdeeld over Alpe d’HuZes (€526) en Tour du ALS 2020 €526). Wij Team Dirk&Regina bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, de Ballebak oftewel iedereen BEDANKT voor deze geslaagde dag en mooie opbrengst.

Thank you to our Sponsors

26

Silma Renirie

Supertrots op jullie KANJERS!!!

26

Mark De Boer

26

Annuska

Wow! Wat een inzet van jullie. Succes in de bergen en hopelijk veel centjes voor de goede doelen.

100

Anonymous

Veel succes

150

Duurzaamheidscentrum-nederland.nl

Donatie Duurzaamheidscentrum-Nederland.nl BEDANKT!!!

1.000

Amstate B.v.

Succes !!!

19

Tuincentrum M. Van Den Berg Vierpolders

Donatie dankzij de donatiebox bij Tuincentrum M. Van Den Berg Vierpolders Brielle. Alle donateurs en de Tuincentrum M. Van Den Berg BEDANKT!!!

25

Evene Hoogzand

Helaas is het noodgedwongen afgela

12

Arno En Claudia Borsboom

Bedankt dat jullie onze shirts mee nemen Gr Arno en Claudia

66

Roland Groen

Heel veel veilige kilometers en plezier! Dan wordt het makkelijker jullie doel te bereiken ❤️

92

Ah Heenvliet Statiegeldbox

Deze donatie komt van de statiegeldbox bij Boodschappencentrum AHHeenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH Heenvliet BEDANKT!!!!

402

Albert Heijn Heenvliet

Opbrengst statiegeldbox Albert Heijn Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH-Heenvliet BEDANKT!!!!

0

Nws Shipping B.v.

Succes!

20

Martin Lindeman

Succes. Jullie zijn weer geweldig bezig.

106

Eef

Heel veel succes kanjers!

255

Rtv Steenwijk Sponsortocht

Prachtige opbrengst Sponsortocht met RTV Steenwijk 2022!!! Na 2x de sponsortocht gecanceld te hebben vanwege Corona was op 27 maart 2022 de dag van de sponsortocht. Organisatie in handen van ‘Team Dirk& Regina’ met behulp van leden van RTV Steenwijk. Wie zijn ‘Team Dirk & Regina’? Een echtpaar uit Zwartewaal die lid zijn van RTV Steenwijk en al jaren meedoen met de Alpe d’HuZes en Tour du ALS. Twee doelen waarvoor geld opgehaald wordt om onderzoek mogelijk te maken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS. De opbrengst van deze sponsortocht gaat dan ook geheel naar beide doelen. De routes zijn gemaakt door leden van RTV Steenwijk en appeltaart gebakken door Mirjam van Hoeve Blitterwijk en Regina. Vroeg in de ochtend vertrekken wij op de fiets vanuit Scheerwolde naar de startplaats bij Fletcherhotel Steenwijk. We startten om 9.00 u met de racefietsers A-groep voor 80 km en B-groep voor ca 65 km en om 9.30 u de recreatieve fietsers. Het aantal deelnemers was onverwachts groot, dus onderweg de vraag of er voldoende appeltaart aanwezig zou zijn voor zo’n grote opkomst😊 Nadat de A-groep vertrokken is met 7 man volgt start van de B-groep. Die was echter zo groot, dat we na een paar kilometer de groep in 2-en gesplitst hebben om zo de veiligheid in acht te nemen. De afstand tussen de groep zou ongeveer 100 m moeten zijn, maar sommigen waren bang dat ze te laat zouden zijn en de appeltaart op, dus werd het tempo aardig opgevoerd. Onderweg werd er lekker gekeuveld en halverwege de route werden de deelnemers opgewacht in de gastvrije Hoeve Blitterswijk. De stoplocatie waar met plezier de appeltaart, koffie en thee geserveerd werd. Dank voor de sponsoring van de tussenstop inclusief taart en koffie/thee. Onderweg was de vraag of we wel op tijd zouden zijn voordat de appeltaart op was. Nou er was ruim voldoende gebakken, dus genoeg voor iedereen. Nadat de A en B-groepen waren voorzien kwamen de recreatieve fietsers. Een warm welkom ook voor deze enthousiaste vaste kern. Belangrijk is natuurlijk het doel waar de sponsortocht voor georganiseerd wordt. Geld ophalen om de onderzoeken naar zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Het totaalbedrag wordt dan ook gesplitst voor beide doelen. Wij danken alle deelnemers, donateurs en vrijwilligers voor het succes van deze sponsortocht en met de mooie opbrengst. Met een goed verlopen evenement werd uiteindelijk een bedrag van €510 opgehaald.

