Edgar Knol

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

10,379
kms

My target 6kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 gaan wij voor de 6de maal richting de Alpe d’Huez om deel te nemen aan de 15de van de Alpe d’HuZes.

In 2015, tijdens de 10de editie van de Alpe d’HuZes, is het voor ons allemaal begonnen en maakt het inmiddels een groot deel uit van ons leven. We hebben op de berg diverse personen ontmoet waarvan een aantal inmiddels deel uitmaken van ons team, ‘vreemden worden vrienden’. Het team Climb4hope gaat Harder is tot stand gekomen door de teams Harder (Wout Theuws) en Climb4hope (ter nagedachtenis aan Jacob Smit uit Giethoorn) samen te voegen. Deze teams hebben in de afgelopen jaren €120.321,51 mogen bijdragen aan onderzoek naar de behandeling(en) van kanker.

Mijn vriend Wout strijdt sinds 2009 tegen deze verschrikkelijke ziekte en ondergaat in december opnieuw een stamceltherapie. Ik heb Wout beloofd dat ik aankomend jaar wederom ga proberen 6x die berg te verslaan want voor hem geldt ‘Opgeven is geen Optie’.

Onder hetzelfde motto, ‘Opgeven is geen optie’, ga ik op donderdag 4 juni 2020 samen met duizenden deelnemers de uitdaging aan om meerdere malen de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. De meesten op de fiets, maar ook velen te voet. Samen hebben wij één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. En om iedereen die deze strijd van nabij meemaakt, of heeft meegemaakt, te laten weten dat ze niet alleen staan.

 

Helpt u mee? / Help je mee?

Ik doe mee aan dit bijzondere evenement en vraag u met dit bericht en bijgevoegde impressie om een sponsorbijdrage. Ik vraag u om uw gevoel te laten spreken. Het leven is veel te mooi om er vroeg mee te stoppen.  Niemand verdient een oneerlijke strijd.  Daarom wil ik een vuist maken en stap ik samen met vele anderen op 4 juni wederom op de fiets. In gedachten  fiets ik als het ware met een dierbare achterop omhoog. Pijn wordt bijzaak, vermoeidheid wordt niet herkend, de herinneringen aan onze dierbaren worden sterker en de hoop op overleven eveneens.

Als deelnemers leveren wij op 4 juni een fysieke inspanning op die Franse berg en doe ik mijn best om zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Daar heb ik uw / jouw hulp bij nodig.

Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en sponsor ons initiatief. Alpe d’HuZes is ondertussen een begrip geworden, waar ook u als bedrijf/sponsor gewoon bij moet en wilt horen. Helpt u / Help je mee? Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn, want opgeven is geen optie!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

106

Jan Veleke

Grote klasse wat je doet. 💪

26

Petra Smit

In plaats van een cadeau voor je verjaardag van mij een steuntje in de rug voor de Alpe d' Huzes. Je zet je al jaren in voor dit mooie doel omdat het nog zo ontzettend hard nodig is! Heel veel suc6 met de voorbereiding op weg naar de Alpe!

26

Petra Klepper

500

IST Consultancy

Succes Edgar en vrienden en jullie gaan het weer redden, top.

500

Transafe B.V.

Veel succes toegewenst namens de medewerkers van Transafe!

100

Jan Klonki

50

Peter Hendriks

1.000

Imperial Shipping

Succes

25

Antoinette van de Pol

Succes

50

Marco Besemer

Show more