Edgar Knol

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

17,623
kms

My target 6kms

Raised until 1st October 2020

2383.00

Raised from 1st October 2020

4315.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 gaan wij voor de 6de maal richting de Alpe d’Huez om deel te nemen aan de 15de van de Alpe d’HuZes.

In 2015, tijdens de 10de editie van de Alpe d’HuZes, is het voor ons allemaal begonnen en maakt het inmiddels een groot deel uit van ons leven. We hebben op de berg diverse personen ontmoet waarvan een aantal inmiddels deel uitmaken van ons team, ‘vreemden worden vrienden’. Het team Climb4hope gaat Harder is tot stand gekomen door de teams Harder (Wout Theuws) en Climb4hope (ter nagedachtenis aan Jacob Smit uit Giethoorn) samen te voegen. Deze teams hebben in de afgelopen jaren €120.321,51 mogen bijdragen aan onderzoek naar de behandeling(en) van kanker.

Mijn vriend Wout strijdt sinds 2009 tegen deze verschrikkelijke ziekte en ondergaat in december opnieuw een stamceltherapie. Ik heb Wout beloofd dat ik aankomend jaar wederom ga proberen 6x die berg te verslaan want voor hem geldt ‘Opgeven is geen Optie’.

Onder hetzelfde motto, ‘Opgeven is geen optie’, ga ik op donderdag 4 juni 2020 samen met duizenden deelnemers de uitdaging aan om meerdere malen de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. De meesten op de fiets, maar ook velen te voet. Samen hebben wij één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. En om iedereen die deze strijd van nabij meemaakt, of heeft meegemaakt, te laten weten dat ze niet alleen staan.

 

Helpt u mee? / Help je mee?

Ik doe mee aan dit bijzondere evenement en vraag u met dit bericht en bijgevoegde impressie om een sponsorbijdrage. Ik vraag u om uw gevoel te laten spreken. Het leven is veel te mooi om er vroeg mee te stoppen.  Niemand verdient een oneerlijke strijd.  Daarom wil ik een vuist maken en stap ik samen met vele anderen op 4 juni wederom op de fiets. In gedachten  fiets ik als het ware met een dierbare achterop omhoog. Pijn wordt bijzaak, vermoeidheid wordt niet herkend, de herinneringen aan onze dierbaren worden sterker en de hoop op overleven eveneens.

Als deelnemers leveren wij op 4 juni een fysieke inspanning op die Franse berg en doe ik mijn best om zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Daar heb ik uw / jouw hulp bij nodig.

Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en sponsor ons initiatief. Alpe d’HuZes is ondertussen een begrip geworden, waar ook u als bedrijf/sponsor gewoon bij moet en wilt horen. Helpt u / Help je mee? Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn, want opgeven is geen optie!

Thank you to my Sponsors

26

Petra Smit

In plaats van een cadeau voor je verjaardag van mij een steuntje in de rug voor de Alpe d' Huzes. Je zet je al jaren in voor dit mooie doel omdat het nog zo ontzettend hard nodig is! Heel veel suc6 met de voorbereiding op weg naar de Alpe!

50

Antoinette

Succes

1.000

HGK Shipping Group

Viel Erfolg

10

Angela Klink

Hoi Edgar, Succes allemaal!

250

Slurink bv

50

Marco Besemer

Hopelijk gaat het in 2021 wel lukken. Zet hem op en veel succes.

500

Transafe B.V.

Veel succes toegewenst namens de medewerkers van Transafe!

50

François Pruyn

Succes met de actie!

50

Marco Besemer

25

Anonymous

26

Anonymous

Edgar, ik wens jou en je team veel succes. Mvg John

10

Anonymous

50

Eddo Van Loenen

26

Fop Mooyaart

Succes met jullie team!!!

106

Jan Veleke

Grote klasse wat je doet. 💪

500

IST Consultancy

Succes Edgar en vrienden en jullie gaan het weer redden, top.

26

Vincent

Hallo Edgar! Zeer mooi om te lezen over je charity. Ik denk dat kanker bijna iedereen treft. Net daarom moeten we allemaal kei hard vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ik wens je warme en gezonde feestdagen, Groetjes Vince

26

Abdullah Helvac?

Wat mooi wat jullie doen. Keep up the good work! Gr. Abdullah

50

Jes Theuws

Succes Edgar

26

Anonymous

Heel veel succes, hopelijk kan het in 2021 wel doorgang vinden. RESPECT voor wat jullie doen.

40

Liv Smit

zet hem op!!

26

Petra Klepper Klepper

Heel veel succes voor heel jullie team!

26

Dinie Toet

Veel succes Edgar!

25

Antoinette van de Pol

Succes

26

Petra Klepper

100

Jan Klonki

50

Peter Hendriks

26

Inland Barging Consultancy

Heel veel succes Edgar gewenst door René Overveld. Respect!

13

Anonymous

26

Remy Bouman

Go Edgar, wij niet fietsers staan achter jou en jouw doel.

1.000

Imperial Shipping

Succes

100

Fam Klarenbeek

Hopelijk kan je in 2021 inderdaad weer die berg op. Ik vindt jullie allemaal kanjers en hier werken we graag aan mee. Heel veel succes ermee.

Show more

Select a Christmas decoration