250

Kolpa Van Der Hoek Oostvoorne

66

Thea Herlaar

26

Silma Renirie

26

Leon & Cindy Vredenbregt

Nog een extra donatie voor de stichting Alpe d'HuZes van onze kanjers Dirk & Regina. Zet 'm op! xxx

170

Ahheenvliet Statiegeldbox December/januari

Deze donatie komt van de statiegeldbox bij Boodschappencentrum AH-Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen december 2020 en januari 2021 en AH Heenvliet BEDANKT!!!!

218

Strandrace 2020 -

Dankzij de medewerking van familie Nederlof is deze donatie tot stand gekomen. BEDANKT!!!!

10

Strandrace 2020 --

Dankzij de medewerking van familie Nederlof is deze donatie tot stand gekomen. Deze hoort nog bij de vorige donatie €218, dus totaal €220 BEDANKT!!!!

16

Margreeth En Leo Van Bennekom

Toppers!

66

Ruud En Bertha

Dirk en Regina, trots op de kanjers die jullie zijn, onafgelaten enthousiast om te werken voor en aan het goede doel. Opgevenisgeenoptie.

26

Silma

KANJERS!!!!

218

Ah Heenvliet Statiegeldbox

En weer een opbrengst uit de statiegeldbox van AH Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en de medewerkers van AH Heenvliet BEDANKT!!!!

175

Anonymous

Gedeelde donatie team Dirk&Regina voor Alpe d'HuZes en Tour du ALS 2020

26

Eh

En daar gaan ze weer! Heel veel succes Dirk & Regina bij de komende Alpe d'HuZes.

25

Donatiebox Ballebak Brielle

Deze opbrengst dankzij de donatiebox van de Ballebak Brielle. Alle donateurs BEDANKT!

663

60 Jaar Tuincentrum Van Den Berg

En wat was het een mooie dag bij Tuincentrum van den Berg afgelopen zaterdag. De hele dag zon, gezelligheid en een mooie opbrengst voor Alpe d’HuZes/KWF Team Dirk & Regina. De vrijwilligers van onze kraam Mirjam, Hellen, Lianne en Eef zorgden voor de sfeer en verkoop van lootjes, koffie/thee en frites. Ook bij de poffertjeskraam Poffertjes Salon Seth stond de donatiebus met zijn allen een mooie opbrengst van €663. Dankbaar voor alle hulp en donaties en zeker de gastvrijheid van tuincentrum🙏😘 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/dirkregina

66

Wilma Kalsbeek

Fantastisch dat jullie weer mee doen! Veel succes toppers!!

26

Frans Kloosterman

Goed dat je meefietst!!

280

Fabian En Milan Laurens

Wij hebben meegedaan aan de kidsrun. Er waren veel mensen die ons geld hebben gegeven. Wij geven dit graag aan het goede doel.

5

Anita Van Dorp

26

Anonymous

97

Diverse Donaties

Donaties samengevoegd en gestort. Verdeeld over AD-6 en ALS. BEDANKT!!! Henk & Gerda, Martien B, Kees & Heleen, Albert Heijn Heenvliet en Gerard R

15

Anonymous

100

Fam Van Der Molen

Bedankt voor jullie hulp en donatie

165

Ah Heenvliet Statiegeldbox

Een mooie opbrengst van de statiegeldbox AH-Heenvliet . Dank voor uw donatie!!!!

