Dirk & Regina

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

3741.00

Raised from 1st October 2020

4082.00

Niemand meer dood aan kanker, dat is waar wij voor gaan!!!

Voor 2021 is ons doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Daarom gaan wij in 2021 weer voor de dubbel op 3 juni Alpe 'd HuZes 2021' en op 6 juni 'Tour du ALS-2021'. De onderzoeken om zowel kanker en ALS de wereld uit te helpen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn waar nog geen medicijnen voor gevonden zijn. Wij hebben hopelijk het geluk(!) en de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze twee evenementen en zullen ons zoveel mogelijk blijven inzetten voor deze doelen. Wil jij ons steunen?

Team Updates

Succesvolle Brielse Brug Sponsorloop 2020

Wat een prachtige sponsorloop afgelopen zondag 9 februari ondanks de storm. We geven niet zomaar op en uiteindelijk was het met minder deelnemers en een afgeslankte opbouw toch een geslaagd evenement. Met 42 hardlopers, 7 wandelaars en wel 11 deelnemers voor de Kidsrun en niet te vergeten een grote groep vaste vrijwilligers een goed verlopen evenement. Niemand had spijt dat ze gekomen zijn en gelukkig heel veel positieve reacties dat het eigenlijk best te doen was. Wel veel wind maar ook stukken in de luwte gelopen. Bij terugkomst in de Ballebak stond de erwtensoep, gluhwein en de cake klaar en de sfeer was gezellig en hartverwarmend....de opbrengst €1.053 en er zijn nog donaties direct op onze actiepagina's overgemaakt. De opbrengst wordt verdeeld over Alpe d’HuZes (€526) en Tour du ALS 2020 €526). Wij Team Dirk&Regina bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, de Ballebak oftewel iedereen BEDANKT voor deze geslaagde dag en mooie opbrengst.

Thank you to our Sponsors

26

Mark De Boer

19

Tuincentrum M. Van Den Berg Vierpolders

Donatie dankzij de donatiebox bij Tuincentrum M. Van Den Berg Vierpolders Brielle. Alle donateurs en de Tuincentrum M. Van Den Berg BEDANKT!!!

150

Duurzaamheidscentrum-nederland.nl

Donatie Duurzaamheidscentrum-Nederland.nl BEDANKT!!!

106

Eef

Heel veel succes kanjers!

300

Deme Offshore Nl

Deze donatie van DEME Offshore NL. Bedankt TWK :)

25

Evene Hoogzand

Helaas is het noodgedwongen afgela

526

Brielse Brugloop 2020

Wat een prachtige sponsorloop vandaag ondanks de storm. We geven niet zomaar op en uiteindelijk was het met minder deelnemers en een afgeslankte opbouw toch een geslaagd evenement. Met 42 hardlopers, 7 wandelaars en wel 11 deelnemers voor de Kidsrun en niet te vergeten een grote groep vaste vrijwilligers een goed verlopen evenement. Niemand had spijt dat ze gekomen zijn en gelukkig heel veel positieve reacties dat het eigenlijk best te doen was. Wel veel wind maar ook stukken in de luwte gelopen. Bij terugkomst in de Ballebak stond de erwtensoep, gluhwein en de cake klaar en de sfeer was gezellig en hartverwarmend....de opbrengst €1.053 en er zijn nog donaties direct op onze actiepagina's overgemaakt. De opbrengst wordt verdeeld over Alpe d’HuZes (€526) en Tour du ALS 2020 €526). Wij Team Dirk&Regina bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, de Ballebak oftewel iedereen BEDANKT voor deze geslaagde dag en mooie opbrengst.

92

Ah Heenvliet Statiegeldbox

Deze donatie komt van de statiegeldbox bij Boodschappencentrum AHHeenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH Heenvliet BEDANKT!!!!

145

Ah Heenvliet

Deze donatie is van de statiegeldbox van Albert Heijn Heenvliet. De klanten van dit boodschappencentrum dragen ons al jaren een warm hart toe en wij zijn blij dat AH-Heenvliet onze acties steunt. Allen BEDANKT!!!

97

Diverse Donaties

Donaties samengevoegd en gestort. Verdeeld over AD-6 en ALS. BEDANKT!!! Henk & Gerda, Martien B, Kees & Heleen, Albert Heijn Heenvliet en Gerard R

15

Anonymous

12

Arno En Claudia Borsboom

Bedankt dat jullie onze shirts mee nemen Gr Arno en Claudia

300

Whiskyproeverij 7-3

Deze donatie is de gedeelde opbrengst (€600) van de Whiskyproeverij. Dankzij de Kont van 't Paard en Kees Stoutjesdijk en de deelnemers aan deze proeverij een prachtige opbrengst. Het was ook voor ons een geweldige middag en opbrengst Bedankt voor de positieve reacties en mooie opbrengst voor een doel waar wij achter staan en voor gaan!!!

26

Silma Renirie

Supertrots op jullie KANJERS!!!

163

Ah Heenvliet Donatiebox

Deze donatie van de statiegeldbox bij AH Heenvliet. Alle donateurs BEDANKT!!!!

106

Geert Rinzema

Heel veel succes!

286

Albert Heijn Heenvliet

Deze donatie is van de statiegeldbox van Albert Heijn Heenvliet. De klanten van dit boodschappencentrum dragen ons al jaren een warm hart toe en wij zijn blij dat AH-Heenvliet onze acties steunt. Allen BEDANKT!!!

16

Margreeth En Leo Van Bennekom

Toppers!

26

Anonymous

10

Strandrace 2020 --

Dankzij de medewerking van familie Nederlof is deze donatie tot stand gekomen. Deze hoort nog bij de vorige donatie €218, dus totaal €220 BEDANKT!!!!

26

Vuijst Visuals

Lieve Regina & Dirk, Wij wensen jullie weer heel veel succes! Groeten, E., M., J. en K. Vuijst

402

Albert Heijn Heenvliet

Opbrengst statiegeldbox Albert Heijn Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH-Heenvliet BEDANKT!!!!

218

Ah Heenvliet Statiegeldbox

En weer een opbrengst uit de statiegeldbox van AH Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en de medewerkers van AH Heenvliet BEDANKT!!!!

218

Strandrace 2020 -

Dankzij de medewerking van familie Nederlof is deze donatie tot stand gekomen. BEDANKT!!!!

25

Donatiebox Ballebak Brielle

Deze opbrengst dankzij de donatiebox van de Ballebak Brielle. Alle donateurs BEDANKT!

175

Anonymous

Gedeelde donatie team Dirk&Regina voor Alpe d'HuZes en Tour du ALS 2020

315

Donatiebox Ah Heenvliet Toldam 5

Deze donatie komt van de statiegeldbox (okt) bij Boodschappencentrum AH-Heenvliet. Alle donateurs van de statiegeldbonnen en AH Heenvliet BEDANKT!!!!

257

Team Dirk & Regina

Gedeelde opbrengst stand Winterfair Ahoy 2019 Team Dirk & Regina

Show more