Edwin Minnaard

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

665.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

278

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

16 April 2019 een dag na mijn 50e verjaardag kregen we te horen dat Amy borstkanker heeft. Onze wereld staat op zijn kop. 
Wat kun je dan doen....? 

Maarten van der Weijden gaat de Elfstedentocht zwemmen in juni, supergemotiveerd zwem ook ik 11 x 2 km voor het goede doel. Wat een geweldig evenement voor een goed doel te weeg kan brengen heb ik daar lijfelijk ervaren. 
Opgeven was en is geen optie phpd tjes  ( pijntjes hier- pijntjes daar ) horen erbij, maar zijn niets in het gevecht van Amy en vele anderen. 

2020 staat in teken van revalidatie en de overwinning van de kanker. Voor Amy persoonlijk, maar zeker ook voor het gezin. De kanker op de berg achterlaten is het doel. Daar strijden we als gezin voor. Amy wandelend en ik met de jongens op de fiets. 
We gaan door en zullen ons elk jaar inzetten om samen een vuist tegen kanker te kunnen maken.

Edwin
My Updates

Volop in training

Nu de laatste weken voor de tocht gaan naderen, zijn we elke vrije minuut,.aan het trainen. Zowel lichamelijk, in de vorm van wandeltochten, fietstochten, krachttraining, als mentaal. Wat staat ons te wachten...? Verhalen te over, echter zoals met alles wat je een eerste keer doet, groeit de gezonde spanning. 
Focus op het doel, eerst wandelend Amy de berg op krijgen, en dan nog 2 misschien wel 3 keer de berg op fietsen. We gaan het zien en proberen zoveel mogelijk te genieten van dit avontuur. 

Thank you to my Sponsors

10

Anonymous

26

Amy

Lieve lieve schat, Wij zijn op 16 april samen met onze schatten van jongens in de roller coaster gestapt en zitten er nog steeds in. De steun die ik van jou krijg is onvergetelijk. Liefde overwint alles, dat heb jij naar mij bewezen. Hoe jij als een leeuw samen met mij vecht waardeer ik enorm. We gaan dit overwinnen! 💖💖💖

26

Astrid en Funs Beckers

Succes Edwin,Amy,en de jongens.

25

Anonymous

5

Patrick Sluysmans

Succes

25

Anonymous

66

Ilse Laurijsen

Zet ‘m op! We denken aan jullie!!

50

Wim Cox

25

Edge Interim Professional B.V.

Ik steun jullie alle 4. Wij zitten in precies hetzelfde schuitje; 14 mei 2019 boodschap triple negatief bij mijn vrouw, 13 chemo’s, operatie, 20 bestralingen en vanaf begin februari 24 weken chemo via pillen. Hopelijk kunnen wij in 2021 de berg op. Veel succes en verder herstel voor je vrouw!

56

Myriam Scheppers

Veel succes

66

Marianne

Voor jullie allemaal: veel succes!

26

Pamela Visser

Lieve Edwin, of zal ik Koning Geld ophalen voor KWF zeggen? Al na het overlijden van mama ben je geld gaan inzamelen voor KwF. Nooit gedacht dat jouw allerliefste Amy ook een reden zou worden om geld in te zamelen. Na 2 jaar wachten, dan nu eindelijk de berg op. Zooo trots op jullie. Succes. Het wordt gedenkwaardig Kus van Isis, Mare, Guido en Pamela

10

Tiny Munnix

66

Ien Bakker

Heel veel succ6!!

20

Vera Jaminon

Veel succes! Keep on rolling in deze rollercoaster

20

Katja

Succes🍀🍀🍀

26

André Peelen

Keep up the good work!

26

Ilse Laurijsen

Veel succes Edwin voor jou, Amy en het gezin een extra steuntje in de rug. We denken aan jullie.

25

Nadine

Voor de kaars... & zoveel bewondering voor jullie! Succes & vergeet niet wat jullie al hebben overwonnen.

10

Job In 't roodt

10

Edwin Minnaard

50

Monique Hendriks-Nix

Heel veel succes voor jullie allemaal en vooral als gezin mogen jullie trots zijn om dit op zo een speciale manier jullie stukje af te sluiten, wij leven met jullie mee❤️

15

Marie-thérèse Schoonbrood

Ik hoorde je op de radio wat een leuk gesprekje. Samen met de jongens de berg op voor het goede doel.....heel veel succes!!

106

Osteopathie kaalheide

20

Roos Baggen voor paul

10

Jan Packbier

26

Winand en Anita Amkreutz

Veel succes en sterkte voor jullie allemaal.

26

Julia

Succes! Doorzetten en samen genieten.

26

Anonymous

Succes!!

30

Maikel Ortner

10

Anonymous

5

Mirthe Cox

Wouw! Na je geweldige uitdaging in het water, nu dan dit mooie doel. Sterkte, succes en geniet vooral van alles in die week.

Show more