250

Nws Shipping Bv - Michael Pronk

460

Jts Puur Natuur Brielle

Dank voor de donatie van JTS Puur Natuur aan team Dirk & Regina en Roberto

85

Ah Heenvliet Statiegeldbox

Gedeelde opbrengst statiegeldbox Albert Heijn Heenvliet Voor Tour du ALS en Alpe d'HuZes. Alle donateurs BEDANKT!!!

50

Theo En Anita Bergman

Dirk en Regina, veel suc6!

250

Bouwbedrijf Boogert

286

Albert Heijn Heenvliet

Deze donatie is van de statiegeldbox van Albert Heijn Heenvliet. De klanten van dit boodschappencentrum dragen ons al jaren een warm hart toe en wij zijn blij dat AH-Heenvliet onze acties steunt. Allen BEDANKT!!!

526

Brielse Brugloop 2020

Wat een prachtige sponsorloop vandaag ondanks de storm. We geven niet zomaar op en uiteindelijk was het met minder deelnemers en een afgeslankte opbouw toch een geslaagd evenement. Met 42 hardlopers, 7 wandelaars en wel 11 deelnemers voor de Kidsrun en niet te vergeten een grote groep vaste vrijwilligers een goed verlopen evenement. Niemand had spijt dat ze gekomen zijn en gelukkig heel veel positieve reacties dat het eigenlijk best te doen was. Wel veel wind maar ook stukken in de luwte gelopen. Bij terugkomst in de Ballebak stond de erwtensoep, gluhwein en de cake klaar en de sfeer was gezellig en hartverwarmend....de opbrengst €1.053 en er zijn nog donaties direct op onze actiepagina's overgemaakt. De opbrengst wordt verdeeld over Alpe d’HuZes (€526) en Tour du ALS 2020 €526). Wij Team Dirk&Regina bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, de Ballebak oftewel iedereen BEDANKT voor deze geslaagde dag en mooie opbrengst.

10

Paula Van Veen

Succes, Regina en Dirk, met het behalen van dit doel!!

30

Hoeve Blitterswijk

Met dank aan Hoeve Blitterswijk die Team Dirk en Regina de extra gift gunnen. Hoe lief is dat!!!!

106

Geert Rinzema

Heel veel succes!

26

Carlo En Hellen Muilenburg

163

Ah Heenvliet Donatiebox

Deze donatie van de statiegeldbox bij AH Heenvliet. Alle donateurs BEDANKT!!!!

26

Rens Jansen

Heel veel succes

26

Anonymous

50

Co & Jannie Kleef

Bedankt voor jullie donatie Co en Jannie

25

Rias Bonnema

Bedankt voor je donatie Rias 😘

315

Donatiebox Ah Heenvliet Toldam 5

Deze donatie komt van de statiegeldbox (okt) bij Boodschappencentrum AH-Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH Heenvliet BEDANKT!!!!

