Edgar Knol

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

66.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes


A LIFE CHANGING EXPERIENCE

 

We gaan opnieuw door tot het bittere einde!

Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden, dat ik van dichtbij werd geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte kanker. Mijn eerste stappen in de binnenvaart (mijn lust en mijn leven), heb ik gedaan op een passagiersschip, op dit schip had ik 2 hele fijne leermeesters (Piet en Wim) die helaas beide aan deze ziekte zijn overleden. Door mijn werk en natuurlijk ook privé heb ik de laatste jaren pijnlijke verhalen gehoord die met de gevolgen van deze ziekte te maken hebben. Dit heeft mij in 2014 aan het denken gezet hoe ik een klein beetje steun kan geven tijdens de strijd en indien verloren, aan de achter gebleven familie/ vrienden. Helaas zijn er nadien weer diverse verhalen van deze verschrikkelijke ziekte bijgekomen.

In 2015 zijn wij voor het eerst naar de Alpe d’Huez afgereisd en meegedaan aan de Alpe d’HuZes  en gevoeld hoeveel voldoening dit geeft. Wij hebben als team in de diverse samenstellingen al bijna 150.000, - mogen bijdragen aan het onderzoek naar kanker. Ik heb tijdens ons verblijf op de camping en tijdens mijn beklimmingen met diverse personen gesproken die de strijd nog aan het voeren zijn of deze hebben overwonnen op dit moment. Dit heeft mij gesterkt in de overtuiging dat ik aan deze actie wil blijven deelnemen, dit om ervoor te zorgen dat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan verschrikkelijke ziekte.                            

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Link naar mijn profiel op onze website: http://climbharder.nl/teamleden/edgar-knol/

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

My activity tracking

603
kms

Thank you to my supporters

66

Jan

My Activity: Fietsen