813

Brielse Brugloop Sponsorloop

Prachtige opbrengst Brielse Brug Sponsorloop 2022 Wat een mooie opbrengst voor deze sponsorloop gehouden op 20 maart 2022. Op 20 maart was het dan eindelijk zover. Na weken van voorbereidingen mocht dan eindelijk de sponsorloop ‘De Brielse Brugloop’ gehouden worden. Vroeg in de ochtend met een aantal vrijwilligers de opbouw van het parcours en ontvangst van deelnemers. Binnen bij de Ballebak de voorbereidingen zoals inschrijftafel en het inrichten van de door ons aangeboden hoek. Hoewel voorinschrijven de voorkeur heeft, komen er op de dag zelf ook altijd veel aanmeldingen. Na een zonnige week vooraf was het op de dag van de loop fris en er stond een aardig windje. Uiteindelijk ging het ook nog regenen en viel er zelfs wat sneeuw. Maar de lopers en wandelaars geven niet op en na afloop was er snert en de inmiddels bekende zelf gebakken cake. Veel deelnemertjes aanwezig bij de Kidsrun. Aangemoedigd door ouders en vrijwilligers werden er steeds meer rondjes gelopen. Totaal 66 rondjes van ruim 1 kilometer is door 15 kids gerend waarbij door 3 kinderen 10 rondjes zijn gelopen. Wat een geweldige prestatie. Met elkaar hebben zij een prachtig bedrag van €702 opgehaald. Speciale aandacht voor wandelaar Patrick, zelf slachtoffer van alvleesklierkanker. Die heeft 3x de brugronde gelopen en zelf een bedrag van €690 opgehaald. Na afloop nog even samen met zijn vrouw in de schijnwerpers vanwege het 12.5 jarig huwelijksfeest. Met een goed verlopen evenement werd uiteindelijk een bedrag van €2.814,40 opgehaald. Belangrijk is natuurlijk het doel waar de sponsorloop voor georganiseerd wordt. Geld ophalen om de onderzoeken naar zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Het totaalbedrag wordt dan ook gesplitst voor beide doelen. Wij danken alle sponsoren, donateurs, deelnemers en vrijwilligers voor het succes van deze loop met mooie opbrengst.

26

Daan En Marjo Den Hollander

26

Jordy La Grand

Doe jullie best kanjers. Veel respect voor jullie!

353

Ah Heenvliet Statiegeldbox

Dankzij de statiegeldbonnen bij AH Heenvliet is een bedrag van €706 opgehaald wat verdeeld is over beide doelen Alpe d'HuZes en Tour du ALS. Alle donateurs van de statiegeldbonnen BEDANKT!!!

15

Jacqueline Lems

Succes, kanjers!!!!

250

Progam B.v.

5

Michelle Truijers

145

Ah Heenvliet

Deze donatie is van de statiegeldbox van Albert Heijn Heenvliet. De klanten van dit boodschappencentrum dragen ons al jaren een warm hart toe en wij zijn blij dat AH-Heenvliet onze acties steunt. Allen BEDANKT!!!

257

Team Dirk & Regina

Gedeelde opbrengst stand Winterfair Ahoy 2019 Team Dirk & Regina

10

Normen Clephas

26

Rita En Dies Van Der Have

Succes 👍💪

125

Assurantiekantoor Keijzerwaard

Deze donatie met dank aan Assurantiekantoor Keijzerwaard.

26

Tilly En Peter De De Jong

Succes kanjers!

300

Whiskyproeverij 7-3

Deze donatie is de gedeelde opbrengst (€600) van de Whiskyproeverij. Dankzij de Kont van 't Paard en Kees Stoutjesdijk en de deelnemers aan deze proeverij een prachtige opbrengst. Het was ook voor ons een geweldige middag en opbrengst Bedankt voor de positieve reacties en mooie opbrengst voor een doel waar wij achter staan en voor gaan!!!

5

Natasja Van Der Ham

26

Vuijst Visuals

Lieve Regina & Dirk, Wij wensen jullie weer heel veel succes! Groeten, E., M., J. en K. Vuijst

2

Sandra Stolk

250

Moerland Notaris

20

Eric Hoogvliet

Succes met jullie goede doelen acties!

175

A. Den Haan Contractors Bv

Bedankt voor jullie sponsoring voor Alpe d'HuZes en Tour du ALS!

250

Wltm

Fantastisch dat jullie dit weer doen voor zo'n goed doel. We hopen op een echte topprestatie!

10

Jacqueline Van Drongelen

Helaas kon ik niet mee lopen met de bruggenloop. Maar heel veel succes

100

Ivo Godthelp

Wat een mooie actie! En nog lekker gelopen ook! Top! 💪

300

Deme Offshore Nl

Deze donatie van DEME Offshore NL. Bedankt TWK :)

Show more